mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-05, 10:20   #3151
witaminkaccc
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

glam, joamic wyglądacie suuuper

aniu... mam nadzieje ze szybko poczujesz sie lepiej, lez, odpoczywaj, wazne ze cisnienie OK i śniadanko zjadłaś

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:22   #3152
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Aniu a nie lezalas na plecach przed wstaniem?
Odnosnie Ikei-chyba dzisiaj jade z kolezanka .Ale jak juz to kubki do herbatki kupie,moze cos dla maluszka,jeszcze zobacze.
Swietne zdjecia dziewczyny.Glam-ty szczuplaczku-gdzie te chlopaki maja miejsce .Joamic moj tez mniej wiecej takiej wielkosci.Kazdy zdziwiony,ze jeszcze 2 miesiace do terminu,bo taki duzy...
Co do prezentow-tez jestem za pamiatkami,bynajmniej od chrzestnych.A te kwoty uwazam sa przesadne,500-1000 zl ??To przeciez prawie pensja (moja bynajmniej,kokosow w PL nie zarabialam )
to sie zawsze mowi ze tylko kubki...a potem zobaczysz te posciele, spiworki, lampeczki, pudeleczka i potem szok przy kasie
Stary 2011-09-05, 10:22   #3153
dygotka8
Zakorzenienie

dzień dobry
póki co humor mam ok,ale pewnie z biegiem czasu mi się spsuje...
nie mogę chodzić,przerwacaćs ie na łóżku,boli też jak siedzę nie podoba mi sie tojestem uziemiona...

miałam pocytować,ale jakoś mi się nie chciało więc odp ogólnie.
Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Nie podpowiem z tym prezentem, ogólnie sztućce fajne, ale czy na chrzest...
Ja się ostatnio podpytywałam o chrzty (nie byłam na żadnym jeszcze, ale w grudniu będę do chrztu podawać jedno z bliźniąt), to uslyszalam, ze jako chrzestna/ny to się daje po 500zł, a jak normlany gośc to ok 300zł :/ więc nie mam pojęcia sama co robić...
ja podawałam 4 lata temu do chrztu-zapłaciłam za ubranko+kupiłam medalik.nie było wymogu,że musze kase dać.może coś tam dałam,ale nie pamiętam więc jak już to nie dużo.
mojej chrześnicy nie kupuję nadal nie wiadomo czego i za ile-sa to drobiazgi z których dziecko i tak się baaardzo cieszy

kasa jaką rodzice ,przepraszam,dziecko dostaje na chrzciny to i tak pewnie bardzo czesto rodzice przejedzą...

sama wybierając chrzesnych powiem sama co chcę by kupili i nie będzie to za kwotę 300 czy 500zł...

bardzo nie lubię jak w zaproszeniach na wesele jest napisane,żeby w prezencie dawać kasę...no dobra,to jak nie stać mnie by dać ileś tam kasy to mam nie iść bo nie będe mile widziana??na pewno takie osoby sie znajdą..a jeszcze trzeba doliczyć sobie dojazd-czasem jest to drugi koniec kraju.my nie mieliśmy żadnej adnotacji w zaproszeniu że chcemy kasę-bo nam nawet to do głowy nie przyszło żeby zmuszać ludzi do wysupłania ostatnich oszczędności...bo oczywiście tanije jest kupic prezent niż dać kasę.
od razu jestem nastawiona anty do tego wesela co to chca kasę tylko...

co do panieńskiego to chyba wszelkie koszty zostały wliczne?ostatnio jak byłam to skąłdałams ię tylko na te prezenty dla PM i to było cos około 20zł,ale to też zależało ile miało być dziewczyn na panieńskime.jakbym szła do knajpy to wówczas musiałabym więcej dopłacić

Fallen_Angel-ja kieckę wstawiłam do komisu i czekam,ale zamist zrobić to na zimą/wiosnę to zrobilam to latem;/

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-09-05 o 10:24
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:23   #3154
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Witaminko no fajny program takiego wieczorku, niezapomniany ale sa tez wieczory bez nakladow pienieznych gdzie sama atmosfera jest taka ze i tak zabawa jest przednia

zdecydowanie przyznam ze to byl jedyny moj panienski i byl super ale wiem, ze za free lub niewielkim nakladem mozna tez suuper opcje miec

30t 1d - ?
Stary 2011-09-05, 10:25   #3155
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
zdecydowanie przyznam ze to byl jedyny moj panienski i byl super ale wiem, ze za free lub niewielkim nakladem mozna tez suuper opcje miec
i kolege namowic zeby striptiz gratis zrobil
Stary 2011-09-05, 10:25   #3156
elf27
Zadomowienie

Dziewczyny a ile dałybyście bratu rodzonemu na cepiec? bo mamy z TŻ dylemat...
Nie pełnimy żadnej funkcji no ale to brat, z 2 strony nie zaszalejemy bo dziecko w drodze...

Edytowane przez elf27
Czas edycji: 2011-09-05 o 10:42
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:26   #3157
glamourous
Zakorzenienie

a co do humoru to wiecie co ja ostatnio sie czuje taaaka znudzona zyciem i tym wszystkim

w pracy nudy, w domu weekend siedzialam- nudy jeszcze wieksze jz sama nie wiem co z soba zrobic

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Nie pełnimy żadnej funkcji no ale to brat, z 2 strony nie zaszalejemy bo dziecko w drodze...
a co to jest w ogole

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 10:28   #3158
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
to sie zawsze mowi ze tylko kubki...a potem zobaczysz te posciele, spiworki, lampeczki, pudeleczka i potem szok przy kasie
Ciiiii
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:29   #3159
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wiem co to cepiec

glam, joamic sliczne macie brzuszki!

Wlasnie listonosz przyniosl zamowienia z allegro: czarno-biala grzechotke pande i ksiazke Zawitkowskiego

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Ciiiii
skad ja to znam
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:31   #3160
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
bardzo nie lubię jak w zaproszeniach na wesele jest napisane,żeby w prezencie dawać kasę...no dobra,to jak nie stać mnie by dać ileś tam kasy to mam nie iść bo nie będe mile widziana??na pewno takie osoby sie znajdą..a jeszcze trzeba doliczyć sobie dojazd-czasem jest to drugi koniec kraju.my nie mieliśmy żadnej adnotacji w zaproszeniu że chcemy kasę-bo nam nawet to do głowy nie przyszło żeby zmuszać ludzi do wysupłania ostatnich oszczędności...bo oczywiście tanije jest kupic prezent niż dać kasę.
od razu jestem nastawiona anty do tego wesela co to chca kasę tylko...

co do panieńskiego to chyba wszelkie koszty zostały wliczne?ostatnio jak byłam to skąłdałams ię tylko na te prezenty dla PM i to było cos około 20zł,ale to też zależało ile miało być dziewczyn na panieńskime.jakbym szła do knajpy to wówczas musiałabym więcej dopłacić

ja np. jesli bede brala ślub to wezme kase, bo sama najlepiej wiem czego mi trzeba, ale dam do zrozumienia, że jak ktoś ma 100 to tez super, bo nie interesuje mnie wkładanie tych kwot "niepisanych".... chodzi o to by kazdy dal tyle ile może... nawet 100 zł, a ja sobie doloze i kupie zelazko jak trzeba bedzie....

znam osoby ktore mialy problemy z niesprawdzonymi, nierafionymi prezentami, które niekiedy się powtarzaly... zawsze przeciez ew. mozna zadzwonic i pow ze zamiast kasy chce sie cos kupic i co to moze byc... mysle ze to powinno wyjsc z 2ch stron, a nie od razu rezygnowac z uczestniczenia w tym dni, bo ktos chce kase.... przeciez to zadne wstyd zadzwonic i pow. ze sie nie ma za bardzo kasy i moze cos drobnego kupic...

poza tym czesto, pomimo tych adnotacji o kasie, ludzie zamiast kopert daja prezenty, nawet drobne jak kupon totka czy cus....

to chyba nie chodzi o prezenty, wiec moim zdaniem wszystko zalezy od podejscia Panstwa Młodych... skoro robia slub liczac na super kwoty i prezenty, to zdecydowanie nie jest to własciwy powod by sie hajtac

no... rozpisalam sie jak nie wiem

ps. mam nadzieje ze spoisob wyrazania mojego zdania nikogo nie uraża, a jak tak, to przepraszam

30t 1d - ?
Stary 2011-09-05, 10:31   #3161
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
ja nie wiem co to cepiec

glam, joamic sliczne macie brzuszki!

Wlasnie listonosz przyniosl zamowienia z allegro: czarno-biala grzechotke pande i ksiazke Zawitkowskiego
o to jednak kupiłas tą książkę??
ja też kupiła,odebrałam i nie mam kiedy się za nią zabrać bo czytam powieść...

też nie wiem co to cepiec-zaraz wygooglam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 10:34   #3162
marejta
Zadomowienie

Cześć wszystkim po weekendowo, postaram sie być z Wami dzisiaj ale mam w pracy taki czas że nie wiem czy mi sie to uda A zmęczona jestem tak że najchętniej poszłabym spać

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:35   #3163
goldika
Zakorzenienie

co do slubow to fajne sa tez listy prezentow. Oczywiscie niektorzy moga sobie pozwolic na liste w sklepie super drogim, inni na tanszym.
oczywiscie taka lista powinna byc w jakis nieobrazajacy sposob ewentualnie przekazana zaproszonym gosciom i powinna zawierac zarowno tanie prezenty jak i te bardziej kosztowne.
Stary 2011-09-05, 10:37   #3164
dygotka8
Zakorzenienie

mi się listy prezentów nie podobają

Stary 2011-09-05, 10:38   #3165
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
o to jednak kupiłas tą książkę??
ja też kupiła,odebrałam i nie mam kiedy się za nią zabrać bo czytam powieść...

też nie wiem co to cepiec-zaraz wygooglam...
kupilam bo znalazlam aukcje z nowa ksiazka za 35zl, z wysylka 44zl mnie ta plytka dvd najbardziej kusi, ale pewnie dzis nie obejrze, moze jutro zaczne.

marejta takze witamy poweekendowo
Stary 2011-09-05, 10:41   #3166
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
co do slubow to fajne sa tez listy prezentow. Oczywiscie niektorzy moga sobie pozwolic na liste w sklepie super drogim, inni na tanszym.
oczywiscie taka lista powinna byc w jakis nieobrazajacy sposob ewentualnie przekazana zaproszonym gosciom i powinna zawierac zarowno tanie prezenty jak i te bardziej kosztowne.
ja mysle ze lista jest fajnym pomyslem ale nie do konkretnego sklepu tylko pisze sie ze chcialabys nie wiem, posciel, reczniki, zelazko, garnki, telewizor czy cokolwiek i wtedy goscie sobie cos wybieraja i kupuja tam gdzie im odpowiada (wiadomo ta posciel mozna za 50 zl a mozna i za 500...) a przynajmniej nie ma ryzyka 5 zelazek

chociaz z drugiej strony jak ktos ma wydac 100 zl i kupic powiedzmy to zelazko byle jakie to osobiscie bym wolala dostac jednak to 100 zl w kopercie, dolozyc i kupic to co sama bym chciala
Stary 2011-09-05, 10:41   #3167
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
mi się listy prezentów nie podobają
ja pierwszy raz spotkalam sie z lista prezentow jak rodzice szli na slub przyjaciela. Tyle, ze jego lista byla w sklepie Monetti wiec prezenty byly mega drogie... no ale koles zyje w luksusie. Prezenty zaczynaly sie od 600zl w gore.
ale to zrozumiale ze jak ktos obraca sie w towarzystwie "kasiastych" to moze sobie pozwolic na takie wygorowane prezenty.
a lista byla przydatna bo co mieliby kupic facetowi ktory ma doslownie wszystko? tak to mieli chociaz podpowiedz.
Stary 2011-09-05, 10:42   #3168
glamourous
Zakorzenienie

a wlasnie, Rojku, Janeczko- w piatek na poczcie bylam i wam wyslalam co trzeba tak ze mam nadzieje ze dzis- jutro dojdzie
Stary 2011-09-05, 10:42   #3169
elf27
Zadomowienie

Przepraszam, użyłam regionalizmu

Poprawiam:

ile kasy dałybyście bratu rodzonemu w dniu ślubu? bo mamy z TŻ dylemat...

Edytowane przez elf27
Czas edycji: 2011-09-05 o 10:43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 10:43   #3170
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
ja pierwszy raz spotkalam sie z lista prezentow jak rodzice szli na slub przyjaciela. Tyle, ze jego lista byla w sklepie Monetti wiec prezenty byly mega drogie... no ale koles zyje w luksusie. Prezenty zaczynaly sie od 600zl w gore.
ale to zrozumiale ze jak ktos obraca sie w towarzystwie "kasiastych" to moze sobie pozwolic na takie wygorowane prezenty.
a lista byla przydatna bo co mieliby kupic facetowi ktory ma doslownie wszystko? tak to mieli chociaz podpowiedz.
taa tylko ze fakt ze on sobie moze pozwolic wcale nie znaczy ze jego goscie automatycznie tez moga
Stary 2011-09-05, 10:44   #3171
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
ja mysle ze lista jest fajnym pomyslem ale nie do konkretnego sklepu tylko pisze sie ze chcialabys nie wiem, posciel, reczniki, zelazko, garnki, telewizor czy cokolwiek i wtedy goscie sobie cos wybieraja i kupuja tam gdzie im odpowiada (wiadomo ta posciel mozna za 50 zl a mozna i za 500...) a przynajmniej nie ma ryzyka 5 zelazek

chociaz z drugiej strony jak ktos ma wydac 100 zl i kupic powiedzmy to zelazko byle jakie to osobiscie bym wolala dostac jednak to 100 zl w kopercie, dolozyc i kupic to co sama bym chciala
tez masz racje.
Na szczescie my na razie slubu nie planujemy, a jak nawet bedzie za 2-3lata to kameralne z najblizsza rodzina wiec problem list bedzie z glowy.
Stary 2011-09-05, 10:46   #3172
__Fallen Angel__
Zadomowienie

joamic1- to miałaś udana niedziele ekstra brzuszek

Mówicie o tych pamiątkach na chrzest...to ja już nie wiem co my mamy dać może macie racje że kase i tak rodzice wezmą, ale co dać chłopcom którzy już są starsi, a nie typowe maleństwa noszone na rękach podczas chrztu. Jak mówiłam mają 8 i 3 lata

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:46   #3173
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

Poprawiam:

ile kasy dałybyście bratu rodzonemu dniu ślubu? bo mamy z TŻ dylemat...
no ja mysle ze brat to zrozumie ze macie duzo innych wydatkow
nie wiem ale jak pisalam spytajcie- moze potrzebuja czegos konkretnego niekoniecznie kasy? jak szlam na wesele kuzyna to on mi powiedzial ze chcieliby odtwarzacz dvd. no i mialam szczescie trafic na jakies wietrzenie magazynow czy inna promocje i kupic bardzo fajny odtwarzacz za pol ceny, oni byli zadowoleni i mysmy w sumie tez nastawiali sie na duzo wiekszy wydatek, wiec moglismy im jeszcze dokupic jakis drobiazg do domku

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość

Mówicie o tych pamiątkach na chrzest...to ja już nie wiem co my mamy dać może macie racje że kase i tak rodzice wezmą, ale co dać chłopcom którzy już są starsi, a nie typowe maleństwa noszone na rękach podczas chrztu. Jak mówiłam mają 8 i 3 lata
obrazkowa Biblie dla dzieci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 10:50   #3174
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
taa tylko ze fakt ze on sobie moze pozwolic wcale nie znaczy ze jego goscie automatycznie tez moga
w jego przypadku goscie mogli sobie pozwolic
moja mama stwierdzila, ze ja moglabym zrobic taka liste w sklepie "wszystko po 5,5"

Ja generalnie nie mam parcia na zadne prezenty, jak bylam mloda no to mialam. Czekalam na urodziny, imieniny, boze narodzenie, wielkanoc, mikolaja... a teraz? mowie, ze nie chce prezentow
tylko na gwiazdke robimy sobie rodzinnie jakies wieksze prezenty (150-200zl)

No i z Tz robimy sobie na wzajem kosztowniejsze prezenty ale praktyczne. Cos co i tak bysmy musieli sobie kupic.
Teraz bedziemy miec 4 rocznice. Tz chce takie pudlo wielkie wedkarskie zeby sprzet trzymac w jednym miejscu a ja bede chciala albo zegarek albo ramke cyfrowa.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez __Fallen Angel__ Pokaż wiadomość

oj kurcze, nie pomoge
moze jakas gre w ktora beda mogli razem grac?
albo aparat foto! mozna juz nawet za 200zl dostac a po co takim dzieciakom jakis wypasiony?

http://allegro.pl/aparat-kodak-m550-...794430965.html
http://allegro.pl/aparat-benq-14mp-c...795804431.html

Edytowane przez goldika
Czas edycji: 2011-09-05 o 10:54
Stary 2011-09-05, 10:54   #3175
ania21_21
Zadomowienie

Olusia jak teraz się zastanowię to chyba leżałam właśnie na plecach zaczym wstałam

glam. Joamic super macie brzuszki

Dziewczyny nie wiem co się dzieje ze mną dzisiaj bo nie dość że doszedł ból głowy to wszystko mi się cofa po śniadaniu
A w nocy jeszcze mnie budziły lekkie skurcze

A propo prezentu na chrzciny to 500-1000 zł to przegięcie. To ile na wesele za parę lat
Ludzie robią imprezy dla kasy czy co? Już wiem dlaczego siostra nie chce być u mnie chrzesną ja też jestem za prezentami chociaż się ma pamiątkę kasy dziecko może nie zobaczyć rodzice poprostu je wydadzą na własne cele

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-09-05 o 10:57
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:55   #3176
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
kupilam bo znalazlam aukcje z nowa ksiazka za 35zl, z wysylka 44zl mnie ta plytka dvd najbardziej kusi, ale pewnie dzis nie obejrze, moze jutro zaczne.

marejta takze witamy poweekendowo
ja też tyle dałam w tej księgarni co kiedys Ci linka wysyłałąm

ja po dzień dzisijszy nie wiem ile dostałam kasy od siosry i jej męża??
od brata nie pamiętam co dostałam aż go zapytam jak się z nim zobaczę
ja nie uznaję zasady,że jak brat to trzeba daważ 1000-2000 czy ile tam-nie każdego na to stać.ja nie wymagałam o czym powiedziałam rodzeństwu
u nas slub/przyjęcie weselen eni było robione z nastawieniem się na jakąś kasę-dzięki czemu miło sie rozczarowaliśmy otwierając koperty

Stary 2011-09-05, 10:55   #3177
elf27
Zadomowienie

GLAM oni chcą pieniądze, wszystko do domu mają bo będą mieszkać u rodziców.

ANIA może się mocno stresujesz przed porodem? Albo jakieś skurcze przepowiadające?

DYGOTKA no właśnie my za bardzo nie możemy sobie pozwolić na takie kwoty....
Stary 2011-09-05, 10:58   #3178
__Fallen Angel__
Zadomowienie

Cytat:

Poprawiam:

ile kasy dałybyście bratu rodzonemu w dniu ślubu? bo mamy z TŻ dylemat...
Mój brat z żoną (też spodziewają się dziecka) dali nam w prezencie ślubnym 700 zł i taką ramkę z masą glinianą żeby odbić dziecku stope ...swoją drogą już nie moge się doczekać żeby już mojemu maleństwu odbić stopke

A wymyśliłam w końcu imie i już chyba tak zostanie- OLIWIA

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:59   #3179
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
...Piszecie, że duzo kasy trzeba wydać będąc chrzestnym, to ja powiem wam ciekawszą rzecz. Wczoraj dostałam zaproszenie od jednej świadkowej na wieczór panieński z adnotacją, że zeby impreza była udana to składamy się po 100zł NOrmalnie niby to nic, ale jak sie ma tyle wydatków, dziecko w dordze i brak pracy to jest słabo i szczerze po porstu mnie nie stać...
No mnie zażyły chrzty, bo myślałam, że na ślub daje się najwięcej, żeby młodym "się zwróciło" - chociaż się i tak nie zwraca, bo by ludzie musieli dawać po 500zł od pary, a dają często 300zł, a i 200zł się zdarza itd itp. I uważam, że ok- ba koażdy wg uznania, kogo na co stać. Ale chrzest??!! A jak są bliźniaki? Przeciez mimo, że jednego będę chrzestną, to nie mogę ich "nie równo" traktować.

A co do panieńskiego, to np. mi "moje dziewczyny" zrobiły tak, że miałam świetną kolacje w restauracji. Później wzięły rachunek podzieliły się jedzeniem + każda za swój alkohol sobie płaciła. Mnie podzieliły na wszystkie siebie i na ban nie wyszło po 100zł, bo ukrywały się przede mną ale słyszałam, że jakoś ok 40zł. A jedzenie było pyszne, stół pięknie nakryty i w ogole...
No chyba, że po 100zł wyliczyły bo np. jakies SPA itd. Ale to chyba powinny np. drogą mailową uzgodnić ze wszystkimi uczestnikami.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-09-05 o 11:08
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:59   #3180
OlusiaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Olusia jak teraz się zastanowię to chyba leżałam właśnie na plecach zaczym wstałam
To moze od tego.Staraj sie na bokach klasc
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości