|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
|
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
musze przyznac racje
przynajmniej ostatnio tak wyglądała
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe co dzisiaj bedzie... tylko mi tu nie streszczac odcinka i nie zdradzac tajemnic
.
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
też jestem ciekawa
|
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3366 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzis nie będę oglądać....... więc mam nadzieję że nic ciekawego nie bedzie się działo
|
|
|
|
#3368 |
|
Konto usunięte
|
Nafiyga-to napisz tylko czy bedzie Ewa z mezem-w szczegolnosci chodzi mi o jej meza.
|
|
|
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
nafiyqa zdradz
![]()
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
no
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Pawel zaprasza Terese na kolacje, gdzie czeka juz na nich Agnieszka. W tej romantycznej atmosferze Pawel prosi ja o reke, na co ona oczywiscie przystaje. (pewnie sie nie cieszycie
![]() ) Cala 3 przeprowadzi sie do Warszawy, do mieszkania po profesorze. Ale glowa do gory! Niedlugo Teresa bedzie zmuszona do zejscia planu, gdyz jest w ciazy. Scenarzysci umieszcza ja w szpitalu, gdzie bedzie leczyc sie z malogroznej choroby.Kolo domu Ewy, pod nieobecnosc Leszka, kreci sie nieznany mezczyzna. Z czasem okazuje sie, ze jest to byly maz matki Ewy, ktory zostal oszukany przez rodzine i nie ma grosza przy duszy. Marysia i dr Rogocki udzielaja pomocy starszemu mezczyznie. Ten w zamian opowiada im historie swej milosci - po smierci zony ponownie sie zakochal. Maria pod wplywem tej opowiesci postanawia spotykac sie z Arturem. Kuba bardziej zainteresowany jest Marzena niz Madzia, ktora bezskutecznie stara sie zwrocic jego uwage na siebie. Do Marty przychodzi jej dawna przyjaciolka. Opowiada jej o swoim nowym chlopaku. Gdy Marta poznaje go, okazuje sie, ze jest facetem, ktorego ona w swoim czasie skazala na wiezienie. Miedzy Markiem i Grazyna dochodzi do pocalunku. Speszony Marek wraca do domu, gdzie Hanka wpada na genialny pomysl. Mariusz opowiada jej o swoim malzenstwie, ktore rozpadlo sie przez zazdrosc zony. Dlatego tez Hanka chce zaprzyjaznic sie z Grazyna i zaprosic ja na kolacje... Narazie tyle, bo wiecej nie pamietam ![]() ![]()
|
|
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
spoko
) dzieki
|
|
#3373 |
|
Konto usunięte
|
Czyli bedzie-wiec nieogladam
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
jak miło że napisalałas
fajnie sie zapowiada...
|
#3376 |
|
Rozeznanie
|
no i bardzo dobrze wkurza mnie ta cala teresa i agniecha
i strasznie denerwuje mnie ten watek .... :// ciekawe jak sie rozwinie watek z marzena
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcia, to po co wchodzisz tu?
Nie jestes do tego zobowiazana![]() Ojjj warszawianko, nie rezygnuj z odcinka dla jednej, apatycznej Ewy ![]() Wrrr, ja tez jej nie trawie. A zreszta jak calej tej rodzinki.Heh raczej nie oni agnes, tylko po prostu natura nie wybiera, a w jej wieku zegar biologiczny juz tyka ![]()
|
|
|
|
#3378 |
|
Konto usunięte
|
Nafiyga,Dorci chyba chodzilo o to,ze denerwuje ja watek z Teresa w serialu
![]() chyba.... Wiesz co,o ile Ewe jeszcze jakos zniose tak jej meza i Olenki juz nie moge...Nie ma szansy-musze wtedy przelaczac bo mnie na wymioty zbiera jak widze go takiego ulizanego i w ogole takiego... |
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem w takim razie i przepraszam
![]() Heh Leszek to dla mnie tez takie flaki z olejem. Rozwala mnie jego "stanowczosc". I ten krecony loczek na glowie tez, hehe:P Jak sie pastwic nad kims, to na maxa ![]() ![]() Szczerze mowiac, to nie wiem czy akurat w dzisiejszym odcinku bedzie watek Ewy i rodzinki. Napisalam to, co bedzie w najblizszym czasie Bo czesto tak jest, ze danego dnia jest tylko 1 ciekawa akcja, a reszta nuuuuda...
|
|
|
|
#3380 |
|
Konto usunięte
|
aaaa,myslalam ze to wszystko dzis
![]() Wlasnie-Leszek...zapomnialam jak on sie nazywa. I ten loczek heheehe rzeczywiscie dobry |
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Pan Loczek
Czyżby między Marią a Rogowskim pojawi się romansik?
|
|
#3382 |
|
Rozeznanie
|
ODC 440
Marta informuje prezesa, że nie wróci na razie do pracy. Bierze urlop wychowawczy co najmniej na rok. Tymczasem Rafał proponuje Marcie pracę: prowadzenie działu porad prawnych w gazecie. Telewizja nadaje reportaż o firmie Mileckiego. Jacek ukradł podobno pieniądze klientów i wyjechał. Marta bardzo się tym niepokoi. Do jej drzwi puka Ola. Dziewczyna jest załamana i cała we łzach. Potwierdza, że Jacek zniknął. Hanka wyjeżdża na egzamin do Warszawy. W stolicy zatrzymuje się u Jolki. Wyznaje, że bardzo boi się o swoje małżeństwo. Marek umawia się z Grażyną na spacer. Gdy chce dziewczynę pocieszyć po rozstaniu z Claude'em, dochodzi między nimi do kolejnego pocałunku. Całującą się parę zauważa z daleka Lucjan. W domu od razu robi synowi wymówki. Renia wyznaje Marii, jaki żal czuje, myśląc o ciąży i szczęściu Niny. Boi się, że jej były mąż zacznie zaniedbywać dzieci. Filarska odwiedza Zduńską w pracy. Skarży się na męża - ich kontakty to już regularna wojna. Maria zapowiada, że być może znajdzie rozwiązanie jej problemów. Do przychodni zagląda też Andrzej. Zduńska prosi go o przysługę - podwiezienie do Grabiny. Jest bardzo tajemnicza. Mówi tylko, że znalazła tam idealny prezent dla ojca. ODC. 441 Barbara martwi się o męża: widzi, że Lucjana coś go gryzie. Nie wie, że chodzi o problemy syna. Tymczasem Marek prosi Grażynę, żeby pozostali jedynie przyjaciółmi. Tyle, że na pożegnanie znowu ją całuje. Maria ma chandrę, dzwoni do Rogowskiego, który od razu wszystko rzuca i pędzi na spotkanie z nią. Po mile spędzonym dniu lekarz podwozi ją do Grabiny. Zduńska ma dla ojca niespodziankę: kupiła mu w prezencie sad. Marcin musi wyjechać na konferencję i prosi Kubę, aby zaopiekował się Marzeną. Dziewczyna jednak szybko znika. Okazuje się, że pod nieobecność brata ukrywa w domu Sławka, który uciekł z terapii. Madzia kolejny raz próbuje zbliżyć się do Kuby - znów z mizernym skutkiem. W końcu wyznaje Kindze, że musi sobie wybić tego chłopaka z głowy. Tymczasem ojciec Madzi, który bardzo Kubę polubił, sugeruje, że córka mogłaby się z nim związać.
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
O widze, ze jeszcze inne informacje, niz ja podalam
![]() ![]() Qrde, szkoda mi, ze Marta nie jest z Jackiem..Bo ten Norbert-straszny sztywniak (mowie o poczuciu humoru). Zreszta do Jacka jakos bardziej pasowala, a teraz zrobila sie z niej taka stateczna matka. Marek natomiast dziala mi na nerwy, wrrrr. Ma chlop taka babe (fakt, czasami troche nudnawo z nia ![]() ) i nie moze oprzec sie innej!! Faceci...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
zabić Marka i tą france Grażyne !!
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
ale Paweł dowalił
oświadczył sie na stojąco
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Te oświadczyny były jakieś takie drętwe
Znowu pojawił się Rafał i na dodatek watek z Jackiem...eh
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3388 | |
|
KWC
|
Cytat:
Poza tym Marcie było paskudnie w tym "szałowym" makijażu. Wyglądała blado, nijako, a te zielone cienie...pfff A oświadczyny Pawełka nie wróżą nic dobrego. Będzie więcej mimozowatej Tereski |
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy, wyglądała wspaniale
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

.
Galeria - zajrzyj

.
. nie wiem po co w ogole go nakrecili