|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Simpatica ginka sobie poradzi z Twoją nadżerką więc głowa do góry
Teofano, ja sie kiedyś zastanawiałam, jak to robią babki w ciązy, że brzuchem o nic nie zachaczają W każdym bądź razie w brzuchem jest OK (szkoda, że na brzuchu spać nie można, co uwielbiam ), gorzej pewnie będzie w 9 m-cu, jak już wspomniała Simpatica Serniczek na zimno juz się chłodzi w lodówce
|||||||||||||||||||||
|
|
#3332 |
|
Zadomowienie
|
kocham to
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2010-02-20 o 17:00 |
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
no i pozwolę sobie zdjęcia wstawic
Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-02-20 o 17:20 |
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo, szczęściara z Ciebie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po prostu nie ma takich słów, by opisać jaka jest fantastyczna ![]() |
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękniutka |
|
|
|
|
#3337 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Simpatica malutko jest taka śliczna
![]() To mnie nie pociszyłaś ja już mam dość leżenia na bokach Ev hihi wystarczy skoczyć do sklepu, trochę checi i gotowy serniczek
|||||||||||||||||||||
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3338 | |
|
Zadomowienie
|
ja jestem już zniechęcona
no i mamy swoją urodzoną ziomalkę słodka lala1 to mój faworyt... Cytat:
aż tak ciepło nie było... ale już niedługo czas się puścić na zakupy butowe na wiosnę czy któraś z was używa szamponów koloryzujących tych do dwudziestu kilku myć??
|
|
|
#3339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj jestem taka wczorajsza po tej imprezie, że nawet obiadu nie chciało mi się ugotować (zresztą, TŻ też ) więc była pizza serniczek jest zdecydowanie powyżej moich dzisiejszych możliwości ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
Puk puk
Wrocilam po kilku ladnych miesiacach nieobecnosci i nie wiem od czego zaczac... Podczytuje Was czasem ale jakos nie mialam weny zeby cos napisac, albo weszlam na chwilke i musialam uciekac![]() Stesknilam sie za Wami, moze teraz po sesji bedzie mi latwiej zagladnac czesciej ![]() W skrocie co u mnie: w sumie bez wiekszych zmian- pracuje tam, gdzie kiedys, sudiuje (zjazdy mam co tydzien i czego tak naprawde chce Zycie towarzyskie(imprezy, przyjaznie) zaniedbane niestety, w wakacje mam nadzieje to nadrobic![]() Pozdrowionka i Buziaki kochane
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaglądaj do nas częściej bo następne przywitanie będzie takie:
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Powtarzam się, ale Oleńka jest boska.... A Te oczka...mmm...
Ja zamierzam się puścić ( ) na zakupy w poniedziałek. Oskubię trochę moje konto bankowe... a co mi tam ![]() Cytat:
I też nie wiem czy dobrze robię Ale doszłam do wniosku, że sie nie przekonam jeśli nie spróbuję.... Love story kwitnie na razie smsowo i telefonicznie... ale niedługo... ![]() A tak w ogóle, to fajnie, że jesteś ![]() Dziewczynki oświadczam, iż spiłam się dzisiaj w samotności winem oglądając skoki narciarskie. Dawno nie piłam jakiegokolwiek alhoholu, więc lekko mnie ścięło Ale co by nie było... fajne uczucie ![]() Dobranoc
|
|
#3343 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Andzik, Sweet to powodzenia w schodzeniu z ex-ami
a nóż się ułoży? ![]() Teofano ja używam właśnie Castinga, ale czy on się zmywa?? Chyba zależy od włosów
|||||||||||||||||||||
|
|
#3344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie...! ![]() Cytat:
jeśli chodzi o zakupy, ale raczej ciuchowe, marzy mi się np. jakaś fajna nowa spódnica![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() śliczna No w końcu Słońce się pokazuje i przyjemnie posłuchać, jak śnieg z dachu spada ![]() Siedzę sobie z olejami na włosach i się relaksuję Jutro mam kolejny laser więc znowu do stolicowa (w czwartek godzinę czekałam na pociąg, bo była jakaś awaria ). Naszło mnie na gorącą czekoladę ale w domu czekolady brak. Może to i lepiej ^^
|
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki. Witam niedzielnie - kawkowo.
U mnie jutro startuje nowy semestr. Plan do kitu ale mam nadzieję coś z tym zrobić. Teo ja używałam. Tego jakiegoś z żurawiną z Garniera chyba i bujam się z tym kolorem od października. Mam już odrosty a zmycia się nie widać... A to ciemny kolor więc zablokował skutecznie moją przemianę w blondynkę. U mnie dziś śliczna pogoda. Słonko świeci. Nie wiem tylko czy uda się na spacer TŻ'ta wyciągnąć bo "poświętował" z Sąsiadem i kaca w wannie leczy...
|
|
|
|
#3347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też mam przez połowę semestru masakryczny, więc rozumiem Twój ból Cytat:
![]() u mnie też przepiękna, słoneczna pogoda!
|
|||
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Obudziłam sie dzisiaj z bolacą głową. Lekki kac mnie męczy... marzy mi się rosół na obiad, bo to najlepsze lekarstwo, ale nie wiem czy babcia sie postara ![]() Dajcie trochę słońca... u mnie jakieś takie słabe dzisiaj ![]() Miłej niedzieli
|
#3349 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
: Cytat:
mi zawsze się zmywa Cytat:
ja się nie będę wypowiadać na temat moich nocnych akcji w 100licy bo po prostu Cytat:
![]() Cytat:
mamy wiosnę... byle żaden posrany śnieg nie wpadł na pomysł padania w tym roku teraz ma być do 15 stopni na plusie z uwzględnieniem minimalnej temperatury do +10 stopni czas nabyć promieni słonecznych i zacząć szpanować w lżejszych ciuchach kocham wiosnę i uwielbiam jak się zazielenia.. a potem lato nad brzegami jezior i rzek uwielbiam te drzewa rosnące przy rzekach i jeziorach ahh coś pięknego ![]() ![]()
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3350 |
|
Raczkowanie
|
Czesc!
Sweet to zycze Tobie i sobie zeby sie udalo a jak sie nie uda to nie bedzie juz tak zal jak za pierwszym razem![]() Bylam dzis w Lublinie odrobic zajecia z wczoraj, mialysmy isc na wyklad ale przyszlo na niego tylko 9 osob wiec sobie poszlysmy Zakupilysmy Perłe lubelska-najlepsze piwo na swiecie i ide sie alkoholizowac do kolezanki. TŻa nie ma bo juz pojechal na jednostke wiec trzeba milo wykorzystac wolne niedzielne popoludnie![]() Apeluje do dziewczyn!!!! Nie puszczajcie sie ![]() Wiecie co? Chyba wiosna idzie sloneczko dzis grzeje, ten brudny snieg topnieje, powietrze jakies takie inne tylko humorek srednio dopisuje, porzadny urlop by sie przydalTo ja uciekam sie szykowac na malutki melazyk. Buziaki kochane
|
|
#3351 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Andzik korzystaj
Teofano to masz farta, mi się żaden szampon koloryzujący nigdy nie zmył, bez względu czy to 12 myć czy też 24 ![]() U mnie też dziś ślicznie juz czuję to ciepełko przez okno ![]() Mogę liczyć na Wasze kliki i głosiki w banerek??
|||||||||||||||||||||
|
|
#3352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ehh no nie było mnie mniej więcej 24h i już muszę nadrabiać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja niestety też zaliczam się do grupy której nigdy nie zmyła się farba taka co teoretycznie zmyć się powinna No może poza szamponetką do chyba 6 myć ale też nie do końca...Cytat:
![]() Cytat:
korzystaj jak tylko możesz U mnie też dzisiaj ładnie świeci słonko Tylko szkoda, że jeszcze na większości chodników ciapa się trzyma ![]() A i w banerek klikam jak nie zapomnę ![]() Buziaki
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam wiosnę, kocham lato i przepadam za taką złotą, słoneczną jesienią wiele miesięcy dobrego przed nami ![]() niestety, to jest silniejsze od nas ![]() ![]() ![]() ja klikam odkąd zauważyłam, że masz baner w podpisie staram się chociaż raz dziennie
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
naprawdę wiosna...
czekam na zazielenienie ptaszki szaleją pod moimi oknami bociany już przyleciały c u d o w n i e miłego dnia ja idę pompować
|
|
#3355 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Teofano długo już tak padałujesz na rowerze??
My dziś pójdziemy na wieczorny spacerek z psem Było -20C to śmigaliśmy na spacery wieczorne, a jak się ociepliło to się zebrać nie możemy... Tylko te roztopy ![]() Dziękuje dziewczyny za kliki
|||||||||||||||||||||
|
|
#3356 | |
|
Zadomowienie
|
nie wiem o co chodzi ale już dawno kliknęłam
Cytat:
hmmm nie wiem... jakieś dwa tygodnie 60 minut dziennie minimalnie.... czasami 40 km dziennie... ale efekty są (uda)jak pedałuję to mi bardzo pomaga to od paru lat moje ukochane wszystkie ich piosenki kocham
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety wiosna dzisiaj ze mnie zadrwiła. Wczoraj było pozytywnie, dzisiaj padał gruby śnieg i znów zasypał świat. To się chyba nigdy nie skończy ![]() Co do szamponów koloryzujących to na moich włosach przeważnie się zmywają. Casting zawsze. Ale znam osoby, którym się nie zmywa się musisz sama na sobie Teo wyprówać. Edytowane przez antunka Czas edycji: 2010-02-21 o 18:29 |
|
|
|
|
#3358 |
|
Raczkowanie
|
Oj ja tez czekam na wiosne, ostatnio wracajac z pracy slyszalam ptaszki spiewajace-wlasnie te wiosenne, jak powiedzialam dziewczyna w pracy to zapytaly czy w domu wszyscy zdrowi
czuc w powietrzu ze to juz niedlugo![]() Nie powiedzialam Wam ze ja oprocz zmian w zyciu sercowym, zrobilam tez zmiany na glowie-pozbylam sie tego zoltego bladu i teraz jestem brunetka ) i super sie czujeO co chodzi z tym banerkiem ![]() Posiedzialam z koleżanka, wypilysmy po piwie i pol butelki likieru, czuje sie super, nie wiem tylko jak wstane jutro do pracy(a 12h przede mna)
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki moje kochane, według Krecika w przyszłym tygodniu ma być 10 stopni
![]() Mam pytanie. Kiedy są wyniki tego konkursu z nowym tuszem Max factora? Mam na niego chrapkę ale nie wiem czy kupować bo a nóż widelec mi się poszczęści i mnie wylosują
|
|
|
|
#3360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bruneta ostatnio bo jak zwykle mi wyszły ciemne włosy ![]() Grunt to dobrze się czuć po wszelkich zmianach w wyglądzie No i pokazałabyś się w tych włoskach ![]() Za każde kliknięcie dziewczyny dostają punkt, zdaje się, że 160 osób z największą liczbą punktów wygrywa nagrody: kosmetyki vichy. Ale nie wiem dokładnie bo nie doczytałam ![]() Cytat:
wyśpij się w miarę możliwości przed pracą i powinno byc ok Cytat:
![]() Cytat:
Eee z tym to już chyba po ptokach zdaje mi się, że losowanie miało być gdzieś w okolicy 7 lutego i tak mieli maile wysyłać. Pewności nie mam ale zaraz poszperam w poszukiwaniu informacji ![]() edit: nie mogę nic nigdzie znaleźć, ale tak jak pisałam wydawało mi się, że termin był około 7 lutego bo jakiś tydzień temu patrzyłam i już się pogodziłam z faktem, że jak zwykle ![]() edit2: znalazłam zgłoszenia były do 7 lutego a test zaczął się 15 - cytat z regulaminu: Produkty do testowania zostaną dostarczone pocztą na adres zamieszkania uczestnika do 14.02.2010. Początek testu: 15.02.2010. Koniec testu: 29.02.2010. Więc jak pisałam po ptokach
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2010-02-21 o 21:56 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

W każdym bądź razie w brzuchem jest OK (szkoda, że na brzuchu spać nie można, co uwielbiam
), gorzej pewnie będzie w 9 m-cu, jak już wspomniała Simpatica 

ale już niedługo
dzisiaj jestem taka wczorajsza po tej imprezie, że nawet obiadu nie chciało mi się ugotować (zresztą, TŻ też 
Podczytuje Was czasem ale jakos nie mialam weny zeby cos napisac, albo weszlam na chwilke i musialam uciekac
Zycie towarzyskie(imprezy, przyjaznie) zaniedbane niestety, w wakacje mam nadzieje to nadrobic

Ale doszłam do wniosku, że sie nie przekonam jeśli nie spróbuję.... Love story kwitnie na razie smsowo i telefonicznie... ale niedługo...
ale w domu czekolady brak. Może to i lepiej ^^

wiec sobie poszlysmy