O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-18, 20:43   #3151
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X

ziajka od 18 nie spie tak do ok 21-22,potem spi tak 3 godz a potem sie budzi co 2,no moze masz i racje z tym! a pojechalismy po zakupy mała została z tesciowa, zjadła cyca, za pół godz tesciowa dała 90mm i od 15.30 spała do 18.30,wybudzic jej nie moglismy. wykąpalismy,odczarowalism y,i znowu przy cycu cudowanie,ale jakos zasneła,chyba spi,nie wiem tz z nia siedzi.myslałam ze juz bedzie w nocy dłuzej spała a w dzień mniej ale jakos sobie normy wyrobic nie moze.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 20:48   #3152
PannaMagda
Zakorzenienie

Lila miejmy nadzieję, że tak..
Ja chyba naprawdę zmienię tego lekarza.. teraz się zorientowałam, że w aptece wydali mi 14 tabl. Duphastonu, bo podobno musi być na recepcie info o tym,że ma być 20 tabl. w opakowaniu ( mam na recepcie 2x1 tabl. 17-26 dc)..

Już drugi raz nie pojadę z receptą do poprawy bo aż wstyd :/
Stary 2014-04-18, 21:02   #3153
iza243
Zakorzenienie

Pannamagda zakrecony ten twòj lekarz

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 21:06   #3154
PannaMagda
Zakorzenienie

jak tampon w pi*dzie
Stary 2014-04-18, 21:17   #3155
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

kobitki pocytuje pozniej narazie chce Wam złozyc zyczenia

Jak zajączek życzył powodzenia, tak ja dzisiaj życzę Twych marzeń spełnienia. Przystrojenia wiosennego, świątecznego stołu, i spędzenia Wielkanocy z rodziną pospołu.

Zycze kazdej razem i z osobna aby staraczki narescie ujrzalu II kreseczki na tescie ciazowym a mamuski aby wasze maluszki byly zdrowe aby mleczna kraina produkowala mleka tylko trzeba naszym pociechom a tych co karmia butelka aby tam zawsze butla byla pelna

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 21:20   #3156
Ziajka
Wtajemniczenie

Cały dzień był super to na koniec sie z%#@@#% Maly bardzo się męczył przy zrobieniu kupki. Zaglądam do pieluszki a tam ślad krwi właściwie to kropelka nawet nie jest , taka odbarwiona kropka na pieluszce ale nigdy tego nie było. Już się naczytałam w necie o skazie białkowej, nie wiem czy nie zauważam śluzu w pieluszce i mam wyrzuty sumienia bo napiłam się kawy i coli, jadłam smażone paluszki rybne i pewnie coś z tego zaszkodziło. A już był spokój z brzuszkiem.
Nie wiem co mam zrobić bo jutro to pediatry pewnie nie bedzie w przychodni tylko lekarz ogólny. Czy może panikuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 21:35   #3157
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ale sie wkurzyłamJutrzejsza wycieczka zaklepana,a rodzinka tżta dziś wyskoczyła do niego ze ja im ograniczam kontaktz małym
to to juz przegiecie

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Iza, u mnie to samo.

zazdrośni o moich rodziców a jak tż powiedział, że przyjedziemy na święta tylko żeby małej nie zamęczali i słuchali co mówimy (kiedy mała ma spać, jak marudzi to oddać mi albo tżtowi, odbijać na ramieniu etc) to teściowa się oburzyła, żeby jej nie pouczać. no to powiedział, że nie przyjedziemy tylko w niedzielę pójdziemy do moich rodziców a poniedziałek spędzimy sami, pójdziemy na spacer i poodpoczywamy. to jest wielka obraza, bo "do koleżanki z pracy dzieci przyjeżdżają na całe święta" i oczywiście ja manipuluję, buntuję tżta, trzymam kontakty tylko za swoimi itd.
wczoraj jeszcze była akcja, bo zrobiłam album na picassie ze zdjęciami Hani żeby teściowa miała na bieżąco i tż jej mówi, żeby sprawdziła maila (nauczyła się odpalać pocztę dla Hani). i co? zamiast się ucieszyć to zaczęła gadać czy to już zawsze tak będzie, że będę wszystko przekazywać przez niego, czy tak ciężko mi się ładnie zachować i zadzwonić spytać co u niej niereformowalna wiedźma....
o masz ja p**ole co za babsko no tak zapomnialam to zawsze my buntujemu naszych Tzów
A tak swoja droga ciekawe jak moja tesciowa zareaguje na to ze nie przyjezdzamy (bo chyba jeszcze nie wie)

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
jak tampon w pi*dzie
dobrze

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Cały dzień był super to na koniec sie z%#@@#% Maly bardzo się męczył przy zrobieniu kupki. Zaglądam do pieluszki a tam ślad krwi właściwie to kropelka nawet nie jest , taka odbarwiona kropka na pieluszce ale nigdy tego nie było. Już się naczytałam w necie o skazie białkowej, nie wiem czy nie zauważam śluzu w pieluszce i mam wyrzuty sumienia bo napiłam się kawy i coli, jadłam smażone paluszki rybne i pewnie coś z tego zaszkodziło. A już był spokój z brzuszkiem.
Nie wiem co mam zrobić bo jutro to pediatry pewnie nie bedzie w przychodni tylko lekarz ogólny. Czy może panikuje

jak to pierwszy raz to nie ma co panikowac i jak to malo uwierz mi wiem co mowie moja Wiktoria to robila cale kupy z krwia i na szczescie szybko pojechalismy do lekarza
bierze witaminke k i d ??

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-04-18, 21:40   #3158
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
to to juz przegiecie

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

o masz ja p**ole co za babsko no tak zapomnialam to zawsze my buntujemu naszych Tzów
A tak swoja droga ciekawe jak moja tesciowa zareaguje na to ze nie przyjezdzamy (bo chyba jeszcze nie wie)

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

dobrze

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

jak to pierwszy raz to nie ma co panikowac i jak to malo uwierz mi wiem co mowie moja Wiktoria to robila cale kupy z krwia i na szczescie szybko pojechalismy do lekarza
bierze witaminke k i d ??
Basiu,dzięki za odpowiedź. Bierze witaminki k i d codziennie. Ogólnie samopoczucie też dobre,.wesoły i żywiołowy, nic nie wskazuje że coś dolega. A jak to uczulenie u Wani objawiało się? Kuba ma suche policzki, ale już mu to znika i suchą skórkę na pleckach i na nóżkach czasami szorstką skórkę. Pediatra powiedziała niby że potówki plus przesuszona skóra, nie daje mi t spokoju, coś jej nie ufam. Kąpie Małego w natłuszczającym olejku z ziajki, smaruje w emolium a od dwóch dni kąpię w krochmalu i powoli zaczyna być lepiej

Stary 2014-04-18, 22:09   #3159
agabiwro
Wtajemniczenie

hej wieczornie,

Arletko, może Lenka za mało ciągnie z cycka. Widzę po mojej, że jak mało zje to bardzo krótko śpi, jak wytrąbi jak należy to śpi 4 godziny (w nocy może jechać nawet 7). Może ściągnij swojego z 90ml i jej podaj i zobaczysz jak będzie spała. To wyjaśni wszystko. Przy moim cycoleniu, to był właśnie problem, Jaśmina zasypiała i nie uciągała, po 15 minutach pobudka. Teraz nowy problem, bo nie najadała się mm, powód za wolny smoczek przy którym zasypiała. Uczymy ją jeść z "poziomu wyżej" i jest sukces. Dzisiaj bardzo ładnie spała w dzień.

Byłyśmy w labo, oddawanie krwi przez niemowlaka - masakra. Taki krzyk, że była cała mokra, zmęczona i na końcu już prawie przysypiała. Po wszystkim dostała butlę i zasnęła na 4 godziny. Ma małego krwiaczka na paluszku, moja Myszka najukochańsza.
Pasierbica ma chyba zapalenie spojówek, oczy czerwone jak psi k*utas, codziennie rano ponoć mega zaropiałe. No w☠☠☠☠iwszy się, bo to bakterie przecież i wirusy. Trwa to już kilka dni, i przylazło do mojego domu a niby zdrowa. Tż usłyszał wykład o bezbronności malucha 1,5 miesięcznego i o zarazie i jak będę bardzo zła jak Mojej Pierdzidupce coś będzie. Ja rozumiem, że jemu zależy na obu dziewczynkach, ale po co niepotrzebnie narażać Dodam że eks twierdzi, że samo jej przejdzie i wystarczy używać soli fizjologicznej. Zrobiliśmy pasierbicy crp i ma podwyższone.

Dziewczyny, jak moja miała problemy z kupkami, to lekarz zalecił podawanie kultur bakterii. Moja łyka Dicoflor (3 kropelki dziennie), Gianki Natka Biogaje. Oba są właściwie w tej samej cenie, w normalnej aptece płaciłam 46pln, w gemini 28,78pln. Buteleczka wystarcza na miesiąc. Czopki mamy na wszelki wypadek, ale nie chcemy używać żeby mięśnie się nie przyzwyczajały.

a mnie od wczoraj pobolewa brzuch. Jakby jelita...takie nagłe lekkie skurcze jakby na luźną dwójeczkę. Cholera, mój tż i mama lekko w nerwach bo stracha mają że to mogą być powikłania po cc. Normalnie hit, jakby jeszcze to miało mi się przytrafić.

no człowiekowie dziecko uśnie, i sam na wizażu

wrzucam sposób na ciemieniuchę (mojej położnej), przed kąpielą namydlić dziecku głowę i poczochrać. Po kilku minutach wystartować z kąpielą ale główkę spłukiwać na końcu. Mydło, jak zapewne wiecie ale muszę to napisać, ma właściwości rozmiękczające

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png

Edytowane przez agabiwro
Czas edycji: 2014-04-18 o 22:31
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 22:35   #3160
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczynki wybaczcie Ruda nie może "podejść" do komputera bo non stop coś robi,Kostello uczy się chodzić więc przy każdej nadarzającej się sytuacji daje rączki i się cieszy że się go prowadza,zostałam z nim dzisiaj sama bo TŻ pojechał wybierać pomnik dla Teścia,teraz pojechał z barć mi do baru na piwo a ja ufarbowałam włosy i sprzątałam jak szalona,w końcu mam chwilę żeby się odezwać,przeczytałam na telefonie w ciągu dnia piszecie i zrobię małe podsumowanie.

Wasze Teściowe to okropne s*kitrzeba je izolować od świata
Karmienie cycem to wielkie wyzwanie i jak mówiłam już 1000razy-nie zawsze jest wesoło i ja kilka razy się poddawałam ale jakoś 10mcy wytrzymałam. Pamiętajcie że mając dziecko nie wolno zapominać o sobie-należy nam się basen,książka,zakupy,wizy ta u koleżanki czy kosmetyczki.Ja nauczyłam się doceniać każdą minutę samotności jak choćby 10minut w łazience Nam jako mamom też się coś od życia należy

Ja dzisiaj miałam ciężki wieczór,przyjechał do nas facet u którego zamawiamy szafki do łazienki i szafę do korytarza,pojechał ja usypiałam Kostella a on darł się jakbym go ze skóry obdzierała więc go połozyłam do łóżeczka,ustał i dalej się darł... Nosz już nie wytrzymałam i wydarłam się na niego w końcu dopił mleko,wtulił się i zasnął-mam huśtawkę hormonalną bo jestem przed@ a wtedy jestem po prostu okropna.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 23:07   #3161
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Basiu,dzięki za odpowiedź. Bierze witaminki k i d codziennie. Ogólnie samopoczucie też dobre,.wesoły i żywiołowy, nic nie wskazuje że coś dolega. A jak to uczulenie u Wani objawiało się? Kuba ma suche policzki, ale już mu to znika i suchą skórkę na pleckach i na nóżkach czasami szorstką skórkę. Pediatra powiedziała niby że potówki plus przesuszona skóra, nie daje mi t spokoju, coś jej nie ufam. Kąpie Małego w natłuszczającym olejku z ziajki, smaruje w emolium a od dwóch dni kąpię w krochmalu i powoli zaczyna być lepiej

kochana u nas to byly mega duze czerwone plamu na buzi szyjce i dekolcie zeszlo dopiero po sterydach i jak sie spoci teraz to tez je ma ale juz bez sterydow schodza tylko tym kremem co Ewcia polecala (Cataphil- balsam do twarzy i ciala ) jest mega dobry sama go stosuje teraz. Te plamy mega swedzialy i strasznie przez nie plakala . Jak znajde zdiecie gdzie to jest widac to wrzuce .

Lece chyba jeszcze wafle robic o tej godzinie

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
hej wieczornie,

Arletko, może Lenka za mało ciągnie z cycka. Widzę po mojej, że jak mało zje to bardzo krótko śpi, jak wytrąbi jak należy to śpi 4 godziny (w nocy może jechać nawet 7). Może ściągnij swojego z 90ml i jej podaj i zobaczysz jak będzie spała. To wyjaśni wszystko. Przy moim cycoleniu, to był właśnie problem, Jaśmina zasypiała i nie uciągała, po 15 minutach pobudka. Teraz nowy problem, bo nie najadała się mm, powód za wolny smoczek przy którym zasypiała. Uczymy ją jeść z "poziomu wyżej" i jest sukces. Dzisiaj bardzo ładnie spała w dzień.

Byłyśmy w labo, oddawanie krwi przez niemowlaka - masakra. Taki krzyk, że była cała mokra, zmęczona i na końcu już prawie przysypiała. Po wszystkim dostała butlę i zasnęła na 4 godziny. Ma małego krwiaczka na paluszku, moja Myszka najukochańsza.
Pasierbica ma chyba zapalenie spojówek, oczy czerwone jak psi k*utas, codziennie rano ponoć mega zaropiałe. No w☠☠☠☠iwszy się, bo to bakterie przecież i wirusy. Trwa to już kilka dni, i przylazło do mojego domu a niby zdrowa. Tż usłyszał wykład o bezbronności malucha 1,5 miesięcznego i o zarazie i jak będę bardzo zła jak Mojej Pierdzidupce coś będzie. Ja rozumiem, że jemu zależy na obu dziewczynkach, ale po co niepotrzebnie narażać Dodam że eks twierdzi, że samo jej przejdzie i wystarczy używać soli fizjologicznej. Zrobiliśmy pasierbicy crp i ma podwyższone.

Dziewczyny, jak moja miała problemy z kupkami, to lekarz zalecił podawanie kultur bakterii. Moja łyka Dicoflor (3 kropelki dziennie), Gianki Natka Biogaje. Oba są właściwie w tej samej cenie, w normalnej aptece płaciłam 46pln, w gemini 28,78pln. Buteleczka wystarcza na miesiąc. Czopki mamy na wszelki wypadek, ale nie chcemy używać żeby mięśnie się nie przyzwyczajały.

a mnie od wczoraj pobolewa brzuch. Jakby jelita...takie nagłe lekkie skurcze jakby na luźną dwójeczkę. Cholera, mój tż i mama lekko w nerwach bo stracha mają że to mogą być powikłania po cc. Normalnie hit, jakby jeszcze to miało mi się przytrafić.

no człowiekowie dziecko uśnie, i sam na wizażu

wrzucam sposób na ciemieniuchę (mojej położnej), przed kąpielą namydlić dziecku głowę i poczochrać. Po kilku minutach wystartować z kąpielą ale główkę spłukiwać na końcu. Mydło, jak zapewne wiecie ale muszę to napisać, ma właściwości rozmiękczające
co za matka z tej eks nie przejdzie samo ,czy ona chce zeby to dziecko nie widzialo .
A swoja droga nie dziwie Ci sie ze tak zareagowalas no jak tak mozna .

Kochana to jest czasami tak jak opisalas z tym brzuszkiem Twoim niech sie nie martwia na zapas . Ja z Wiki mialam tak jak bym miala 2 dziecko w srodku czyli ze czulam kopniaki brzuch bolal a nic nie bylo (ciaza urojona czy co )

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-04-18, 23:16   #3162
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Pamiętajcie że mając dziecko nie wolno zapominać o sobie-należy nam się basen,książka,zakupy,wizy ta u koleżanki czy kosmetyczki.Ja nauczyłam się doceniać każdą minutę samotności jak choćby 10minut w łazience Nam jako mamom też się coś od życia należy
dzięki odwołanej wizycie u Pana Przystojnego zrobiłam dziś 850m w 40 minut aż mi się nogi trzęsły jak wyszłam z basenu

Ewciu dobrze, że masz tżta teraz przy pmsie

z kupkami nie pomogę, nie mam pojęcia o krwi w kupce

tż pojechał teraz do tesco żeby ominąć świąteczne tłumy. a ja ogarniam z grubsza chałupkę.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 23:24   #3163
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Laski ja spadam bo na pysk padam nawet nie czuję że rymuję Oglądałam "czarnego łabędzia" a teraz lecą "egzorcyzmy Emily Rose"jak nie zasnę to może obejrzę Dobranoc Laski-bedę jutro
Run bitch!Ruuun!
Stary 2014-04-18, 23:30   #3164
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Laski ja spadam bo na pysk padam nawet nie czuję że rymuję Oglądałam "czarnego łabędzia" a teraz lecą "egzorcyzmy Emily Rose"jak nie zasnę to może obejrzę Dobranoc Laski-bedę jutro
uwielbiam ten film szkoda, że nie mam czasu obejrzeć

dobranoc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-04-18, 23:44   #3165
Ziajka
Wtajemniczenie

Basiu dziękuję bardzo się przejełam bidulkiem

Agabi pasieebica to powinna do was z zaświadczeniem lekarskim o stanie zdrowia przuchodzić, ona ciągle coś przynosi nie dziwie Ci się, że się wkurzyłaś

Ewcia w swoim żywiole jesteś fajnie że tż na dłużej choć oczywiście brakuje nam Ciebie

Kluska idziesz jak burza z tym basenem. Szkoda, że Pan Przustojny odwołal. Widzę, że nie tylko ja wieczorne sprzątania lubiw szczyt szczytów to był w zeszłym roku jak myłam okna po północy

Przejełam się Kubulą i oberwał się tżtowi. wrócił z zakupów, była lista analizowana i tłumaczona, wyciągamvpierwsze trzy rzeczy a tam zamiast mix sałat to jakiś trójkolorowy chabaź w doniczce , miałabyć natka pietruszki a jest oregano w doniczce i najlepsze sałata masłowa a kupił kapustę bałam się wyciągać dalej, ale na szczęście było dobrze

Stary 2014-04-19, 00:19   #3166
_Kluska_
Zakorzenienie

Ziajka, ja w sumie teraz nie lubię takiego sprzątania ale nie mam wyjścia dziś akurat zawsze mnie brało na sprzątanie rano po śniadaniu i tak lubię najbardziej, ale wiadomo, to było w poprzednim życiu
Cytat:
Przejełam się Kubulą i oberwał się tżtowi. wrócił z zakupów, była lista analizowana i tłumaczona, wyciągamvpierwsze trzy rzeczy a tam zamiast mix sałat to jakiś trójkolorowy chabaź w doniczce , miałabyć natka pietruszki a jest oregano w doniczce i najlepsze sałata masłowa a kupił kapustę bałam się wyciągać dalej, ale na szczęście było dobrze
mój nauczony doświadczeniem dzwonił ze sto razy bo chciał konsultować 'ulepszenia' listy. było napisane czekolada to bierze dwie, mleczną i białą, malibu jest w promocji to może kupić, zamiast sernika w pudełku na zimno to sernik królewski co lepsze to nie ma sensu mu powiedzieć, żeby wziął ten sernik o który prosiłam bo kupi i jeden i drugi. i dwa razy tyle roboty. malibu chyba wyperswadowałam....szkoda , że w ramach ulepszeń listy nie wpada nigdy na pomysł by kupić coś, czego naprawdę brakuje a ja zapomniałam napisać.
na przykład cukier... ale już wraca, jutro się kupi

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Aaa w ogóle to zaczęły mi włosy wypadać kiepski moment bo muszę teraz ufarbować, kupiłam casting loreala bo on delikatny chyba. Na wypadanie na razie mam tylko czarną rzepę, ale chyba nie obejdzie się bez czegoś mocniejszego jutro kupię wax w saszetce.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Napisałam cola 1l żeby było na poświąteczne przeżarcie. Zrozumiałabym jakby kupił dwie. Ale przyniósł kuźwa 2x2 litry i........................ ............12 puszek bo były w promocji

A z innej beczki - Mysia, pijesz?

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-04-18 o 23:57
Stary 2014-04-19, 00:25   #3167
Ziajka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Ziajka, ja w sumie teraz nie lubię takiego sprzątania ale nie mam wyjścia dziś akurat zawsze mnie brało na sprzątanie rano po śniadaniu i tak lubię najbardziej, ale wiadomo, to było w poprzednim życiu

mój nauczony doświadczeniem dzwonił ze sto razy bo chciał konsultować 'ulepszenia' listy. było napisane czekolada to bierze dwie, mleczną i białą, malibu jest w promocji to może kupić, zamiast sernika w pudełku na zimno to sernik królewski co lepsze to nie ma sensu mu powiedzieć, żeby wziął ten sernik o który prosiłam bo kupi i jeden i drugi. i dwa razy tyle roboty. malibu chyba wyperswadowałam....szkoda , że w ramach ulepszeń listy nie wpada nigdy na pomysł by kupić coś, czego naprawdę brakuje a ja zapomniałam napisać.
na przykład cukier... ale już wraca, jutro się kupi

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Aaa w ogóle to zaczęły mi włosy wypadać kiepski moment bo muszę teraz ufarbować, kupiłam casting loreala bo on delikatny chyba. Na wypadanie na razie mam tylko czarną rzepę, ale chyba nie obejdzie się bez czegoś mocniejszego jutro kupię wax w saszetce.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Napisałam cola 1l żeby było na poświąteczne przeżarcie. Zrozumiałabym jakby kupił dwie. Ale przyniósł kuźwa 2x2 litry i........................ ............12 puszek bo były w promocji

A z innej beczki - Mysia, pijesz?
facet na zakupach w święta jest taki fajny
12 puszek jak promocja to żal nie kupić
Już miałam redsa otwierać w desperacji żeby się zresetować ale chyba idę spać
Dobranoc

Co do włosów to po castingu wypadały mi teraz farbowałam loreal prodigy czy jakoś tak i na razie jest dobrze, bo też zaczęły się sypać.
Tylko Kubula mi je wykończy bo lubi przyciągać się na nich do mamusi

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2014-04-19 o 00:29
Stary 2014-04-19, 00:28   #3168
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
facet na zakupach w święta jest taki fajny
12 puszek jak promocja to żal nie kupić
Już miałam redsa otwierać w desperacji żeby się zresetować ale chyba idę spać
Dobranoc
Ja już po radlerku i leżę. Dalej w zakupy nie zaglądałam żeby się przed snem nie denerwować.
Dobranoc

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-04-19, 00:29   #3169
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Tak.Zrobili tżtowi awanture że jak byliśmy w kinie to przyszła moja mama nie oni.Tylko że chcieli przyjść w 4 osoby a Dominik o tej godzinie co byliśmy jest już słaby i szybko śpi.Ale oni nie pojmują tego po co 4 osoby do pilnowania śpiącego dzieckaPretensk e mieli że idziemy do mamy na święta.Tż im mówi żeby przyszli do małego w sobote po Wiśle,to nie bo oni jadą na działke.Mój dziadek co mieszka z mamą rzadko sie widuje z Dominikiem i cieszyłam się że jak pójdziemy na święta to posiedzimy dłużej żeby się prawnukiem nacieszył.To szwagier się zapytał tżta czy cały dzień tam będziemyNo szkoda gadać...
OMG...
Czy to są jedyne święta w całym ich życiu?
Matko kochana co za ludzie...no zwariowali dosłownie.

PS. Moja teściowa mi płacze, że nie będzie się z wnukami widywała i że jej nie pozwole się nimi spotykać... No szalona kobieta...
U nas inna seria, także uff

A nad tą 5w1 się zastanawiałam, czy nie podać przy następnym szczepieniu... Chyba jednak sobie podaruje...

Ruda
, ja właśnie przed chwilą odciągnęłam mleko, a dałam mm pierwszy raz od 1,5 miesiąca... Mam już dość karmienia, choć w nocy mamy swoje cudowne chwilę wiszenia na cycuszku Walcze cały czas, ale mam już dośc laktatora...
A co do gorszego dnia to nie martw się, jutro będzie już lepiej
Mnie też się zdarza stracić cierpliwość do Johna, ale potem mam wyrzuty sumienia, że nie mam tej cierpliwości więcej.

Lece spać, mam kupę roboty jutro, bo w niedziele chrzciny Krisa
Nie wiem czy tż bedzie na chrzcinach...
Stary 2014-04-19, 07:04   #3170
PannaMagda
Zakorzenienie

Dzień dobry bardzo

Agabi.. współczuję Ci tych przeżyć z pasierbicą.. ja bym chyba jej matkę zatukła. :/
Mam nadzieję, że Jaśka się nie zarazi od Młodej.

Kluska.. Ty to masz motywację do pracy nad sobą brawo.. pokłony nisko

Basia.. oby dziewczynki wyzdrowiały

Mysti Kobiety powinny brać przykład z Ciebie, za to jak sobie radzisz
Stary 2014-04-19, 07:18   #3171
iza243
Zakorzenienie

Witam

Zbieram się na tą wycieczke choć nie mam ochoty

Stary 2014-04-19, 08:42   #3172
_Kluska_
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Lece spać, mam kupę roboty jutro, bo w niedziele chrzciny Krisa
Nie wiem czy tż bedzie na chrzcinach...
oby był

Głowa mi dziś chyba eksploduje

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Co do włosów to po castingu wypadały mi teraz farbowałam loreal prodigy czy jakoś tak i na razie jest dobrze, bo też zaczęły się sypać.
Tylko Kubula mi je wykończy bo lubi przyciągać się na nich do mamusi
O kurcze a myślałam, że to delikatna farba nie lubię loreala i jak teraz się nie sprawdzi to never ever

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-04-19, 08:49   #3173
arletka1313
Zakorzenienie

hej, u mnie kolejny dzień zaczął sie wisielczym nastrojem, dostałam ochrzan od tz, wiem mam racje,ale co mam zrobic? na siłe sie usmeichac?
dziewczyny mam dzis mase roboty wiec"

życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 10:27   #3174
Ziajka
Wtajemniczenie

Kochane !
Wesołych świąt!
Życzę Wam aby za rok każda z nas poszła świecić jajka z Małym Pomocnikiem!

Stary 2014-04-19, 15:26   #3175
iza243
Zakorzenienie

My już po wycieczce.Fajnie było,mały był grzeczny

Stary 2014-04-19, 15:52   #3176
89migotka
Zakorzenienie

Życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 19:57   #3177
Gianna M
Zakorzenienie

Dziewczynki chcialam Wam Zyczyc zdrowych, radosnych, pogodnych i rodzinnych Swiat Wielkanocnych i mokrego dyngusa
Wszystkiego naj

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 20:42   #3178
Kamildiana
Zadomowienie

Ja tez zycze wam wesolych swiat i nie tylko swiat. ;-)
żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie
Kamildiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 20:51   #3179
iza243
Zakorzenienie

Kluseczko czy twoja Hania przewraca się już z brzuszka na plecy lub odwrotnie?

Stary 2014-04-19, 21:51   #3180
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Kochane-zdrowych,wesołych,rodzinn ych Świąt życzą Rudzielce

Klusia,Ziajka ja pamiętam jak po narodzinach Kostella TŻ pojechał po krem na sutkimówi że taki był czerwony przy tej półce że szoki jeszcze miła Pani mu pomogła

Misti Kochana nic na siłę,jak nie dajesz rady przestaw Krisa na mm to żadna tragedia-próbowałaś cycem? próbowałaś

Izka super że wycieczka się udała

Dziewczyny które chrzczą pociechy życzę udanej biby,dużo kasy i samych udanych prezentów dla Maluszków

Nie wiem czy będę jutro bo rano śniadanko u nas,później do Teściowej a wieczorem do sis na imprę także jeszcze raz wszystkiego dobrego Dobranoc
Run bitch!Ruuun!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości