|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Samochód na pół? No co ty taki mały prezent miałaby dostać? rodzice sami kupią samochód a do tego zorganizują imprezę na parę tysięcy jak wesele
2 moje znajome dostały samochód od rodziców. Jedna najnowszą megankę z salonu za 80tys, druga nawet nie wiem co to jest ale też prosto z salonu wyjechał . Tylko, że to córka prezydenta a druga to córka dużego prezesa.Szkoda że ja nie dostałam nic specjalnego od rodziców. Zwykły prezent jak na każde urodziny i byłam ogromnie wdzięczna że zorganizowali mi przyjęcie dla rodziny takie trochę większe, za imprezę do znajomych sama już sobie płaciłam
|
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak kogoś stać to proszę bardzo ale nawet jakbym miała kasę to nie pochwalam prezentów typu laptop czy telewizor na komunię ![]() w naszej czy P rodzinie nikt by na takie pomysły nie wpadł....... już od roku mamy ugadane że będzie rower
|
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
no się właśnie zastanawiam z czym wyskoczyć.
najgorsze jest to, że rodzice nie widzą w tym nic złego. (jakby nie mieli komputerów czy telewizorów w domu) |
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem ale ja myślę że koło 1000 się zmieścimy, to i tak sporo - moim zdaniem oczywiście ![]() obgadaliśmy to też z jego rodzicami i są jak najbardziej za bo ma jakiś stary rower
|
|
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Laptop na komunię - czy Ci ludzie na głowę już z tymi prezentami poupadali? Ja jak na komunię dostałam kolczyki i pierścionek to było super, a teraz
![]() A co do przebijania uszu to ja miałam przebijane jakoś w podstawówce, ale na pewno miałam więcej niz 10 lat chyba I potem tych przekuwek mama mi nie mogła zdjąć
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to dobrze, że mój chrześniak ma dopiero 18 miesięcy i cieszy go właściwie wszystko
Jaka pogoda u Was kochane?!? Na Mazurach była już wiosna, ale od wczoraj znowu śnieży i wieje... Brrr... Wiosno nadchodź szybko!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też słonecznie
a rano taki piękny błękit nieba mnie przywitał |
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tak wiosna... Już wystarczy tych ciepłych ubrań
Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2012-02-27 o 13:03 |
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie do 11 było pięknie, ale potem się zachmurzyło i śnieg zaczął walić. I musiałam pójść do labu po wyniki - udało mi się akurat wstrzelić w przerwę między śnieżycami
![]() Ale jak się ubierałam podarłam na sobie jedyne spodnie w które się jeszcze mieszczę
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Zadomowienie
|
Ja powoli też zaczynam sie borykac z problemem prezentu na komunie, myśle że kupie chrześnicy aparat a jezeli bedzie miała to myśle ze jakies ładne kolczyki albo łańcuszek.
A co do tych ogromnych prezentów to moja koleżanka chrześniakowi kupiła laptopa. Troszke za drogi prezent tak mi sie wydaje. Co do kolczyków to babcia przebiła mi uszy przed komunią a w wieku 14 lat sama sobie przebiłam dwie dziurki w lewym uchu i jedną dziurke zrobiłam sobie na chrząstce. No ale teraz juz nosze tylko te podstawowe.
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dawno mnie nie było, ale ostatnio nie mam czasu na nic Co do kolczyków to ja sobie przebiłam jak już chodziłam do podstawówki i strasznie byłam zła na mamę, że nie przebiła mi ich wcześniej, jakbym nic nie pamiętała a wtedy strasznie to przeżywałam ![]() a ja mam niedługo chrzciny chrześniaka który ma dwa latka macie jakieś pomysły na prez\ent? myślałam o łańcuszku z białego złota, ale co jeszcze?
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
moja ciocia ma 7 wnuków i zaczęło się od najstarszej, która miała 18stkę-dostała laptopa. 2 lata później była komunia-chłopak dostał laptopa. Rok później jego kuzynka-nie może być gorsza, dostała laptopa. Potem brat tego pierwszego miał komunię-laptop. Potem siostra tej drugiej na komunię-laptop. Potem brat tej pierwszej miał 18-no co
teraz są chrzciny najmłodszej. Myślicie, że chociaż mały tablecik jej się należy? ![]() strasznie lubię tą ciocię, ale ona jest za dobra, i jak ją wnuki (wykorzystywacze wszyscy ) proszą babciu laptopa to ona bierze kolejne raty
|
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak tylko muszę mieć jakieś spodnie poza dresowymi, w które się mieszczę jeszcze
Chyba jakieś legginsy muszę sobie kupić, bo spodni ciążowych już nie ma sensu.Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Na allegro znajdziesz fajne i tanie legginsy dla kobiet w ciąży.
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko czy zdążą przysłać tak szybko, żeby jeszcze był sens? ![]() Co do prezentów - zdecydowanie niektórzy przeginają. Pytanie też, czym się dzieciak interesuje - mój brachol na komunię nie dostał komputera (laptopów to jeszcze wtedy chyba nawet nie było , miał komunię jakieś 17-18 lat temu, coś koło tego), a że był maniakiem komputerowym pomimo całych 8 lat na karku, to kupił go sobie sam za pieniądze, które uzbierał
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, jeżeli jakiś dzieciak bardzo chce komputer to niech sam postara się trochę pieniędzy nazbierać. Jeżeli wszystko będą rodzice podstawiać pod nos to co z niego wyrośnie... Ja bym tam nie dała chrześnicy więcej jak 800zł w ramach tego mogłabym kupić prezent np rower, aparat lub coś potrzebnego. |
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z uzbieranych pieniędzy kupienie tego co się chce to dopiero jest frajda
|
|
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() Pamiętam jednego sprzedawcę, który raz nam towar wysyłał ponad dwa miesiące. Po kilku groźbach policją w końcu raczył wysłać (buty motocyklowe i inne bzdety tego typu tam były), ale i tak dostał negatywa. Przegiął. Ja rozumiem poślizg tydzień-dwa, ale ponad dwa miesiące? Od tego sprzedawcy jestem ostrożna i nie czepiam się tygodniowego poślizgu ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio jak zamawiałam ręcznik po 2 tygodniach zerowego odzewu od sprzedającego napisałam kilka maili z zapytaniem co jest. Dostałam odpowiedź, że tego nie mają na stanie tego towaru. Dostałam zwrot kasy na konto. Komentarza nie wystawiałam, bo w sumie do transakcji nie doszło.
A legginsy kupiłam wczoraj normalne - nie wyglądam powalająco, ale mi wygodnie
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Ivona gdybym tak czasami nie zdążyła to już życzę szczęśliwego rozwiązania
|
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 16 dni to szybko minie tym bardziej jak Kubuś będzie niecierpliwy i nie będzie chciał zostać tam do końca, więc może faktycznie zamawianie spodni nie miałoby sensu
|
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś mam wizytę i się dowiem kiedy będę miała tą cesarkę, ale w razie co torba spakowana
|
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
Po wizycie ok - cesarka ustalona na 12 marca, a jeszcze 5 marca mam przyjsć na usg, zeby zobaczyć jak duży chłopak nam wyrósł. Ale po wejściu do gabinetu lekarka od razu powiedziała, że mi brzuch bardzo podskoczył
Jej nie do wiary, że jeszcze 11 dni i będę miała swojego synka koło siebie - chyba będę ryczeć ze szczęścia i przejęcia cały czas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

. Tylko, że to córka prezydenta a druga to córka dużego prezesa.

I potem tych przekuwek mama mi nie mogła zdjąć
=> 55

to ona bierze kolejne raty