|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
W Nowym Roku życzę Wam samych radości, mniej trosk, pociechy z TŻ-tów i samych przespanych nocek. Ufff... zdążyłam jeszcze ![]() Witam się Ps. Miramej cieszę się, że z Kubaskiem lepiej Anula Karola gratuluje dodatkowej i niespodziewanej kaski
|
|
#302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() Może nie złą, ale niektóre wartości odbiegały troszkę od normy. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Idę spać, śpijcie dobrze
|
|
|
#303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale jestem niewyspana i polamana... Amelka strasznie sie wiercila, przekladala, nogami po mnie, po mezu... ok 2 obudzila sie i spac nie chciala... cyca poje pogada powierci sie i znow cyc. i tak w kolko... jak i tak jestem niewyspana to chyba czas na lozeczko juz raz zaczynalam niedawno i wrocila do naszego lozka. ale z Nowym Rokiem nowe zmiany to kto wie... moze sie zapre i wreszcie bede spala jak czlowiek...---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Amelka wczoraj bawila sie poduszkami na kanapie i zobaczyla ze do niej ide i sie chyba wystraszyla, rzucila sie na poduszke na oparcie ( jak sie bawilysmy to tak uciekala, ale uwazala na glowe...) i jak przywalila glowa w sciane to tylko lomot poszedl... myslalam ze moze rozciela czolo z taka sila... ale ok nawet siniaka nie ma... a serce w gardle mialam... |
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() u nas o dziwo nocka spokojna mala wstala dopiero o 8.30 ![]() rano miala 37,7 -mam nadzieje ze nie bedzie rosnac ![]() ide zrobic kawke Cytat:
|
|
#306 |
|
Ola-Unhola
|
Milej niedzieli ![]() My idziemy zaraz na spacerek, odezwę się później
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
hej Mamusie
![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Nie było mnie, ale juz pisze dlaczego. W Sylwestra bylismy u znajomych, ale jak na złosc rozbolała mnie głowa i o 23 poszłam u nich spać. Obudzili mnie o pólnocy, wyszlismy na dwór, życzenia itd i poszlismy z mężem do domu juz. tzn to tesciów. Rano obudzilam sie dalej z bólem i wczoraj do 18 wieczórem leżałam z bólem i wymiotowałam jak zwykle. Także sylwester i nowy rok przywitałam nieciekawie. Dlatego nawet nie wpadłam wam zyczen nie złozyłam. Ale ja przesądna na szczescie nie jestem i nie wierze w przesądy ze jaki sylwester i nowy rok taki cały przyszły rok. A i mój ból głowy spotęgował zapach hypnose Lancone, który jakos mi nigdy nie przeszkadzał bardzo i wczoraj go użyłam no i juz po godzinie zaczął mnie drażnić a potem to juz na maksa mi przeszkadzał, zdjełam bluzke, zmywałam z szyji i nic, dalej go czułam. co ja wiecej miałam.... zaraz sobie przypomne to napisze |
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
juz po kawce, mala zasnela w sumie dziwne ze byla spiaca skoro wstala pozno ale moze cos ja meczy
![]() Cytat:
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze faktycznie cos jeszcze Wercie męczy. Mam nadzieje jednak ze gorączka nie wróci. |
|
|
|
|
#310 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasem jak go chcę postawić na podłogę,to podkurcza nogi i nie chce zejść![]() Cytat:
![]() Kochana,technika idzie do przodu ![]() Cytat:
Cieszę się Sama muszę Bartosiowi powtórzyć,tylko czekam aż wyjdziemy z tego kaszlu ![]() Cytat:
Cytat:
żeby temperatura nie rosła.Cytat:
![]() Cześć mamusie U nas nocka bez poprawy tzn.dalej kaszląca Bartoś kaszlał,budził się,płakał,z kaszlu naciągało go na wymioty z rana byliśmy już u lekarza.Przepisany mamy antybiotyk osłuchow o jest czysty,gardło ma trochę rozpulchnione,ale lekarka stwierdziła,że kaszel jest uporczywy,bardzo go męczy i nie ma na co czekać We wtorek,bądź w środę mamy się pokazać do kontroli.Jutro już szkoła,bożonarodzeniowa sielanka się skończyła a w czwartek,mam księdza po kolędzie![]() Miłej niedzieli Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-01-02 o 12:45 |
||||||
|
|
|
#311 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzieki za życzenia noworoczne
![]() Karo dziekuje że przekazałas ode mnie mam nadzieje że ten rok będzie o niebo lepszy Cytat:
![]() buziaki dla Was Sylwester był OK, może mógłby byc lepszy ale i tak nie narzekam, potanczylam kapeczke, buty dały rade, sukienka w szwach nie pekła, jedzenie chyba wypasione ale ja średnio lubie kuchnie francuska, (pól na pól mi podeszło) Cytat:
ja i chce i boje się ![]() fotki będa, obiecuję Cytat:
Cytat:
a dzis jak tam? dalej boli? a w ciązy to Ty nie jsetes? że tak Cie na ten zapach wyczuliło
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2011-01-02 o 13:36 |
||||
|
|
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka Cytat:
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie,nie po każdej Skończ ymy antybiotyk i za jakieś dwa tygodnie po,sprawdzę |
|
|
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
posta powyżej odytowałam bo mi jakis dziurawy wyszedł
|
#315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja ide jutro z Werka do lekarza bo tez cos pokaslywala jak wstala , narazie jest ok , nie wiem moze katar jej splywa ale wole sie upewnic
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Wojtusiu mnie tez glowa boli drugi dzien, ale nie az tak bardoz jak ciebie znajomi nas zaprosili na popoludnie, ale nie ide, bo mam ochote odpoczac troche z ksiazka i niespecjalnie sie czuje, a maz nie chce isc sam. Cytat:
I dla Werci równiez
|
|
#317 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamusie
W nowym roku, zyczę Wam duuuużo miłości, szczęścia, pociechy z dzieciaczków i troszkę więcej pieniążków ... My włąsnie wróciliśmy z sylwestra ... w ostatniej chwili udało nam się znaleźć domek w Bieszczadach i pojechaliśmy na weekend ... było super chociaż wczoraj prawie cąły dzień nie mogłam dojść do ciebie ![]() Bartuś został z moimi rodzicami ... ehhh ale mi się za Nim tęskniło - pierwszy raz zostawiłam go na tak długo ![]() Teraz moje ciasteczko śpi, a ja siedzę i nie mogę się doczekać kiedy wstanie Cytat:
Cytat:
... dużo zdrówka dla Bartosia i dla Kubusia również, bo doczytałam, ze też chory biedaczek |
||
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
W Nowym Roku życzę Wam zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia, zadowolenia z siebie
oraz spełnienia marzeń. |
|
|
|
#319 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wizytę u lekarza.Cytat:
Cytat:
Cieszę się,że Sylwek udany Bartoszek był w dobrych rękachCytat:
Ale pustki dzisiaj ![]() Dzieci śpią,ja zmykam pod prysznic i dzisiaj chyba wcześniej spać,bo od jutra szkoła,to i wcześniejsze wstawanie ![]() Dostałam od ortopedy skierowanie na 20 zabiegów i okazuje się,że nasza przychodnia nie podpisała nowego kontraktu z NFZ i teraz wychodzi na to,że za resztę,czyli za ponad połowę zabiegów,będę musiała sobie zapłacić Po prostu cudownie![]() A gdzie nasza Kasia?
|
||||
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Widzę że trochę chorowitków na wątku. Nam już katar tylko został, a była nieciekawie-na szczęście obyło się bez lekarza( ja z tych które idą jak już na prawdę trzeba). Tomal, śpi, ja popijam samotnie grzane winko, a Tż pracuje bo od dziś serwujemy u nas w lokalu pizze i trochę zamieszania jest. Sylwester w miarę udany- był brat Tż i druga para znajomych. Było wesoło,poszłam spać o 3 a o 7 pobudka i chodziłam cały dzień jak zombie ![]() Czy któraś z Was ma makijaż pernamentny? chodzi mi o kreski górne. Jestem już zdecydowana Mam bardzo jasną oprawę oczu i bez makijażu wyglądam niewyraznie. Myslalam najpierw o przedłużaniu rzęs, ale że to droga impreza to zrezygnowałam
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
witam
pewnie kojarzycie nas ;] wpadliśmy napsiac ze w miarę możliwosci was podczytujemy, chorowitkom zdrówka życzymy no i szcześcia w tym juz nowym 2011 roku ;] serdecznie pozdrawiamy
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewno,że kojarzymy Napisz co u Was?
|
|
|
|
|
#323 |
|
Ola-Unhola
|
Ale tu pusto...
Na gg tez wicher dmie, więc idę do łózka. Jutro już pobudka o 6,15...Jak ja to przeżyję Dobrej nocki
|
|
#324 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze, ze szybko zareagowaliście Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to brzmi jak SF ------------- my już wróciliśmy, zabawa udana, dzieciaczki nas wykończyły i jestem strasznie niewyspana ja chora od świąt i zaraziłam Tomka poszukam jeszcze lakieru i idę
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-01-02 o 21:24 |
||||||
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
jestem,jestem tu, ale wisielczy humor mam, nic się nie składa, same nieszczęścia z końcem roku więc podczytuję i jestem z wami duchem
![]() Cytat:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspolczuje tych chorób, a jeszcze do szkoły bedziesz starszaka prowadzała, nie odpoczniesz Cytat:
w ciaży nie jestem, wlasnie okres mi sie skonczyl z tymi zapachami tam mam, ze jak mi nie podejdzie to od razu migrena, niestety to jeden z czynników powodujących migreny, nawet ostre światło mi przeszkadza. Jak wieczorami siedze przy laptopie to dosyc mocno ściemniam ekran bo mnie razi w oczy Cytat:
o dobry pomysl tez moze ksiażke poczytam jakąś. Cytat:
to dobrze i niech juz nie wraca
|
||||
|
|
|
#327 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Fajnie,że zabawa udana Zdrówka dla Was A co Tomciowi dolega?
|
||
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
mam wrażenie że to mutant akcji "ikea"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najgorsze te choróbska właśnie Starszak już duży,sam chodzi
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-01-02 o 21:40 |
||
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poczytam chyba książki, cos mi sie oczy zamykają. Do jutra Dobranoc. A zapomniałabym Witaj Gizmo, fajnie ze zajrzałaś, napisałabys co tam u was ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- p4w ciebie tez choroba trzyma i Tomaszka jeszcze co to sie dzieje, przytulam mocno.Kasiu brak tu ciebie, co tu duzo pisac, niech humor wróci już. skierko, pokazałabys się w wyprostowanych włosach, jak sie sprawuje prostownica, zadowolona jestes? ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- hej Svinecka, co tam u ciebie? jak dzieciaki, Marci zdrowy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

następne będzie różowe jabłuszko...ale nad blossom się zastanowimy

juz raz zaczynalam niedawno i wrocila do naszego lozka. ale z Nowym Rokiem nowe zmiany to kto wie... moze sie zapre i wreszcie bede spala jak czlowiek...

żeby temperatura nie rosła.
We wtorek,bądź w środę mamy się pokazać do kontroli.
, nie wymiotował już, biegunki też nie miał. Widać, że nie doszedł do siebie, bo jest bardzo wyciszony, spokojny, aż się martwię 
Po prostu cudownie
po prześwietleniu okazało się że ktoś usunął mu nerkę