Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-06, 21:10   #3151
agsienka
Raczkowanie

Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Oj pamiętam czasy bierzmowania kiedy to było
A ja nie bardzo, bo było to w 8 klasie, czyli 20 lat temu
Stary 2009-10-06, 23:02   #3152
Sylwoocha
Raczkowanie

Hej kochane.

Dawno nie zaglądałam, bo trochę miałam na głowie zajęć.

Gratuluję zrzuconych kilogramów

U mnie na razie bez zmian. Ale zapisałam się już 2 razy w tygodniu na basen i myślę jeszcze o siłowni

Mykam na razie spać. Jutro Was doczytam, bo sporo naskrobałyście
Buziaki laski
Sylwoocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 00:08   #3153
madzia_g
Zakorzenienie

brick dziękuję za maila właśnie skończyłam czytać książkę od jutra start na proteinkach
pluszowa misia w razie czego będę Cię męczyć wątpliwościami heh

zmykam spać do jutra dziołchy

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 09:04   #3154
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie wpadlam tylko na chwileczke by tylko sie przywitac i cos tam od siebie dorzucic ale wybaczcie za wasnie zacytuje teraz ale nie mam do tego glowy
wiec wczoraj pojechalam do rzeszowa i umowilam sie z markiem ze poczekam na niego kolo galerii i niestety on sie spoznil az 30 minut wiec weszlam sobie do h and m i mowie wam, zakochalam sie w takiej slicznej bluzie i markowi bylo glupio bo sie wkurzylam na niego az chcial mnie wziasc tam i kupic mi ta bluze ale sie nie zgodzilam bo tak jakos nie potrafie wiec poszlismy do tej stacji iii okazalo sie ze nie wezma mi krwi bo kobiety nie moga oddawac co 2 miesiace tylko co 3 i sie lekarka nie zgodzila ale strasznie prosila marka zeby nie rezygnowal z oddania ze wzgledu na mnie i zeby im oddal plytki krwi bo ma bardzo dobre juz bylam na maxa w****... pomagalam mu wypelniac te ankiety i na czyms sie tam ciachnelam i wyszlo ze mial kontakty seksualne z niepewnymi partnerami iii bodajze homoseksualne i jak wyszedl z gabinetu bo sie wkurzyl trocheale potem sie smialismy z tego po jego donacji pielegniarka przyszla do nas pytala go jak bylo i w ramach pocieszenia jego i mnie ze jemu sie nie udalo oddac plytek bo ma za slabe zyly a mi ze nie wzieli dala nam 2 fajne czerwone kubki zebysmy sie mogli kawy napic razem
potem jakos tak do domu wracac mi sie nie chcialo i pojechalismy do niego na mieszkanie i poznalam jego wspolokatorow i brata brat taki dziwny troche ale jeden z jego najlepszych kumpli to ideal niezle ciacho i wogole zajefajnie sie smieje, ma poczucie humoru iii przystojny a dobra wole juz go nie wspominac
i tak zeszla ze siedzialam tam dluuugo i nad ranem dopiero marek mnie odwiózl ale nie zaluje bo tyle co sie osmialam to juz nie pamietam
sluchajcie jednej z historyjek jak ich kolega oswiadczal sie dziewczynie; jechal do usa i mowi ze nie razie nie ma kasy i zeby KUPILA SOBIE pierscionek a jak wroci to jej odda kase nie wiem czy to smieszne czy zalosne
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 14:26   #3155
marled
Raczkowanie

Fiolusiek fajnie, że udał ci się dzień
my teraz możemy się śmiać jaki z niego idiota, ale tej lasce to chyba do śmiechu nie było... a jaki był finał tych oświadczyn, moze wiesz/???

jestem lżejsza o:

0 - 4 - 6 - 8 - 10 -12 - 14 - 18 - 20
kilogramów

marled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 14:31   #3156
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marled Pokaż wiadomość
Fiolusiek fajnie, że udał ci się dzień
my teraz możemy się śmiać jaki z niego idiota, ale tej lasce to chyba do śmiechu nie było... a jaki był finał tych oświadczyn, moze wiesz/???
final taki ze za 2 lata biora slub ale pomyslcie jak ta panienka ma w glowie poukladane a on jest dla niej chamski i wulgarny, czesto gada jej tak; idz sie umyj s...bo smierdzisz normalnie szok
Stary 2009-10-07, 15:21   #3157
pluszowa misia
Zadomowienie

Widocznie dziewczyna lubi hardcore heheh moze lubi jak sie ja sz...maci bo ja jakbym takie cos uslyszala to bym tak dala mu w leb ze szukal by go po calym domu a potem zatrzasnela bym drzwi za soba i tyle by mnie widzial.No ale sa tez tak zwane toksyczne milosci.Ja dzisiaj mam podly humor glowa mnie boli deszcze pada ponuro i wogole beznadziejnie.
Stary 2009-10-07, 19:20   #3158
Tereskaa
Zakorzenienie

Cześć kobietki Ale dziś rzeczywiście masakryczna pogoda Ia jak się ogólnie trzymacie?

Ja dziś byłam na EEG, założyli mi taki czepek, posmarowali czymś głowę, świecili jakąś lampą po oczach, kazali głęboko oddychać, mrugać, nie mrugać i takie tam Ciekawe jak wyjdzie wynik Bo dostałam skierowanie od lekarza ze względu na deprechę

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Edytowane przez Tereskaa
Czas edycji: 2009-10-07 o 19:22
Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 20:48   #3159
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kobietki Ale dziś rzeczywiście masakryczna pogoda Ia jak się ogólnie trzymacie?

Ja dziś byłam na EEG, założyli mi taki czepek, posmarowali czymś głowę, świecili jakąś lampą po oczach, kazali głęboko oddychać, mrugać, nie mrugać i takie tam Ciekawe jak wyjdzie wynik Bo dostałam skierowanie od lekarza ze względu na deprechę

nie martw sie kochana wszystko bedzie dobrze
Stary 2009-10-07, 21:03   #3160
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
nie martw sie kochana wszystko bedzie dobrze
Dzięki

A jak się rozwija znajomość z panem M. ?

Stary 2009-10-07, 21:40   #3161
anaka82
Raczkowanie

Czesc wszystkim

Widze, ze mam sporo do nadrobienia w czytaniu, ale nadrobie to dopiero w weekend bo jutro wyjezdzam na 2-diowe szkolenie.
Madziu_g czy moglabys mi wyslac te ksiazke na temat diety proteinowej??? Bylabym Ci baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dzo wdzieczna

Zmykam juz dzis spac, bo jutro ciezki dzionek
Milej nocki zycze wszystkim
anaka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 21:46   #3162
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

A jak się rozwija znajomość z panem M. ?
rozwija sie rozwija ale pytanie czy ja chce zeby sie rozwinela
Stary 2009-10-07, 21:57   #3163
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
rozwija sie rozwija ale pytanie czy ja chce zeby sie rozwinela
Skoro się rozwija to znaczy, że chyba chcesz

Dobrej nocki kobietki

Stary 2009-10-07, 23:11   #3164
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:

co u nas hmm ja dostalam @ i umieram z bolu i waga dzis wiecej pokazala ciut ale to chyba przez okres? nawet ostatnio jak mialam pomiary jak mialam okres to wiecej wazylam i trener mowil ze wode mam zatrzymana bo jakies tam urzadzenie to pokazalo wiec chyba nie mam sie co martwic
ja tez mialam kiedys EEG i tak wlasnie to wygladalo ale nic nie wykazalo bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez anaka82 Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim

Widze, ze mam sporo do nadrobienia w czytaniu, ale nadrobie to dopiero w weekend bo jutro wyjezdzam na 2-diowe szkolenie.
Madziu_g czy moglabys mi wyslac te ksiazke na temat diety proteinowej??? Bylabym Ci baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dzo wdzieczna

wysle tylko nie wiem czy mam Twojego maila, ejszcze sprawdze a jak nie dotrze to wyslij mi maila na pw
Cytat:
be kitu

a ja dzis pierwszy dzien na proteinowej

ps. byłam dzis u lekarza bo jakies dwa tygodnie temu jakas przeziebiona bylam i zostal mi uporczywy kaszel poszlam wiec do rodzinnej dala mi skierowanie do pulmonologa bo mozliwe ze mam astme oskrzelowa jakas lagodna zdziwilo mnie to mocno

Stary 2009-10-07, 23:11   #3165
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:

co u nas hmm ja dostalam @ i umieram z bolu i waga dzis wiecej pokazala ciut ale to chyba przez okres? nawet ostatnio jak mialam pomiary jak mialam okres to wiecej wazylam i trener mowil ze wode mam zatrzymana bo jakies tam urzadzenie to pokazalo wiec chyba nie mam sie co martwic
ja tez mialam kiedys EEG i tak wlasnie to wygladalo ale nic nie wykazalo bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez anaka82 Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim

wysle tylko nie wiem czy mam Twojego maila, ejszcze sprawdze a jak nie dotrze to wyslij mi maila na pw
Cytat:
be kitu

a ja dzis pierwszy dzien na proteinowej

ps. byłam dzis u lekarza bo jakies dwa tygodnie temu jakas przeziebiona bylam i zostal mi uporczywy kaszel poszlam wiec do rodzinnej dala mi skierowanie do pulmonologa bo mozliwe ze mam astme oskrzelowa jakas lagodna zdziwilo mnie to mocno

Stary 2009-10-08, 08:48   #3166
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Ja się wzięłam za te proteiny ale w ogóle mi nie idzie.
Dwa dni się jeszcze jakoś trzymałam, ale wczoraj z okazji rocznicy ślubu poszliśmy na lody, zjadłam 2 gałki sorbetu anansowego i potem trochę arbuza, bo już nie dałam rady.
Czyli można powiedzieć, że od dzisiaj znowu zaczynam od nowa.
Wiem, ze gdyby tak wszystkiego przestrzegać jak każą (ja tak cholender nie umiem) to można zrzucić w pierwszej fazie spokojnie 5 kg. Ja na razie niecałe 2 mam z głowy. Ale z racji tego, że moje osiągnięcia wagowe się wahają w tabelce na razie nic nie zmieniam, bo doszłam teraz do tej samej wartości.

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 09:15   #3167
Figlik
Przyczajenie

Witajcie dziewczynki , jak zaczęłyście dzionek ???
Ja fantastycznie , aż mi się gęba śmieje jak sobie przypomnę , wchodzę rano na wagę a tu 101, , szczeka mi opadła i już miałam do lekarza lecieć no bo przez noc 12 kg stracić to niemożliwe . Patrze a tu pod waga skarpetka najmłodszej , ale powiem Wam fajnie było zobaczyć tak niska cyfrę ) dało mi to jeszcze większą motywacje że warto , tym bardziej że po wyjęciu skarpetki okazało się że waga ruszyła wreszcie w dół na razie niewiele ale ważne że ruszyła . Miłego dnia kochane
Figlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 11:24   #3168
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
Ja się wzięłam za te proteiny ale w ogóle mi nie idzie.
Dwa dni się jeszcze jakoś trzymałam, ale wczoraj z okazji rocznicy ślubu poszliśmy na lody, zjadłam 2 gałki sorbetu anansowego i potem trochę arbuza, bo już nie dałam rady.
Czyli można powiedzieć, że od dzisiaj znowu zaczynam od nowa.
Wiem, ze gdyby tak wszystkiego przestrzegać jak każą (ja tak cholender nie umiem) to można zrzucić w pierwszej fazie spokojnie 5 kg. Ja na razie niecałe 2 mam z głowy. Ale z racji tego, że moje osiągnięcia wagowe się wahają w tabelce na razie nic nie zmieniam, bo doszłam teraz do tej samej wartości.
ehh mnie tez ta dieta meczy tzn nie mam pomyslow na dobre smaczne posilki, niby w ksiazce sa przepisy w internecie tez ale nic mi nie lezy i marnie gotuje i chodze jakas glodna i niezbyt smakuje mi to co jem buu nie wiem co ze soba wziasc do pracy
iwonko trzymaj sie
Cytat:
Napisane przez Figlik Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki , jak zaczęłyście dzionek ???
Ja fantastycznie , aż mi się gęba śmieje jak sobie przypomnę , wchodzę rano na wagę a tu 101, , szczeka mi opadła i już miałam do lekarza lecieć no bo przez noc 12 kg stracić to niemożliwe . Patrze a tu pod waga skarpetka najmłodszej , ale powiem Wam fajnie było zobaczyć tak niska cyfrę ) dało mi to jeszcze większą motywacje że warto , tym bardziej że po wyjęciu skarpetki okazało się że waga ruszyła wreszcie w dół na razie niewiele ale ważne że ruszyła . Miłego dnia kochane
hehe no to niezle fajny poranek

Stary 2009-10-08, 13:03   #3169
marled
Raczkowanie

Teresko - będzie dobrze!!!

Figlik ale się uśmiałam...

a ja własnie zrobiłam 20 km, czuję w nogach... co do tej diety proteinowej to ja sie zastanawiam cały czas, na razie próbuję starym sposobem...

jestem lżejsza o:

0 - 4 - 6 - 8 - 10 -12 - 14 - 18 - 20
kilogramów

marled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 13:57   #3170
pluszowa misia
Zadomowienie

Witam was co do diety proteinowej to przeciez mozecie jesc serki wiejskie jogurty naturalne kefiry nawet te owocowe od czasu do czasu, piers z kurczaka gotowana smazona bez oleju griilowana i pieczona tak samo uka kurczaka tylko bez skory moze byc tez kurczak wedzony tylko bez skory ryby w roznych postaciach ser twarogowy naprawde jest bardzo duzo mozliwosci ja naprzyklad robie tez zmiesa gulaszowego dorbiowego spaghetti tylko bez makaronu wytarczy tylko troszke pokombinowac i nie ma z tym problemu a co do wytrzymania to niestety ale na kazdej diecie sa wyrzeczenia i jest ciezko na poczatkua w przypadku tej to tzreba bardzo uwazac na grzeszki bo jezeli zaczeniesz grzeszyc to cala dieta bedzie do du..y a mozna ja tylko 2 razy w zyciu poprowadzic mam nadzieje ze jakos wam pomoglam
Stary 2009-10-08, 14:02   #3171
Tereskaa
Zakorzenienie

A ja mam dziś drugi dzień @ i leje się ze mnie jak z zażynanej kaczki Ale zrobiłam sobie dziś jacuzzi w wannie To znaczy nie, nie, nie najadłam się wcześniej jajek tylko mam taką specjalną matę do jacuzzi
U mnie dietkowo dziś cienko, już nawet boję się ważyć No ale ta @... kolejna wymówka
Ale do kitu pogoda się zrobiła, ciepło ale pada i ogólnie taki jakiś ponury dziś u mnie dzień.

Stary 2009-10-08, 14:55   #3172
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluszowa misia Pokaż wiadomość
Witam was co do diety proteinowej to przeciez mozecie jesc serki wiejskie jogurty naturalne kefiry nawet te owocowe od czasu do czasu, piers z kurczaka gotowana smazona bez oleju griilowana i pieczona tak samo uka kurczaka tylko bez skory moze byc tez kurczak wedzony tylko bez skory ryby w roznych postaciach ser twarogowy naprawde jest bardzo duzo mozliwosci ja naprzyklad robie tez zmiesa gulaszowego dorbiowego spaghetti tylko bez makaronu wytarczy tylko troszke pokombinowac i nie ma z tym problemu a co do wytrzymania to niestety ale na kazdej diecie sa wyrzeczenia i jest ciezko na poczatkua w przypadku tej to tzreba bardzo uwazac na grzeszki bo jezeli zaczeniesz grzeszyc to cala dieta bedzie do du..y a mozna ja tylko 2 razy w zyciu poprowadzic mam nadzieje ze jakos wam pomoglam
no niby tak ale nie mam fantazji kulinarnej w ogole nie umiem gotwac wczoraj zrobilam kotlety z piersi obtoczone w jajku bez tluszczu ale mi nie smakowaly tzn bylyby dobre gdybym mogla je zagryzac chociaz wazywkami... a tak same to ciezko ale moze sie wprawie... dzis mam zly dzien i @ wiec jestem na nie
Cytat:
A ja mam dziś drugi dzień @ i leje się ze mnie jak z zażynanej kaczki Ale zrobiłam sobie dziś jacuzzi w wannie To znaczy nie, nie, nie najadłam się wcześniej jajek tylko mam taką specjalną matę do jacuzzi
U mnie dietkowo dziś cienko, już nawet boję się ważyć No ale ta @... kolejna wymówka
Ale do kitu pogoda się zrobiła, ciepło ale pada i ogólnie taki jakiś ponury dziś u mnie dzień.
ja jak wyzej napisalam tez mam @ masakra kiedys lagodnie okres przechodzilam a ten to masakra

Stary 2009-10-08, 19:10   #3173
fiolusiek
Zakorzenienie

Tereska i madzia wspolczuje ale moze macie takie bole bo ostatni wiecej jadlyscie to tez ma na to wplyw raz na jakis czas tez mam bardziej obfite miesiaczki i bolesne. ale juz nie tak jak na poczatku.

tak sie zastanawiam czy pakowac sie w kolejny zwiazek. lubie marka, on mnie tez ale czy to jest to ja jestem bardzo nerwowa i czasem wybuchowa i boje sie ze moge go zranic bo nie wiem czy bede umiala go pokochac po tym wszystkim co bylo wczesniej a chodzi mi o bylego, ciagle go pamietam i wszystko mi sie przypomina. jestem juz na to gotowa? doroslam do nowego zwiazku? nie chce mu zrobic krzywdy bo to naprawde dobry chlopak i troche wrazliwy pozatym chyba wg niego jestesmy para a wogole nie pytal mnie o to
Stary 2009-10-08, 19:41   #3174
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tereska i madzia wspolczuje ale moze macie takie bole bo ostatni wiecej jadlyscie to tez ma na to wplyw raz na jakis czas tez mam bardziej obfite miesiaczki i bolesne. ale juz nie tak jak na poczatku.

tak sie zastanawiam czy pakowac sie w kolejny zwiazek. lubie marka, on mnie tez ale czy to jest to ja jestem bardzo nerwowa i czasem wybuchowa i boje sie ze moge go zranic bo nie wiem czy bede umiala go pokochac po tym wszystkim co bylo wczesniej a chodzi mi o bylego, ciagle go pamietam i wszystko mi sie przypomina. jestem juz na to gotowa? doroslam do nowego zwiazku? nie chce mu zrobic krzywdy bo to naprawde dobry chlopak i troche wrazliwy pozatym chyba wg niego jestesmy para a wogole nie pytal mnie o to
To może porozmawiaj z nim o swoich obawach, o tym jaka jesteś, co przeszłaś, czego się obawiasz... jeśli oboje uznacie, że jesteście gotowi by stawić temu czoła to tylko będzie dla Was na korzyść, a jeśli nie będziecie gotowi to przynajmniej nie będziesz jemu głowy zawracała. Poza tym pokażesz mu, że z Tobą można o wszystkim porozmawiać i że jesteś szczera

Stary 2009-10-08, 19:50   #3175
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:

musisz to sobie sama rozwazyc jak cos do niego czujesz to czemu nie

a ja jestem wsciekla na ta diete jest okropna, przepisy sa wstretne chodze glodna bo zygac mi sie chce na to jedzenie nie wiem czy sobie nie darowac tej diety nic mi nie smakuje!!!!

Stary 2009-10-08, 20:00   #3176
pluszowa misia
Zadomowienie

Oj madziu a ja mysle ze troche przesadzasz i masz zle nastawienie a ktora dieta jest smaczna bo dla mnie naprzyklad tragedia by bylo jedzenie karczku smazonego na smalcu.Na poczatku tez bylo zle i chcialo mi sie bardzo jesc ale przeciez mozesz jesc kiedy chcesz i ile chcesz.Wez sie w garsc dziewczyno nie no a tak powaznie no to juz sama musisz zdecydowac ja uwazam ze jest to wlansie jedna z diet ktora jest do wytrzymania i mozna jesc ile sie chce no ale kazdy inaczej akceptuje diety
Stary 2009-10-08, 20:14   #3177
Sylwoocha
Raczkowanie

Hej piękne.

Byłam dzisiaj na rozmowie o staż, ale się okazało, że już nieaktualne, bo mają komplet :/ Myślałam, że w końcu coś się ruszy, a tu znowu lipa. Ja już nie chcę siedzieć w domu

Teresko trzymaj się kochana. Na pewno wszystko będzie dobrze

Madzieńko jeśli się męczysz na tej diecie, to lepiej daj sobie spokój. Efekty będą nawet jeśli do tego kurczaka dodasz warzywa.

Dziewczyny przecież doskonale wiecie, że w naszym wypadku nie ma mowy o stosowaniu diet, tylko o zmianie nawyków żywieniowych. Musimy dostarczać wszystkich potrzebnych składników i nie katować organizmu, bo nawet jeśli teraz nam nic nie dolega, to za kilka lat może nam to wyjść bokiem..
Sylwoocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:16   #3178
Anka994
Raczkowanie

GG do Anka994

Wcinam właśnie hamburgera z kurczaka i a'la sajgonki, tylko, że w środku sos do spaghetti z mięsa drobiowego, po prostu pyszności. Dziś spróbowałam zjeść papier ryżowy ( w tych sajgonkach) i nic mi nie jest. Ale skład to 94% woda, reszta to jakieś związki ryżowe. Myślę że będzie ok
Anka994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:30   #3179
pluszowa misia
Zadomowienie

Ja tak do konca nie zgadzam sie z tym nie stosowaniem diet w naszym przypadku bo uwazam ze jezeli ma sie silna wole co u nas kobiet jest niestety ciezkie to dieta moze nam bardzo pomoc ale oczywiscie tak jak mowisz teresko dieta normlana a nie jakies dziwne glodowki i takie tam inne.W moim przypadku ta sieta proteinowa uratowala mi moja samoocene poniewa tylko na niej udalo mi sie az tyle schudnac gdzie przy systemie mniej jesc nie wyszlo by mi to napewno.U mnie moze motywacja jest etz to ze znajomy lekarz na nije tak duzo schudl no i moja mama jest razem ze mna na tej diecie i sie wspieramy.Madziu ja bym ci poradzila poczekac 10 dni tzn te 5 dni bialka i 5 dni bialka plus warzywa i potem sobie postanowisz czy faktycznie to nie dla ciebie bo moze to kwestia przyzwyczajenia kurde bardzo bym chiala zeby ci sie udalo bo wiem po sobie ze przynosi ona efekty.
Stary 2009-10-08, 21:14   #3180
fiolusiek
Zakorzenienie

madzia nie narzekaj tyle tylko dzialaj dalej, skoro wiesz ze lekarstwo jest gorszkie to go nie zjesz by wyzdrowiec ja na twoim miejscu zaczekalabym jeszcze przynajmniej z tydzien. zgadzam sie z sylwocha ze samo przestrzeganie diety nic nie da jak nie zakorzenimy w sobie dobrych nawykow zywieniowych
wiec glowa do gory i rob to co masz robic i czekaj na rezultaty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości