|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja,kolorówka.Zap raszam na majową wymiankę u cashmeree:)
odpisane
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, pielęgnacja,kolorówka.Zap raszam na majową wymiankę u cashmeree:)
Hej
![]() Mi się podobają dwie rzeczy na niebiesko: Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu 09-2012 mam 2 szt oraz Emolium Balsam do ust dwufazowy 2 x 7ml 09-2012 Są jeszcze dostępne, czy nie? Poza tym: Vichy, Purete Thermale (Mleczko do demakijażu do skóry suchej i wrażliwej) 400ml tuba z pompką dw 07.2011 NOWE i Iwostin SENSITIA emulsja nawilżająca do pielęgnacji ciała 300ml flakon z pompką nowe I jeszcze troszkę: Neutrogena, Formuła Norweska, Krem do stóp suchych i zniszczonych
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Cię przepraszam za drobne zamieszanie. Wiesz, myślę że jednak poprzestałabym ze swojej strony na tych dwóch lakierach, tipsach oraz naklejkach. Powiedz mi proszę, które z wymienionych przeze mnie rzeczy byłabyś skłonna oddać ? Z pudru zrezygnuje
Po prostu znając mnie wrócę prędzej czy później do robienia sobie tipsów, wiec wole jeszcze potrzymać te akcesoria Gdyby to miało się zmienić, na pewno dam znać
|
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 03-2013
Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g ( mam 2 szt ) 04-2012 oraz 06-2013 Iwostin OFTALIN Łagodzący lipo-protektor pod oczy 25ml nowe mam 2 szt. Dermedic, Hydrain 2, Krem intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu box z 30szt próbek tego kremu idealny w podróż 04-2013 za: Missha 4D Mascara Wella - pro series - szampon dodający objetosci 1/2 400ml Head&shouders 75ml PANTENE - repair&protect - odzywka 75ml --3 sztuki --- wymieniłam w kolejności jakiej mnie najbardziej interesuje. wiem ze wszystkiego sie nie da mam jeszcze biosilk próbkę szamponu i i odzywki w małych butelkach 5oz.
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2011-06-16 o 23:06 |
|
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
Może u mnie coś za YSL Opium?
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
to dodaj mi coś z tego
![]() Iwostin SENSITIA Iwostin SOLECRIN POS
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#308 |
|
🦄
|
Kaszmirku, wysłane fotki, daj znać, czy doszły.
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Heh
Za Bombkę chcę coś więcej niż Biovax i emulsję po opalaniu Iwostin ![]() Właściwie najbardziej bym chciała Elle intense albo Bombkę EDP nie-extreme, ewentualnie cały wór rzeczy w wishlisty heh ![]() Smashboxa Baked Softlights zostało nie za dużo (widać na zdjęciu) więc mogę coś dorzucić za Biovax i Iwostin |
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
mimo wszystko zapytam o black xs
|
|
|
|
|
#312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nic doszły doszły ![]() Cytat:
tygrysiątko bym chciała ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- znaleźć bym znalazła ale baza to mało do tego co mi się podoba
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
rozświetlacz Chanel
to mi sie podoba ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- dziewczyny ze wszystkimi z którymi umawiałam się na wysyłkę w przyszłym tygodniu,
muszę was poprosić o troszkę zwłoki ponieważ dowiedziałam się właśnie że do końca czerwca pracuję po 12h i nie będę miała kiedy nadać paczek . jeśli umawiałyśmy się że wyślę paczkę jako druga , wysyłajcie swoje tak bym dostałaje do końca czerwca. za zmiany bardzo przepraszam ![]() ![]()
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
mi nie odpisałaś
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
nic mi się specjalnie nie rzuciło w oczy, może co najwyżej clinique fresh bloom
pozdrawiam
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 03-2013
Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g ( mam 2 szt ) 04-2012 oraz 06-2013 Iwostin OFTALIN Łagodzący lipo-protektor pod oczy 25ml nowe mam 2 szt. Dermedic, Hydrain 2, Krem intensywnie nawilżający o przedłużonym działaniu box z 30szt próbek tego kremu idealny w podróż 04-2013 za: Missha 4D Mascara -20zl Wella - pro series - szampon dodający objetosci 1/2 400ml -6zł Head&shouders 75ml PANTENE - repair&protect - odzywka 75ml --3 sztuki za miniaturki to pewnie 2 zł.dostałam jako próbki. pozdrawiam
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
za Lacoste oferuje najnowszy tusz Estee Lauder Suptuous Exterme
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
prosze
|
|
#322 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lacosta poleci już do innej wizażanki
aj bo myślę Ponguś bo i jedno i drugie wartościowo to prawie 40zł więc m i się nie opłaca za bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
To co powiesz na Sensitia mleczko do ciała + Neutrogena do stóp za tusz Lancome?
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie wiedziałam
---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- to może 2 kremy do nóg i maseczka
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
tak, chciałam cos przede wszystkim przeciwzmarszczkowego dla mamy,
bo dla siebie to mam nadmiar ![]() jaks coś znajdziesz to będzie fajnie, jak nie to trudno tylko daj znac. pozdrawiam
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za :
BeneFit, Hoola kod IB74 (byłam pewna że to kamień a nie sypaniec których niecierpię |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
, wymienilysmy sie adresami, a teraz dobrze byloby uscislic termin wysylkimnie nie przeszkadza, mozemy slac pod koniec miesiaca na jaki konkretnie dzien sie umawiamy? moze 28 czerwca? |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
1. Avon, Precision Glimmer Eyeliner (Złociście połyskujący tusz do kresek) odcień amber NOWY
2. Avon, Glazewear Sparkle (Iskrzący błyszczyk do ust) ODCIEŃ MOCHA LATTE , NOWY W FOLI 3. Victoria's Secret, Beauty Rush Lip Gloss mały ubytek ok 10% Interesują mnie u Ciebie te 3 rzeczy, znalazłabyś coś w zamian za konkretnie te ? ![]() przepraszam, zapytanie już nieaktualne, widzę że błyszczyk VS już wymieniłaś ![]() Pozdrawiam! Edytowane przez Ather Czas edycji: 2011-06-19 o 13:27 |
|
|
|
|
#330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tigi smal talk - krem do stylizacj włosów! 200ml, 95% zostało Wella - pro series - szampon dodający objetosci 1/2 400ml Head&shouders - szampon nowy! PANTENE - repair&protect - odzywka 75ml --3 sztuki za samą ziaję nie opłaca mi się wymieniać Cytat:
![]() Cytat:
obawiam se że będę miala możliwośc wystłać dopiero 30 czerwca
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.