|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
A ja nie bardzo, bo było to w 8 klasie, czyli 20 lat temu
|
#3152 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane.
Dawno nie zaglądałam, bo trochę miałam na głowie zajęć. Gratuluję zrzuconych kilogramów ![]() U mnie na razie bez zmian. Ale zapisałam się już 2 razy w tygodniu na basen i myślę jeszcze o siłowni ![]() Mykam na razie spać. Jutro Was doczytam, bo sporo naskrobałyście ![]() Buziaki laski |
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
brick dziękuję za maila
od jutra start na proteinkach ![]() pluszowa misia w razie czego będę Cię męczyć wątpliwościami heh ![]() zmykam spać do jutra dziołchy
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
wiec wczoraj pojechalam do rzeszowa i umowilam sie z markiem ze poczekam na niego kolo galerii i niestety on sie spoznil az 30 minut wiec weszlam sobie do h and m wiec poszlismy do tej stacji iii okazalo sie ze nie wezma mi krwi bo kobiety nie moga oddawac co 2 miesiace tylko co 3 i sie lekarka nie zgodzila juz bylam na maxa w****... pomagalam mu wypelniac te ankiety i na czyms sie tam ciachnelam i wyszlo ze mial kontakty seksualne z niepewnymi partnerami iii bodajze homoseksualne i jak wyszedl z gabinetu bo sie wkurzyl troche po jego donacji pielegniarka przyszla do nas pytala go jak bylo i w ramach pocieszenia jego i mnie ze jemu sie nie udalo oddac plytek bo ma za slabe zyly a mi ze nie wzieli dala nam 2 fajne czerwone kubki zebysmy sie mogli kawy napic razem![]() potem jakos tak do domu wracac mi sie nie chcialo i pojechalismy do niego na mieszkanie i poznalam jego wspolokatorow i brata brat taki dziwny troche ale jeden z jego najlepszych kumpli to zajefajnie sie smieje, ma poczucie humoru iii przystojny i tak zeszla ze siedzialam tam dluuugo i nad ranem dopiero marek mnie odwiózl ale nie zaluje bo tyle co sie osmialam to juz nie pamietam sluchajcie jednej z historyjek jak ich kolega oswiadczal sie dziewczynie; jechal do usa i mowi ze nie razie nie ma kasy i zeby KUPILA SOBIE pierscionek a jak wroci to jej odda kase |
|
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
Fiolusiek fajnie, że udał ci się dzień
my teraz możemy się śmiać jaki z niego idiota, ale tej lasce to chyba do śmiechu nie było... a jaki był finał tych oświadczyn, moze wiesz/???
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pomyslcie jak ta panienka ma w glowie poukladane a on jest dla niej chamski i wulgarny, czesto gada jej tak; idz sie umyj s...bo smierdzisz normalnie szok |
|
|
|
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
Widocznie dziewczyna lubi hardcore heheh
moze lubi jak sie ja sz...maci bo ja jakbym takie cos uslyszala to bym tak dala mu w leb ze szukal by go po calym domu a potem zatrzasnela bym drzwi za soba i tyle by mnie widzial.No ale sa tez tak zwane toksyczne milosci.Ja dzisiaj mam podly humor glowa mnie boli deszcze pada ponuro i wogole beznadziejnie.
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ale dziś rzeczywiście masakryczna pogoda Ia jak się ogólnie trzymacie?Ja dziś byłam na EEG, założyli mi taki czepek, posmarowali czymś głowę, świecili jakąś lampą po oczach, kazali głęboko oddychać, mrugać, nie mrugać i takie tam Ciekawe jak wyjdzie wynik Bo dostałam skierowanie od lekarza ze względu na deprechę ![]()
Jem mniej, bramy raju są wąskie ![]() Edytowane przez Tereskaa Czas edycji: 2009-10-07 o 19:22 |
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
A jak się rozwija znajomość z panem M. ?
|
#3161 |
|
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim
Widze, ze mam sporo do nadrobienia w czytaniu, ale nadrobie to dopiero w weekend bo jutro wyjezdzam na 2-diowe szkolenie. Madziu_g czy moglabys mi wyslac te ksiazke na temat diety proteinowej??? Bylabym Ci baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dzo wdzieczna Zmykam juz dzis spac, bo jutro ciezki dzionek Milej nocki zycze wszystkim |
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro się rozwija to znaczy, że chyba chcesz
![]() Dobrej nocki kobietki
|
#3164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() be kitu ![]() a ja dzis pierwszy dzien na proteinowej ![]() ps. byłam dzis u lekarza bo jakies dwa tygodnie temu jakas przeziebiona bylam i zostal mi uporczywy kaszel zdziwilo mnie to mocno
|
||
|
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mialam kiedys EEG i tak wlasnie to wygladalo ale nic nie wykazalo![]() bedzie dobrze Cytat:
![]() be kitu ![]() a ja dzis pierwszy dzien na proteinowej ![]() ps. byłam dzis u lekarza bo jakies dwa tygodnie temu jakas przeziebiona bylam i zostal mi uporczywy kaszel zdziwilo mnie to mocno
|
||
|
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
Ja się wzięłam za te proteiny ale w ogóle mi nie idzie.
Dwa dni się jeszcze jakoś trzymałam, ale wczoraj z okazji rocznicy ślubu poszliśmy na lody, zjadłam 2 gałki sorbetu anansowego i potem trochę arbuza, bo już nie dałam rady. Czyli można powiedzieć, że od dzisiaj znowu zaczynam od nowa. Wiem, ze gdyby tak wszystkiego przestrzegać jak każą (ja tak cholender nie umiem) to można zrzucić w pierwszej fazie spokojnie 5 kg. Ja na razie niecałe 2 mam z głowy. Ale z racji tego, że moje osiągnięcia wagowe się wahają w tabelce na razie nic nie zmieniam, bo doszłam teraz do tej samej wartości. |
|
|
|
#3167 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki , jak zaczęłyście dzionek ???
Ja fantastycznie , aż mi się gęba śmieje jak sobie przypomnę , wchodzę rano na wagę a tu 101, . Patrze a tu pod waga skarpetka najmłodszej , ale powiem Wam fajnie było zobaczyć tak niska cyfrę ) dało mi to jeszcze większą motywacje że warto , tym bardziej że po wyjęciu skarpetki okazało się że waga ruszyła wreszcie w dół na razie niewiele ale ważne że ruszyła . Miłego dnia kochane
|
|
|
|
#3168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co ze soba wziasc do pracy iwonko trzymaj sie Cytat:
fajny poranek ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3169 |
|
Raczkowanie
|
Teresko - będzie dobrze!!!
Figlik ale się uśmiałam... a ja własnie zrobiłam 20 km, czuję w nogach... co do tej diety proteinowej to ja sie zastanawiam cały czas, na razie próbuję starym sposobem...
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
Witam was co do diety proteinowej to przeciez mozecie jesc serki wiejskie jogurty naturalne kefiry nawet te owocowe od czasu do czasu, piers z kurczaka gotowana smazona bez oleju griilowana i pieczona tak samo uka kurczaka tylko bez skory moze byc tez kurczak wedzony tylko bez skory ryby w roznych postaciach ser twarogowy naprawde jest bardzo duzo mozliwosci ja naprzyklad robie tez zmiesa gulaszowego dorbiowego spaghetti tylko bez makaronu wytarczy tylko troszke pokombinowac i nie ma z tym problemu a co do wytrzymania to niestety ale na kazdej diecie sa wyrzeczenia i jest ciezko na poczatkua w przypadku tej to tzreba bardzo uwazac na grzeszki bo jezeli zaczeniesz grzeszyc to cala dieta bedzie do du..y a mozna ja tylko 2 razy w zyciu poprowadzic
mam nadzieje ze jakos wam pomoglam
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś drugi dzień @ i leje się ze mnie jak z zażynanej kaczki
Ale zrobiłam sobie dziś jacuzzi w wannie tylko mam taką specjalną matę do jacuzzi U mnie dietkowo dziś cienko, już nawet boję się ważyć No ale ta @... kolejna wymówka Ale do kitu pogoda się zrobiła, ciepło ale pada i ogólnie taki jakiś ponury dziś u mnie dzień.
|
#3172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale moze sie wprawie... dzis mam zly dzien i @ wiec jestem na nie Cytat:
|
||
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Tereska i madzia
ale moze macie takie bole bo ostatni wiecej jadlyscie to tez ma na to wplyw raz na jakis czas tez mam bardziej obfite miesiaczki i bolesne. ale juz nie tak jak na poczatku. tak sie zastanawiam czy pakowac sie w kolejny zwiazek. lubie marka, on mnie tez ale czy to jest to ja jestem bardzo nerwowa i czasem wybuchowa i boje sie ze moge go zranic bo nie wiem czy bede umiala go pokochac po tym wszystkim co bylo wczesniej a chodzi mi o bylego, ciagle go pamietam i wszystko mi sie przypomina. jestem juz na to gotowa? doroslam do nowego zwiazku? nie chce mu zrobic krzywdy bo to naprawde dobry chlopak i troche wrazliwy pozatym chyba wg niego jestesmy para |
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz to sobie sama rozwazyc jak cos do niego czujesz to czemu nie a ja jestem wsciekla na ta diete |
|
|
|
|
#3176 |
|
Zadomowienie
|
Oj madziu a ja mysle ze troche przesadzasz i masz zle nastawienie a ktora dieta jest smaczna bo dla mnie naprzyklad tragedia by bylo jedzenie karczku smazonego na smalcu.Na poczatku tez bylo zle i chcialo mi sie bardzo jesc ale przeciez mozesz jesc kiedy chcesz i ile chcesz.Wez sie w garsc dziewczyno
nie no a tak powaznie no to juz sama musisz zdecydowac ja uwazam ze jest to wlansie jedna z diet ktora jest do wytrzymania i mozna jesc ile sie chce no ale kazdy inaczej akceptuje diety
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
Hej piękne.
Byłam dzisiaj na rozmowie o staż, ale się okazało, że już nieaktualne, bo mają komplet :/ Myślałam, że w końcu coś się ruszy, a tu znowu lipa. Ja już nie chcę siedzieć w domu ![]() Teresko trzymaj się kochana. Na pewno wszystko będzie dobrze Madzieńko jeśli się męczysz na tej diecie, to lepiej daj sobie spokój. Efekty będą nawet jeśli do tego kurczaka dodasz warzywa. Dziewczyny przecież doskonale wiecie, że w naszym wypadku nie ma mowy o stosowaniu diet, tylko o zmianie nawyków żywieniowych. Musimy dostarczać wszystkich potrzebnych składników i nie katować organizmu, bo nawet jeśli teraz nam nic nie dolega, to za kilka lat może nam to wyjść bokiem.. |
|
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
Wcinam właśnie hamburgera z kurczaka i a'la sajgonki, tylko, że w środku sos do spaghetti z mięsa drobiowego, po prostu pyszności. Dziś spróbowałam zjeść papier ryżowy ( w tych sajgonkach) i nic mi nie jest. Ale skład to 94% woda, reszta to jakieś związki ryżowe. Myślę że będzie ok
|
|
|
|
#3179 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak do konca nie zgadzam sie z tym nie stosowaniem diet w naszym przypadku bo uwazam ze jezeli ma sie silna wole co u nas kobiet jest niestety ciezkie to dieta moze nam bardzo pomoc ale oczywiscie tak jak mowisz teresko dieta normlana a nie jakies dziwne glodowki i takie tam inne.W moim przypadku ta sieta proteinowa uratowala mi moja samoocene poniewa tylko na niej udalo mi sie az tyle schudnac gdzie przy systemie mniej jesc nie wyszlo by mi to napewno.U mnie moze motywacja jest etz to ze znajomy lekarz na nije tak duzo schudl no i moja mama jest razem ze mna na tej diecie i sie wspieramy.Madziu ja bym ci poradzila poczekac 10 dni tzn te 5 dni bialka i 5 dni bialka plus warzywa i potem sobie postanowisz czy faktycznie to nie dla ciebie bo moze to kwestia przyzwyczajenia kurde bardzo bym chiala zeby ci sie udalo bo wiem po sobie ze przynosi ona efekty.
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
madzia nie narzekaj tyle tylko dzialaj dalej, skoro wiesz ze lekarstwo jest gorszkie to go nie zjesz by wyzdrowiec
ja na twoim miejscu zaczekalabym jeszcze przynajmniej z tydzien. zgadzam sie z sylwocha ze samo przestrzeganie diety nic nie da jak nie zakorzenimy w sobie dobrych nawykow zywieniowych wiec glowa do gory i rob to co masz robic i czekaj na rezultaty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

kiedy to było 

od jutra start na proteinkach 
a on jest dla niej chamski i wulgarny, czesto gada jej tak; idz sie umyj s...bo smierdzisz

Ale dziś rzeczywiście masakryczna pogoda
Ia jak się ogólnie trzymacie?

nie wiem co ze soba wziasc do pracy