|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Cytat:
Szwagierka urodziła a ja mam ochotę pierd......nąć telefon o ścianę. Kupiłam nowy zrobiłam konfigurację i dupa blada
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Amelia lubie wlasnie wieczorem ponadrabiac i poczytac co u Was
A u nas ostatnio same przelomy Mela raczkuje odkad skonczyla 7 miesiecy siedzi juz tez jakis czas fajnie a ostatnio zaczela wstawac i trzeba miec oczy dookola glowy caly czas jej sie buzia nie zamyka, gada a wlasciwie to krzyczy 'mama' i 'baba' na wszystkich oraz 'am' na jedzonko Mamy dwa zabki i wlasnie ida kolejne to tak po krotce z dobrych rzeczy, tych gorszych nie pisze zeby nie bylo jeszcze gorzej :P ogolnie wulkan nieograniczonej energii nam sie trafil i jest wesolo ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Poczta jeszcze funkcjonuje? Wyslalabym Wam jakies fotki potem
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken właśnie miałam pytać co u was bo nic się nie chwalisz! Super ze takie postępy u Meli! Szybko się rozwija. Moja tez ma niezliczone pokłady energii. Tak opanowała przekrecanie z brzucha na plecy ze ledwo ja na brzuch położę a ta siup i juz na plecach
![]() Na bok tez się przekreca ale tylko jak ja coś zainteresuje jak za coś złapie. Ogólnie postępy są ![]() Poczta jest. Czekamy na zdjęcia
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
God Mela znowu na plecach nie polezy nawet minuty
ubieranie jej jak lezy na brzuchu juz opanowalam, gorzej ze zmiana pampersa :P---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Strasznie szybko te dzieci nam rosna... |
|
|
|
#3305 |
|
Zadomowienie
|
Izunia mnie też kazał się nie sugerować chociaż ciągle z usg wychodził wcześniejszy tp... I jedno i drugie urodziłam wcześniej
Ciekawe jak to będzie z Tobą ![]() Jagodzia hehe, jak na złość Mąż Ci pokaże ![]() Zuken aż miło się czyta te nasze dziewczynki takie był wątkowe kruszyny a tak szybko ruszyły do raczkowania... Może im łatwiej było bo takie chudzielce były No i fajnie, że już tak woła na Was Heli się pozmieniało i mówi tylko "bababa" ani tata ani mama już dawno nie słyszałam
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Amelia to mnie pocieszyłas:p
|
#3308 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś wizyta, czekam w poczekalni. Godzina opóźnienia
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken a ty jak wprowadzalas Meli gluten?
Kiedy podawalas pełne posiłki glutenowe?
|
|
#3311 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my dalej z glutenem w czarnej dupie Cytat:
![]() u nas kiepski dzień krzyk pisk płacz masakra zęby zę by zęby kórych nie widać a ślini się masakrycznie dziś prawie pieluchę tetrową zjadl tak ją masakrował
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
God ja sie nie bawilam z glutenem
dalam kilka razy miarke kaszki glutenowej do mleka i jak bylo ok to juz normalnie podawalam cala porcje
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a smarujesz mu czymś?
|
||
|
|
|
#3315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ciekawye ile zaplace za tę próby wątrobowe Wgl to Zaczynamy 34 tydzień ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Dziś też opiekuje się 3,5 latkiem. Ciekawe jak mi pojdzie dawno nie miałam samemu takiego dziecka przez cały dzień ze sobą. |
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie podpowiem ile się płaci za takie badania bo nie robiłam, ale pamiętam, że któraś na wątku miała robioną diagnostykę ![]() 3,5 latek to już nie tak najgorzej, zresztą zależy od charakteru, mam nadzieję, że masz do czynienia z grzecznym okazem |
|
|
|
|
#3317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do godziny zero, Masz racje. Zamierzam ostatnie zakupy zrobić w ten weekend i w święta mogę się pakować
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Olu to powodzenia
![]() Dziewczyny wybierałam 4 dni kolor zaslon mam dosc tego kalafiora.. chxe znowu byc zdecydowana osoba.. Legginsy zamawiam juz od 3 tyg i dalej sie zdecydowac nie umiem przejdzie mi to prawda?
|
#3319 |
|
Konto usunięte
|
No ja też ciągle nie mogę zasłon wybrać
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co kojarzę Ty szukasz jednokolorowych? Ja szukalam w pasy. I wyobrazasz sobie jak wybrac zasłonę skladajaca sie z 3 kolorow?
|
#3321 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah to sie lepiej na cos zdecyduj bo zdazysz urodzic a zaslon nie bedzie:p
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
co do porodu szwagierki zaczęła się czuć nie wyraźnie zaczął bolec ją kręgosłup o 3 w nocy babki ja zbadały i okazało się ze ma 8cm rozwarcia i skurcze co 3 min! a ona nic nie czuła!! Urodziła 4.30 to jest dopiero poród marzenie
Także przebiła mnie. wiec wszystko trwało 1,5h![]() Ale ona i wiesiołka łykała, liście malin piła i na piłce skakała.
|
|
#3324 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Znalazła się moja zaginiona wypowiedź :" Cytat:
Fajnie, że zmieniliście już wózek My jeszcze długo pojeździmy w gondoli Ja się śmieję, bo moja mała będzie miała 2 miesiące za 10 dni i jak jest głodna i czeka na butelkę to się podnosi i prawie siada oczywiście potem się przewraca na bok na poduszkę Ale muszę uważać bo gdyby była na brzegu łóżka to spadnie. Cytat:
Cytat:
![]() No w każdym razie pozakładam najwyżej jeszcze do następnej wizyty po świętach i zobaczymy co powie, ale strasznie to upierdliwe, bo pod pajacem nie bardzo się trzyma, a body i pajaca nie chcę zakładać bo się zagotuje. " A po wizycie u endokrynologa chyba ok, martwiłam się tym tsh ponad 3 a endo powiedziała, że to się polepszyło, ale żeby na razie się nie cieszyć, bo to mogło być tak po ciąży. Zmniejszyła dawkę leku i mam być dopiero za 3 miesiące. Ale dzisiaj miałam wizytę, dzwoni ktoś 5 razy domofonem, i pytam słucham, a tam: Ośrodek Pomocy Społecznej ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam 3,5 latka na co dzień do tego z codziennym buntem Cytat:
Ostatnio też wybierałam firanki i zasłony i nic dosłownie mi się nie podobało. jestem strasznie niezdecydowana, a teraz przede mną stoi wybór płytek do domu, wybór całej kuchni, koloru ścian, łazienki. Nie mogę się zdecydować jaki kolor mebli kuchennych wybrać, tzn chciałabym białą kuchnię ale z odrobiną czarnego i nie wiem jak to połączyć itd. Czy czarny stół szklany czy biały, ehhh w sumie nie mogę się tego wszystkiego doczekać ale z moim niezdecydowaniem to strasznie trudne ![]() Za to decyzja o wyborze tego domu padła po 2 minutach jak do niego weszliśmy
1cs-II kreski 27 maj 2014 39/40 11.12.2013 ![]() 16.08.2013 ![]() Synuś- 2011 Córeczka- 2015 Killer 1x Edytowane przez Kamel Czas edycji: 2015-03-20 o 11:41 |
||||||
|
|
|
#3325 |
|
Konto usunięte
|
Noo ja nawet gniazdka wybieram tydzień mimo że z tzem w branży pracujemy
|
|
|
|
#3326 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
życzę wszystkim przyszłym mamom na wątku takich porodów
|
||
|
|
|
#3327 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3328 |
|
Zadomowienie
|
Napewno będziecie miały nieskomplikowane, szybkie porody, zobaczycie
|
|
|
|
#3329 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dentinoxem ale mało daje troche lepiej po nuroenie dziś na szczęście lepiej jest idziemy drugi raz na spacer wrzuciłam kilka zdjęć na pocztę M.in Bartuś rambo, Bartuś w nowym wózku i z mamusią
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

macie parę wspólnych typów, napewno coś się wybierze
!!!
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

Mamy dwa zabki i wlasnie ida kolejne
Ciekawe jak to będzie z Tobą
te nasze dziewczynki takie był wątkowe kruszyny a tak szybko ruszyły do raczkowania... Może im łatwiej było bo takie chudzielce były
Heli się pozmieniało i mówi tylko "bababa" ani tata ani mama już dawno nie słyszałam

a smarujesz mu czymś?

przejdzie mi to prawda?