|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część V
Gdzie sprawdzić czy wystawili mi już fakturę korygującą? Bo w środę 31.03.2010 byłam u siebie w biurze regionalnym i robiłam zwrot produktów. Wczoraj dzwoniła do mnie moja dyrektorka i mówiła, że przed świętami wysłała im te moje zwrócone produkty, teraz się zalogowałam i faktycznie musieli już je dostać, bo odjęli mi punkty, ale dalej wisi mi ten dług co niby nie zapłaciłam za to co odesłałam i faktury korygującej nie ma. Próbowałam się do nich dodzwonić, ale cały czas zajęte :/ zapomnieli mi skasować ten dług czy jak? Dodam, że termin zapłaty za fakturę z której robiłam zwrot mija dzisiaj... Napisałam do nich, że nie będę płacić odsetek za to, że produkty do nich jeszcze nie doszły itp.
hehe. Ale martwi mnie to, że faktury korygującej brak, dług dalej wisi, a punkty mi odjęli...
|
|
|
|
#3152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie bo ustawione jest domyślnie na Niezapłacone, wówczas zobaczysz wszystkie faktury).
|
|
|
|
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętacie ten zestaw - tusz GG pogrubiający i krem pod oczy Lift Expert? Czy Wam tez tak ten krem smierdzi? Bo dodałam go mamie do paczki w swieta Bozego Narodzenia i ona go juz jakis miesiac stosuje. Mowi, ze strasznie zalatuje, ale go zuzyje bo szkoda kosmetyku. Na pewno go nie zamowi jak ten sie skonczy.
Czy ten krem naprawde powinien tak pachniec? Pierwszy raz mam go u siebie w domu i nie wiem juz czy on jakis zepsuty przypadkiem nie jest? Uzywal go juz ktos? Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
Nie pachnie zbyt przyjemnie (tak chemicznie), ale nie jest to jakiś meczący zapach.
|
#3155 |
|
Pani Buka
|
Nie podoba mi się oferta z tymi ulotkami, mało kto składa zamówienia pod koniec katalogu jak już połowa w brakach... :/
A u mnie w szkole koleżanki wybrzydzają jak zwykle nic od dziewczyn w moim wieku...
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, macie może torebkę Claudia? warto kupić? siostra chce zamówić, bardzo jej się podoba. (ta czerwona z wyprzedaży w kat 6.
)
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
ulotka mnie rozbawiła
|
|
|
|
#3158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3159 |
|
Raczkowanie
|
kobitki czy któraś mogłaby mi podpowiedzieć,które z zapachów z Ori pachną konwaliami- mam klientkę,która lubi tylko taki zapach
|
|
|
|
#3160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W zasadzie nie przeszkadza mi dalsze życie w przeświadczeniu, że Moon pachnie konwaliami :P.
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Raczkowanie
|
ja mam próbki moon i sun i żaden z nich nie pachnie konwaliami ciekawi mnie zapach eclipse
|
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie klientki rzuciły się na te perfumy
|
|
|
|
#3165 |
|
Rozeznanie
|
mam pytanie , poniewaz zeby uniknąc opłaty detalicznej , zamówilam z produktów nie dostępnych i czy to jest zalezne od tego czy za pobraniem czy e-płatnośc ? bo chcialabym zapłacić przy odbiorze, bo z ta e-płatnościa to podobno jest tak, ze trzeba odrazu, ale czy wtedy bede miala wysyłke bez opłaty?
+ jeszcze jedno pytanie bo dodaniu wszystkiego i podsumowaniu zakupów wyskakuje mi, że 53 pp, bo odliczaja te produkty niedostepne, czyli moze jednak nie działa to, ze sie dodaje produkty niedostepne? Edytowane przez LusciousElegance Czas edycji: 2010-04-07 o 20:39 Powód: . |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z 6 dziś dostałam od jednej klientki zamówienie za 360 zł!!
Fajnie ![]() Kurcze mam zamówienia na 7 sztuk balsamu do rąk M&H a on w brakach
|
|
|
|
#3167 |
|
Raczkowanie
|
tylko pozazdrościć, ceń taką klientkę,a dla mnie ledwo idzie ten katalog mam nadzieję,że dobiję do 100pp-cudem
|
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamierzałam rozdać jutro katalogi, bo dopiero dziś udało mi się je zakupić
niestety przewiduję w szkole niską frekwencję, bo prawie nie mamy lekcji tak więc wszystko okaże się w weekend, ale na pewno biorę dużo rzeczy dla siebie - chociaż może nie powinnam się cieszyć, bo mi tego nikt w całości nie sfinansuje ![]() co do ulotki - może i bym się na coś skusiła, gdyby nie te nieszczęsne 50 PP...
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a stosowałyście balsam i antyperspirant ten co ma opóźnić porost niepotrzebnych włosków ?? jakie wrażenia? bo ja mam antyperspirant i mam mieszane uczucia
|
|
|
|
#3171 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Punkty się redukują, a oplata się nie nalicza. I nie ważne jak płacisz za paczkę
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
||
|
|
|
#3172 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, dziś do warszawskiego oddziału Ori wróciło sporo torebek Pumy. Normalnie przy mnie babka chodziła i krzyczała że zwraca 10 sztuk i czy są chętni, jeszcze kilka osób tez oddawało. Albo komuś interes na allegro nie poszedł albo kupili na zapas i nie sprzedali ale według mnie to przesada, dużo osób liczyło na te torby a tu proszę, ktoś nabrał a teraz oddają.
Edytowane przez Carola11 Czas edycji: 2010-04-07 o 22:32 |
|
|
|
#3173 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam balsam. I jeśli on opóźniał cokolwiek, to ja jestem ksiądz :/ do kitu był. Nawilżał jedynie i to wszystko.
|
|
|
|
#3174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3175 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tyle osób chciało tą torbę i teraz oddają Dziwne że mogą ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
mojej kuzynce włosy przez 5 dni nie odrastały a na moją koleżankę nie działa. Więc pytam was z ciekawości, bo mam klientkę na to
Edytowane przez Karolinka18222 Czas edycji: 2010-04-07 o 22:40 |
||
|
|
|
#3176 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
A jak tak z zamówieniami? Ruszyło się coś u was? Bo u mnie tak. Ciocia zrezygnowała z kremu na powieki, bo... była w kinie z córką na Avatarze 3D i za dużo kasy wydała
|
||
|
|
|
#3177 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie się nie ruszyło :/ jeszcze 3 osoby ale nie liczę na nic |
|
|
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe czy jej przyjeli te zwroty przeciez jest okreslony czas na to... a puma od razu się rozeszła wiec na pewno termin minal :|
|
|
|
|
#3179 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem od czego to zależy, że na jedną dziewczynę działa taki balsam, a na drugą nie :P |
|
|
|
#3180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

hehe. Ale martwi mnie to, że faktury korygującej brak, dług dalej wisi, a punkty mi odjęli...

Wszystkie bo ustawione jest domyślnie na Niezapłacone, wówczas zobaczysz wszystkie faktury).

nic od dziewczyn w moim wieku...