|
|
#3152 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Hah olasia się zakochała
Ja chciałam sb zrobić grzywkę, ale cholernie się boję ;/
|
|
|
#3153 |
|
Zadomowienie
|
Hehe no ja też zapuszczałam, ale już mi się znudziło. I teraz, przed balem golę pół głowy, po balu robię krótkiego irokeza
Przynajmniej nie będę musiała się na treningi czesać, jeden plus ![]() Aaa, Olaś zawstydzasz mnie ![]()
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Wtajemniczenie
|
Yw, nie zostawisz do balu takich długich?
i to nie tak, że nie ma co strzępić języka, Głuptasie ja chcę Twoje zdjęcia tu jak sobie zrobisz tą fryzurę ![]() Tina, nie bój się myślę, że ładnie by Ci było w grzywce a jaką chcesz, na bok, prostą? Jak by Ci się nie spodobało to zawsze możesz upinać włosy nie cycki, odrosną ![]() Pokażę Wam kilka zdjęć z wycieczki PUNK IS NOT DEAD, .urwa! jesteśmy fajne?
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwonka, patrz jaaaki irokez
kumpela ma "normalne" włosy, czyli nie obcinane na irokeza. Grzywkę prostą, cieniowane włosy a tu takie cudo wyszło
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2010-05-31 o 20:34 |
|
|
|
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
Haha, jakie czubki Świetne fotki, widać że miałyście ubaw ![]() No właśnie coraz bardziej się rozmyślam z tego irokeza... :P Ale w sumie z krótkimi włosami jest wygodniej, zobaczę jeszcze jak będzie :P
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Wtajemniczenie
|
jeny, moja mama mnie rozwala. m ado mnie wonty, bo sobie wycisnelam pryszcza, hahaaa
Mo, dobrze, że mie dzisiaj nie widziałaś, ludzie na wiosce sie za mną i kumpela ogladali jak za debilkami jakimiś. ywonka, chcę zdjęcia nie wiem, co pisac, jestem zmęczona wszystkim, chora psychicznie, idę zrobić sobie samobójstwo. Edytowane przez chromonikielnia Czas edycji: 2010-05-31 o 21:39 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3158 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Haaa satanistki Powiem ci, że dość fajny pokój miałyście jak na niektóre wycieczki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie Chroma, łaj?
Pokój jak pokój, dobrze że nie ma tu zdjęć łazienki
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
To miałyście udaną wycieczkę
Szczególnie z tymi balkonami ![]() Cholerka, chemica chce mi 3 wystawić, ale lipa. Nie byłam u fryzjera, nie zdążyłam, ale kupiłam buty na bal Jutro przed treningiem pójdę
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
Ej, a co mi tam, pochwale się wam xD Przyszedł mi makrokonweter to sobie oglądnijcie moje dzieła xD A więc, moje oko (rozmazane, bo dopiero ze szkoły wróciłam, a tam zawsze się rozmarzę xD no i źle wykadrowane, bo sama robiłam :P), mlecz i kropelki deszczu na pajęczynie.
Edytowane przez ywoncia Czas edycji: 2010-06-02 o 15:24 |
|
|
|
|
#3162 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow. Jaka dokładność, jeju. Tęczówka świetnie wygląda, takie falki, oh, genialnie. Ciekawe jak by moje oczko wyglądało dmuchawiec i kropelki też mega. Mdleję
|
|
|
|
|
#3164 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo się ubralysmy jak wariatki, kumpela miała dwie kitki, każda natapirowana w kulkę wielkości głowy, ja serduszlo na ustach i warkocz na cala glowe jak Julia Tymoszenko^^
Iwona, jaka Ty masz lustrzankę? zbieram kase i nie wiem, co kupic, jak na moje mozliwosci finansowe i ogolne rozeznanie w aparatach pasuje mi najbardziej nikon d3000. Wczoraj mialam jakiś napad, robilam zdjecia kwiatkom w kropelkami wody ;D ale RZalowe troche wyszły, czgo sie spodziewac po cyfrówce ;/;/ dawaj zdjęcia!! Edytowane przez chromonikielnia Czas edycji: 2010-06-02 o 21:29 |
|
|
|
|
#3165 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie najbardziej lubię robić zdjęcia kwiatkom itd
No i ja mam nikona d3000 właśnie Jest spoko, jak narazie więcej mi nie potrzeba, teraz zbieram na obiektyw 70-300, mam nadzieję że do lipca jakoś uzbieram ^^I jak wam się podoba? Jutro jadę się z kuzynką spotkać i na sesyjkę jakąś pewnie, więc będą ładniejsze zdjęcia Te są robione moim super wypasionym telefonem ![]() AHAHAHA wybaczcie mój ryj
Edytowane przez ywoncia Czas edycji: 2010-06-02 o 22:31 |
|
|
|
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojoj, odważnie bardzo
ale ładnie wygląda. Oryginalnie na pewno, stylowo jak będą inne fotki to może będzie lepiej widać ale masz młodziutko wyglądającą buźkę, aj taka słodka
|
|
|
|
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
A dziękuję
xD To po treningu, to nawet wytuszowanych rzęs nie miałam, dlatego tak dziecięco Aaaa nie mogłam się powstrzymać po prostu i zrobiłam sobie irokeza xD Takiego na szybko, ale po prostu się za-ko-cha-łam <3 Haha rodzice nie chcą na mnie patrzeć xDDBtw, Monika, ty wiesz o co mi będzie chodzić - On dziś się calusieńki czas na mnie patrzył. [?] (Wybaczcie te tajemnice, jak chcecie to mogę wam wyjaśnić na pw, po rpostu boję się, że ktoś ze znajomych wpisze mój nick w google (nie raz tak robiłam xD) i znajdzie ten wątek, a nie chcę żeby się o tej sprawie dowiedział)
Edytowane przez ywoncia Czas edycji: 2010-06-02 o 23:12 |
|
|
|
|
#3168 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm... Może też sprawdza, jak Ty się będziesz zachowywać
jak się będzie jeszcze patrzył to zagadaj do niego, czemu to robi i przy okazji czemu zrobił 'tamto' ![]() Czemu grzywka nie do góry wzięta? fajnie wygląda tylko grzywkę też musisz postawić raczej
|
|
|
|
|
#3169 |
|
Zadomowienie
|
No, następnym razem postawię
![]() No właśnie nie wiem o co mu chodziło, bo jak np jest na gg, to nie napisze jak esa mu wyślę, to też tylko najpotrzebniejsze informacje mi wyśle i nara... Kiedyś to wiadomo, jak koledzy, i ';*' wysłał no i w ogóle podadał, a teraz? :/ Dziś też dałam mu zdjęcia to tylko podziękował i szybko uciekł :/ [?] Dziwny jakiś. No ale co mi tam, co się będę nim przejmować.
|
|
|
|
|
#3170 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś się ma na rzeczy...
zmienił zachowanie, bez powodu się to nie stało. Tylko teraz pytanie, czy przestraszył się, że przesadził i woli ostudzić kontakt, żebyś Ty się nie nakręciła za bardzo (on może tak myśleć) bo nie ma żadnych planów, czy też może unika Cię, bo coś do Ciebie ma i się peszy, i nie chce sobie sam robić nadziei, bo wie że masz kogoś? moje teorie spiskowe są the best ![]() Czekam na zdjęcie w irokezie bez grzywki ![]() Były na procesji? Zerwały ładnie witki brzozowe? nie wiem czy u Was się zrywa w ogóle, ale jak ja byłam na procesji to z mamą się licytowałyśmy kto ma iść po gałązki. W końcu żadna nie poszła mama tam jakąś jedną miała, a powinna mieć 4, bo z każdego ołtarza. Ale pierdzielę głupoty Hm, założyłam spódnicę z wysokim stanem i taka jestem yligancka. Nie lubię spódnic, ale tą akurat lubię i się fajnie w niej czuję ale będę musiała przebrać, bo zbyt yligancka na randkę w moim własnym domu, ha bo jak by iść gdzieś to jeszczee. Ale siedzieć w domu i wariować to tak łe znów pierdzielę głupoty
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak, nosek masz słodziutki
z mojego Seba się śmieje że to taka skocznia, bo mam lekko zadarty i tak siuuup, z rozpędu w górę się poleci ^^ i jeszcze takiego garbka mam w ogóle mam śmiechowy nochal, no aleee co zrobić ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Olaś, rozgadajże się bardziej
|
|
|
|
|
#3174 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak, ja też chciałabym ciekawie spędzić wakacje, a pewnie będzie .upa blada
trzeba coś fajnego wymyślić, bo będzie źle. A tymczasem lecę do przyjaciółek.
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, Moniś, dobrze by było ta druga wersja
Bo to taki lovelas w sumie, ale co dziwne, jak siedzi z jakąś dziewczyną i ja się pojawiam, to się od niej odsuwa i w ogóle... Takie jest moje odczucie. Bo w sumie z żadną inną nie chodził za rękę (daaawno dawno temu ) no i w ogóle. Ale to może tylko moje odczucie? Nie wiem i w sumie nie zastanawiałam się nad tym. Dziś nawet mi się śnił xD Byłam też w kościele. Każdy się prawie patrzył na moją głowę i nawet jedno dziecko paluchem mnie pokazało xD Ale co tam Czuję się jak mój kolega, który jest punkiem i ma gdzieś z 15 cm irokeza. Mega jest Dziś wpadłam na pomysł, żeby sobie z drugiej strony wygolić Ciekawe czy się odważę. Ale już zupełnie jak chłopak będę wyglądać. Powracając do tematu to u mnie nie było problemu, zagadałam do siostry: 'masz misje! Zostałaś wyznaczona przez nasz klan do zrywania gałązek brzozowych' I tyle ![]() Moniś, miłej zabawy Ja dziś muszę posprzątać i potem heja w plener z aparatem <3Olaś ja jedynie na dwa obozy sportowe wyjadę, ale to polega na tym, że na jednym masz codziennie dwa 1,5 h randori (walki) i potem nie masz siły kompletnie na nic, nawet obiad Ci nie wchodzi :P A na drugim mam 3 treningi dziennie, bieg, mata i siłownia, ale tu jeszcze mam resztki sił na pochodzenie gdzieś, z resztą będziemy na okropnym zadupiu, do miasta 12 km hahahah. Więc łączę się z Tobą w bólu <3 No i nie zawstydzaj mnie tymi komplementami
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Wtajemniczenie
|
Iwonka, Diable!
bez fantazjowania, przecież masz tego swojego i się tego trzymaj no cóż, jak jesteś taką dobrą fajterką to musisz się obozować i męczyć, hihi ![]() Wróciłam. Nie mam co robić. Obejrzę jakiś film, o. Miałam plany na dzisiaj, ale oczywiście nie wypaliło aa w ogólę w .upę z tym wszystkim
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

Ja chciałam sb zrobić grzywkę, ale cholernie się boję ;/

myślę, że ładnie by Ci było w grzywce

:P

moje teorie spiskowe są the best
bo jak by iść gdzieś to jeszczee. Ale siedzieć w domu i wariować to tak łe
trzeba coś fajnego wymyślić, bo będzie źle. A tymczasem lecę do przyjaciółek.
aa w ogólę w .upę z tym wszystkim