|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Faceci to sa świnie
|
|
#3302 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=przedpo;39585271]Ano postaram się nast razem tylko, jak to zrobić sobie samej zdjęcia tyłka
![]() ?Faceci, gadają brzyyydkie rzeczy, nie wypada cytować ![]() A pozycja na urząd skarbowy? to jaka? Ty masz ręce związane, a on dobiera Ci się do du... [/QUDobrze, ze nie chodze po urzedach skarbowych |
|
|
|
#3303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- przedpo super piersiaki
|
|
#3304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio sie nad tym zastanawiałam---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- przedpo ja też się wybieram na koncercik w maju ![]() ![]() ![]() nie moge sie już doczekać ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Kulkaaga nad Riri też się zastanawiałam ale to juz chyba za dużo dobrodziejstwa heh
|
|
#3305 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chce spytac doktora na konsultacji kogo moze polecic...ale z tymi poleceniami to nie mam dobrych doswiadczen. Kiedys internistka wyslala mnie do super lekarki od usg, ze swietna, dokladna, ona dobrze ja zna, przeszla ciezkie choroby i bardzo sie stara zeby dobrze diagnozowac....no i faktycznie , przebadala mnie i corke az wymaglowalanam nerki mogla bym powiedziec. U corki stwierdzila wade wrodzona a u mnie wszystko ok. Zalamana szukalam nefrologa, trafilam do takiego co tylko usg robi,diagnozuje, nie zajmuje sie leczeniem. Spojrzal na to samo usg i pytal z czym przyszlam, przeczytal i za glowe sie zlapal bo on takich cudow nie widzial na tym samym usg. Zrobil nowe i potwierdzil, kolejny w klinice dzieciecej w Hamburgu rowniez nic, natomiast u mnie bylo zle, wysiadly w ciazy i juz zawsze musze pilnowac ich stanu..
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kulkaaga;39580445]A to ja winko strzelę, bo piwa nawet jakby mi ktoś zapłacił to nie tknę
Kiciu, dobrze prawisz...ale ja jak Kuleczka-piwka nie tknę, juz lepiej winko a najlepiej jakiś koktajlik0może Capirinia Olivko, fajny temat poruszyłas-gdzie ten program był?? Szkoda,ze nie widziałam...ale fakt faktem,ze wiele rzeczy sobie wymyślamy,bo jest całkiem nieźle,ale jak Amorcio pisze-coś zawsze udaje się znaleźć i d...a w krzaki! Jeszcze nie poznałam osoby która jest zadowolona ze swojego wyglądu w 100%... Tak samo jak też nie prawdą jest,ze wygląd nie ma znaczenia albo ma,ale drugorzędne-niestety,ale jesteśmy wzrokowcami i wygląd jest bardzo istotny!! Oczywiście nie nalezy przesadzać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- a wiesz,że coś w tym jest! ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- [QUOTE=malina986;39583804] D ty to masz poczucie humoru, usmialam się aż mnie szwy bolą ![]() Dobry tekst!...taki pooperacyjny ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Nie,no nie mogę...nareszcie się wesoło zrobiło
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]
Cytat:
|
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amorcio;39587081]Ja chce spytac doktora na konsultacji kogo moze polecic...ale z tymi poleceniami to nie mam dobrych doswiadczen.
Amorcio, dlatego ja poszłam na usg też do tej samej kliniki w której pracuje Pan chirurg-zresztą ja byłam u niego już wcześniej na róznych innych usg. Napiszę Ci nazwisko na priv,ale w każdym razie jest do niego cięzko się umówić-ma dośc długie terminy-znaczy tak miesiąc musisz liczyć... Ale ja mu się przyznałam(bo też pytał w jakim celu-moze oni wtedy wiedzą pod jakim kątem robić badanie-na co zwrócić uwagę),ze chcę operację piersi i ze nawet u jego "kolegi" z piętra wyżej i potwierdził sam,ze przychodzi duzo do niego pacjentek z implantami,pytalam go czy i jak to widac i w ogóle o wszystko i wszystko mi dokładnie wytłumaczył-na początku myslałam te ż ze się nie przyznam,bo obawiałam się własnie dziwnych uwag o których tu dziewczyny pisały ale ten facet ma tak fajne usposobienie,ze z jeszcze paru rzeczy mogłabym mu się "wyspowiadać"![]()
|
|
|
|
#3309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także pocieszę się przy parasolce, olce, olce
|
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3312 |
|
Zadomowienie
|
oliwko podaj tytul tego programu bo ja czesto tvn style ogladam
|
|
|
|
#3313 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;39587485]
Cytat:
bez dodatkowych oplat
|
|
|
|
|
#3314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie umiałabym słuchać tylko 1 czu 2 rodzajów - nuda
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te same komentarze, mimo że w rodzinie mam przypadki raka piersi.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie jak on sie nazywa to nie powiem bo nie wiem ale prowadzi go taka blondynka sa rozne odcinki i w kazdym przdstawia roznych ludzi ich upodobania itp fajny program niestety nie podam dokladnej nazwy.
|
#3318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Amorcio, tak,tak-mozesz isc "za darmo"-napisałam Ci na priv
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sekrety kobiet jakos tak cykl o roznych temat widzialam niektore
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
O to to bo ta dziewczyna sie tak nazywala
fajny program polecam
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3323 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio, przedpo, rubineczka, dziunia777, kulkaaga, unsafe_girl, ania2003, lauren25 i jusi, przychodzę podziękować za Wasze miłe słowa w albumie
|
|
#3324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3325 |
|
Raczkowanie
|
Nie oglądałam ale obejrze z ciekawością
![]() Dobra dziewczyny jak sie zabrać za ta wyliczanke bo nie mam pojęcia i nie wiem jak sie zabrać. Nic nie pisalyscie więc chyba nie macie nic przeciwko
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
Olivko,
poruszyłaś bardzo ważny temat i myślę, że każdy wpis udzielający odpowiedzi na Twoje pytanie jest bardzo ważny... zwłaszcza dla bardzo młodych dziewczyn. ja z perspektywy czasu widzę, że im jestem starsza, tym bardziej o siebie dbam. staram się jak mogę, chociaż nie mam teraz na to czasu. jeśli tylko mam chwilę odwiedzam kosmetyczkę jeśli nie - to co mogę - robię sama w domu. odkąd zaczęłam przeglądać to forum, zmieniłam do siebie stosunek. pamiętam, że kiedy wkleiłam zdjęcia swoich piersi i czekałam na pogrom, zostałam naprawdę mile zaskoczona pozytywnymi komentarzami. a myślałam, że nikt nie ma gorzej (nie obraźcie się dziewczyny) oczywiście, że sobie wmawiamy, ale taka już nasza natura. najważniejsze to nie popaść w nałóg, nie poddać się jakiejś wyimaginowanej presji. chciałabym być piękną 30latką, piękną 40latką itd, a nie młodą 80 latką ![]() Amorcio, bardzo spodobał mi się Twój wpis o tym jak o sobie mówisz i jak chcesz być postrzegana przez swoją "drugą połowę". to wszystko o czym pisałaś jest takie naturalne i prawdziwe od jutra testuję tą metodę u siebie.anneoo1, co do reklam, zdjęć, gazet itd. przerażające jest to, że ludzie, również mężczyźni, wierzą, że tak wygląda rzeczywistość, i że ta "rzeczywistość" jest wszędzie... weźmy np fejsbuka - czy ktoś wrzuca tam zdjęcia na których wygląda niekorzystnie??? usg... ja powiedziałam ginekologowi o swoich planach. zbadał mi piersi, ale co do usg uczciwie się przyznał, że nie ma doświadczenia i polecił swojego kolegę po fachu. uważam, że zachował się naprawdę ok. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3328 |
|
Zadomowienie
|
OK
Dziękuję! Bo mój lekarz mówił, że podobno łatwiej, a za to radiolog przed operacją mówił, że będzie trudniej. No i bądź mądra
|
#3329 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
on akurat twierdził,ze implamt nie przeszkadza mu w niczym jak robi badani i to co ma zobaczyć to zawsze zobaczy,ale jak juz dziewczyny powyzej pisały-każdy moze twierdzic ze bedzie wszystko widział/wiedział,a chodzi o to ze moze chce sobie popatrzyc i sprawdzic czy widzi,czy nie widzi coś w środku...cholera ich tam wie. Ja dlatego szłam na usg do kliniki w której chcę byc operowana-to chyba najlepsze wyjscie...nie wiem więc co sądzic o innych robiących usg-w szkole mozliwe ze nie uczą tego jak widac usg z implantem-nie mam pojęcia ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
Ja się też żegnam,Perfekcyjna leci na tvn-ie ale padam na twarz... Dobranoc Wam |
||
|
|
|
#3330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() hahaOlivkoo no cóż, trzeba dbać o siebie, ale nie można największej uwagi przykuwać do wyglądu. Uroda mija z czasem a najważniejsze jest to, jaką jesteś osobą, jak traktujesz innych, bo właśnie za to Cię najbardziej cenią otaczające Cię osoby. Nasz wygląd stanowi nasz wizerunek, ale to jak jesteśmy odbierani przez innych nie od niego zależy. Więcej wiary w siebie kobitko, bo jesteś bardzo fajną, sympatyczną osóbką Elminio haha no co do fejsa i tych mało korzystnych zdjęć to ja czasem takie wrzucę, no jak fiszczypoł na nich wyglądam, ale to np fajne ujęcie uchwycone na zdjęciu. Często coś robią czy mówiąc strzelami takie miny i przeciez inni to widzą, więc dlaczego nagle mielibyśmy się ukrywać? Haha no ideałów nie ma a my powinniśmy akceptować nawet nasze "odchyły"
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-03-04 o 23:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

?

ostatnio sie nad tym zastanawiałam

Także pocieszę się przy parasolce, olce, olce 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

od jutra testuję tą metodę u siebie.