..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-26, 21:48   #3151
telik
Wtajemniczenie

GG do telik
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7680681]Ja też się nie dawałam łamać, ale wiesz to już 40 dni bez żadnych słodyczy, schudłam prawie tyle ile chciałam (zostało 0,5 kg) więc nie ma co się dręczyć aż tak ... od południa już grzecznie ... a to tiramisu to w nagrode za 7 kg w dół ... a teraz już dietetycznie... [/quote] ale super ze do celu doszłaś

Cytat:
Napisane przez lolly_girl Pokaż wiadomość
jestem ale jestem taka glodna , ze ide sobie jakas salateczkę chyba zrobic

ojjj ja chyba od Was dopiero odejdę jak bedzie 100 dni czyli jeszcze raz tyle już bedziecie mialy dosc mojego marudzenia
marudzenia nigdy za mało

nie wiem czy moge sobie fotke wkleic o której mowiłam
ech to wklejam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg marcel & asia2-mini.jpg (203,4 KB, 61 załadowań)
Stary 2008-05-26, 21:57   #3152
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
ale super ze do celu doszłaś

marudzenia nigdy za mało

ech to wklejam
To, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to TY?!
ożesz mnie zatkało, ożesz mnie zmurowało, ożesz się za jąkałam.

cuuudna! <3

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 22:06   #3153
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Hejo hejo

Mi już zbliża się 150 dzień plażowania, gdyby liczyć te dni, które odliczałam, czyli święta, wesele, metek i większe imprezy to już minęło nawet nawet nie wiem kiedy...

Coś tam było wcześniej w wątku o bananie, że należy go unikać, a to nieprawda Po updacie Dr pozwala, tylko ostrzega żeby subiektywnie ocenić wpływ jego na konkretny organizm, bo komuś może bardzo insulina skakać i przeszkadzać w trzymaniu się diety, mi jak na razie nie przeszkadza, a wręcz dzień zaczęty bananowym koktajlem jest potem taki kolorowy (zdradziłam owsiankę na razie)

Nedda
jeszcze nie mam książki, po wypłacie kupię i przestudiujemy, bo jak obiecałam po 5 czerwca już sie będziemy mogły często widywać, chyba że będziesz mnie miała dosyć

Kasiaczku
chce Ci się ograniczać jedzonko, liczyć i drżeć przed wielkością porcji?

Witam Lexie Rozgość się!

Hihi
ja najbardziej kojarzę Cię z tym avkiem, bo jak pierwszy raz spotkałam Cię na wizażu to miałaś ten i dla mnie jest luks

Teraz mam okres, kiedy muszę trochę się zastanowić jak posiłki rozkładać, bo w sumie nie sypiam, więc i w nocy jakoś jeść muszę no i nie wiem jak to wpłynie na moją sylwetkę itd, no i ostatnio przeczytałam, że osoby żyjące w dużym permanentnym stresie mogą nawet w ciągu 2-3 miesięcy mimo ok odżywiania nawet 10 kg przytyć Ja tyje od stresu, ale nie chce tej dychy za nic w świecie, dobrze, że do 5 tak mało czasy zostało, to jedyny tylko plus że tak mało czasu, wolałabym żeby to było za miesiąc ehhhh

No i po piątym już ślicznie się biorę za siebie: ćwiczonka, skakanka i bieganie na treningach TŻ-eta, bo teraz więcej będzie sobie truchtał niż szybkość trenował, no piekna dietka i spanie

Marzeniątko zapomniałam zapytać, jutro rano się dowiem na 100% a może jeszcze dziś

Teliku Chudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y i ślicznyyyyyyyyy zemdlałam

Buziunie

mam kota na gorącym dachu mojej głowy . . .
Ahcak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 22:11   #3154
Wiolka525
Rozeznanie

Witajcie Słoneczka, nie wytrzymałam i zważyłam sie dzisiaj...Niestety reaktywacja I fazy rozczarowała mnie. Przez 12 dni zgubiłam tylko 1,5 kg. Rozczarowanie ogromne, człowiek odmawia sobie nawet owoców a tu taki marny wynik. Wkurzyłam się strasznie i zupełnie sobie pofolgowałam z jedzeniem. Była czekolada, lody, ciasto...Spore ilości słodyczy ale nie mam wyrzutów z tego powodu. Osłodziłam sobie poranny zawód. Nachodzą mnie myśli o ucieczce z plaży...Motywacja coraz mniejsza...
Stary 2008-05-26, 22:13   #3155
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ahcak Pokaż wiadomość
Hejo hejo

Mi już zbliża się 150 dzień plażowania, gdyby liczyć te dni, które odliczałam, czyli święta, wesele, metek i większe imprezy to już minęło nawet nawet nie wiem kiedy...

Coś tam było wcześniej w wątku o bananie, że należy go unikać, a to nieprawda Po updacie Dr pozwala, tylko ostrzega żeby subiektywnie ocenić wpływ jego na konkretny organizm, bo komuś może bardzo insulina skakać i przeszkadzać w trzymaniu się diety, mi jak na razie nie przeszkadza, a wręcz dzień zaczęty bananowym koktajlem jest potem taki kolorowy (zdradziłam owsiankę na razie)

Nedda
jeszcze nie mam książki, po wypłacie kupię i przestudiujemy, bo jak obiecałam po 5 czerwca już sie będziemy mogły często widywać, chyba że będziesz mnie miała dosyć

Kasiaczku

Witam Lexie Rozgość się!

Hihi
ja najbardziej kojarzę Cię z tym avkiem, bo jak pierwszy raz spotkałam Cię na wizażu to miałaś ten i dla mnie jest luks

Teraz mam okres, kiedy muszę trochę się zastanowić jak posiłki rozkładać, bo w sumie nie sypiam, więc i w nocy jakoś jeść muszę no i nie wiem jak to wpłynie na moją sylwetkę itd, no i ostatnio przeczytałam, że osoby żyjące w dużym permanentnym stresie mogą nawet w ciągu 2-3 miesięcy mimo ok odżywiania nawet 10 kg przytyć Ja tyje od stresu, ale nie chce tej dychy za nic w świecie, dobrze, że do 5 tak mało czasy zostało, to jedyny tylko plus że tak mało czasu, wolałabym żeby to było za miesiąc ehhhh

No i po piątym już ślicznie się biorę za siebie: ćwiczonka, skakanka i bieganie na treningach TŻ-eta, bo teraz więcej będzie sobie truchtał niż szybkość trenował, no piekna dietka i spanie

Buziunie

O...Moja piękniejsza,bliźniacza siosta się pojawiła Ty mi Kochana nie dalas szansy zebym Ciebie miala dość,ale spokojnie mam nadzieje,że nadrobisz tą zaleglosc
Ja dzisiaj studiuje oficjalna strone i forum i przepisuje koktajle...Takze moze bez sesnu bedzie kupowac ksiazke no ale zobaczymy...Co do okresu to sie zgralysmy bo ja tez mam dziada :P
Co do biegania to odrazu Ci mowilam,zebys go meczyla zeby z Toba biegal A jak on bedzie zajetyu to zawsze Ci Nedda pozostaje... Choc wiem,że w szramki z Nim mam marne szanse...No ale

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 22:15   #3156
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez Wiolka525 Pokaż wiadomość
Witajcie Słoneczka, nie wytrzymałam i zważyłam sie dzisiaj...Niestety reaktywacja I fazy rozczarowała mnie. Przez 12 dni zgubiłam tylko 1,5 kg. Rozczarowanie ogromne, człowiek odmawia sobie nawet owoców a tu taki marny wynik. Wkurzyłam się strasznie i zupełnie sobie pofolgowałam z jedzeniem. Była czekolada, lody, ciasto...Spore ilości słodyczy ale nie mam wyrzutów z tego powodu. Osłodziłam sobie poranny zawód. Nachodzą mnie myśli o ucieczce z plaży...Motywacja coraz mniejsza...
No kolejne powroty na I fazę już nie są tak efektywne jak po raz pierwszy jak się ją robi, wtedy to jest szok dla organizmu, to całe dostawienie węgli itd. Tak myślę, bo nie wracałam na I fazę więc po sobie nie wiem jak to jest, ale myślę, że tak... No i nie łam się, powoli ale do celu i zdrowo

Stary 2008-05-26, 22:16   #3157
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Bo mamy drugą część Ofiaro Ty
no i wszystko jasne, ale proszę o wybaczenie-jestem blondynką

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
żartowałam będę czekać, na k_asiaczka zawsze!

oooo jak słodko

Cytat:

ech to wklejam
mój śliczny kochany teliczek

Cytat:

Kasiaczku
ja już od jakichś 2 tyg mniej żrę, poza tym nie jest dla mnie to wielkim problemem zjeść pół piersi z kurczaka a nie całą itd

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 22:18   #3158
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
ojj, bez takich może jeszcze spadnie , może spadnie
na pewno spadnie!

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 22:31   #3159
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
To, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to, to TY?!
ożesz mnie zatkało, ożesz mnie zmurowało, ożesz się za jąkałam.

cuuudna! <3
Cytat:
Hejo hejo

Teliku Chudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y i ślicznyyyyyyyyy zemdlałam

Buziunie
Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
n

mój śliczny kochany teliczek
sie zawstydziłam

Ahaczku kochany trzymam kciuki za Twoje zdrówko, bo o obronr nie musze sie obawiać znając Ciebie

Wiolka 1,5kg dla mnie to duuużo, a poza tm to nie jestem zwollennikiem powrotu do I fazy. weglowodany są potrzebne, sens polega na dobraniu tych dobrych.
Stary 2008-05-26, 22:33   #3160
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
O...Moja piękniejsza,bliźniacza siosta się pojawiła Ty mi Kochana nie dalas szansy zebym Ciebie miala dość,ale spokojnie mam nadzieje,że nadrobisz tą zaleglosc
Ja dzisiaj studiuje oficjalna strone i forum i przepisuje koktajle...Takze moze bez sesnu bedzie kupowac ksiazke no ale zobaczymy...Co do okresu to sie zgralysmy bo ja tez mam dziada :P
Co do biegania to odrazu Ci mowilam,zebys go meczyla zeby z Toba biegal A jak on bedzie zajetyu to zawsze Ci Nedda pozostaje... Choc wiem,że w szramki z Nim mam marne szanse...No ale

O ta piękniejszą nie będę się kłóciła tu na forum, ale znasz moje zdanie
Książkę chciałabym, bo Kallisste mówiła, że jak się ja przeczyta to się nie ma leków przed węglami, chociaż już mam coraz mniejsze i sporo ich jem No ale teraz taki tryb życia i potrzebuję mega energii.
A @ skończył się właśnie dziś ufff czekałam na niego długo, ale cieszę się, że już go nie ma, znudził mi się dziad ^^
No i choróbsko się mnie trzyma, już przez weekend mnie chociaż gardło nie bolało, a dziś znowu blehhh no i cały czas te niedobre leki z cukrem muszę łykać, ssać i pić To takie nie sb-owskie...

Cytat:
ja już od jakichś 2 tyg mniej żrę, poza tym nie jest dla mnie to wielkim problemem zjeść pół piersi z kurczaka a nie całą itd
Ale jak rozumiesz pół piersi... jedną pojedynczą czyli pół podwójnej, czy pół pojedynczej? Bo zazwyczaj kupuje się taka całą czyli podwójną, wiesz o co mi chodzi...

A teraz nie mogę się doczekać zastrzyku energii - ptasie kokosowe z homo i wieśniaka, czyli big porcja, ale do rana muszę wykminić kilka stron ************ mgr <rzyga> za ajkies 15 minut już będzie w moim żołądku

O właśnie... jak ptasie to i Blondee, wiecie coś co się dzieje z naszą siostrzyczką??

Stary 2008-05-26, 22:35   #3161
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
No kolejne powroty na I fazę już nie są tak efektywne jak po raz pierwszy jak się ją robi, wtedy to jest szok dla organizmu, to całe dostawienie węgli itd. Tak myślę, bo nie wracałam na I fazę więc po sobie nie wiem jak to jest, ale myślę, że tak... No i nie łam się, powoli ale do celu i zdrowo
Dziekuję Rozczarowanie ma gorzki smak ale może emocje opadną i jutro wystartuje z II fazą

Cytat:
ojj, bez takich może jeszcze spadnie , może spadnie
na pewno spadnie!
Oby tak było Oj mozolnie mi to idzie.

EDIT Teliczku kochany może tak sie zawiodłam bo w duchu liczyłam przynajmniej na 3 kg...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 22:36   #3162
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:

Ale jak rozumiesz pół piersi... jedną pojedynczą czyli pół podwójnej, czy pół pojedynczej? Bo zazwyczaj kupuje się taka całą czyli podwójną, wiesz o co mi chodzi...
pół podwójnej oczywiście kiedyś jadłam całą

Stary 2008-05-26, 22:43   #3163
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
pół podwójnej oczywiście kiedyś jadłam całą
A to ja zawsze pół podwójnej czyli pojedynczą, nawet jak na diecie nie byłam, A pytam, bo myślałam, że na MŻ to się je super małoooo

No ale tez zależy jaka duża jest, bo mi zawsze jakoś w sklepie zawsze trafiają sie takie ponad półkilowe podwójne

Stary 2008-05-26, 22:43   #3164
Domi22
Rozeznanie

Jaki ruch sie zrobilech..
Mialam dzisiaj egzam i wyobrazcie sobie, ze babka zamiast teorii (tak jak bylo zapwoedziane) zrobila cwiczenia i klapa - zaskoczenie. Teraz czekam na wyniki... O 18. wypilam koktajl i jakos nadal bylam glodna, wiec jeszcze w miedzy czasie wsunela kilka plasterkow ogorka i szynki. No i troche winka z okazji dnia mamy. Co jak co, ale mamie nie moglam odmowic... Ogolnie dzien byl bardzo udany pod wzgledem SB, wiec sie nie martwie wieczornym jedzonkiem. Poza tym byly cwiczenia
Telik super zdjecie!
Wiolka 525 nie martw sie, ze waga tak malo zleciala - tez mam z tym problem, ale po ubraniach widze, ze jest coraz lepiej. Moze te wagi cos nas oklamuja...
k_asiaczek tez mysle nad zmniejszeniem ilosci jedzenia, ale obwiam sie, ze bede glodna chodzila i myslala o jedzeniu...
Marzeniatko - ach ta Twoja energia
Ahcak zycze szybkiego skonczenia mgr
Dobrej nocy wszystkim

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Domi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 22:49   #3165
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
A to ja zawsze pół podwójnej czyli pojedynczą, nawet jak na diecie nie byłam, A pytam, bo myślałam, że na MŻ to się je super małoooo

No ale tez zależy jaka duża jest, bo mi zawsze jakoś w sklepie zawsze trafiają sie takie ponad półkilowe podwójne
to ja kiedyś jadłam całą

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
J
k_asiaczek tez mysle nad zmniejszeniem ilosci jedzenia, ale obwiam sie, ze bede glodna chodzila i myslala o jedzeniu...
na początku jest trudno ale potem już się organizm przyzwyczaja, wiesz ja jak jestem głodna to jem tylko nie za dużo, jak jem obiad to staram się jeść powolutku żeby móżdżek zarejestrował to że jem (bo to dopiero po 20min) ale zdarzają mi się i grzeszki wczoraj np byłam z Tż na lodach

Stary 2008-05-26, 22:51   #3166
Nedda
Zadomowienie

Teliczku piekne photo A Telik jeszcze piekniejszy )
Wiolus Sloneczko nie martw sie...Bedzie dobrze zobaczysz Jak rezulaty Loreala?
Moze sprobuj polaczyc strukturalna z SB?Prosze mnie rozstrzelac za namawianie do zdrady

Ahcaczku widze ze choroba tez nas polaczyla Bo u mnie zapalenie oskrzeli...Ale oczywscie zlekcewazylam i udaje ze go nie ma.A w czwar. jade z dziecmi na przeglad i musze miec energie Czekam ze zniecrpliwieniem na 5 czerwca i juz szykuje wino bo bedzimy moje imieniny oblewac :P

Stary 2008-05-26, 22:53   #3167
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Bikiniary moje kochane zauważyłyscie jak fajnie sie tu na watku zrbiło?
taki ruch i stara ekipa
Stary 2008-05-26, 22:54   #3168
Domi22
Rozeznanie

K_asiaczek lodami sie nie przejmuj! W koncu czasem cos sie nam nalezy. Ostatnio kolezanka (stala plazowiczka) powiedziala, ze to dieta jest dla nas, a nie my dla diety i szczerze mowiac jak zgrzesze to sobie o tym mysle i teraz grzechy sa bardzo rzadkie...

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010
Stary 2008-05-26, 22:56   #3169
Domi22
Rozeznanie

Cytat:
Teliczku piekne photo A Telik jeszcze piekniejszy )
Moze sprobuj polaczyc strukturalna z SB?Prosze mnie rozstrzelac za namawianie do zdrady

Ahcaczku widze ze choroba tez nas polaczyla Bo u mnie zapalenie oskrzeli...Ale oczywscie zlekcewazylam i udaje ze go nie ma.A w czwar. jade z dziecmi na przeglad i musze miec energie Czekam ze zniecrpliwieniem na 5 czerwca i juz szykuje wino bo bedzimy moje imieniny oblewac :P
5 czerwca imieninki A ja mam 6 i juz planuje winko i lody niestety (ale to bedzie taki prezent i nagroda za wytrwalosc)

Zaręczyny - 1.05.2009
Ślub - 05
.06.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 22:56   #3170
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
K_asiaczek lodami sie nie przejmuj! W koncu czasem cos sie nam nalezy. Ostatnio kolezanka (stala plazowiczka) powiedziala, ze to dieta jest dla nas, a nie my dla diety i szczerze mowiac jak zgrzesze to sobie o tym mysle i teraz grzechy sa bardzo rzadkie...
ale ja się wcale nie przejmuję, wręcz przeciwnie

Stary 2008-05-26, 23:02   #3171
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
taki ruch i stara ekipa
No pewnie Nedda grzesznica przyszla i siostry wrocily Jeszcze paru brakuje...Gdzie jestescie.... HALO :P

Cytat:
5 czerwca imieninki A ja mam 6 i juz planuje winko i lody niestety (ale to bedzie taki prezent i nagroda za wytrwalosc)
Ja nie mam 5 ale w oklolicach 5 :P Ja tez mam zamiar winkowac,lody tez pewnie beda i na dodatek mam zamiar naszego Ahcaczka do grzechu namawiac :P

Stary 2008-05-26, 23:04   #3172
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
ale super ze do celu doszłaś

dziękuję, dziękuję ale wiesz... apetyt rośnie w miarę jedzenia (chyba nie byt dobre porównanie przy diecie ) i chyba postawię sobie cel nr 2 czyli jeszcze 2,5 kg w dół...ale będzie trudno bo za tydzień czeka mnie wycieczka do Turcji i ....wszystko w cenie....achhhh
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 23:07   #3173
Wiolka525
Rozeznanie

Cytat:
Wiolka 525 nie martw sie, ze waga tak malo zleciala - tez mam z tym problem, ale po ubraniach widze, ze jest coraz lepiej. Moze te wagi cos nas oklamuja...
Wyżaliłam sie i jest ciut lepiej. Walczę dalej o to, żeby dobrze czuć sie we własnym ciele.

Cytat:
Właśnie dzis zerkałam w sklepie na blendery bo kusza te koktajle Moze zastosuję taki mix dietki SB ze strukturalną. A loreal fajniutki tylko niestety cieniutko z jego wydajnością. Napina skórę, jest przyjemny w stosowaniu, mam zamiar skusić sie na kolejne opakowanie.

Cytat:
taki ruch i stara ekipa
Bingo a ja już sie wystraszyłam, ze wszystkie weteranki osiągnęły swój wagowy cel tylko ja zostałam daleko w tyle. Zeby było jasne, życzę Wam osiagnięcia wymarzonej sylwetki tylko tak tęskno było za Wami
Stary 2008-05-26, 23:09   #3174
Ahcak
Rozeznanie

GG do Ahcak

Cytat:
Ja nie mam 5 ale w oklolicach 5 :P Ja tez mam zamiar winkowac,lody tez pewnie beda i na dodatek mam zamiar naszego Ahcaczka do grzechu namawiac :P
Jakiego ??
Umieram z ciekawości...

Ja urodzinki 19, absolutorium 13, może obrona 12 lub16, ale ta raczej we wrześniu, no ale gdyby stał się cud to już w ogóle... nie trzeźwieje ^^ zresztą jeszcze mnóstwo okazji się szykuje, czerwiec będzie bardzoooooooooooooooo wyczerpujący ^^ Nie mogę się doczekać tego wyczerpania

Stary 2008-05-26, 23:21   #3175
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:

Bingo a ja już sie wystraszyłam, ze wszystkie weteranki osiągnęły swój wagowy cel tylko ja zostałam daleko w tyle. Zeby było jasne, życzę Wam osiagnięcia wymarzonej sylwetki tylko tak tęskno było za Wami
mi jeszcze 8kg brakuje do celu nr 1 więc tak szybko nie odejdę

Stary 2008-05-26, 23:22   #3176
carmelova
Zakorzenienie

zapomniana i wyklęta za grzechy Kama wraca na dietke...
wczoraj mnie tak pokarało że ohoho. Mama zrobila kompot z wiśni w syropie (oczywiscie maaasa cukru) i po wyżarciu kilku owocow tak mnie zaczął ząb boleć, że nic nie moglam jesc, tylko gryzlam poduszke i sciany. Cukier to zuo. Zrobilam wiec SB bigosik na kutaku, razowe pierozki z serkiem chudzinką i kaszą gryczaną i wrocilam wreszcie do Krakowa i do Was moje piękne. Czasami będę jeść bardziej III-fazowo, bo juz nie mam prsji schudnięcia, jest calkiem ok. Ale chce jesc zdrowo. I zadnych wiśni w syropie!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 23:23   #3177
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Jakiego ??
Umieram z ciekawości...

Ja urodzinki 19, absolutorium 13, może obrona 12 lub16, ale ta raczej we wrześniu, no ale gdyby stał się cud to już w ogóle... nie trzeźwieje ^^ zresztą jeszcze mnóstwo okazji się szykuje, czerwiec będzie bardzoooooooooooooooo wyczerpujący ^^ Nie mogę się doczekać tego wyczerpania
Nie powiem :P A co do urodzinek to oczywiscie 19-naste :P

Cytat:
mi jeszcze 8kg brakuje do celu nr 1 więc tak szybko nie odejdę
Mi jeszszcze 7-6kg wiec tez sie nigdzie nie wybieram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 23:27   #3178
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
zapomniana i wyklęta za grzechy Kama wraca na dietke...
wczoraj mnie tak pokarało że ohoho. Mama zrobila kompot z wiśni w syropie (oczywiscie maaasa cukru) i po wyżarciu kilku owocow tak mnie zaczął ząb boleć, że nic nie moglam jesc, tylko gryzlam poduszke i sciany. Cukier to zuo. Zrobilam wiec SB bigosik na kutaku, razowe pierozki z serkiem chudzinką i kaszą gryczaną i wrocilam wreszcie do Krakowa i do Was moje piękne. Czasami będę jeść bardziej III-fazowo, bo juz nie mam prsji schudnięcia, jest calkiem ok. Ale chce jesc zdrowo. I zadnych wiśni w syropie!
Wcale nie zapomniana.... Pamietamy o naszej Chudzinie
Wracaj do Nas,a skad ta pozytywna zmiana nastawienia ze przechodzisz na trojeczke?
Nedda jest dumna z Cami i podziwia

Stary 2008-05-26, 23:31   #3179
carmelova
Zakorzenienie

Nedduś po prostu wiem, ze im bardziej mysle o diecie, tym mam wieksza ochote na slodycze i grzeszenie - taki zakazany owoc, ktory kusi. No i nauka nie pozwoli mi gotowac codziennie, a moj mozg potzrebuje czasem kopniaka w postaci wegli, bo inaczej nie funkcjonuje.

Więc teraz zadam sakramentalne pytanie: przyjmiecie mnie?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-26, 23:34   #3180
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Nedduś po prostu wiem, ze im bardziej mysle o diecie, tym mam wieksza ochote na slodycze i grzeszenie - taki zakazany owoc, ktory kusi. No i nauka nie pozwoli mi gotowac codziennie, a moj mozg potzrebuje czasem kopniaka w postaci wegli, bo inaczej nie funkcjonuje.

Więc teraz zadam sakramentalne pytanie: przyjmiecie mnie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości