|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Czym pachnie wiosna '09
Cytat:
Poczułam jakąś woń i zastanawiałam się, co to jest, ale potem chmura Angela mnie prawie zabiła (podróba na 100%, bo kiedyś dostałam na urodziny taką podróbę i nigdy nie zapomnę tego zapachu - moja trauma zapachowa) i tą podróbą na pewno jakaś starsza kobieta pachniała, a niedaleko potem jakaś młoda i elegancka kobieta stała i zaczęłam zastanawiać się, czy czymkolwiek pachnie, a potem poczułam, gdy szłam za nią Miss Dior Cherie Ale, że Zabrze pachnie nieumytym ciałem, to się zgadzam, bo jak ludzie niczym nie się nie wypsikają w tramwaju albo autobusie, to tylko to czuć |
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś na koleżance Tresor i w końcu na koledze coś biżej nie zidentyfikowanego. No ale ważne, że pachniał
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Na znajomej urzędniczce Amor Amor w dużej ilości. Nic nie poradzę, że nie lubię - wszystko mnie od niego boli, głowa, nos...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Bo niestety ale dla mnie Zabrze poachniało dziś zdecydowanie nieumytym ciałem
Normalnie plaga jakas...
Poczułam jakąś woń i zastanawiałam się, co to jest, ale potem chmura Angela mnie prawie zabiła (podróba na 100%, bo kiedyś dostałam na urodziny taką podróbę i nigdy nie zapomnę tego zapachu - moja trauma zapachowa) i tą podróbą na pewno jakaś starsza kobieta pachniała, a niedaleko potem jakaś młoda i elegancka kobieta stała i zaczęłam zastanawiać się, czy czymkolwiek pachnie, a potem poczułam, gdy szłam za nią Miss Dior Cherie