|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
jak bylam na sb...to tyle kasy mi poszlo
![]() ja bylam na pogrzebie, wyszlam na dwor...i teraz przylecialam was poczytac ![]() dostalam dzisiaj 4 z angola i 5 z niemca ![]() ![]() mnie sie narazie marzy neew betlle z aut ahhh![]() jutro musze sie poprawiac z maty...ale w sumie to prawie cala klasa i mam nadzieje ze z polaka mnie nie spyta ale na wszelki wypadek sie poucze ![]() nie bylam nigdy w gorach stolowych...fajnie tam? na dodatek od razu po wycieczce jade na lotnisko a zaraz po tym mam 18 kumpla
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
u mnie na kolację kanapki z polędwicą i ogórem i kilka biszkoptów
![]() byłam dzisiaj na zakupach z rodzicami i zeszło nam 4 h ja w sumie nic takiego nie kupiłam tylko wycieraczkę no i później zaszłam do sklepu kupiłam mamie korale na jutro na dzień matki![]() zaszłam też do lumpa i wyszperałam jedną bluzkę na lato, za 6 zł jak nowa taka w filetowo-biało-czarne paski wiązana z boku na krótki rękaw, nawet ciekawa, poza tym podobała mi się jeszcze jedna bluzka, bokserka ale też kosztowała 6 zł a nie wyglądała na nową więc jej nie wzięłam![]() aaa jeszcze wypiłam puszkę coli ![]() ostatnio kupiłam sobie na allegro buty które mnie wyniosły z przesyłką 25 zł a są zaje.iste, dzisiaj przyszły ale mega wysokie raz na jakiś czas założę, ale rozmiar okazał się idealny, jak na moją nogę robione![]() no i oczywiście nie pokażę Wam zdjęć bo nie mam aparatu muszę sobie kupić aparat, może w czerwcu jak wypłata przyjdzie to sobie sprawię
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SPełniają się i koniec kropka Aha, czyli takie spotkanie w starym składzie A na piątkowe balety z kim się wybierasz ?![]() Taa , prawie Pościelę sobie łóżko i jeszcze angielski zrobię , żeby mieć spokój. Ale angielski to sama przyjemność ! No dooobra, pomogę Ci z tymi łazienkami ! Niech Bóg widzi moją krzywdę |
|
|
|
|
#304 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a góry stołowe sa cudne Cytat:
gratuluję zakupów![]() Cytat:
![]() eee to szybko pojdzie ![]() krzywde?! sama przyjemność
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia gratuluję dobrych ocen !! oby tak dalej
Anastazja gratuluję łowów !! Nareszcie coś znalazłaś Nadziejko no właśnie się za to zabieram Poziom z deka żenujący , mam opisać najważniejszy dzień swojego życia No tak, uwielbiam czyścić kible , faktycznie to sama przyjemność ! ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Zagadał do mnie mój były, ten który ma swoją firmę na zasadzie przedstawicielstwa handlowego Czego z resztą nie omieszkam mu lata moment napisać Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-05-25 o 21:12 |
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za to w jakim towarzystwie zal.pl
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() haha sunsett no tak....ale ten najwazniejszy dzien to dopiero bedzie kiedy znowu sie z nim zobaczysz i pomiziasz ![]()
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oh to będzie wtedy , kiedy będę mogła napisać " Oh , honey , you are inside of me " i bynajmniej nie mam na myśli serca No tak, z Tobą mogę nawet dworcowe kible sprzątać Zaraz, na razie poszedł do kuchni Świnia gruba już się będzie pasła Cytat:
Należą Ci się No ok , to będzie drugi co do ważności
|
||
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no widzisz a to Ci swinia
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
tez jestem dumna z siebie
aaa no to sunsett bedziesz opisywala drugi dzien najwspanialszy i najwazniejszy![]()
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten Twój były "prezes" to jest normalnie za mocny
|
|
|
|
|
#312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No świnia, zawsze żarł bez opamiętania i jeszcze mnie chciał utuczyć Cytat:
rzeczy Cytat:
No prezes , jak z koziej dupy trąba
|
|||
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to ładny "biznesmen" miałam sprzatac i co?! i gówno
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiscie ze na pewno!![]() ![]() o kurna i wszystko jasne a Wy,gg film wszystko na raz! ![]() zgrzeszyłam otworzyłam folder z JEGO zdjęciami![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Jakie Wy tu teksty walicie, nie mogę
A ja lecę spać, bo źle się czuję a jutro do szkoły wstaję o 6.30 I nie wiem czy dam radę wstać wgl...
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to faktycznie prezes z niego noi dobrze mu napisałaś ![]() Cytat:
![]() ja właśnie popijam herbatkę bo coś zimno mi się zrobiło... Tż przespał cały dzień po pracy przed tv i nic nie mogę obejrzeć bo zabrał mi pilota
|
||
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No marne, nie da się ukryć Aa myślałam , że coś zjadłaś ,a Ty takim czymś zgrzeszyłaś To nie grzech To jak miodzik przed spaniem ! Też bym sobie pooglądała jakbym miała, ale pozostaje mi w wyobraźni przywoływać sobie JEGO obrazy ![]() Aguśka wyśpij się ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
hehe biedulka ![]()
|
||
|
|
|
#319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no własnie masz nas! ![]() ![]() Aga spij dobrze
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skserowałabym go sobie miliard razy i powiesiła nad łóżkiem , pod łóżkiem , pod poduszką, na poduszce, w samochodzie, na lustrze ,wszędzie hihihiAle jestem już zmęczona Zaraz skoczę pod prysznicek i spadam spać, bo oczki mi się już przymykają, a jutro znowu na 10 na siłkę No i jutro mój wielki dzień ,więc muszę być wyspana i wypoczęta
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zapomniałaś o najważniejszym! POD POŚCIELĄ!!!no musisz swiecić urodą i seksapilem chociaz Ty bez niczego swiecisz
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I może jakoś zadowolę się do czasu, kiedy będzie stałym bywalcem przy moim boku Ajajaj ale mi przysłodziłaś ![]() Ja właśnie się wyprysznicowałam i pryskam spać, bo padam ! Do jutra ślicznotki i tradycyjnie kosmatych snów |
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a to sama prawda! ![]() słodkich snów o mistrzu D!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Sunseciku mój kochany życzę Ci sexu do potęgi n-tej oczywiście z D,nie składania nóg przez tydzien przy jego wizycie Żeby mistrzu D został Mistrzem Paulowym na wieki wieków,żebyście mieli 10000...dzieci A po za tym życzę Ci,bo osiągała swoje cele w życiu,była wiecznie młoda i piękna,abyś była szczęśliwa i zaspokojona,a no i żebyś o nas nie zapomniała!Tego ja Ci życzę chwilę po północy(żeby byc pierwszą ) Wszystkiego lepszego od najlepszego!!!!![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIĘKUJĘ!!! za śliczne życzenia I na pewno o Was nie zapomnę, nie ma takiej opcji Mój urodzinowy dzień rozpoczął się od kłótni z mamą ! SUper ! Ale nic mi dzisiaj humoru nie zepsuje, kupię jej kwiatka na Dzień Mamy i jej przejdzie ![]() Na śniadanie zjadłam jedną kromkę z twarogiem i owsiankę . Teraz lecę myć włoski i na 10 spadam na siłownię ![]() Pogoda za oknem super, niebieskie niebko , słoneczko i cieplutko Miłego dnia kochane robaczki |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Sunseciku- życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji urodzin..dużo szcześcia i zdrówka..samych sukcesów w szkole, znalezienia wymarzonej pracy,..spełnienia marzeń o D i wielkim domu i tradycyjnie mega miziańska, nie tylko w łóżku
![]() ![]() u mnie na śniadanie banan i kilka biszkoptów, na drugie śniadanie pewnie zjem płatki z mlekiem ![]() jest miło i słonecznie ale niestety chłodno, mam nadzieję, że się wypogodzi
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie już po słonku , niebo zaszło chmurami , ale takimi nie deszczowymi Też mam nadzieję,że jeszcze się wypogodzi
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Wstałąm o...11 ale ze dzisiaj dzien mamy no to raz mogę się poświęcić![]() Sunset-a coz tam sie stało? właśnie wcinam kanapeczki z pomidorkiem,jajkiem,szczy piorkiem i keczupem oczywiscie z razowym i bez masła![]() u mnie pogoda nawet fajna ale trochę zimna słonko swieci ale wyjsc na krotkie spodenki ciezko![]() miłego dnia
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wstałaś wcześnie jak na Ciebie, no ale fakt dzień mamy więc się postarałaś![]() ![]() u mnia na drugie śniadanie jogurt pitny wiśnia-wanilia i kilka biszkoptów ![]() byłam na mieście kupić prezent mamie Tż bo on oczywiście nie ma czasu bo jest w pracy miał nie jechać do rodziców ale tata dzisiaj znowu miał radioterapię i lekarz powiedział że cały pień mózgu ma w guzach i w każdej chwili może zasnąć i już się nie obudzić no i Tż jedzie do rodziców..nawet jeszcze nic nie zrobiłam, ani nie posprzątałam ani nie popracowałam muszę ogarnąć mieszkanie zaraz bo oczywiście sierść się wszędzie wala |
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej straszne... cięzko w ogóle coś powiedzieć...ywaliłam słoninę na balkon i się zjarałam czerwoniutka jestem jak buraczek a leżałam godzinę jutro jak bedzie fajana pogoda to tyły opalałam ![]() na 2 sniadanie 2 nalesniki,teraz ide posprzatać a pozniej zjem jakiś obiad
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym się poopalała ale u mnie strasznie piździ wiatr![]() ja już zjadłam obiad- zapiekankę z kurczakiem wypadałoby teraz poprasować ale strasznie mi się nie chce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

raz na jakiś czas założę, ale rozmiar okazał się idealny, jak na moją nogę robione
muszę sobie kupić aparat, może w czerwcu jak wypłata przyjdzie to sobie sprawię

A na piątkowe balety z kim się wybierasz ?

rzeczy
otworzyłam folder z JEGO zdjęciami

słonko swieci ale wyjsc na krotkie spodenki ciezko
to wstałaś wcześnie jak na Ciebie, no ale fakt dzień mamy więc się postarałaś