|
|
#301 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jaki masz typ sylwetki?
Ja chyba też, choć poczytałabym o innych typach z dużym dołem
choć pewnie najłatwiej powiedzieć, że jednak Gruszka. W sumie dysproporcje między ramionami i tyłkiem nie są jakieś tragiczne, więc wyglądasz fajnie, masz ładny biust (chóć Gruszki tak dużego nie mają, ale może na zdjęciu masz push up) i ramiona, ale - zawsze muszę się przyczepić - dla mnie jak na Gruszkę zbyt szeroką klatę może dlatego biust wydaje się większy.Jednak widać lekkie dysproporcje (nie odbieraj tego źle, po prostu tak to nazywam), Biodra szerokie, uda mocne, talia smukła i długa, więc jednak Gruszka. Z tych ładnych
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Raczkowanie
|
Czytałam kom dot gruszek ;$ Kiedyś byłam płaska jak decha. Kształtów nabrałam po pierwsze przez leki (miałam chore płuca), po drugie przez użalanie się nad sobą. :3
osobiście nie uwazam żebym była gruszką i nie uważam bym miała małe piersi ;D choć faktycznie na zdj troche je przysłoniłam ;D co do rozkloszowanych spódnic : noszę do obcasów ciul że udko kurze---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- PS Dziękuję za opinię podziele się zwami sylwetką po realizacji planu fit ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
hm, raczej nie, przyznaję te zdj zostalo zrobione po wstaniu z łóżka a do snu nie nosze stanika (brr)
|
|
|
#303 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z tym że dół na pewno masz szerszy, a skoro piersi masz niemałe, to stawiam na Kręgiel |
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dziewczyny a ja mam pytanie o następującą sylwetkę. Raczej delikatne, ładnie zarysowane ramiona, jeśli chodzi o szerokość, to w miarę równe z biodrami. Biust średni, ani malutki, ani duży. Biodra zaokrąglone, talia jest zarysowana, ale nie tak wyraźnie jak u klepsydry. No i nogi, które chyba nigdy w moim życiu nie były tak szczupłe jak mają niektóre kobiety, tłuszczyk lubi mi się odkładać na wewnętrznej stronie ud i na biodrach, a łydki od zawsze były masywne. Jakieś propozycje? Gruszką chyba nie jestem, bo ramiona są równe z biodrami, nie ma wyraźnej dysproporcji w szerokości, a jak na klepsydrę to mam za mały biust i wcięcie w talii.
|
|
#305 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeśli dół masz nieco szerszy niż ramiona (fajnie by było, gdybyś zmierzyła ramiona (nie biust!) i biodra) i dużą pupę i uda, to Dzwon. Własnie, jak pupa? Jeśli duża, to Dzwon, jeśli płaska, to Cegła. Możesz nie pasować w 100% do konkretnego typu, ale wybierz ten, który pasuje najbardziej. Ja jestem 80% Cegła, reszta Rożek. |
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Zmierzyłam się i ramiona: 93 cm, biodra: 95 cm. Pupę mam średnią, ani duża ani mała, ale raczej płaska.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2015-03-19 o 14:12 |
|
|
|
|
|
#307 |
|
Konto usunięte
|
Ile masz wzrostu? Najlepiej by było, gdybyś poczytała o 12 sylwetkach według Trinny i Susanny
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mogę prosić jakiegoś linka? Czy tu na wątku go znajdę?
|
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
To nie Kolumna na pewno, nie Cegła, nie Rożek (atutem Rożka są szczupłe (czasem wręcz chude jak modelki) nogi), nie Grucha, nie Jabłko, poczytaj o tych typach, np. TUTAJ
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Porobiłam kilka testów, poprzebijałam się przez kalkulatory i opsiy i wychodzi mi waza albo klepsydra, a różnica bierze się sta, że nie wiem czy mam talię wydłużoną czy nie.
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciesz się, no![]() a gdzie znalazłaś kalkulator? Ja widzę tylko takie, które liczą ramiona, talię i biodra, nigdzie nie ma o nogach ani biuście, ale i tak zawsze wychodzi mi sylwetka prosta, linijka, czy jakoś tam. Cegła słowem ![]()
|
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie narzekam.Nie pamiętam przez zbyt dużo stron się przebiłam
|
|
|
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylwetka "kręgiel" nie ma raczej problemów z górą, ma piersi średniej wielkości, szczupłą talię, brzuch w normie, natomiast bardziej "rozłożysty" dół: masywne uda i łydki. Wszystko by się zgadzało. Gruszka też pasuje, ale sądzę, że Kręgiel bardziej.
|
|
|
#314 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to uważasz, że ja nie jestem Kręglem? ![]() Hmm, w opisie pisze, że kręgiel nie ma problemów z górą - ja też nigdy nie miałam, mam bardzo zgrabne, szczupłe ramiona i biust średniej wielkości, z którego jestem w miarę zadowolona. Talię w miarę szczupłą - 70 cm, brzuch też, chociaż nie idealnie płaski. I właśnie "rozłożysty" dół - łydki to moja zmora (problem z kupnem kozaków zasuwanych na zamek) i uda może nie grube, ale też i nie są niestety tak zgrabne, jakie w moim pojęciu powinny być.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2015-03-19 o 15:35 |
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nie przeczę, najważniejsze, że znalazłaś swój typ. Nie ma problemów z górą to chodzi o to, że nie tyje w ramionach jak np. Rożek, nie ma dużych dysproporcji jak np. Gruszka. Z tym że Patty ma długą talię, ale na Gruszkę zbyt duży biust. Dostrzegasz jakieś podobieństwa? |
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biust ciężko porównać, ale ja mam 93 cm tam więc jak pisałam jest średni w kierunku małego. Za to część ciała poniżej tali i brzucha identyczna - też mam tak samo wyglądające biodra i zewnętrzną część ud pod biodrami (właśnie takie zaokrąglone są). Ramiona identyczne, jak przytyję to nigdy tłuszcz mi nie idzie w ramiona, ale w biodra, brzuch i uda. Chyba nawet wzrostowo jesteśmy podobne.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2015-03-19 o 16:16 |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Z zaokrągleniem ud to się zmagam strasznie. Zawsze chciałam mieć zgrabniejsze by była wieksza przerwa między nóżkami :3 biodra szerokie
ramioma laczej szczupłe i mięśnie zarysowame. Brzuch niezbyt płaski. Wiec w sumie mogę być kręgielek jak to mowice faktycznie :3
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
Cóż ja podzielę się efektami jak skończę program odchudzający. Właśnie zawsze mnie wkurzało każdy zawsze mówił o jaka ładna dziewczyna ale jeśli chodzi o powodzenie to ładniejsze nogi miały dużo wieksze a ja sie czułam jak 5 koło
może się przyłącz do robienia przysiadów nożyc itp
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy takich nie będę miała. Aczkolwiek nie przejmuj się, takie zaokrąglenia też znajdą swoich amatorów, wiele facetów uważa za dużego plusa takie krągłości i miękkości. Ja jestem raczej amatorką biegania i ćwiczeń siłowych, nie cierpię takich ćwiczeń, które wykonuje się na macie, to dla mnie męczarnia i najgorsza katorga. Ale mówisz, że dają efekty, jeśli o nogi chodzi?
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2015-03-19 o 16:39 |
|
|
|
|
|
#322 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja mam niezłe nogi, ale za to cyckow niet, wiec co to za sprawiedliwość
|
|
|
#323 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam wszystko i nic, no może łydy zgrabne i przedramiona
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja w ołówkowych spódnicach i asymetrycznych ubraniach wyglądam przepaskudnie. A najbardziej żałuję, że nie mogę nosić koszulek na ramiączkach. Mam tyle fajnych, a w każdej wyglądam, jak chłop ![]() Zresztą, Rożkom wielu rzeczy nie wolno. Marynarek, ramiączek, bluzek bez ramiączek, zbyt obcisłych sukienek, bufek, koszulek ze zbyt krótkim rękawkiem itd., itd.
|
|
|
#325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cegłom nie wolno płaszczy z dwurzędowym zapięciem, takich militarnych: to moje ulubione, noszę, nic mi nie dynda, czuję się dobrze (choć, oczywiście, "prosto" i bez kobiecych kształtów, ale kogo to obchodzi?).
|
|
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Mi się wydaje że z moją figurą powinnam nosić bluzy dopasowane co podkresli moja figurę(długą talię) szersze spódnice i spodnie z wysokim stanem
PS Robie na odwrót
,,Po tragedii życie też ma sens. Ważne że mamy siebie ". Powrót na forum. Edytowane przez 1Patty Czas edycji: 2015-03-20 o 10:15 |
|
|
|
|
#327 |
|
Konto usunięte
|
Bo te porady są uniwersalne, dla tych, które nie wiedzą, od czego zacząć.
A jeśli mamy już swój styl, to ubranie to coś więcej niż tylko ubranie. Ja wyrażam w ten sposób siebie i swój styl bycia. Co z tego, jeśli zacznę ubierać się tak, jak to jest zalecane? Stanę się taka, jak wszystkie. |
|
|
|
|
#328 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiedziałam, że istnieje tyle typów sylwetek
.. czytam, patrzę i już nic nie wiem - kolumna, rożek czy może klepsydra? Bo gruszka chyba nie, jabłko na pewno nie.. a kręgiel? Mam nadzieję, że foty wystarczą, nie mam lepszych na tą chwilę. Na wszystkich zdjęciach mam stanik sportowy i on sprawia, że wydaje się, że jest biust - bez stanika biustu prawie nie ma, nie rzuca się w oczy totalnie, więc no klepsydra jednak słabo chyba .
Edytowane przez 201609270959 Czas edycji: 2015-03-20 o 12:30 |
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klepsydra, gruszka, kręgiel - moim zdaniem odpadają, bo masz smukłe biodra i nogi. Kolumna też nie, bo ramiona masz szersze niż biodra. Mi się bardzo rzuciły w oczy właśnie ramiona, jak pierwszy raz spojrzałam na zdjęcie.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2015-03-20 o 12:50 |
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

choć pewnie najłatwiej powiedzieć, że jednak Gruszka. W sumie dysproporcje między ramionami i tyłkiem nie są jakieś tragiczne, więc wyglądasz fajnie, masz ładny biust (chóć Gruszki tak dużego nie mają, ale może na zdjęciu masz push up) i ramiona, ale - zawsze muszę się przyczepić - dla mnie jak na Gruszkę zbyt szeroką klatę

ciul że udko kurze

.. czytam, patrzę i już nic nie wiem - kolumna, rożek czy może klepsydra?
Bo gruszka chyba nie, jabłko na pewno nie.. a kręgiel? Mam nadzieję, że foty wystarczą, nie mam lepszych na tą chwilę. Na wszystkich zdjęciach mam stanik sportowy i on sprawia, że wydaje się, że jest biust - bez stanika biustu prawie nie ma, nie rzuca się w oczy totalnie, więc no klepsydra jednak słabo chyba