|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Lapi testowałamKanebo, ale na skórze łuszczacej od retinolu ,wiec wstrzymam sie z opinią..Narazie się nawilżam!Mam parcie,tysz
.Zaraz ide na pasy, wytrzęsę łapy - ponoć efekt przyrównywalny do treningu na siłowni(ręce).. Faktem,ze jak przesadzę to mam zmorzone na drugi dzień...Nie lubię tej trzęsawicy na ramiona,bo mi zarazem łeb lata..i mózg się lasuje. Za to dupsko i krzyz chętnie podkładam po zmianie pasów na rolki..
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Druga połowę używam na następny dzień. W recenzjach laski pisały, że stosują ją jako bazę, jako krem, czy coś w ten deseń, ale ja przeważnie biorę ją na raz, góra dwa. Ja jestem suchelcem, pamiętaj!I oczywiście, ze jest kremowa, żelowych nie lubię |
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
nowosc chanel
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...cy.html&next=1 podoba mi sie koronkowośc tego pudru... Mrozy znowu idą - akurat na mój wyjazd. niby niezbyt duże, ale teraz nie wiem, jakie buty mam zabrac , bo deszcz tez ma byc...zastanowię sie, Krop, nad tą maska, moze w rossmanie będzie...Bez sensu płacic za przesyłke tyle samo albo i więcej...Coz, dla mnie na razie ideałem maski jest Babor http://allegro.pl/dr-babor-biogen-ce...926467561.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-01-08 o 20:52 |
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Kama zatrudniłas faceta do naprawy netu i kazałas mu skakać.. w gierce hi hi..No słodkie
![]() Bratek to Ciebie w dupsko uszczypnąć sie nie da..taka pewnie jestes jędrniutka
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kama, trudno nawet powiedzieć, że to jest maska Bo skoro nie stosujesz jej jak normalnej maski??Dla mnie bomba, zwłaszcza ze za przysłowiowe grosze. W Rossmannie kupisz na pewno |
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
nie znam
Dr.Babor..ani maseczki..Puder piękny! |
|
|
|
#3337 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj byłam na depilacji, u kosmetyczki, która wyrywa mi chwasty
od 15 lat i stwierdziła, że tak jędrnych nóg i dupska nigdy nie miałamSiłka jednak robi swoje
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, jak Brati po KILKASET razy cos powtarza, to jest jedrna i zwarta, nie ma cudów
Gdybym trafiła z nia na siłownie, to pewnie bym padła po 30 minutach...No ale ja, niestety, nie traktuje cwiczen fizycznych jako stały element dnia - ja w niego je wciskam, wpraszam...To i ciało nie takie
|
|
|
|
#3339 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, Kama, macie błędne wyobrażenie. Sporo ćwiczę, ale dużo jem i oprócz tego mam różne genetyczne uwarunkowania do niedoskonałości w obszarze newralgicznym typu uda, pupa. Więc jest w miarę ok, ale okupione wielkim wysiłkiem, ponadto bardzo dobrze nie jest. Mówię to bez cienia kokieterii czy fałszywej skromności.
Mam bardzo dużą masę mięśniową, ale i sporo ciałka na niej. Inaczej się nie da u nas w rodzinie... Tusz Max Factor 2000 kalorii jest naprawdę fajny Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2013-01-08 o 21:10 |
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Michell72
Lapi testowałamKanebo, ale na skórze łuszczacej od retinolu ,wiec wstrzymam sie z opinią.. ......................... ......................... ......................... ......................... ............. Mnie najbardziej interesuje czy on kryje dobrze i czy też jest taki gęsty jak Guerlain Creme ??? no i jaki kolor masz ? to chyba mi możesz napisać ?![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ........... E już przestańcie z tymi ćwiczeniami ...ja po urlopie nie mam ani chęci ani motywacji żeby zacząć ćwiczyć znów ![]() ![]() .... .
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-01-08 o 21:32 |
|
|
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
Lapi, ale czy Ty nie zanudziłabyś się na tej Teneryfie gdybyś tam miała mieszkać np. pół roku?
No bo co tam można robić w dłuższej perspektywie czasu, będąc jedynie turystą, czyli nie mając tam żadnych swoich spraw zawodowych ani rodzinnych ani żadnych? Ja po dwóch tygodniach na południu Włoch zawsze chcę już wracać do pracy, do Warszawy, do robienia czegoś. Czegokolwiek konkretniejszego niż plaża i knajpa. Mimo, że mam tam rodzinę, normalne mieszkanie z rachunkami za prąd, z chodzeniem na pocztę, z zamawianiem transportu śmieci, z sąsiadami znanymi od lat, z ulubionymi sklepami, czyli pozory normalnego życia wypełnionego codziennością. Ale to jednak nie to samo Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2013-01-08 o 22:01 |
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi łączę sie w bólu kobiecym w tym..przed..
Krop ..I Ty Brutusie przeciw mnie.. Jędrne,ćwicza ce...ech..Pocieszam oko widokiem Andy Garcia |
|
|
|
#3343 |
|
Zadomowienie
|
no !
spakowana... Pedicure, manicure , i chwasty też wyrwane ... ![]() Trochę jestem zestresowana , bo jadę jutro swoim , a właściwie nie swoim , tylko TŻ samochodem , a jest wielki i rzadko nim jeżdżę... no i tradycyjnie będę niewyspana .... Żegnam się z Wami na kilka dni ... Ale chyba wezmę komputer , to będę Was podglądać pewnie ... Bbratku, jak Ci dziś poszło? Jak rozmowy? I jak wyglądałaś? W co się ubrałaś? ![]() Miszka , ten krótki pędzel co mamy do pudru , to nie jest Lancrone , tylko EDM ...a to , wg mnie, zupełnie inne jakościowo pędzle ... EDM są dużo lepsze ... Buziaki dla Was .... Jaworzyna wzywa .... ![]()
|
|
|
|
#3344 |
|
Zadomowienie
|
Tig, dzięki za pamięć
Poszło hmm... z efektu rozmowy jestem bardzo zadowolona, zaś o jej przebiegu chcę szybko zapomnieć. Bo był bardzo niefajny fragment, a ku....wa jedyne co możesz zrobić to zachować kamienną twarz, skoro wśród kilku Królów formalnie jesteś jedynie sołtysem wioski, a masz do ugrania bardzo dużo, pod warunkiem, że wysłuchasz pokornie, jak jeden z tych Królów przypomni Ci, że jest Królem. W razie gdybyś zapomniała. Mimo, że nie dałaś ani grama powodu, żeby myślał, że zapomniałaś o krajowym układzie szczebli. Ale osiągnięty rezultat jest dokładnie taki, jaki sobie umyśliłam i planowałam od kilku tygodni, dlatego przymykam oko na resztę. Wyglądałam profesjonalnie, ale i zarąbiście i ku mojemu zdumieniu to wzbudziło dosłownie nienawiść jednego z tych Królów (wczoraj pierwszy raz zostaliśmy sobie przedstawieni oficjalnie), ku...wa nie rozumiem o co kaman Bo drugi Król zachłannie omiatał wzrokiem i udzielił stuprocentowego poparcia, zresztą znamy się od kilku lat, mimo, że tylko oficjalnie, nie żadna zażyłość. Trzeci Król też podszedł rozsądnie i merytorycznie do wszystkiego, zresztą skoncentrował się głównie na udowodnieniu temu pierwszemu (złemu), że i tak ostateczna decyzja będzie taka, a nie inna. Matko, faceci... Reakcja tamtego mnie zdumiała, mimo, że facet był atrakcyjny, na poziomie i niby wszystko ok. I wyższy ode mnie i moich obcasów. Zareagował wrogością Nieważne zresztą. Mam co chciałam i koniec ![]() Tusz Max Factor spisał się doskonale, po prostu kruczoczarne wachlarze Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2013-01-09 o 07:08 |
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki kam odbiore po powrocie pewnie. Pozegnam sie na kilka dni bo niewiem czy nawet dostep do neta bede miec.
|
|
|
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
Bbratku, no to uff
Czyżbyś przekonała się do tuszu na co dzień? ![]() Mam ten 2000 kalorii z MF, ale taki navy blue. O dziwo, myślałam, że będzie bardzo pogrubiający i oblepiający, ale nie, bardzo delikatnie podkreśla rzęsy. Siłka zaliczona, owsianka też |
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Bratek dałas do wiwatu,a złym królem sie nie przejmuj..
|
|
|
|
#3348 |
|
Zadomowienie
|
Miszuś, ależ oczywiście
latte zawsze, zwłaszcza, że od poniedziałku mam już swój ekspres z powrotemCo prawda dziady jedne z serwisu gubiły gdzieś rurkę od spieniacza do mleka, ale Pomysłowy Dobromir, czyli ja, wysłałam męża po zwykłą rurkę taką jak do akwarium i jest ![]() A ta prawdziwa podobno już do nas wysłana. |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
O dzięki Miszka , chętnie chętnie
....Bratku , to chyba niestety tak jest ,że niektórzy faceci uważają ,że bardziej kompetentne są w pracy "szare myszki" a nie zadbane , eleganckie i pewne siebie kobiety ...najwyraźniej ten zły król należy to tego grona ... |
|
|
|
#3350 |
|
Zadomowienie
|
Tak w kwestii tematu
"Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im: - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a..... Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: - Ja!!! ja!!! ja!!! ja to chcę, proszę Panie, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie. Ewa się zgodziła, mówiąc że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku.... Nie przestawał się z tym obnosić. Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała: - Jaki jest drugi prezent? Bóg odpowiedział: - Mózg Ewo, mózg......" |
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
taaa dobry kawał
....
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dowcip...zwłaszcza w ocenie kobiet
![]() Brati, moze facet myslał, ze sexappeal u Ciebie zastępuje profesjonalizm, a nie jest jego uzupełnieniem ![]() Dzis mam dzien ciezki, szary i niskocisnieniowy. a roboty tyle - ze im wiecej pracuje, tym wiecej jest do zrobienia. zaraz ponownie schodze do gabinetu, ale najpierw 2 rozmowy z informatykami, na jedna jestem umowiona za chwile ![]() Informatyk jeszcze nie dotarł do biura, czyli mam 5 minut ![]() Bitki sie dusza, nalesniki z serem zrobione. czekaja mnie sprawy informatyczne, praca, kolejka dla funduszu ( ![]() Wkurza mnie, ze odgornie ustalono koniecznosc comiesiecznej zmiany haseł przy dostepie do sprawdzania ubezpieczenia. pani z funduszu byla zdumiona, ze nie pasuje mi ochrona danych osobowych Jakie dane?! Imie, nawisko, pesel - i czy jest w bazie czy nie. koniec. nasze konta bankowe maja, poza kasa, o wiele wiecej danych - a nie zmieniamy haseł raz w miesiacuEdytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-01-09 o 13:06 |
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Krop
![]() jak trafnie ujęte Na ferie się gdzies wybieracie laski?---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Mnie dzis naszła wena na gulasz,więc takowy ..dochodzi na małym ogniu..Do nalesników z serem(mniam A jak szczoteczka?zmieniłas juz na ta miękką?Widzisz różnicę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
Kama, przegięcie na maks z tymi hasłami
![]() Myślałby kto, że w NFZ siedzą sami święto☠☠☠liwi ![]() Ech. Ferie? Siostra ma rozwiązanie w 1 tygodniu, w 2 dzieci jadą na obóz, a ja będę robiła remont w ich pokojach ![]() Może jak ekipa ogarnie to co chcę w tych pokojach to pojedziemy gdzieś na parę dni
Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2013-01-09 o 14:13 |
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Kam lub Miszka czy możecie mi dać linka do szczoteczki do zębów co kiedyś ją zachwalałyście?
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/listing.php/search...tring=curaprox
proszę, Szati ![]() Fajny awatar, wczesniej miałam to powiedziec ![]() Dziś z racji zapracowania ( teraz tez w gabinecie siedzę) - zero makijazu. własciwie własnie błyszczyk rozowy nałożyłam - i ntyle. i nie czuję sie goła albo brzydka Pogoda taka fatalna, cisnienie przy ziemi - ze nie mam nastroju na mazanie sie i zmywanie ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...#review-725473 a, Krop, kupiłam maseczki
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-01-09 o 15:30 |
|
|
|
#3357 |
|
Rozeznanie
|
Kama mam ta szczoteczke jest boska
Tig milej podrozy Bbbrat widze ze tez ze stolicy ![]() Miszka co za maseczki ??? A ja zbieram na Filorge maseczke, krem na noc i serum
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Marcela, ja chwale maseczkę z Babora, a Krop z dermiki Nocne zycie
|
|
|
|
#3359 |
|
Zadomowienie
|
Kama, a z Babora, to która?
![]() Ta Nocne Życie, to hmm, trudno nazwać maską, dla mnie to jest taki efekt prasowania, liftingu, rozświetlenia, który utrzymuje się góra dwa dni. To taki cudowny eliksir, działający tu i teraz, natomiast nie wiem czy działa jakoś długofalowo, ale szczerze? Przy takim natychmiastowym cudownym efekcie nie interesuje mnie |
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z roboty i z godzinnego treningu, siły fizyczne dzisiaj nie są ze mną, na żadnym etapie dnia, nawet miałam chwilę że mało nie zemdlałam w pracy, chyba ze zmęczenia skumulowanego ze stresami z kilku tygodni, małymi, ale nieustannymi, to się tak sączy kropelkami do człowieka, i w którymś momencie jest przedawkowanie. Plus za późno chodzę ostatnio spać. 5 godzin snu, żeby potem przez 12 być na pełnych obrotach - to za mało jednak.
Dzisiaj tusz również spisał się świetnie, aczkolwiek nie do końca jestem fanką takiego imidżu - te czarne wachlarze mocno takie sukowate, nie zawsze mam fazę akurat na taki wizerunek. Do malowania się dzień w dzień - nie przekonam się za nic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

.Zaraz ide na pasy, wytrzęsę łapy - ponoć efekt przyrównywalny do treningu na siłowni(ręce)..
Faktem,ze jak przesadzę to mam zmorzone na drugi dzień...Nie lubię tej trzęsawicy na ramiona,bo mi zarazem łeb lata..i mózg się lasuje.
Za to dupsko i krzyz chętnie podkładam po zmianie pasów na rolki..

Ale wlasnie wyczytałam, ze nalezy zuzyc na raz 1 opakowanie - 10 ml na siebie od razu nakladasz...?!!
Druga połowę używam na następny dzień. W recenzjach laski pisały, że stosują ją jako bazę, jako krem, czy coś w ten deseń, ale ja przeważnie biorę ją na raz, góra dwa. Ja jestem suchelcem, pamiętaj!
, bo deszcz tez ma byc...
Bratek to Ciebie w dupsko uszczypnąć sie nie da..taka pewnie jestes jędrniutka

Gdybym trafiła z nia na siłownie, to pewnie bym padła po 30 minutach...No ale ja, niestety, nie traktuje cwiczen fizycznych jako stały element dnia - ja w niego je wciskam, wpraszam...To i ciało nie takie 
Krop ..I Ty Brutusie przeciw mnie..

....