|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
U kiepsko Kardashi, zwłaszcza, że po urodzeniu Blanki macie z nimi mieszkać. Może Blanka odmieni ich, a co na to Twoja mama?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podbijamy świat, czyli jak Studniówkowiczki 'o9 opierdzielają się na studiach:D
kurde KArdashi ciężka sprawa
![]() oni tak tylko z kasą są nie fajni czy w czyms jeszcze Ci podpadli? a interesują się w ogóle wnuczką? pytają jak się czujesz?
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tu nie chodzi o kase.. Tylko o to ze naobiecywali, że kupią wózek, to i tam to i sramto.. minęło już 5 miesięcy od ich obiecywanek.. i niic.. cisza.. Tylko ciągle 'za tydzień'.. nie lubię takiego czegoś.. Jak ktos obiecuje to niech dotrzymuje słowa. A jeżeli nie stać ich to po co naobiecywali.. ![]() Ale to tez co innego gdyby jej rzeczywiscie nie mieli.. Ale przeciez oni non stop coś kupują, i jak by tak rzeczywiście nie mieli kasy to nie mieliby 4 samochodów! Też co innego gdyby powiedzieli 'to wasze dziecko, sami je utrzymujcie, my mozemy wam pomóc conajwyzej w opiece' czy coś takiego.. a nie naobiecywali, nic nie dali a ciągle się wtrącają.. Nie wiem jak bedzie jak sie urodzi mała.. Czuje że bedzie ciagle wytykanie, nie tak nie umiesz, inaczej.. Przeciez już powiedziała że MUSZE karmić piersią.. a co gdybym ja może nie chciała jej karmić piersią!? Powiedziała ze to ona bedzie kąpała.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Konto usunięte
|
Kurcze to chyba ten typ ja wiem najlepiej. Chyba jedynym wyjściem będzie posłuchać i robić swoje. Umyjesz raz z nią niemowlaczka, o pokaże Ci jak to się robi, podziękujesz drugim razem sama umyjesz. A tż jest po Twojje stronie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
Tż jest jak najbardziej po mojej stronie
![]() Sam mamie powiedział ze to on chce myć mała to tylko powiedziała 'przeciez ty nie umiesz' ![]() Może to tak troche zabrzmi.. hmm.. ale bede sie starała jak najmniej 'dawać' małą pod jej opiekę.. I bede starała sie robić jak najwięcej rzeczy bez jej pomocy.. Tak by ona nie miała z nią jakoś tak super mega kontaktu.. bo w końcu tak zrobi że to ona bedzie jej matką.. Bo ona już powiedziała że bedzie robiła to i to i tamto.. Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-19 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
Kardashi kurcze nieciekawa sytuacja :/ Jak już teraz teściowa mówi że bedzie robić to i tamto to pewnie jak się mała na świecie pojawi to będzie jeszcze bardziej...
Do tyłka dni mam ostatnio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bede się starała wszystko robić tak jak ja chce i ja uważam.. A jej dawać małą jak już na prawdę nie bede miała wyjscia.. Chce żeby od samego początku wiedziała że to MOJE dziecko i że to JA decyduje co gdzie kiedy jak itp.. ![]() Noo i oczywiście tż.. ![]() A u mnie taakaa ładna pogoda.. a nawet nie mam z kim wyjść na spacer.. ![]() chciałabym jakieś ładne zdjątka z brzuszkiem tak na dworku.. alee.. nie ma mi kto zrobić.. ![]() Może tża po szkole jutro wyciągne na spacer ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-19 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
Kardashi ja Ci mogę zrobić, ja!
![]() A w ogóle miałam się kiedyś spytać. Robisz sobie taką sesję u fotografa, czy nie? ![]() ![]() aaaa i w tesco są takie ślicznie ciuszki dla niemowlaków! Z mamą się w nich zakochałyśmy, zwłaszcza w takich malutkich sandałkach w truskawki ![]() W ogóle jestem jakaś padnięta dziś. Niby ciepło jest, ale ta pogoda jakaś taka zamulasta jest... ;/
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam te butki i moja koleżanka i jej siosytra hah aktóre specjalnie przyjeżdzały po nie ze Szczecina xd
Kardashoi faktycznie może człowieka trafić jak się naszykuje bo ktos naobiecuje a potem lipa... mnie by chyba piorun trafił jakby tesciowa się tak wtrącała do mojego dziecka!
![]() |
#3220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym.. alee.. u mnie są albo dzieciaki latające z aparatami i cykające twórcze zdjęcia albo goście od wesel itp itd.. ![]() Jest jeden chłopak, w moim wieku, robi fajne fotki.. ale on jest w wawie, zresztą ja go nie lubię ![]() Wystarczą mi normalne fotencje.. ![]() Na mamusiowym jest dziewczyna której chłopak jest fotografem.. jaakiee pieeeknee zdjęęęcia rooobi.. ![]() Jak by mój tż takie robił ![]() Wogole.. jak patrze na moją mame.. ona wogole tyłka nie ma! ja nie wiem co ona z nim zrobiła ![]() ![]() A wogole to mi źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
A wy mnie chyba jeszcze nie widziałyście
![]() To żeby nie było że ja wiem jak wy wszystkie wyglądacie a wy nie to się wrzucę na galerię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ja tak tylko na sekundke bo tz dzis wczesniej wraca i obiadek juz gotuje. nareszcie sobota mialam juz dosyc tego wstawania przed 5. Kardashi ja mojej tesciowej nie trawie. Wobec niej staram sie byc grzeczna i mila oczywiscie jezeli mam swoje zdanie to jej go powiem w sposob jak najbardziej kulturalny i mily ale tak zeby wiedziala ze moje zdanie jest takie w danej sprawie a nie inne a wiadome w myslach to jest dla mnie picza... wrrr jak ja jej nie trawie caly czas narzeka na brak kasy non stop jak dzwoni do mojego tz.. rozumiem miec raz czy dwa razy ciezki miesiac bo tam trzeba bylo wydac na cos kase ale ona notorycznie ma brak kasy ale oczywiscie zelowe pazurki co 3 tygodnie nowe, co 2 tygodnie do fryzjera, no i ciuszki to tez nie byle jakie... az sie zdenerwowoalam teraz jak o niej pomyslalam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
łoo.. gdyby moja wiedziała co to są żelowe paznokcie
![]() u.. czekoladowo jaki bonus.. ![]() ale ma wstrętne, blacharskie usta.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
No wrzucone wszystko
![]() Bonus też ![]() Tylko wiecie, o bonusie to tak dyskretnie :P Żeby nie było wiadomo o co cho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zadomowienie
|
Czekoladowo oczyska masz boskie
![]() kardashi przerąbanee ![]() ![]()
#3227 |
Zakorzenienie
|
Taa.. bede twarda.. a nie miętka
![]() Tz naprawił auto ![]() i teraz że jednak nie sprzedaje ![]() Kurde no niby dobrze, że ma samochód nie musi nikogo prosić by dał auto ani nic, ma swój i jedzie gdzie chce i kiedy chce.. A tak to rodzice by mu robili znów wielką łaskę zeby dac mu samochód.. Ale kurdę, jak widzę jak on się denerwuje przez ten samochód to mi go szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
kardashi, ja rozumiem Twój bulwers, też nie lubię takiego odwlekania. Obietnica to obietnica.
czekoladowoo, pokomentowałam fotki w galerii ![]()
#3229 |
Zadomowienie
|
kardashi widocznie kupił od kogoś nieuczciwego skoro się tak psuje...a ci jego rodzice jacyś dziwni
![]() ![]() A i właśnie, bylam dziś z mama w CCC..;P miałam oszczędzaćć! ![]() To są moojee ![]()
#3230 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś sobie bluzeczkę w paseczki i tenisówki w kwiatki ^^ sialalala *zakupoholiczka*
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Mandarynkia, ale słodkie!
#3231 |
Zadomowienie
|
Teraz poluje na czerwoną torebkę...
![]()
#3232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw jak by kupili te dwa samochody mniej a porządne to by tak nie było.. ![]() Ja to chce się jak najszybciej wyprowadzić i pokazać im ze nas stać, że potrafimy i wogole! Dla nich to jest dziwne że np my jeździmy nad morze na wakacje ![]() ![]() Mam nadzieje że bedzie tak ze z Tżem pokażemy jego rodzicom i wogole jego rodzinie jak się żyje.. ![]() A póki co tak sobie urządzimy pokoik nasz że aż zzielenieją z zazdrości ![]() chociaż w sumie dla nich jest 'po co jak jest' ![]() a butki fajnie, mi mama chciała takie kupić ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-19 o 17:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
Kardashi to przerąbane z tą teściową... Wiem co masz na myśli bo moja siostra też ma ten problem chociaż bardziej to idzie w kierunku "ja lepiej zaopiekuję się dzieckiem niż Ty" teściowa mojej siorki to w ogóle zachowuje się na zasadzie, że moja siostra już swoje zrobiła... urodziła jej wnuka no to teraz babcia się zajmie dzieckiem bo ona to zrobi najlepiej O_o
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja też coś takiego odczuwam.. że ona wie lepiej, że ona lepiej to zrobi i wogole.. ![]() ![]() Jasne, moze wiedzieć jakieś tam rzeczy w końcu urodziła i wychowała 3 dzieci.. Ale ja bardziej bede sie radziła i słuchała mojej mamy, bo jest bardziej do przodu, a wiadomo, przez cały czas się wszystko zmienia jeśli chodzi o kwestie i wychowania i dbania o zdrowie. Zresztą była przez 15 lat pielęgniarką, pracowała w szpitalach itp itd.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
kardashi, oby to mieszkanie z teściową nie okazało się jakąś zmorą -.-
A te torebki z Mizensy są wg mnie za drogie. Wcale podobno nie są jakością adekwatne do ceny.
#3237 |
Zakorzenienie
|
Tene to już jest zmorą
![]() Mandarynkia a ja bym widziała do tych butkow jakąś fioletową lub granatową torbę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
A moja mama do niczego mi się nie wtrąca
![]() Ma takie myslenie, ze co mam robic to i tak zrobię, to co moje to moje, ja mam się tym zając. Tak samo np.nie ingeruje w to jakiego chłopaka wybieram sobie na tż. A wnuczek/ka jest przede wszystkim po to by babcia ją/go rozpieszczala i kochala ![]() Obecna "Teściowa" taka sama. Z tym, ze ona woli sobie pojechac na wycieczke, albo pojsc do kolezanki niz ingerowac w wychowanie wnuków:P taka prawda ![]() Więc nie zazdroszczę Kardashi... Ale dasz sobie rade. Pare razy dasz jej do zrozumienia, że Ty rządzisz i sobie da kobieta spokój ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- btw. Mandarynkia, do tcyh Twoich słodkich bucików fajna by była tez szara torba ![]() ![]() http://allegro.pl/item953607073_nowo...ram_biala.html http://allegro.pl/item959128107_eleg...gio_biala.html http://www.allegro.pl/show_item.php?item=964899218 albo o taaaa http://allegro.pl/item964687731_h_m_...wona_duza.html o taką o to sama bym sobie kupila... http://www.allegro.pl/item948694737_...gio_szary.html
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2010-03-19 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
O kardashi to dosłownie jakbyś mówiła o teściowej mojej siostry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Dont, ta ostatnia pięknaaaaa!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.