|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
Kaska, tlum skanduje - chce-my filmu, chce-my filmu
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, ale to film zrobiony z jednego zdjęcia, nie ma o czym mówić poza tym moja pierwsza praca z montażem i wogóle
|
|
|
|
#303 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Widze,ze wzielo Ciebie rowno ,znaczy kot zawladna Wami ![]() przyłączam się do skandującego tumu ,poka-poka Tymciu film
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2011-12-19 o 12:12 |
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuję mleczko dla kota w rossmanie.
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Dobra baby a co tam, zapodam linka we klubie
|
|
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
moja Kota nie lubi mleczka kociego - za to zwykłego chlipnie czasem 3 razy, jogurciki lubi, monte, masełko osełka, kabanosiki sokołowskie i galaretkę z ludzkich puszek - ale to wszystko tylko w mikrych ilosciach od dobroczyńców dostaje (czyt. moi Rodzice ) bo ja nie ulegam jej żebractwu - no dobra, czasem ulegam i daje jej berlinki poskubać
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Moje koty łążą gdzie im się podoba, na stole uwielbia leniuchowac tylko Tłustek. ie gonię, bo mi to kompletnie nie przeszkadza.... byłąm dziś w Rossmanie i dowiedzialamsię noewj prawdy o perfumach. W ciemnych kartonikach są zapachy ciężkie, orientalne, drzewne i takie tam, a w jasnych świerzaki ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() A Balbina aż się tzresie jak widzi/czuje szczawiową. Uwielbia dziwaczka
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz Justyn, jak Ty dzieciaku niewiele wiesz o perfumach ...
![]() ja sie kiedys dowiedzialam rzeczy waznej w Douglasie Torunskim mianowicię, ze cyt. "szyprowa nuta jest niemodna, bo robiona z kaszalota" |
|
|
|
#308 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#309 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Moja pierwsza szara, z takich niekocich przysmaków, to lubił lody śmietankowe, masełko, rodzynki i kawę - w ziarenkach lub czarną, gorzką z ekspresu (mamci resztki wypijała
)A Rudy lubił kapuśniak, taki na kwaszonej kapuscie, kwaśny sthhhasznie i pikantny
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
piękne słońce u mnie, tylko duje straszliwie ![]() u mnie balbina włazi na stół i ucieka jak się jej klaśnie za uchem, żeby za moment wskoczyć z powrotem lubi też czulić się do laptopa jeśli leci z niego jakaś muzyka, najbardziej poruszają ją bollywoodzkie kawałki- kocia ekstaza i jeszcze kawę lubi.zuzka najbardziej lubi mięso i święty spokój, suchą generalnie lubią każdą jedną, wybrzydzają za to nad saszetkami, obie nie znoszą ryb pod żadną postacią. |
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
Moja kota je mokre(praktycznie kazde, nie jest wybredna) i suche (Josera). Kot (4 miesiace) je na 1 sniadanie mokre, na 2 sniadanie piers z indyka + wapno + platki ryzowe dla malych dzieci + smalec z gesi , na obiad mieso mielone surowe wolowe i na kolacje znowu ta piers z indyka
. Tak jadl u hodowcy i to bardzo lubi. Suchego praktycznie nie je.Po stole chodza, kiedys mi to przeszkadzalo, teraz nie ![]() Milego dnia
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos
![]() a to jak tak o profesjonalnej tworczosci radosnej mowa, to jeszcze wspomne o konsultantce, ktora mnie byla powiedziala, ze ten konkretny podklad co go chcialam, to nie dla mnie jest, bo ja mam juz cyt. "podstarzala cere i potrzebuje wiekszego krycia" ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- i jeszcze chcialam powiedziec, ze moje koty to nic nie jedza, bo ja nie mam kotow
|
|
|
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I co...kupilaś taki bardziej odpowiedni dla Twojej podstarzalej cery, czy jednak obstawałaś prz swoim niedobrym ![]() Otworzyłąm se redsa malinowego, po 13 to już podobno można ;-) I kupiłam Circus Confetti na zapas na pazurki . Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-12-19 o 14:16 |
||
|
|
|
#314 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() smacznegoPrzypomniało mi sie, że jedyną rzeczą skutecznie odganiajacą Rituche od jedzenia są ogórki kiszone... Wystarczy podstawic pod nos słoik
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
a pani nie zdiagnozowała, czy nagębnego tylko?
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Dzię dobry bardzo!
Macham f skoku i zadzieram kiece! ![]()
|
#317 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- hmmm, a czemuż to tak fszetecznie? ![]()
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
|
#319 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Niech mi kto wynajdzie jaki pretekst, żebym mogła iść do domu, bo się boję, ze pewnej osobie szczerze pożyczę tego, czego jej życzę...
|
|
|
|
|
#320 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#321 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A i sorry jak będą jakieś błędy, bo piszę na tablecie syna a jeszcze nie umiem .Nie wiem na przykład jak pogrubić Dorotkę bo nie umiem zaznaczyć tekstu.
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
No świecą - ciemno w pralce przecie, nie ?
W kwestii pretekstu - mogie zadzwonić i powiedzieć, żebyś natychmiast przyjeżdżała, bo masz lufcik otwarty w kuchni i schładzasz blok cały albo że Ci rura pękla
|
#323 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A szefowej powiedz, że musisz iść do lekarza, bo masz alergię na głupotę. ![]() Mamito, kotek w budce wymiata. Mój Radek, to tylko gapi się w pralkę jak zahipnotyzowany, jak się pranie pierze. O jacie! Udało mi się pogrubić Mamitę.
"Miło jest być ważnym, ale ważniejsze jest być miłym" Edytowane przez chypre Czas edycji: 2011-12-19 o 17:21 |
|
|
|
|
#325 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
No, jasne, ze nie!
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() To pisze znowu: Bo leciaam, Misiankuniu Ale jusz jeste na miejscu ![]() Miendzyczas wykorzystaam również do zaaplikowania sobie wycieczkuni na wewłikend majowy Póki czas I teras pińć miesiency znoju pracowego moge sie cieszyć ten urlaup Oprócz tego zaaplikowaam równiesz tradycyjnego halibuta na Wilije. Oras staropolskim obyczajem wendzonego łososia Jeste bardzo s siebie rada A w empeczy mam to - http://www.youtube.com/watch?v=F4KHhlJV39k s Pewnicy pod Baranami, co mie sie z Tatom bendzie zafsze kojarzyć... Tytułem świont zbliżania.
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2011-12-19 o 17:44 |
|
|
|
#327 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() karpiom mówimy stanowcze nie! a Ty Furciu, uważaj jak latasz, bo wiesz, żeby Cię nie zniesło ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#328 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
co tu tak ciiicho
![]() dostałam "paczkę świąteczną" od mami, a w niej m. in. dwie ściereczki Tupperware ![]() szczęka mi opadła, jak przetarłam monitor
|
|
#329 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ściereczki Tupperware zaczna rzecz
Uff,odb(ębni)yłam wigilię znaczy,zjadłam za słony obiad,posłuchałam jak moja szefowa się produkuje,wypiłam 2 kieliszki wina i w stanie błogości (że mam to już za sobą) podążam do domku |
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę Tymeniego filmu.
Światełka mam już w pacy, gdzie jest także cd kłębowiska ludzkiego, ufff. ![]() Po planach, że w tym roku my w rodzinie nie kupujemy sobie prezentów, nagle się okazują wyłomy z tego postanowienia z różnych stron. ![]() Okazuje się , że już np. Niedźwiecki dla mnie kupiony i wpadłam w lekką panikę, ( że ja nie mam nico ) co dla siostry i jej chłopa. Ale dam radę- są miłośnikami filmów, zawsze coś się sensownego kupi. Jedynie na Darię czekają już od dawna wypasione ciuchy i jeździk. Nie mam ściereczek Tupperware, w związku z tym mój monitor woła o pomstę do nieba, ale cóż... Kupiłam dziś nowy szampon przeciwkołysieniowy- mam aktualnie o połowę mniej włosów niż w czasach młodości, czas powstrzymać ten trend. Nie wiem, czy jesteście w stanie coś doradzić, chodziło by mi albo o jakiś specyfik do łykania, albo sensowny szampon bądź odżywkę, ale taką, której nie trzeba długo przetrzymywać na głowie. Na inne działania się nie nadaję- słomiany zapał i brak czasu... Wątek się dzisiaj zakocił, umieszczam więc w tym dobrym towarzystwie Śliwka z modlącą się do niego Darią.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2011-12-19 o 20:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

lubi też czulić się do laptopa jeśli leci z niego jakaś muzyka, najbardziej poruszają ją bollywoodzkie kawałki- kocia ekstaza

smacznego

bo nie umiem zaznaczyć tekstu.