|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
![]() co do bólu to mam tak samo, ale powiem szczerze że jak juz dostaje okres po tym jak mi się spóźniał i mocno boli to się pocieszam tym że w ogóle go dostałam:P |
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie z naukami było tak, ze pojechaliśmy po zaświadczenie do kościoła, w którym mąż był bierzmowany, i jak ksiądz dał mężowi zaświadczenie to oczywiście powiedział co łaska za to ![]() Najśmieszniejsze jest to, że chcieliśmy być uczciwi, to pojechaliśmy w Katowicach na takie weekendowe (wtedy tam mieszkaliśmy). Tak nam sie strasznie nudziło, ze w trakcie pierwszej "lekcji" wyszliśmy a do ślubu wykorzystaliśmy właśnie te wypisane od tamtego księdza
|
|
|
|
|
#3333 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No cóż ludzie są różni. Ja dzięki Dominikanom przekonałam, że wśród księży zdarzają się mądrzy i dobrzy ludzie. Wcześniej miałam same złe przykłady. Ja nic nie dawałam na zapowiedzi, ani na organistę, na ślub co łaska.... Też mnie dziwią tak wielkie sumy.... no ale tam gdzie konkurencja duża to i normalniej się robi.
|
|
#3334 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja nie mówię o jakiś sporo niższych cenach, ale jakieś 10-15% mniej, bo fakt buty nie są markowe. bo jeśli mam kupić u niej + przesyłka, to wole iść do tego butiku i zapłacić mniej ![]() a za taką cenę można kupić buty w CCC na przecenie - które są często - do których jestem bardziej przekonana ![]() gdyby cena była niższa to myślę, że ruch byłby większy i wszystko by się zwróciło jak wcześniej a nawet byłoby więcej zarobku ![]() http://allegro.pl/sklep/17752792_tub...-nie-widzialas |
||
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież te buty nie są drogieJeśli chcesz je dostać po cenie hurtowej, to załóż sobie DG, a nie Ankę będziesz napastować
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3337 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i spowiedzi mieliśmy dwie pierwsza po spisaniu protokołu przedślubnego a druga dzien przed ślubem + dzien skupienia czyli dwie h siedzenia ze świadkami w kościele w ciszy - masakra nie wiem po co to było potrzebne ale ok .
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przytyłam 1 lub 2kg. Jeśli dużo się nabrało ciałka, to idzie się do lekarza, żeby przepisał inne - to żaden problem zmienić.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
aaa tam ja nie utyłam nic a nic kiedy brałam tabsy . to zależy od organizmu czy ci się woda będzie zatrzymywać czy nie .
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Niby ginek zachwalał je itp. Ale podkreślam nie wszyscy tyją od tabletek. Po nich bardziej zatrzymuje się woda w organizmie. I jak już chce się zacząć brać to polecam zrobić wyniki hormonalne, na których podstawie można dopasować tabletki, a nie metodą prób i błędów.
Cytat:
Jedno jest pewne, dobrze dobrane tabletki to już sukces. Co inna kobieta to inna opinia. Zresztą jak się było młodym to się wierzyło lekarzom itp. ale teraz się im nie daje :P
Filip Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2011-08-29 o 13:15 |
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po kolędzie chodzą ze skarbonką- świnką )
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Rozeznanie
|
Witam po weekendzie
![]() Wracam do Was o rok starsza hehe despa - wszystiego najlepszego !!! ![]() Resscue - gratuluję brzusia śliczny
|
|
|
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() cześć kochana i dziękuje za miłe słowo
|
|
#3347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam swoje zdanie w pewnych sprawach ale to nie znaczy, że siedzę w domu i myślę jak będzię wyglądało moje życie. to, że mam swoje plany i wiem co chce robić w życiu w wieku 16 lat to nie znaczy, że nie imprezuje i się nie bawię jak inni w moim wieku lubię coś wypić, zapalić. fakt jestem poważna jak na swój wiek i myślę realnie ale to nic złego, ale wiem, że pewnymi sprawami co do mnie nie mogę obarczać innych. wiem co mnie kręci i co chcę w życiu robić i zdania nie zminię bo od dwóch lat tego właśnie chce. ok ![]() ja nie mówię, że mam ich pełno tylko, że już takie jedno miałam i cieszę się , że sama sobie z tym poradziłam wiedząc czego właśnie oczekuję. i dopiero teraz weszłam w taki wiek gdzie te pytania się zaczynają słońce ![]() Cytat:
wystarczyło,że zmieniła ceny - odrobinę, robiła jakieś promocje co przyciąga ludzi i ruch wrócił ze zdwojoną siłą
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2011-08-29 o 13:12 |
||
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej jakby każdy wypowiadał się opierając na własnym doświadczeniu bo potem właśnie młodzi ludzie chylą się od takich zabezpieczeń bo nasłuchają się gdybania.
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, do niedawna też o tym nie wiedziałam, ale jednak się płaci.
Cytat:
Ja bym chyba z tego konfesjonału wyszła i już nie poszła do nich do spowiedzi Pewnie cierpią na samotność i chcą posłuchać troche pikantnych słowek
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() a to szkołe z jakim profilem sobie wybrałaś ? pochwal się
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-29 o 13:13 |
||
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
to słoneczko moje nie słuchaj , idz do doktora on ci nic naprawdę nie zrobi , popytaj się co cię trapi i pomoze ci i dobrać tabletki i odpowiedzieć na każde twoje pytanie
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat kochana!!! Spełnienia najskrytszych marzeń!! Zdrowia, bo ono najważniejsze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzeba umieć uczyć się na błędach i ostatnio tego się uczę ![]() TECHNIKUM HANDLOWE |
|
|
|
|
#3356 | |
|
Raczkowanie
|
w takim razie wszystkiego naj!
Cytat:
![]() mi się wydaje że piszesz teraz o wyborze szkoły, że wiesz co chcesz w zyciu robić - to się chwali i Cię podziwiam bo ja kończę studia i póki co wiem czego robić nie chcę ![]() a mi chodziło o te rozważania 'że wiesz że życie to nie je bajka i nie będziesz zarabiać krocia bo nie można mieć za dobrze'. po co o takich rzeczach rozmyślać? nigdy nie wiesz jak Ci się życie ułoży, po co siedzić i smęcić? skoro masz już swoje cele to pierwszy krok do sukcesu, nie rozmyślaj o tym na co Cie nie będzie stać czy coś
![]() ![]() Edytowane przez dianuseeek Czas edycji: 2011-08-29 o 13:20 |
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wreszcie doprowadziłam swoją kolorówkę do ładu po ostatnich przejściach co tu opisywałam
Niestety część szminek i błyszczyków poszły do kosza Za to mam pretekst aby kupić nowe |
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Nie masz czego się bać! To po pierwsze. To są moje doświadczenia z tabletkami, jak zaczęłam je brać miała 18 lat. Byłam młoda i głupia
Po drugie teraz tabletki są już lepszej generacji i każdy lekarz musi zrobić z tobą podstawowy wywiad. Po trzecie zapytaj się lekarza czy przy dobieraniu tabsów może skierować cię na wyniki hormonalne, na których podstawie dobierze dla ciebie idealne. Są płatne, kosztują gdzieś ok 50zł. Przynajmniej ja tyle płaciłam. Po czwarte pomyśł, wolisz dziecko w tym wieku czy wolisz przytyć 2-3kg. Ja wolałam to drugie. Po piąte jestem okropnie leniwa i mam tendencję do tycia, że ja przytyłam to nie znaczy, że ty przytyjesz.
|
#3359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
już leci po następne ahh te baby
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie kupuj dużo na raz bo pójdziesz z torbami
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

ja nie wiem czy bym na to odp , sądze ze nie .
Ale złych doświadczeń to mam tyle, ze musiałabym tu pól książki napisać, dlatego nie będę rozpisywać, ale napisze o 2 dziwnych zdarzeniach: jeden raz byłam u spowiedzi i jak wyczaił ze mieszkam z chłopakiem i sypiam z nim to zaczął wypytywać szczegóły: a jak, kiedy, czy był też sex oralny, czy wytrysnął we mnie czy na mnie, co czułam i jeszcze setkę podobnych pytań
I jeszcze jeden miałam przypadek, ze ksiądz zaczął mnie mnie wrzeszczeć na cały kościół, ze przyszłam do spowiedzi w piątek, a wtedy jest najwięcej ludzi, a później patrze, ze 90% osób co byli za mną w kolejce , uciekli

Przecież te buty nie są drogie

Niestety część szminek i błyszczyków poszły do kosza