|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Fajny ten junior. Moja to mala panikara... Czasem muchy potrafi sie wystraszyc... Charakterek chyba po tatusiu haha no ale coz... Jak tz czasem jedzie sam do babci a ona dobrze sie czuje to tez jej z pokoju wyciagnac nie mozna by spala ze mna... Tez jej lozko jest,, fajniejsze,, ale daje sie namowic na pizama party i wtedy spi ze mna... Bo usypiamy jak,, padniemy,, gramy w gry i ogladamy tv... Ale jak cos ja boli czy sie boi to co ty... Cycus mamuni najwazniejszy, albo dziera dziuba i latam od pokojundo pokoju....
A z ta burza to u mnie tez tak bylo ze niby bokiem przeszla i nagle wrocila ze zdwojona sila... A pada u ciebie?
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
To junior jest taki, ze zaciśnie zeby i pomimo, ze widze, ze sie czegoś boi czy cos to powie, ze jest ok... No, czyli jak prawdziwy facet ale tez ma chwile słabości, w dzien to co chwile sie przytula, buziaki... Nie pada, na "sucho" krąży wokół ale i tak juz straciłam nadzieje na ten deszcz. A moze by chociaz troszkę wspomógł juniora w alergii. Jak mnie Julka kopie... Uhuuhuuu! Ciekawe co tam u niej. Jutro prenatalne
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-06-08 o 23:33 |
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc ![]() Ja spac nie moge, junior wręcz na mnie spi wtulony (przytulil sie do brzuszka)i az dziw bierze, ze sie nie obudził bo Julcia akrobacje strzela jak ta lala ![]() Czekam az TŻ wstanie i pojedzie po pieczywko. Dzis prenatalne
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie ;-) ja wczoraj widzialam tylko blyskalo, nie spadla ani jedna kropla deszczu, pocieszeniem jest to ze jest chlodniej niz w poprzednich dniach
![]() Powodzenia na wizytach mamusie ;-) ja swoja mam za tydz w czwartek i jiz doczekac sie nie moge... :-D co do spania, ja przy otwartym oknie spie juz kilka nocy, woec mozna pkwiedziec ze spie jak zabita ;-) jak mi chlodniej to jakos tak blogo ;-) i pomyslec ze jeszcze niedawno bylam zmarzluchem nie z tej ziemi ;-) |
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
. Jeszcze od rana nerwy bo wielki panicz mnie nawet nie przeprosił a tylko do rana uwkurzał . I znowu cały dzień sama, niewyspana i zdołowana ![]() Pogoda do W nocy była burza , raz pierdyknęło tak że wyskoczyłam z kołdry a potem już cisza była . ![]() Roxana kciuki za prenatalne ![]() I dziś na obiad koperkowa z ryżem i jajkiem .
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ![]() Wyspałam się dziś ![]() Nie myślałam, że kiedykolwiek opady deszczu będą mnie tak cieszyć ![]() Dzisiaj mam wizytę , muszę wstać śniadanko zrobić, ale jeszcze chwilkę poleżę
|
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamusie.
Moj fotel wygodny byl ale nie umialam w nim zasnac wiec wskoczylam do lozka i jakos przespalam cala noc... Z pobodka jedna na krzyki Mai ze nos zatkany. Jednak ten deszcz jej nie pomogl ale moze w ciagu dnia bedzie jej lepiej bo chlodno dzis. Roxsna kciuki za wizyte Niespodziewajka25 ty nic sie nie denerwuj taki urok mezczyzn juz chyba. Moj tez jak czasem fochem rzuci to go do pionu ustawic trzeba a potem jak w zegarku chodzi. Ja dzis mam dentyste, dalej walczyc bedzie z moja kanalowym leczeniem. Mam nadz ze dzis juz skonczy.
|
#3339 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. A u mnie słoneczko póki co. Ale znając tutejszą pogodę do 10 się zachmurzy.
Cytat:
![]() Cytat:
Napisz później jaka Julcia duża.
|
||
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
kasperka... Kciuki trzymam, daj potem znac co i jak
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
|
|
#3341 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Kasperka i Roxi kciuki za wizyty ciekawe jakie maluszki duże
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, pamiętam ta zupe z dziecinstwa... Mama robila... Ale zapomnialam o niej.
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to się ładnie mężowi za ten bukiet kwiatów i perfumy odwdzięczyłaś Powodzenia na wizytach
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Co nie? Zamiast mu kiziu miziu zrobic hahaha
|
#3345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze knedle bym zjadła ![]() U mnie w nocy burza i lało,teraz trochę grzmi i leje... ![]() Powodzenia na wizytach ![]() Roxi ciekawe jaka duża Twoja Julka ja się jutro dowiem ile podskoczyla |
||
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
a no i odkryłam nowy sklep z odzieżą z USA
tzn mój mąż odkrył ![]() wchodzę, patrzę, a tam tyyyyyle bodziaków z CARTERS'a i Gerbera miałam już nic dla Młodego nie kupować, ale nie mogłam się oprzeć i kupiłam kilka szt w przyszłym tyg też tam pojadę, bo babeczka ma mieć nową dostawę
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
mms zobacze z laptopa. Ale zazdroszcze sklepu. Gdzie taki znalazlas?
Jak sie nazywa? Bez sensu ze aplikacja w tel zdjec nie pokazuje, ciekawe czemu.
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet nie wiem :p ale pewnie standardowo "Odzież z USA" u nas jest dużo tego typu sklepów, ale ten jest wyjątkowy pod względem jakości i czystości ubrań babeczka ma przebrane rzeczy, więc nic brudnego czy zniszczonego tam nie znajdziesz wiadomo, są rzeczy ładne i brzydkie (kwestia gustu), ale nie są zniszczone - nie wyglądają jak z taniego lumpeksu a bodziaki kupiłam po 3 zł
Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-06-09 o 08:43 |
|
|
|
|
#3350 |
|
Zadomowienie
|
mms22 to Ci sie trafiła gratka..tez lubie takie wynalazki,bylam dzis w lumpku ale nic nie znalazlam...
pranie chyba reczywiscie zrobie jakos za tydzien bo na razie pogoda nie rozpieszcza dd1dd ja bym zjadla knedle z truskawkami ,takie od mamusi niespodziewajka25 tez bym nie karala za wpadki przy nocnikowaniu,tez zawsze mowilam ze nastepnym razem sie uda,z kupą trwało ciut dłuzej ale tez się nauczył.. a zapomnialabym sie pochwalić: bylam wczoraj na wizycie,pojechalabym dopiero w srode ale nie mialabym z kim synka zostawic, a tak obrócilismy z TZ szybciutko,bylam 3cia ..takze bylismy chyba na 17:30 a wrocilismy jzu na 19stą..jeszcze zakupy zdazylismyz robic mala nie taka mała..ma juz1,5kg jak nie wiecej ... ponoc wyrosnieta,lozyko ok, ale mozliwe ze urodze ciut wczesniej,nawet pod koniec lipca a przybralam przez miesiac 1kg takze nie jest zle,choc ciezko mi jakbym przybrala z 20kg a jest niecale 10 na plusie,dawno w ciazy nie byłam ![]() teraz tylko badanie moczu, za miesiac na paciorkowca,tez mocz i ktg, wizyta dopiero13lipca bo gin jedzie na urlop ...
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-06-09 o 09:12 |
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie już nie taka mała |
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje patrzcie co wcinam
|
|
#3353 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć mamusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) tylko moja sflaczala
|
||||||
|
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
Ja wlasnie wrocilam z zakupow
zakupilam truskawki, ogorki malosolne i teraz bede sie obzerac :-D u nas nawet spadlo kilka kropli deszczu ;-)
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz w drodze, dziekuje za kciuki
odezwe sie po ![]() Aha, TŻ wygonilam bo my mamy ten problem w mieszkaniu, ze mamy wszędzie okna balkonowe a na dodatek w sypialni i u juniora niewymiarowe, których nie da sie uchylić, mozna jedynie normalnie otworzyc... I o ile u nas jeszcze to jakis przejdzie o tyle u juniora sie zwyczajnie boje zostawic otwarte okno, zeby nie daj Boże nie wypadł w nocy... Wiec biedak spi cała noc z zamkniętym oknem w tej duchocie. No i postanowiłam, ze zabiorę go do siebie gdzie miałam fajnie chłodno i okno otwarte a TŻ sie kisił u niego
|
#3356 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Ja właśnie odebrałam wyniki badań i hemoglobina spadła mi do 10. Ma któraś z Was taką? Boje się ze mój gin skieruje mnie do szpitala. |
|
|
|
#3357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jeny, myślałam, że się dzisiaj nie podniosę na to badanie krwi i moczu rano... no, ale jakoś się udało. To już za mną, wyniki po południu. Jutro wizyta i usg ![]() Zmęczona jestem ostatnio okrutnie, ciągle bym spała. Zaraz zresztą położę się na drzemkę. Trochę nadrabiałam forum i widziałam, że pisałyście, że ostatnio brak humoru - u mnie to samo. Ogólnie albo jestem rozdrażniona, albo jakoś mi smutno Poza tym naprawdę boję się porodu... czy ja sobie z tym bólem poradzę?A z lżejszych tematów - dziś na obiad młode ziemniaczki, schabowy i fasolka szparagowa ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
beatrix - fajnie ze mala rosnie i wszystko u was ok
dziewczyny kciuki za wizyty
|
#3360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
jeszcze chyba asienka ? I kto jeszcze? przyznawać się ![]() mniam fasolka ![]() U mnie dzisiaj nic chyba nie będzie na obiad jadę na pazurki
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

ale tez ma chwile słabości, w dzien to co chwile sie przytula, buziaki...
. Jeszcze od rana nerwy bo wielki panicz mnie nawet nie przeprosił a tylko do rana uwkurzał . I znowu cały dzień sama, niewyspana i zdołowana 

Gratulacje