Schudnij z Jillian Michaels - część IV - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-19, 11:06   #301
Ma_kota_Ala
Raczkowanie

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Dziękuję za odpowiedzi

Ogólnie rzecz biorąc, chleba dużo nie jem - a jeśli już, to razowe (z, nie ukrywam, wielką przyjemnością ). Gorzej z makaronami, bo one faktycznie często w mojej diecie występują.
Okej, zatem zrobię eksperyment - odstawię to, co mączne, i będę obserwować brzuchol

Trzeci level ripped to zło.
Ma_kota_Ala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-19, 12:20   #302
fubowa
Rozeznanie

wczorajszego shreda ćwiczyło mi się za lekko. dziś level 2 też dla przyjemności, bo miałam nieprzespaną noc i czuję się słabo.
Stary 2014-07-19, 13:37   #303
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dzisiaj przezornie zaliczyłam Banisha już o 7 rano i słusznie, bo teraz przy ponad 30 C nie dałoby rady Ale i tak lało sie rano ciurkiem ze mnie
Kolezanka dziwiła się, ze mi sie w taki upał w ogóle chce

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-19, 22:36   #304
delfix10
Zakorzenienie

zrobiłam dzisiaj pierwszy raz BFBM i padłam normalnie słabo mi się zrobiło,pewnie dlatego że miałam przymusową przerwę (5 dni)

Dla mnie BMBM to najcięższy trening Jillian który do tej pory ćwiczyłam a przerobiłam już sporo jej treningów.
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-19, 23:24   #305
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
zrobiłam dzisiaj pierwszy raz BFBM i padłam normalnie słabo mi się zrobiło,pewnie dlatego że miałam przymusową przerwę (5 dni)

Dla mnie BMBM to najcięższy trening Jillian który do tej pory ćwiczyłam a przerobiłam już sporo jej treningów.
Taka przerwa nie ma nic do rzeczy Sama miałam prawie tydzień i po niej robiłam własnie NMTZ i BFBM i przeciwnie - nie padłam, ale lekko mi sie ćwiczyło po przerwie

Cardio OWS jest cieższy w porównaniu z BFBM, a już cały OWS pod rząd szczególnie, ale da sie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-20, 08:02   #306
fubowa
Rozeznanie

zabieram się za ćwiczenia. shred. bo więcej z siebie nie wykrzesam.
Stary 2014-07-20, 12:33   #307
heylou
Przyczajenie

Ja już jestem w 3 tygodniu BR i jeszcze nie jest źle, ale dzisiaj zaczęłam ćwiczyć po 11, więc okropnie się ze mnie lało.
heylou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-20, 12:48   #308
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez heylou Pokaż wiadomość
Ja już jestem w 3 tygodniu BR i jeszcze nie jest źle, ale dzisiaj zaczęłam ćwiczyć po 11, więc okropnie się ze mnie lało.
ze mnie o 8 też się lało a ćwiczyłam lajtowy shred level 2
Stary 2014-07-20, 14:17   #309
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heylou Pokaż wiadomość
Tez jestem w trzecim tygodniu i cwiczylam dzis ok 12 w trakcie nawalnicy

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-20, 14:51   #310
MagdalenaSzs
Rozeznanie

Zgłaszam się do Was o porade Chcę zacząć ćwiczyć z Jillian, tylko nie wiem, od czego zacząć? Schudłam już 10 kilo i kolejne 10 przede mną Cwicze na stepperze, bardzo to lubie, ale chciałabym dodać coś jeszcze do steppera. Chodze na nim minimum 45 minut codziennie, diete zmieniłam na lekką, więc na razie nie mam za bardzo do czego się doczepić no moze wiecej wody. Więc, od którego zestawu zacząc? Mozna mieszac, czy lepeij skupic sie na jednym programie? Zaznacze jeszcze, ze mam slabe ramiona z brzucha bardzo szybko chudne, ale za to moje biodra i nogi również łydki sa miejscami, w których najbardziej odkłada mi sie tłuszcz, więc chciałabym go wypalić i w końcu je wyrzezbić!
Stary 2014-07-20, 14:58   #311
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez MagdalenaSzs Pokaż wiadomość
Zgłaszam się do Was o porade Chcę zacząć ćwiczyć z Jillian, tylko nie wiem, od czego zacząć? Schudłam już 10 kilo i kolejne 10 przede mną Cwicze na stepperze, bardzo to lubie, ale chciałabym dodać coś jeszcze do steppera. Chodze na nim minimum 45 minut codziennie, diete zmieniłam na lekką, więc na razie nie mam za bardzo do czego się doczepić no moze wiecej wody. Więc, od którego zestawu zacząc? Mozna mieszac, czy lepeij skupic sie na jednym programie? Zaznacze jeszcze, ze mam slabe ramiona z brzucha bardzo szybko chudne, ale za to moje biodra i nogi również łydki sa miejscami, w których najbardziej odkłada mi sie tłuszcz, więc chciałabym go wypalić i w końcu je wyrzezbić!
Poczytaj proszę ten wątek wstecz i poprzedni - na takie tematy jest tutaj co chwilę prawie rozmowa

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-20, 15:00   #312
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MagdalenaSzs Pokaż wiadomość
Zgłaszam się do Was o porade Chcę zacząć ćwiczyć z Jillian, tylko nie wiem, od czego zacząć? [...]Mozna mieszac, czy lepeij skupic sie na jednym programie? Zaznacze jeszcze, ze mam slabe ramiona z brzucha bardzo szybko chudne, ale za to moje biodra i nogi również łydki sa miejscami, w których najbardziej odkłada mi sie tłuszcz, więc chciałabym go wypalić i w końcu je wyrzezbić!
pomimo tego, że już ćwiczysz i chudniesz zacznij od 30 day shred. jak będzie za łatwo to przeskakuj na kolejny poziom szybciej niż zalecane 10 dni, a potem może Ripped in 30 albo No More Trouble Zones. obejrzyj, spróbuj i sama wybierz. wszystko zależy od tego co polubisz i ile masz czasu ćwiczyć. potrzebne są ciężarki i mata.
Stary 2014-07-20, 15:28   #313
cholernarejestracja
Copyraptor

A ja po 22 dniach z Jillian (tj. 22 dniach shreda) mam na wadze 1,5kg więcej wrrr. Prawie nie jem węgli poza złożonymi do śniadania/obiadu, nie podjadam, chude białko + dużo warzyw i kupa.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-20, 15:30   #314
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A ja po 22 dniach z Jillian (tj. 22 dniach shreda) mam na wadze 1,5kg więcej wrrr. Prawie nie jem węgli poza złożonymi do śniadania/obiadu, nie podjadam, chude białko + dużo warzyw i kupa.
Jesli nie miałas za bardzo z czego zrzucac, to organizm się przestawia, miesnie zaczynaja wazyć, wiec waga jak najbardziej ok.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-20, 15:51   #315
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jesli nie miałas za bardzo z czego zrzucac, to organizm się przestawia, miesnie zaczynaja wazyć, wiec waga jak najbardziej ok.
Daleko mi do wagi idealnej. Mam 166cm wzrostu, przed ćwiczeniami ok. 62kg, teraz ok. 64kg.

Ale mam wrażenie, że w lustrze wyglądam lepiej, obwody też nie rosną, więc nie będę marudzić (za bardzo)
Stary 2014-07-20, 16:18   #316
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Daleko mi do wagi idealnej. Mam 166cm wzrostu, przed ćwiczeniami ok. 62kg, teraz ok. 64kg.

Ale mam wrażenie, że w lustrze wyglądam lepiej, obwody też nie rosną, więc nie będę marudzić (za bardzo)
No to tak, jak pisałam, organizm sie przestawia, wiec waga moze wzrosnac. Ja np, jak zaczynałam ćwiczyć wazyłam 2,5 kg mniej niz teraz. Bo ten plus to mięsnie.
Ale ćwicząc wysmuklamy ciało, wiec mimo miesni, wyglada sie jednak smukło. Moje kolezanki wrecz były pewne ze ja schudłam nawet, a to złudzenie, bo wiecej waże, w co nie chciały wierzyć

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-20, 16:47   #317
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
No to tak, jak pisałam, organizm sie przestawia, wiec waga moze wzrosnac. Ja np, jak zaczynałam ćwiczyć wazyłam 2,5 kg mniej niz teraz. Bo ten plus to mięsnie.
Ale ćwicząc wysmuklamy ciało, wiec mimo miesni, wyglada sie jednak smukło. Moje kolezanki wrecz były pewne ze ja schudłam nawet, a to złudzenie, bo wiecej waże, w co nie chciały wierzyć
Ych, dzięki, tego mi było trzeba. Bo już zaczynałam wątpić w sens tego wszystkiego.
Stary 2014-07-20, 16:52   #318
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ych, dzięki, tego mi było trzeba. Bo już zaczynałam wątpić w sens tego wszystkiego.
Tak jak ja kiedyś W końcu jednak dostzregłam, ze waga miesni, a waga tłuszczu to dwie rózne sprawy i że wycwiczone miesnie wysmuklaja i przestałam się rzucać za ten plus
Fakt, ze mam jakas manie dotykania miesni ud, sa takie fajne twarde i bez cellulitu, ze az nie mogę sie nimi przestać zachwycac

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-20, 20:48   #319
neta51
Raczkowanie

Cytat:
Waga wagą a mierzyłaś się? jednak w cm naszybciej można zobaczyć różnicę

Cytat:
Tak jak ja kiedyś W końcu jednak dostzregłam, ze waga miesni, a waga tłuszczu to dwie rózne sprawy i że wycwiczone miesnie wysmuklaja i przestałam się rzucać za ten plus
Fakt, ze mam jakas manie dotykania miesni ud, sa takie fajne twarde i bez cellulitu, ze az nie mogę sie nimi przestać zachwycac
Corii a wiesz że ja robię tak samo? Tyle, że moje nogi dalekie są od ideału, ale nie powiem, robią się twardsze, skóra jest bardziej napięta i jędrna, tylko żeby ten tłuszcz szybciej schodził.

Ćwiczyć Jillian w pokoju, gdzie okno wychodzi na południe to samobójstwo o każdej porze dnia. Gorzej niż w saunie
neta51 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-20, 20:55   #320
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez neta51 Pokaż wiadomość
Corii a wiesz że ja robię tak samo? Tyle, że moje nogi dalekie są od ideału, ale nie powiem, robią się twardsze, skóra jest bardziej napięta i jędrna, tylko żeby ten tłuszcz szybciej schodził.

Ćwiczyć Jillian w pokoju, gdzie okno wychodzi na południe to samobójstwo o każdej porze dnia. Gorzej niż w saunie
DObrze wiedzieć, ze nie jestem jakimś na tym polu
No własnie, to napięcie jest super, bo wygładza skórę

Ale ja tez mam okno na południe w pokoju w którym ćwicze, dlatego w te upały zaczynam o 7-8 cwiczenia

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-20, 20:56   #321
cholernarejestracja
Copyraptor

A po jakim czasie widziałyście efekty w ubytku celulitu? Ja biorę tabletki anty i mam koszmarny celulit, na całych udach (jak ścisnę), mam wrażenie, że go nic nie ruszy...

Co do mierzenia się - mam jakieś pomiary jeszcze z maja, usiłowałam się mierzyć, ale kompletnie nie pamiętam w którym miejscu to robiłam założyłam, że w najszerszym, i jest albo tyle samo, albo mniej wszędzie.
Stary 2014-07-20, 21:55   #322
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
A po jakim czasie widziałyście efekty w ubytku celulitu?
po miesiącu shreda
Stary 2014-07-21, 08:22   #323
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

NMTZ na dzisiaj zaliczony 7 rano powoli wchodzi mi w nawyk

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-22, 10:32   #324
Nieszka__
Zadomowienie

A mnie zaczęło boleć kolano ;/ Ćwiczę FB na nogi i pupę co dwa dni, nie przemęczam się z tym, a i tak boli ;/

A jeśli o brzuch chodzi to nadal ćwiczę Killer ABS z Jillian, dołożyłam też po tym treningu dwa 10-minutowe ćwiczenia FB na brzuch. I mam wrażenie, że brzuch stoi w miejscu lub też gorzej - że jakby się tak cofa w rozwoju, mniej mięśni jest widocznych niż było

Ohh, dokładnie, te upały w połączeniu z ćwiczeniami to jeden wielki horror.
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 10:42   #325
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość
A mnie zaczęło boleć kolano ;/ Ćwiczę FB na nogi i pupę co dwa dni, nie przemęczam się z tym, a i tak boli ;/

A jeśli o brzuch chodzi to nadal ćwiczę Killer ABS z Jillian, dołożyłam też po tym treningu dwa 10-minutowe ćwiczenia FB na brzuch. I mam wrażenie, że brzuch stoi w miejscu lub też gorzej - że jakby się tak cofa w rozwoju, mniej mięśni jest widocznych niż było

Ohh, dokładnie, te upały w połączeniu z ćwiczeniami to jeden wielki horror.
Ja tez miałam wrazenie, ze przy killerze abs miesnie brzucha były gorsze niż po innych workoutach. Dlatego przeszłam na NMTZ i BFBM i widze róznicę - poprawę w widocznosci miesnie brzucha ogromną
Mysle, ze killera tzreba ćiwczyć z jakimiś dodatkowymi ćwiczeniami, albo z ciezarkami od 3 wzwyż, bo mniej nie będzie efektów.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-07-22, 14:31   #326
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez miałam wrazenie, ze przy killerze abs miesnie brzucha były gorsze niż po innych workoutach. Dlatego przeszłam na NMTZ i BFBM i widze róznicę - poprawę w widocznosci miesnie brzucha ogromną
Mysle, ze killera tzreba ćiwczyć z jakimiś dodatkowymi ćwiczeniami, albo z ciezarkami od 3 wzwyż, bo mniej nie będzie efektów.
Ah, kurde, coś w tym musi być... Dobrze, że nie tylko ja tak mam Nie wiem co teraz robić. Zmienić workout czy co A może jak sama stwierdziłaś, pomogą cięższe ciężarki? Pomyślę nad tym.

A NMTZ oraz BFBM ćwiczysz zamiennie czy jak?

Edytowane przez Nieszka__
Czas edycji: 2014-07-22 o 14:33
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 17:08   #327
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość
Ah, kurde, coś w tym musi być... Dobrze, że nie tylko ja tak mam Nie wiem co teraz robić. Zmienić workout czy co A może jak sama stwierdziłaś, pomogą cięższe ciężarki? Pomyślę nad tym.

A NMTZ oraz BFBM ćwiczysz zamiennie czy jak?
Ja mimo wszytsko nie zmieniałam workoutu, tylko dotrwałam do końca, a po nim 2 w/w.
Nmtz ćwiczę 2 dni potem 1 bfbm, potem do nowa 2 dni nmtz i zas banish, a po tym rest day i od nowa cały cykl. I tak już 4 tydzien jadę. Ale po tym chyba czas na cos innego, bo miesnie mi sie przyzwyczają.

Nie wiem, czy pomogą cieższe, bo ja miałam w domu maksymalnie 3 kg na jedna łapę tylko

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-07-22 o 17:09
Stary 2014-07-23, 06:45   #328
fubowa
Rozeznanie

a u mnie waga spada. niestety to bardziej zasługa diety - nie ćwiczeń. dziś shred level 3.

Edytowane przez fubowa
Czas edycji: 2014-07-23 o 08:38
fubowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-23, 17:56   #329
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd
Konto usunięte

Witam, czy ktoś ćwiczył tutaj z Jillian - Shred It with Weights?
To z Kattlebell?

Nigdzie nie mogę znaleźć, jak długo robi się każdy Level (są 2).
Z góry dzięki.
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-23, 20:30   #330
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jabluszko9 Pokaż wiadomość
Witam, czy ktoś ćwiczył tutaj z Jillian - Shred It with Weights?
To z Kattlebell?

Nigdzie nie mogę znaleźć, jak długo robi się każdy Level (są 2).
Z góry dzięki.
po 15 dni (źródło: pierwszy post z tego wątku)

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości