|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Wlasnie Gosia o co chodzi z tym klubem?
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Ja aktualnie mimo, że jeszcze do końca miesiąca pracuję, nadrabiam powoli wszystkie moje ukochane kryminalne seriale i... Bez śmiechu na sali - ukochane romanse historyczne (książki)
Coś mi się wydaje że Twoje zajęcie jest bardziej rozwijające od mojego
|
|
|
|
#303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Tak na mrginesie: glowa mnie boli, w brzuchu dziwnie normalnie zaraz kogos za przeproszeniem obrzygam!!!
|
|
|
#304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Może lepiej połóż się do łóżka i Ci przejdzie?
|
||
|
|
|
#305 |
|
Rozeznanie
|
Caly dzien w lozku :/
|
|
#306 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A co oglądasz? W Polsce miałam potężną kolekcję seriali, a tu też staram się być na bieżąco z tymi w TV. |
||
|
|
|
#307 | |||
|
Gang Iren
|
Cytat:
![]() O przyjęcie do klubu można pisać do mnie ![]() Cytat:
Jakie,jakie? Ja to ciekawska jestem. Cytat:
Napiszę wam na pocieszenie moją historię po porodzie z Erykiem. Generalnie to mój organizm dziwnie reaguje na leki. Po akatarze kiedyś prawie zwolnili mnie z pracy,bo myśleli,że się naćpałam. Po porodzie miałam takiego powera,że mogłabym góry przenosić i znieczulenie działało na mnie chyba kilka dni,bo nic mnie nie bolało (nie wierzyli mi). Ja normalnie biegałam (a byłam mocno szyta). A w ogóle jak już zaczęło boleć to mimo wszystko czułam się jak na haju (chyba przez oksytocynę przy karmieniu) wstawałam w nocy radośnie,ciągle się śmiałam,miałam tak dużo sił. No było mega fajnie. Chcę tak jeszcze!
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jakie seriale kryminalne oglądasz? |
|
|
|
|
#310 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja leniuchuje ale ide juz spać . Życzę wam miłej nocy i proszę o trzymanie kciukow. Jutro o 8 wizyta . Oby z dzidziusiem było wszystko w porządku, serduszko ładnie biło i pokazało co ma między nozkami. Do jutra. Sciskam wszystkie
|
|
|
|
#311 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i mój ulubiony serial Suits, ostatnio coraz popularniejszy, nei kryminalny ale uwielbiam za inteligencję i dobre poczucie humoru Odnośnie książek bo nie wiem Gosiu czy pytałaś o seriale czy książki Kocham Julie Quinn! Zdecydowanie moja ulubienica! Poza tym jeszcze Garwood Julie, Amandę Quick, Deveraux Jude, i ze współczesnych Phillips Susan Elizabeth której nie można nie znać i każda fanka romansu ją uwielbia To co łączy wszystkie te autorki to jedno - serio świetne poczucie humoru, z bohaterkami - nie wątłymi mimozami które trzeba wiecznie ratować, tylko już takie z charakterkiem i przytupem, wtedy lektura zawsze jest ciekawa ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Teraz jestem na 5 tomie książki, bo tak bardzo brakowało mi serialu
|
||
|
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
Moze za duzo lezenia, sama jestem calymi dniami to moze sie znudzic... Tz duzo pracuje ale na szczescie sezon sie konczy i bedzie wiecej czasu spedzal w domu. czasem tak chyba jest ze trzeba sie ruszyc i sie ozywa. My zylismy bardzo szybko, duzo pracy, malo czasu na cokolwiek, juz kiedys pisalam ze to dziwne ze udalo nam sie zajsc akurat wtedy w ciaze (przeprowadzka, duzo pracy, tz to nawet nie raz nie pamietal rano ze seks uprawialismy :P jak cos bylo to na spiaco), jeszcze do niedawna pracowalam pomagajac starszym ludziom rano a wieczorami jako kelnerka/barmanka i chyba teraz za duzo wolnego czasu mam, dochodzi zmeczenie, wielu rzeczy nie moge zrobic i tak wlasnie wykancza mnie lezenie..
|
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj jutro znać co i jak!
|
|
|
|
|
#314 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
|
|
#315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciagne jeszcze kurs jezykowy 2 razy w tyg pomimo ze go nie potrzebuje ale chodze tam w celach towarzyskich a jest bezplatny , gotuje, uwielbiam chodzic na zakupy ale ostatnio mi nie sluza bo brzuch zaczyna mnie bolec jak dlugo laze, szkola rodzenia dopiero od listopada i raczej z tz bede chodzic mam nadzieje ze jakos dam rade, jak dzidzius bedzie to pewnie bede chciala sobie polezec
|
|
|
#318 | ||
|
Gang Iren
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O to ja nie znam żadnego z wymienionych seriali i książek też. Romans to nie bardzo,ale kiedyś z ciekawości może sięgnę po jakiś romans historyczny. Grę o tron też lubię i czytam,jestem ciut dalej,bo na tomie 6 ![]() A z seriali to teraz tylko Kości i Gotowe na wszystko. Na iitv kupuję sobie premium i nie mam limitów,bo mnie wkurzają.
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
Popros o zwolnienie!!!
|
|
#320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja planuję wraz z l4 rozpocząć buszowanie po lumpeksach i targach staroci.. Tak dla frajdy, a nóż znajdę coś ciekawego ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Oh, nawet mi nie mów, do szału mnie doprowadzają często a mam już to uławienie, że mam zmienny IP Dlatego praktykuję piractwo ściągając torrenty |
|
|
|
|
#321 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Podziwiam! Jakich języków się uczysz oprócz angielskiego i ruska?
|
|
#322 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niemieckiego i - tu zawsze spore zaskoczenie - japońskiego Co najlepsze studiowałam rosyjski z angielskim, ale japoński znam lepiej niż rosyjski, pracowałam 3 miesiące w Japonii jako tłumacz i uczyłam angielskiego japończyków Fajne przeżycie i spełnione marzenie, kiedyś planuję jeszcze odwiedzić.. Ale najpierw skupię się na wychowaniu sobie dziecka
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, wreszcie trochę zasłużonego lenistwa i miałam czas Was nadrobić
![]() witam dwie nowe mamusie ciekawe ile jeszcze nam się do porodu ujawni gratuluję też wyników (na pewno Mezadze, ważne że wszystko ok, a myślę że rzeczywiście na lepszym sprzęcie powinno być lepiej wszystko widać) i chyba jeszcze komuś, ale żelek...nie będę cytować, bo padam, ale tak na szybko się spróbuję poodnosić do tematów ostatnich dni ![]() co do TV już pisałam swoje zdanie, więc nie będę się powtarzać, ale mam dwa przypadki- jeden, gdzie telewizor prawie w domu nie chodzi a jak dziecko ma coś obejrzeć (np. chore, albo już bardzo chce) to puszcza mu się bajki z płyt (czyt.bez reklam i na 100% pod kontrolą). i drugi, gdzie telewizor chodzi w tle niemal przez cały czas i powiedzmy, że dziecko inaczej nie zje, niż tylko przy bajce, ale... nawet jak jest zainteresowane zupełnie czymś innym, jakąś zabawą a na ekranie pojawi się coś interesującego (???) to mu się zwraca uwagę "patrz, jaka żyrafka" albo "o, zobacz, Twoja bajeczka"!!! dla mnie to drugie to koszmar, choć wiem, że też trzeba będzie jakoś znaleźć złoty środek ja tyję nadal, jeżeli dobrze liczę, to już 8 kilo mam na+, a ciągle zdarza mi się usłyszeć "gdzie twój brzuch?" albo, "ty to prawie nie przytyłaś". nie wiem, czy świat wariuje, czy ja, na dniach Wam wrzucę zdjęcie, ale na moje oko ta 8 jest całkiem prawdopodobna. co do "ogarnięcia" dziecka, to aż dziwne, ale jestem całkiem spokojna i mam wrażenie, że sobie poradzę, bardziej boję się dobrych rad (których już słyszę sporo) i wtrącania się w moje metody wychowawcze (dość rygorystyczne ) a także przeraźliwego zmęczenia i chwilowego braku cierpliwości, ale tu mam nadzieję że mąż stanie na wysokości zadania![]() nie pamiętam już, co jeszcze chciałam napisać... jutro możliwe, że też będę z doskoku zaglądała, bo mam ten test glukozy, a jak już mi się mąż zwolnił z pracy, żeby mną się zająć na wszelki wypadek, to pewnie oblecimy jeszcze jakieś sklepy
|
#325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
o właśnie, też tak uważam po pierwsze (jeżeli oczywiście to była propozycja wizażowej grupy, bo jakoś to inaczej odebrałam) ale po drugie, ważniejsze, ale też w tym temacie, zastanawiałam się, czy info z pierwszej strony o imionach i wieku nie pasowałaby również do klubu bardziej, niż tak na publiczne forum, gdzie nie wiadomo kto zagląda. co myślicie o tym? czy tylko ja jestem przewrażliwiona?
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu u mnie to lipa z lumpeksami jest drozej niz w primarku czy c&a, nie ma takiej frajdy, a flohmarkty sa daleko :/
|
|
|
#329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stąd sama wysunęłam pomysł odnośnie fejsa, bo moja przyjaciółka właśnie z resztą wizażanek które mają tam konta założyły grupę tylko między sobą gdzie wrzucają najróżniejsze zdjęcia i problemy nie nadające się na publiczne forum Jeżeli klub spełnia taką samą rolę to super
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

Coś mi się wydaje że Twoje zajęcie jest bardziej rozwijające od mojego 

Często Ci się to zdarza czy taki serio gorszy dzień?
No i mój ulubiony serial Suits, ostatnio coraz popularniejszy, nei kryminalny ale uwielbiam za inteligencję i dobre poczucie humoru

Daj jutro znać co i jak!
, gotuje, uwielbiam chodzic na zakupy ale ostatnio mi nie sluza bo brzuch zaczyna mnie bolec jak dlugo laze, szkola rodzenia dopiero od listopada i raczej z tz bede chodzic