Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 13:49   #3331
Katarina081
Raczkowanie

GG do Katarina081
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)

Helloł, helloł, po długiej nieobecnosci

Przede wszystkim spoznione, ale szczere zyczenia noworoczne dla wszystkich mamusiek, ich małych perełek i całych rodzin!!!!!!!! Duzo szczescia i pomyslnosci w tym Nowym Roku!!!

Buziaki dla wszystkich naszych solenizantów i jubilatów tych duzych i tych malutkich

A teraz dlaczego mnie tak długo nie bylo... Koncowka roku byla ogolnie masakryczna, mam nadzieje, ze ten Nowy Rok taki nie bedzie...
A wiec najpierw Tz byl w szpitalu i wyszedl dopiero w dzien Wigilii, szybkie pakowanie i do rodzicow, wrocilismy w drugi dzien swiat do domu, ogolnie swieta takie sobie, moj Tz nawet nie mogl slowa powiedziec i praktycznie caly czas lezal bo mial goraczke (mial wycinane migdaly).
W poniedzialek rano ja zaczelam sie zle czuc, co 20 minut ladowalam w toalecie. w nocy z wtorku na srode Erka zabrala mnie do szpitala, bo bylam odwodniona i ledwo co stalam na nogach i tak sobie przez tydzien lezalam w szpitalu. Spedzilam tam Sylwestra, na szczescie Tz byl przy mnie Okazalo sie, ze mam Salmonelle!!!!! (w niedziele na sniadanie zjadlam tatara!!!) Ogolnie umieralam, podawali mi po 10 kroplowek dziennie. Ale juz doszlam do siebie
Tylko teraz wygladam jak wieszak i waze 49kg!!!

Zapowiedzialam juz tz-towi, ze na wiosne robie sobie cycki

Po wyjsciu ze szpitala od razu polecialam na zakupy i zlapal mnie jakis cholerny wirus. Zarazilam Bianke i teraz lezymy w domu i nie mamy na nic sily

To tyle z tych beznadziejnych spraw.
Musze sie Wam pochwalić, ze bylam na rozmowie o prace i w tym tygodniu mam kolejne spotkanie (ciekawe czy zaakceptuja moje warunki placowe hi hi hi).
Takze dziewczynki trzymajcie za mnie kciukasy!!!

Bianka juz biega na calego! Ma 12 zebow (w tym 4 piatki), ale ida juz jej nastepne bo strasznie sie slini

Elalank ja tez uwielbiam Sushi i powiem Ci, ze jak bylam w ciazy to tez sie zajadalam, ale raczej staralam sie nie jesc surowej ryby. Czasami mi to nie wychodzilo)) Własnie teraz na sniadanko tez zajadam sushi)) mniammm...

Guciu i Kareninko, wy to mialyscie przygody Fajnie, ze juz jestescie Czekamy na fotki

Oczywiscie wszystkiego nie pamietam co mialam naskrobac, ale jestem na biezaco

A teraz mam takie pytanie:
Czy ktoras z Was ma mnie jak 160cm wzrostu i maly rozmiar?
Bo mam do oddania sliczna elegancka krotka sukieneczke wloskiej firmy Mary C, mialam ja tylko raz na sobie, wrzucilam do pralki, a moje dziecko podnioslo mi temp (czego nie zauwazylam) i sukienka sie skurczyla;(
Jak któras chetna to pisac, moge wstawic fotke, ale pozniej, bo teraz musze sie ogarnac

Do pozniej
Stary 2011-01-10, 15:13   #3332
mamrotka
Wtajemniczenie

Czesc mamuski moje kochane

troche mnie nie bylo ale to napisze pozniej w k.

Chcialam zyczyc wam wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku, duzo zdrowka i pociechy z dzieciaczkow

u nas ok, jakos leci, mala caly czas biega sobie i mamy problemy ze spaniem przedwczoraj na rekach musialam ja usypiac bo taka histeria byla ze szok ide troche nadrobic bo ostatnio nawet nie mialam czasu poczytac co u was
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:33   #3333
aniulka8204
Wtajemniczenie

witajcie mamuśki

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
hej mamusie

No i jeszcze musze pochwalic moja corcie, ktora w koncu zaczela sama stawac i robic kroczki

gratulujemy kroczków

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Aniulka szkoda Panstwa Młodych to ma byc najpiekniejszy dzien w zyciu a im sie tak nie udało.
szkoda szkoda bo moja kuzynka czyli pani młoda to kilka razy się popłakała nawet bo debile wynieśli tort i kazali go kroić a akurat rodziców nie było bo jechali odstawić auta a przecież pierwszy kawałek młodzi kroją i częstują rodziców tak u nas w zasadzie jest i potem płakała kto im wogóle kazał wynieść ten tort to niewiadomo
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:37   #3334
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam poniedzialkowo

Ale mi sie dzis nie chcialo wstac do pracy ale jutro juz mam wolne wiec bedziemy mogly spac i lezec do woli

karenina, mamrotka nie zazdroszcze usypiania na rekach bo sama do niedawna to praktykowalam i wiem ze ciezko jest. Mam nadzieje ze szybko sie dzieciaczkom odwidzi i beda znow same zasypiac.

Kartarina witaj rzeczywiscie koniec roku mieliscie nieciekawy mam nadzieje ze teraz bedzie juz lepiej i nie bedziecie juz chorowac Jak bedziesz miec chwilke to wstaw zdjecie Blanki bo dawno jej ciocie nie widzialy

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 16:38   #3335
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Katarina081 Pokaż wiadomość
Helloł, helloł, po długiej nieobecnosci

A teraz dlaczego mnie tak długo nie bylo... Koncowka roku byla ogolnie masakryczna, mam nadzieje, ze ten Nowy Rok taki nie bedzie...
A wiec najpierw Tz byl w szpitalu i wyszedl dopiero w dzien Wigilii, szybkie pakowanie i do rodzicow, wrocilismy w drugi dzien swiat do domu, ogolnie swieta takie sobie, moj Tz nawet nie mogl slowa powiedziec i praktycznie caly czas lezal bo mial goraczke (mial wycinane migdaly).
W poniedzialek rano ja zaczelam sie zle czuc, co 20 minut ladowalam w toalecie. w nocy z wtorku na srode Erka zabrala mnie do szpitala, bo bylam odwodniona i ledwo co stalam na nogach i tak sobie przez tydzien lezalam w szpitalu. Spedzilam tam Sylwestra, na szczescie Tz byl przy mnie Okazalo sie, ze mam Salmonelle!!!!! (w niedziele na sniadanie zjadlam tatara!!!) Ogolnie umieralam, podawali mi po 10 kroplowek dziennie. Ale juz doszlam do siebie
Tylko teraz wygladam jak wieszak i waze 49kg!!!

Zapowiedzialam juz tz-towi, ze na wiosne robie sobie cycki

To tyle z tych beznadziejnych spraw.
Musze sie Wam pochwalić, ze bylam na rozmowie o prace i w tym tygodniu mam kolejne spotkanie (ciekawe czy zaakceptuja moje warunki placowe hi hi hi).
Takze dziewczynki trzymajcie za mnie kciukasy!!!

Bianka juz biega na calego! Ma 12 zebow (w tym 4 piatki), ale ida juz jej nastepne bo strasznie sie slini

Do pozniej
oj ale mieliście przeżycia, zdrowiejcie szybciutko

trzymam kciukasy za prace

brawa za zębulki my też mamy już 12 i kolejne w drodze

oh cycuszki będziesz robić?? to oby poszło gładko i bez wielkiego bólu no i żeby Ci się potem podobały chociaż

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2011-01-10 o 16:39
Stary 2011-01-10, 17:07   #3336
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez gosik_wwa Pokaż wiadomość
karenina- ale miałaś przygody.. a Andre w walizce boski

Cytat:
Napisane przez Katarina081 Pokaż wiadomość
Guciu i Kareninko, wy to mialyscie przygody Fajnie, ze juz jestescie Czekamy na fotki

To mieliscie Swieta pelne emocji, ze tak powiem... dochodz teraz szybko do siebie i beda kciuki za rozmowe, tylko powiedz dokladnie kiedy

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
u nas ok, jakos leci, mala caly czas biega sobie i mamy problemy ze spaniem przedwczoraj na rekach musialam ja usypiac bo taka histeria byla ze szok ide troche nadrobic bo ostatnio nawet nie mialam czasu poczytac co u was

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
karenina, mamrotka nie zazdroszcze usypiania na rekach bo sama do niedawna to praktykowalam i wiem ze ciezko jest. Mam nadzieje ze szybko sie dzieciaczkom odwidzi i beda znow same zasypiac.

Slyszalyscie, ze
na mamach styczeń - luty znalazla sie kolejna oszustka?
Znowu historia, że kobieta rodzi dostaje gorączki traci przytomność...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:20   #3337
aniulka8204
Wtajemniczenie

chciałam wstawić tak jak Wy zdjęcia Agusia od narodzin do teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0070_001.jpg (28,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0192.jpg (66,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7030302.jpg (62,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0701.jpg (84,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PC310620.jpg (41,1 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez aniulka8204
Czas edycji: 2011-01-10 o 17:22

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-10, 17:29   #3338
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

hello

dziękuję wszystkim za życzenia! Guciu, dla Ciebie też wszystkiego naj naj naj

Aniulka zdjęcia nie chcą mi się powiększyć zrób coś

i znów nie jestem na bieżąco
ciagle obiecuje, ze juz teraz na peeewno bede a pozniej znow nie moge sie połapać

Jak się czują nasze ciężaróweczki? Zaharia coś się nie pokazuje, vitreus też.. a ela i aniulka chyba ok? kiedy macie to usg kiedy wiadomo jaka płeć?

Mój łobuz też już ładnie biega, zębów mamy jak na razie tylko 8, czwórki właśnie ida więc fantastyycznie

Urodziny przeżyłam a w sobotę umówiłam się z moją koleżanką z Warszawy, jadę pociągiem rano i wracam wieczorkiem już się nie mogę doczekać )) dwa lata jej prawie nie widziałam to bedzie o czym pogadać podczas zakupów
a mojemu tż zdjęli gips ) ale nikt do konca nie wie czemu bo rentgenu mu nie zrobili
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:34   #3339
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

już chyba z 10 raz siadam, żeby coś do Was napisać i moja psotnica mnie gdzieś wzywa

no i teraz połowy nie pamiętam

Gucia za kroczki

Katarina współczuję przeżyć.. i zdrówka życzę.. widzę, że nie tylko mi ten rok się tak fatalnie zaczął...

Karenina myślisz, że to ta sama "dudziakowa" co u nas była?

u nas już lepiej.. Olcia zdrowieje w oczach
i tz wrócił więc muszę zmykać..
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 17:57   #3340
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
hello

Aniulka zdjęcia nie chcą mi się powiększyć zrób coś

Jak się czują nasze ciężaróweczki? Zaharia coś się nie pokazuje, vitreus też.. a ela i aniulka chyba ok? kiedy macie to usg kiedy wiadomo jaka płeć?

Mój łobuz też już ładnie biega, zębów mamy jak na razie tylko 8, czwórki właśnie ida więc fantastyycznie

Urodziny przeżyłam a w sobotę umówiłam się z moją koleżanką z Warszawy, jadę pociągiem rano i wracam wieczorkiem już się nie mogę doczekać )) dwa lata jej prawie nie widziałam to bedzie o czym pogadać podczas zakupów
a mojemu tż zdjęli gips ) ale nikt do konca nie wie czemu bo rentgenu mu nie zrobili
oj a inne mamuśki też nie mogą powiększyć zdjęć?? nie wiem czemu

życzę udanego spotkanka z koleżanką

no i jak mogli ściągnąć gips skoro nie wiedzą czy dobrze się to zrosło, a boli go?? bo jak dobrze pamiętam to palec u nogi to był tak??

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość

u nas już lepiej.. Olcia zdrowieje w oczach
i tz wrócił więc muszę zmykać..
cieszę się ze z Olcią lepiej

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
hello

ja akurat jutro idę na usg, jadę na szpital bo ten weekend był dla mnie ciężki, bolało mnie podbrzusze i doszły zawroty głowy

miałam iść dopiero za tydzień ale jadę jutro, mam nadzieję że wszystko będzie ok, ale płci chyba nie będzie widać jeszcze bo to 16 tydzień
Stary 2011-01-10, 18:15   #3341
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Slyszalyscie, ze[/SIZE][/FONT] na mamach styczeń - luty znalazla sie kolejna oszustka?
Znowu historia, że kobieta rodzi dostaje gorączki traci przytomność...

sie komus normalnie nudzi chyba

Aniołek[*]
Stary 2011-01-10, 20:44   #3342
zebra666
Zakorzenienie

Karenina ale na tegoroczych? bo ja coś mało aktywna ale nie widziałam u ans rzadnych nowych oszustek

Katarina o ładne przeżycia.... Dobrze, że wszystko wraca do normy. Ogromnie współczuje!

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:56   #3343
gosik_wwa
Raczkowanie

Katarina- współczuję i dużo zdrówka życzę

Aniulka - Agusia .... Boziu.. już 12 ząbków Michaś wyhodował dopiero 6

Mamusie a jak z tym mleczkiem... zmieniała juz któras na to dla "dorosłych" czyli po 12 miesiącu. Ja daje NAN więc wg opisu po "3" powinno być tzw. "junior" bo od 12 miesiąca. Nie wiem czy zmieniać?
Stary 2011-01-10, 22:00   #3344
konspiracja
Zakorzenienie

Nas nie zaszczepili! Pięlegniarka się pomyliła ostatnio i źle nam termin wyznaczyła, dopiero za m-c mamy przyjść... normalnie tylko je tam...

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Mamusie a jak z tym mleczkiem... zmieniała juz któras na to dla "dorosłych" czyli po 12 miesiącu. Ja daje NAN więc wg opisu po "3" powinno być tzw. "junior" bo od 12 miesiąca. Nie wiem czy zmieniać?
Ja na razie daję dokładnie to samo nan3

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:40   #3345
kamilla123
Rozeznanie

My też mieliśmy iść w tym tygodniu na szczepienie, ale mały się rozchorował i trzeba było przełożyć. W ogóle u nas to co nowy ząb to choroba Masakra jakaś, a ile jeszcze zębów przed nami. Teraz ma tylko katar, ale i tak skończyło się na antybiotyku, bo przez tydzień nic mu się nie polepszyło.

Gosik
ja daję "juniora" odkąd mały rok skończył. Jest naturalne, waniliowe albo z miodem. Kubuś pije rano i wieczorem, zanim wstanie i go ubiorę daję mleko, a na śniadanie kaszka lub kanapki

Pietrusia witaj w klubie, bo mój tż też ma 30stkę w marcu. Jest kibicem Lecha Poznań więc zamówię mu koszulkę z imieniem i "30" na plecach

Dla Oli (jednaj i drugiej) spóźnione życzenia urodzinowe

Katarina to hardkorowy ten koniec roku mieliście, oby już teraz było lepiej i kciuki za rozmowę o nową pracę

Lucky dla twojej Oleńki duuuuużo zdrówka

Aniulka
dobrze, że szybko pojechaliście z tego wesela, a swoją drogą to strasznie szkoda mi Pary Młodej, tyle przygotowań, pieniędzy, a na koniec płacz i policja.... Smutne....
A Agusi rzeczywiście włoski wyjaśniały
I chyba z Elą macie ten sam termin porodu?
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:40   #3346
zebra666
Zakorzenienie

Ja daje bebiko 3 (po roku)

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 22:42   #3347
annje
Rozeznanie

GG do annje

Cytat:
gosik_wwa - Mamusie a jak z tym mleczkiem... zmieniała juz któras na to dla "dorosłych" czyli po 12 miesiącu. Ja daje NAN więc wg opisu po "3" powinno być tzw. "junior" bo od 12 miesiąca. Nie wiem czy zmieniać?
U mnie chyba jakies inne numerki są, ale ja daję takie po roku. Dokładnie od roku do 3 lat. Zmieniłam chyba dwa dni przed urodzinami, bo mi się właśnie puszka "dwójki" skończyła. Sensacji brzuchowych nie było.

Cytat:
pietrusia -karenina, mamrotka nie zazdroszcze usypiania na rekach bo sama do niedawna to praktykowalam i wiem ze ciezko jest. Mam nadzieje ze szybko sie dzieciaczkom odwidzi i beda znow same zasypiac.
Tym się wam jeszcze chyba nie "chwaliłam", ale moje dziecko od urodzenia nie usnęlo ani razu samo w łóżeczku W dzień spi tylko i wyąłcznie w chuście (od pierwszego dnia życia, następnego dnia po cesarce w szpitalu pierwszy raz go plątałam), a dzisiaj własnie przesiedliśmy się do pięknego, nowiutkiego mei taia (listonosz mnie obudził przed 8 ). Wieczorem zasypia z butelka w paszczy i go przekaldam do łóżeczka.
Ma to swoje minusy, ale też i plusy (np nie jestem ud...a w domu w czasie drzemki tak jak ze starszym). Ciekawe kiedy mu się odwidzi spanie ma matce (ojcem też nie pogardzi )???

Cytat:
aniulka8204 - płci chyba nie będzie widać jeszcze bo to 16 tydzień
kto wie? kto wie? życzę, żeby sie dzidzia ujawnila

Katarina081 - współczuje choroby i pobytu w szpitalu dobrze, że już lepiej

Strasznie dużo zęboli maja wasze dzieciaki My z osmioma (i czwórki w drodze ) pewnie się przy końcu plasujemy.

I obiecane zdjęcia Macia z fikolandu

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06493.jpg (84,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06501.jpg (85,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06508.jpg (93,7 KB, 19 załadowań)
annje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:59   #3348
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Katarina też trzymam kciuki za prace i jak najmniej takich przygód ze szpitalem

Gosik ja daje bebiko3

Aniulka może będzie już coś widać

konspiracja

gucia brawa za kroczki nasza dziś zrobiła aż 4
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 00:17   #3349
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

No i jeszcze musze pochwalic moja corcie, ktora w koncu zaczela sama stawac i robic kroczki

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość

a ja muszę sie pochwalić - choć wcale to nie powód do dumu - Grześ wczoraj wszedł na stół
pewnie, że jest się czym chwali ć
Cytat:

Mam pytanko... czy dajecie już mleko "junior" czy nadal 3?
Czy na śniadanko poza mlekiem dajecie od razu cos jeszcze???
my od około tygodnia podajemy junior. trochę nam się rozregulowały kupki ale dam jej jeszcze trochę czasu...

Katarina
ale przejścia! no i kciuki za pracę!

a u nas dzisiaj była 2 w całej naszej karierze przespana cała noc!
wreszcie dziecko mi dorośleje.

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-11, 08:13   #3350
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Ja daje bebiko 3 (po roku)
Ja tez zaczelam bebiko 3 i wyszla jazda z tymi kupkami bo przeszlam spowrotem na 2 i kupki sa juz normalne, poczekam jeszcze troche i znow wroce do 3 zobaczymy co sie bedzie dzialo.

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość

a u nas dzisiaj była 2 w całej naszej karierze przespana cała noc!
wreszcie dziecko mi dorośleje.
oby tak dalej.

Moje dziecko w tamtym tyg tez 3 noce pod rzad ladnie przespala ale koniec dobrego i o 4 wstaje na flasie znow

Aniołek[*]
Stary 2011-01-11, 10:50   #3351
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

widziałyście: ??!!!
http://supermarket.blox.pl/2011/01/P...niemowlat.html
Stary 2011-01-11, 10:55   #3352
domi7ks
Zakorzenienie

hej Laseczki dawno mnie nie było...
U mnie po staremu, Tz wyjechal na 10 dni wiec znow jestesmy same z Polusia...

co do mleka i jego zmiany na 3!a czytalyscie mamuski na opakowaniach, ze nie mozna nagle z mleka 2 przejsc na 3? tylko trzeba te mleka mieszac stopniowo zwiekszajac proporcje tego 3?
ja tak robilam przez tydzien i zadnych rewelacji kupkowych nie było

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 11:52   #3353
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
o masakra!
dobrze, że nie dawałam tych słoiczków.
ale przyznaję, że zdażyło mi się dawać Nili obiadki z mięsem, również gerbera. ciekawe co tam jest za mięso :/
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
co do mleka i jego zmiany na 3!a czytalyscie mamuski na opakowaniach, ze nie mozna nagle z mleka 2 przejsc na 3? tylko trzeba te mleka mieszac stopniowo zwiekszajac proporcje tego 3?
hmm... my od razu przeszliśmy z 2 na 3 i z 3 na Junior i nic jej nie było i nie jest...

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 12:13   #3354
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość

O jak ja lubie ogladac takie zdjecia od bobasa do "doroslaka"
Agusia sliczna

Cytat:
i znów nie jestem na bieżąco
ciagle obiecuje, ze juz teraz na peeewno bede a pozniej znow nie moge sie połapać

No wlasnie...

Cytat:

Pojecia nie mam, tylko sluchy mnie doszly wiec wiele nie wiem...

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Karenina ale na tegoroczych? bo ja coś mało aktywna ale nie widziałam u ans rzadnych nowych oszustek

Jak wyzej napisalam...

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Nas nie zaszczepili! Pięlegniarka się pomyliła ostatnio i źle nam termin wyznaczyła, dopiero za m-c mamy przyjść... normalnie tylko je tam...
Losie....

Cytat:
Napisane przez annje Pokaż wiadomość

Ciekawe kiedy mu się odwidzi spanie ma matce (ojcem też nie pogardzi )???

Podejrzewam, ze jesli ty sama go nie oduczysz to mozesz sie naczekac i to sporo...

Cytat:
Strasznie dużo zęboli maja wasze dzieciaki My z osmioma (i czwórki w drodze ) pewnie się przy końcu plasujemy.

Alez skad - my mamy tylko 5 i pol zabka...

Cytat:

Dlaczego mnie to jakos nie dziwi..?

My teraz nie jemy nawet jajek ani kurczakow ani wieprzowiny, bo wykryli jakies swinstwo, ktore dodawali do paszy...

Dzien doberek

Musze zdac relacje - wczoraj synio nie mogl usnac wieczorem i siedzialam z nim prawie godzine...takiego rekordu nie pamietam jeszcze....
Niesamowite, ze taki nawyk wyksztalcil sie mu w zaledwie niecale 2 tygodnie...ale to w koncu nasza wina, bo nauczylismy....wczoraj i tak sukcesem bylo to, ze nie nosilam go w ogole tylko siedzialam z nim na fotelu...

W zwiazku z czym jak juz dotarlam na kolacje to wzielam Zaklinaczke, poczytalam i dzisiaj do dziela.

Efekt - drzemka poranna, maly chcial oczywiscie na rece, nie wzielam go i kladlam caly czas w lozeczku...przy tym mowilam, uspokajalam, glaskalam po pleckach i glowce...strajk oczywscie nieziemski....bylam przygotowana na duuuuuzo takich ukladan a tu...tylko 16! Po 16-stym razie usiadl, jeszcze poplakujac i sciskajac misia, ja glaskalam i uspokajalam i po niecalej minucie...polozyl sie sam boczek! Prawie padlam ze zdziwienia....Caly czas mowilam do niego, ze moze spokojnie zasnac a ja nie wyjde dopoki nie bedzie calkiem spal, ze obiecuje itp...glaskalam stopniowo coraz mniej, w koncu zabralam reke i...wyszlam....

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 12:15   #3355
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
uroczo, a ja sie zmienila

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:

I obiecane zdjęcia Macia z fikolandu

gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 12:15   #3356
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej Laseczki dawno mnie nie było...
U mnie po staremu, Tz wyjechal na 10 dni wiec znow jestesmy same z Polusia...

Hej domi super ze sie odezwalas ja wlasnie tak zrobilam przeszlam z 2 na 3 bebiko i byly zielone i smrodliwe kupska teraz jestem na 2 i poczekam jeszcze troche i bede wlasnie tak mieszac z 2 i 3 az sie przyzwyczai

Aniołek[*]
Stary 2011-01-11, 12:18   #3357
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
ło matko, dobrze że ja dużo tego nigdy nie podawałam :/

Pomózcie, mi. Wojtuś od jakiegoś czasu strasznie płącze w nocy, trwa to około 2 godzin zanim zaśnie spowrotem. Niedawno go odstawiłam od piersi, czy to może być związane z mlekiem ? Może kolki? Sama już nie wiem co robić i jak mu pomóc A może zęby? Niedawno się wyrżnał piąty.????... Mleko mu daję Bebiko 3.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

moze tez powinnam mu dac najpierw dwójke?
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-11, 12:22   #3358
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Dzien doberek

Musze zdac relacje - wczoraj synio nie mogl usnac wieczorem i siedzialam z nim prawie godzine...takiego rekordu nie pamietam jeszcze....
Niesamowite, ze taki nawyk wyksztalcil sie mu w zaledwie niecale 2 tygodnie...ale to w koncu nasza wina, bo nauczylismy....wczoraj i tak sukcesem bylo to, ze nie nosilam go w ogole tylko siedzialam z nim na fotelu...

W zwiazku z czym jak juz dotarlam na kolacje to wzielam Zaklinaczke, poczytalam i dzisiaj do dziela.

Efekt - drzemka poranna, maly chcial oczywiscie na rece, nie wzielam go i kladlam caly czas w lozeczku...przy tym mowilam, uspokajalam, glaskalam po pleckach i glowce...strajk oczywscie nieziemski....bylam przygotowana na duuuuuzo takich ukladan a tu...tylko 16! Po 16-stym razie usiadl, jeszcze poplakujac i sciskajac misia, ja glaskalam i uspokajalam i po niecalej minucie...polozyl sie sam boczek! Prawie padlam ze zdziwienia....Caly czas mowilam do niego, ze moze spokojnie zasnac a ja nie wyjde dopoki nie bedzie calkiem spal, ze obiecuje itp...glaskalam stopniowo coraz mniej, w koncu zabralam reke i...wyszlam....
[/SIZE][/FONT]
Super ze udalo sie samodzielnie zasnac mam nadzieje ze teraz to juz szybko sie przestawi i bedzie sam zasypial

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

Pomózcie, mi. Wojtuś od jakiegoś czasu strasznie płącze w nocy, trwa to około 2 godzin zanim zaśnie spowrotem. Niedawno go odstawiłam od piersi, czy to może być związane z mlekiem ? Może kolki? Sama już nie wiem co robić i jak mu pomóc A może zęby? Niedawno się wyrżnał piąty.????... Mleko mu daję Bebiko 3.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Jak odrazu z piersi przeszlas na 3 to ja bym zaczela najpierw od 2 bo musi sie przyzyczaic do takiego mleka a 3 to juz ma wiecej tych skladnikow. Moja od maego jadla bebiko a przy 3 byly problemy wiec przejdz na 2 i zobacz co sie bedzie dzialo jak bedzie ok to stopniowo mieszaj tak jak Domi pisala.

Aniołek[*]
Stary 2011-01-11, 12:40   #3359
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

Może to mleko moją Oliwkę strasznie bolał brzuszek po nim
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 13:12   #3360
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910

a co tu znów dziś taka cisza...? na spacerkach wszytkie czy jak..?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości