Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 10:48   #3331
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
że go wkurzam bo gadam mu o tym od 3 tygodni najpierw miał wymówkę, że nie wie o co zapytać, a jak mu napisałam na karteczce wszystko, to jak robił obiad to powiedział, że zadzwoni po obiedzie i oczywiście nie zadzwonił a wieczorem zaczął się drzeć, że ja tylko o tym ślubie a ja po prostu nie chce mieć jakieś patologicznej orkiestry
Kasiu weź sprawe w swoje rece. Bo Ty juz tylko rok i miesiac... Wiec mysle ze czas najwyzszy... A Tz nie wiem co z nim...
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:49   #3332
obca7
Wtajemniczenie

Kaśka87 zadzwoń sama do zespołu. Co ci szkodzi, a tak bedziesz się tylko denerwować. A Tżtowi będzie głupio jak mu powiesz, ze już sama załatwiłaś. I moze wtedy coś do niego dotrze.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:51   #3333
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
że go wkurzam bo gadam mu o tym od 3 tygodni najpierw miał wymówkę, że nie wie o co zapytać, a jak mu napisałam na karteczce wszystko, to jak robił obiad to powiedział, że zadzwoni po obiedzie i oczywiście nie zadzwonił a wieczorem zaczął się drzeć, że ja tylko o tym ślubie a ja po prostu nie chce mieć jakieś patologicznej orkiestry
chyba miał wyjątkowo zły dzień, że tak nakrzyczał na Ciebie, ciezka sprawa, ale nie daj sie i wez sama zadzwoń, nie mów o tym nawet TZ zapytaj się czy w ogóle mają jeszcze wolny termin i wtedy najwyzej powiesz mu ze dzwoniiłas

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
chyba tak to taki mój panikarz mały.. ale na tabletki się jeszcze zdecydować nie chce..
ja jakoś też , brałąm prawie 2 lata ale teraz jakos mój TZ nie chce zebym brała, może dlatego ze miałam małe problemy i to mogłobyć spowodowane własnie tabletkami i teraz nie chce zeby mi to wróciło

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
kaska87 a nie możesz go olać, skoro on tak do tego podchodzi i wziąć sprawy w swoje ręce i sama zadzwonić? Ja tam bym już odpuściła, szkoda nerwów jak taki uparty
zgadzam się bo naprawde zostaniecie na lodzie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:52   #3334
Claris
Zakorzenienie

Dokładnie moim zdaniem też powinnaś zrobić tak jak mówią dziewczyny, gdyby to jeszcze był czas tak zwlekać...
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:53   #3335
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Lain nie uz sie później sie pouczysz ogladaj ten nowy odcinek
wlasnie ogladnelam

a ja bym na miejscu Kaski nadal cisnela TZa, zeby cos w koncu zrobil. chce slubu, to niech sie wezmie za organizacje. kopnac go w tylek! zapewne to Kaska tracila swoj czas szukajac sensownego zespolu to niech teraz on tez cos zrobi w tym kierunku, a nie ze sobie przyjdzie na gotowe wesele nie kiwnawszy przy tym palcem.
dac mu telefon do lapy, stanac nad nim i niech dzwoni.
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:54   #3336
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie moim zdaniem też powinnaś zrobić tak jak mówią dziewczyny, gdyby to jeszcze był czas tak zwlekać...
ja też jęczałam tżtowi niech zadzwoni do zespołu ale to było jeszcze prawie 2 lata do terminu więc mogłam sobie marudzić ale po kilku marudzeniach sam zadzwonił i po sprawie. A wy Kasiu nie macie już ani dnia do stracenia jeśli chodzi o zespół. Ty zadzwoń lepiej i o termin zapytaj. Pamiętasz że o twoją salę już ktoś dawno pytał??? więc jak o salę to i o zespół też ktoś na pewno pyta koro ten sam dzień gdzieś w okolicy planowany jest ślub...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:57   #3337
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ja jakoś też , brałąm prawie 2 lata ale teraz jakos mój TZ nie chce zebym brała, może dlatego ze miałam małe problemy i to mogłobyć spowodowane własnie tabletkami i teraz nie chce zeby mi to wróciło
Ja biore ponad rok tabletki ale zawsze przed @ i tak sie boj. Bo jednak 100% nie ma tyl ko 99,8% te 2\100 zawsze sa.... Niby zawsze jest tak zeby nie wychodzi przed ale zawsze starach jest. A w piatek ide na badanie cytologiczne buu:/ A w sobote powinnam dostac @.

Dobrze ze ja nic nie musialm mowic Tz on sam wiedzial i sa nalegal zeby juz i w ogóle. A z zespolem to byly bajki. Tak wydzwanialismy.

A KAśka nie mozesz czekac. A Tz to juz nie wiem... A on c hce tego?? Przepraszam za pytanie al mnie to troszke dziwi...

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-02-18 o 11:00
Stary 2009-02-18, 10:59   #3338
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Ja biore ponad rok tabletki ale zawsze przed @ i tak sie boj. Bo jednak 100% nie ma tyl ko 99,8% te 2\100 zawsze sa.... Niby zawsze jest tak zeby nie wychodzi przed ale zawsze starach jest. A w piatek ide na badanie cytologiczne buu:/ A w sobote powinnam dostac @.
2/100 to by było gdyby było 98 %, a tu nie ma nawet prawdopodobieństwa, że 1/100 będzie Też póki co nie biorę tabletek, może po ślubie
Stary 2009-02-18, 11:02   #3339
lain
Zakorzenienie

ja sobie nie wyobrazam nie brania tabletek bez tabsow czuje sie spieta, zestresowana i w ogole beznadzieja. i jak tu cos dzialac w takim stanie
Stary 2009-02-18, 11:02   #3340
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
2/100 to by było gdyby było 98 %, a tu nie ma nawet prawdopodobieństwa, że 1/100 będzie Też póki co nie biorę tabletek, może po ślubie
No moze.... Ale ja i tak musze je brac nawet jak bym nie chciała. Bo niestety ale ja mam tradzik i zw łaszcza dla tego zaczełam je brac... Choc jak @ mi sie zaczyna to i niedoskonałości, i to takie bardzo bolace buu

Musze sie przebrac i wyprac pizamki:p
Stary 2009-02-18, 11:05   #3341
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcę zacząć przed ślubem bo się boję ze mi @ wypadnie w dzień ślubu a tak jak dziś pierwszego dnia się czuję to nie da rady przeżyć ślubu.. wszystko mi z rąk leci i tak zanim coś zrobie muszę sobie z 10 razy przypomnieć co ja chciałam.. dobrze że choć zwykły Nurofen mi na ból brzucha pomaga ale i tak czuję się troszkę jakby mi ktoś w łeb dał.. dobra dziewczynki jadę po ostatni wpis do indeksu i mogę oddać indeks do dziekanatu a w piątek świętujemy z tżcikiem zakończenie mojej sesji
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:06   #3342
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co nie dziwie ci się że tżta ochrzaniłaś... ja nie wiem co on sobie myśli.. faceci są naprawdę nieświadomi niektórych spraw...
nie będę krzyczeć bo wtedy mi będzie robił na złość i nie zadzwoni muszę go spokojnie poprosić-on nigdy nie krzyczy więc uważa, że ja tez nie powinnam
Cytat:
kaska87 a nie możesz go olać, skoro on tak do tego podchodzi i wziąć sprawy w swoje ręce i sama zadzwonić? Ja tam bym już odpuściła, szkoda nerwów jak taki uparty
nie zadzwonię bo się wstydzę
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Kaśka87 zadzwoń sama do zespołu. Co ci szkodzi, a tak bedziesz się tylko denerwować. A Tżtowi będzie głupio jak mu powiesz, ze już sama załatwiłaś. I moze wtedy coś do niego dotrze.
nie będzie mu głupio tylko wtedy już bardziej ileje bo uzna, że ja wszystko załatwię ok z sala załatwił, nawet nie wiedziałam, że juz amówił, ale reszte olewa totalnie bo niby jest czas
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja bym na miejscu Kaski nadal cisnela TZa, zeby cos w koncu zrobil. chce slubu, to niech sie wezmie za organizacje. kopnac go w tylek! zapewne to Kaska tracila swoj czas szukajac sensownego zespolu to niech teraz on tez cos zrobi w tym kierunku, a nie ze sobie przyjdzie na gotowe wesele nie kiwnawszy przy tym palcem.
dac mu telefon do lapy, stanac nad nim i niech dzwoni.
ja szukałam i wziełam numer od koleżanki, która miała w grudniu slub a on nie może nic zrobić
Cytat:
A KAśka nie mozesz czekac. A Tz to juz nie wiem... A on c hce tego?? Przepraszam za pytanie al mnie to troszke dziwi...
ale co chce? ślubu? tak chce

a dzisiaj mam już na suwaczku 1 rok i 1 miesiąc i 30 dni

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-18 o 11:07
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:10   #3343
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja sobie nie wyobrazam nie brania tabletek bez tabsow czuje sie spieta, zestresowana i w ogole beznadzieja. i jak tu cos dzialac w takim stanie
tu Ci przyznam racje, że nie jest tak komfortowo, jak przy braniu tabletek, ale mimo wszystko dajemy rade

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:10   #3344
Claris
Zakorzenienie

kasiu a co w tym wstydliwego, bo nie qmam? edit: i ta data powinna Wam obojgu dać kopa!!!!!

Cytat:
ja chcę zacząć przed ślubem bo się boję ze mi @ wypadnie w dzień ślubu a tak jak dziś pierwszego dnia się czuję to nie da rady przeżyć ślubu.. wszystko mi z rąk leci i tak zanim coś zrobie muszę sobie z 10 razy przypomnieć co ja chciałam.. dobrze że choć zwykły Nurofen mi na ból brzucha pomaga ale i tak czuję się troszkę jakby mi ktoś w łeb dał.. dobra dziewczynki jadę po ostatni wpis do indeksu i mogę oddać indeks do dziekanatu a w piątek świętujemy z tżcikiem zakończenie mojej sesji
Hmm.. no ja może też jeszcze przed ślubem zacznę. W sumie jakby nie patrząc jeśli cykl się jakoś nie przesunie do tego czasu, to @ wypadnie z dzień ślubu Mnie zawsze boli brzuch 1. dnia, ale wezmę jeden ibuprofen i starcza w reguły do końca. Do tego mam dość skąpe @, pierwsze 2 dni coś tam leci więcej, ale 3. to już praktycznie resztki. Pewnie po ciąży się to zmieni i będzie powódź ehhh
Stary 2009-02-18, 11:10   #3345
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:

nie będzie mu głupio tylko wtedy już bardziej ileje bo uzna, że ja wszystko załatwię ok z sala załatwił, nawet nie wiedziałam, że juz amówił, ale reszte olewa totalnie bo niby jest czas

ale co chce? ślubu? tak chce

a dzisiaj mam już na suwaczku 1 rok i 1 miesiąc i 30 dni
Tak czy chce ślubu.
SKoro sale zamówił to czemu uwaza ze na zespół to za wcześnie nie rozumiem....

Ciesze sie ze juz masz tylko prawie roczek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 11:15   #3346
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tak czy chce ślubu.
SKoro sale zamówił to czemu uwaza ze na zespół to za wcześnie nie rozumiem....
powiem tak,on chce żebym była jego żona i chce ślubu-ale wesele dla niego jest zbędne i jest bo ja chcę czasem mówi, że się cieszy z wesela ale to dlatego, żeby nie było mi przykro

Stary 2009-02-18, 11:19   #3347
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
powiem tak,on chce żebym była jego żona i chce ślubu-ale wesele dla niego jest zbędne i jest bo ja chcę czasem mówi, że się cieszy z wesela ale to dlatego, żeby nie było mi przykro
Aha... Wiec weź kasiu jeśli sama nie chesz zadzwonic to powiedz mamie swojej zeby to załatwiła. A Tz powiesz ze juz załatwiłaś bo czasu nie było...
Stary 2009-02-18, 11:19   #3348
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia to weź naprawdę sprawy w swoje ręce. Potem jeszcze tylko video i foto i w sumie to najważniejsze!
A co do tego wstydu to czego się wstydzisz. Oni napewno dziennie odbierają kilka takich telefonów z pytaniami o termin. Spytasz się czy termin wolny, kiedy i gdzie można ich usłyszeć, kiedy się potem spotkać, żeby porozmawiać i wsio
Stary 2009-02-18, 11:22   #3349
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Aha... Wiec weź kasiu jeśli sama nie chesz zadzwonic to powiedz mamie swojej zeby to załatwiła. A Tz powiesz ze juz załatwiłaś bo czasu nie było...
moi rodzice sie nie wtrącają, a poza tym nie chce żeby wiedzieli, że TZ nie chce się angażować
Cytat:
Kasia to weź naprawdę sprawy w swoje ręce. Potem jeszcze tylko video i foto i w sumie to najważniejsze!
A co do tego wstydu to czego się wstydzisz. Oni napewno dziennie odbierają kilka takich telefonów z pytaniami o termin. Spytasz się czy termin wolny, kiedy i gdzie można ich usłyszeć, kiedy się potem spotkać, żeby porozmawiać i wsio
wiecie co juz nie chce mi się tego ślubu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 11:35   #3350
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A w ogóle mamy ze współlokatorkami ochotę na jakąś odmóżdżającą komedię w kinie? Myślicie że "Wyznania zakupoholiczki" się nadzadzą?
mja przyjaciółka była i mówiła, że super

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam. W sumie może być nawet ciekawe Jak Pan Młody idzie do swojej narzeczonej, to grają jakiegoś marsza albo cuś podobnego, a jak oboje już udają się do kościoła, to grają "Kto się w opiekę", co mi osobiście bardzo by odpowiadało. Jak nie będzie nam się podobać, to najwyżej powiemy kamerzyście, żeby dał ładny podkład na płycie
a pan z mojego zespołu powiedział, ze to sie głównie praktykuje na wsiach. I jak chcemy, żeby cała wioska wiedziała to możemy sobie to zażyczyć I tak bedzie cała wioska wiedziała, ale ja tego nie chcę, bo to nie moja estetyka, że tak ładnie powiem

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
O losie jak ja napisałam "duży" brzuch przez rz, analfabetka jakaś jestem
powiem Ci, ze ja tez jak czasem przeczytam mój post to niewiadomo skąd sa tam dziwne literki popisane...az się zastanwiam czy się czegos nie dzoukiwać, może to jakis freudyzm?Poza tym nie martw się błedami, jak sama widzisz same się produkują, poza tym pewnie większość, a na pewno ja sie przyzwyczaiłam, że wizażanki potrafia takie kwiatki nasadzić że łohooo

Cytat:
to by ci jeszcze musial bezprzewowodowy net zafundowac albo dlugi kabel
ja przez dlugi czas bylam uwiazana w okolicach biurka, bo dalej kabel nie siegal no ale teraz to juz nawet w kibelku moge sobie z lapkiem siedziec
a ja mam bezprzewodowy a z kabla tez mam i mam lapka podpiętego do kabla długasnego a z wifi tez ciągne net, w sumie nie wiem o co tak mam, zwłaszcza, że ten kabel idzie mi od biurka przez srodek pokojuMój rat bierze lapka do kibelka

Cytat:
A ten znajomy od zdjęć on fobi piekne zdjecia. I nie ze znajomy tylko robi naprawde piekne zdjecia ale o nim zapomniałam. Ale juz. A to jego zstonka mozna sobie przejzec... www.dvcomp.com.pl
nie powalaja te zdjęcia, bez szczególnego pomysłu sa..takie to i ja bym mogła zrobić Mam nadzieję, że nie chcecie go brac tylko dlatego, że to znajomy...

Cytat:
Moj Tz uwielbia jak mam @ bo w tedy to bym go zjadła. Ale juz nie teraz basta.
A brzuszek przestanie boleć
a mój nie lubi i ja tez nie, wiadomo dlaczego

Cytat:
uwierz mi, że jakbym Ci zrobiła fotke mojej dupy to bys uznała, że jednak mam się z czego odchudzać

właśnie
tutaj mam fotki przy wadze ok 59kg juz lepiej ale nadal nie to
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1683
Kasia ale ten brzuch masz fajny, polecam wizyte na basenie w ramach pocieszenia się Jak masz dupe taka jak brzuch to wg mnie jestes ok, ale wiadomo, Ty chcesz byc jak Heidi Klum

Cytat:
dokładnie takW takim stnie to moza podziałac raz jednej nocy, a w stanie z tabsami mozna dużo razy
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 11:41   #3351
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Kasia ale ten brzuch masz fajny, polecam wizyte na basenie w ramach pocieszenia się Jak masz dupe taka jak brzuch to wg mnie jestes ok, ale wiadomo, Ty chcesz byc jak Heidi Klum
ona wcale nie jest taka chuda co innego Karolina Kurkova

Stary 2009-02-18, 11:43   #3352
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ona wcale nie jest taka chuda co innego Karolina Kurkova
no nie jest. Kurkova mi się nie podoba. Ale niech Ci będzie, że chcesz byc jak Kurkova

A co do tż, weź go kopnij w tyłek. I Ty nie dzwoń, chyba nie będziesz całe życie wszystkiego załatwiać?
Stary 2009-02-18, 11:43   #3353
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam bezprzewodowy a z kabla tez mam i mam lapka podpiętego do kabla długasnego a z wifi tez ciągne net, w sumie nie wiem o co tak mam, zwłaszcza, że ten kabel idzie mi od biurka przez srodek pokojuMój rat bierze lapka do kibelka
ja wlasnie na wifi jade ale np. ojciec i brat ciagna takie ilosci z sieci, ze wola sobie wetknac dodatkowo ten kabelek, bo niby im szybciej chodzi. ja tam na predkosc nie narzekam a przynajmniej moge sobie siedziec na neciku gdzie mi sie podoba
Stary 2009-02-18, 11:44   #3354
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no nie jest. Kurkova mi się nie podoba. Ale niech Ci będzie, że chcesz byc jak Kurkova

A co do tż, weź go kopnij w tyłek. I Ty nie dzwoń, chyba nie będziesz całe życie wszystkiego załatwiać?
przemoc w rodzinie powiem mu jak przyjdzie a jak znów mnie zawiedzie to nie wiem

Stary 2009-02-18, 11:46   #3355
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie na wifi jade ale np. ojciec i brat ciagna takie ilosci z sieci, ze wola sobie wetknac dodatkowo ten kabelek, bo niby im szybciej chodzi. ja tam na predkosc nie narzekam a przynajmniej moge sobie siedziec na neciku gdzie mi sie podoba
o czyli jednak to nie jest bez sensu, że ciągnę i z wifi i z kabelka
Zaraz zapuszczam Californication, wczoraj oberzałam 5 odncinków a dzis kończę resztą

Kasia no to co on jest taką ofiarą losu? Na prawde go kopnij w coś niech sie opamięta Bo jak dalej takie będzie to możliwe, ze sie u Was zrodzi prawdziwa przemoc

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-02-18 o 11:48
Stary 2009-02-18, 11:47   #3356
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
o czyli jednak to nie jest bez sensu, że ciągnę i z wifi i z kabelka
a ja jadę na wifi

Stary 2009-02-18, 11:51   #3357
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz zapuszczam Californication, wczoraj oberzałam 5 odncinków a dzis kończę resztą
a to juz jest nowa seria czy jeszcze ta stara konczysz?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 11:52   #3358
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a to juz jest nowa seria czy jeszcze ta stara konczysz?
nie no starą, jestem sto lat za MurzynamiNowa chyba teraz w Stanach leci dopiero.
Stary 2009-02-18, 11:54   #3359
Claris
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ile płacicie za bezprzewodowy internet, ile możecie sciągnać i z jakiej sieci?
Mi dzisiaj TZ przywiezie mojego nowego i zarazem pierwszego lapka i też się zastanawiamy nad bezprzewodowym
Stary 2009-02-18, 11:54   #3360
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nie no starą, jestem sto lat za MurzynamiNowa chyba teraz w Stanach leci dopiero.
ee spoko to sie szybciutko oglada my z TZem robilismy maratony po 6-8 odcinkow
no wlasnie nigdzie nic nie pisza o nowej chyba w Stanach tez nie leci, bo juz bym miala na dysku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości