|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Ja mówie DOBRANOC KOCHANE
|
|
#3392 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Wtajemniczenie
|
papa ja też idę lulu...dobranoc
|
|
|
|
#3394 |
|
Zadomowienie
|
Ehh a jak zwykle nie zdazylam :P ,ale musialam zrobic kolacje tż ,a jeszcze go nie ma
,pozmywac ,pranie rozwiesić ,małej antybiotyk dac i tak mi zleciało uffffAga mi tż zawsze seksik z tż pomagał na bol ,ale ostatnio juz nie ![]() Śpijcie słodko
|
#3395 |
|
BAN stały
|
A ja prasowalam 4 godziny
. Ogladnelam sobie "Karol - papierz ktory pozostal Polakiem" i sie wzruszylam ![]() Ide spac bo juz 00.30 u mnie a mnie znowu glowa boli
|
|
|
|
#3396 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć babeńki
W końcu zaświeciło słoneczko...Dziś koniec roku szkolnego i moi chłopcy są jak skowronki radośni...nie dziwię im się...zasłużyli na fajne wakacje...teraz tylko modły ślemy do nieba o dobrą pogodę Kubulek już rozrabia ...więc zdrów już jak ryba Ja nad ranem @ dostałam ...i teraz szukam po szafkach tabletek i proszków |
|
|
|
#3397 |
|
BAN stały
|
Anetko wspolczuje @.
![]() A dzis spalam tylko 5 godzin . Teraz oglada bajke i sobie lezy na foteliku a ja pije kawulca bom zaspana jak mops.Pogoda u nas dzis iscie letnia, slonce grzeje odkad wstalo i dzis we trojke idziemy na piknik DLACZEGO JA NIE MAM OGRODKA??? ![]() . Patrze przez okno a sasiadka z boku siedzi sobie na lezaku w pizamie i pije kawke na jej wielkim i pieknym ogrodzie. Jej dzieci calymi dniami sie tam bawia w piaskownicy lub baseniku a mnie zazdrosc zrzera, ja sobie moge jedynie na chodniku usiasc . Nasz dom jako jedyny z calego szeregu nie ma ogrodu tylko mala trawke za domem ktora nalezy do mieszkania na parterze i tak
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-19 o 08:19 |
|
|
|
#3398 |
|
Zadomowienie
|
Czesc z rana. Wczoraj was nie bylo i potem juz nie moglam wejsc![]() Anetko dzieciaki szczesliwe to i mama szczesliwa ![]() Aga nic sie nie martw nie masz ogordka to i nie musisz pielic zielska ![]() Izunku ja moge CI oddac w ramach przyjazni kilka godz wieczornych np 20 i 21 co ty na to ![]() ![]() o matko swieta Aga 4 godz prasowania tos ty chyba cala garderobe wyprasowala ![]() ![]()
|
#3399 |
|
kobieta za ladą
|
hej
ja mam dziś troche pracy z 3 prania muzse wstawić posegregować to co wyschło poprasować(1 raz od nie wiem kiedy bo ja prasuje kiedy musze) i zacząć wstępne pakowanie... od niedzieli popłudnia mnie już nie ma.....zaprowadzamy psa do teściów modem plusa czyli net pożyczamy szwagrowi a w poniedziałek sruuuu i nas nie ma.......dziewczyny które mają polsat cyfrowy czy u was też zanika całymi dniami ten sygnał cbeebies???
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
hello
ale zem wyspała![]() uspie młoda na drzemke i z/w ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- nom,już jestem ![]() Aga@ mamy w tym samym czasie i pamietam jeszcze któraś chyba ma podobnie,ale nie pamiętam kto ![]() Dudi jedziecie pociągiem?ile czasu będziecie jechać? wczoraj powiniakowałam troche z koleżanką,pózniej pomalibuwałam i jakaś ta głowa ciężka dzis
|
|
|
|
#3401 |
|
kobieta za ladą
|
ira tak jedziemy pociągiem....wyjeżdzamy o 8.30 o 15 .30 jesteśmy na miejscu czyli 7 godzin.......
|
|
#3402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3403 |
|
BAN stały
|
Kinia ja sobie nie licze co ile dni mam @ wiec teraz bedzie mi latwiej, jak wiem ze Ty juz masz to ja tez powinnam miec, a jak nie ma to
moze byc niespodzianka. Niezly sposob dla mnie (czyt. lenia)Dudi widze juz podeksytowana wyjazdem jestes ![]() A mnie znowu glowa boli, na szczescie znosnie. No ale czemu tak mam od 3 dni . Wczoraj to spalam tylko 5 godzin, zawsze spie z 7. No ale to i tak za malo. Przed ciaza spalam po 12 godzin a w ciazy to 24h/ dobe |
|
|
|
#3404 |
|
kobieta za ladą
|
ira no nie wiem z Torunia do Warszawy jedziemy Inter Regionem tylko tam jest 2 klasa i jest to pociąg specjalny
a z Wawy do Skarżyska pospiesznym 2 klasą ja razcej myślałam o przedziale dla podróżnych z większym bagażem bo my przecież z wózkiem a jak bedzie więcej matek z dziecmi to nie zastawie pzrecież przedziału.....
|
#3405 |
|
Zadomowienie
|
Aga
Dudi no chyba że tak,ale myślę że za dużo ludzi nie bedzie bo poniedziałek niby ![]() Kurna wczoraj teśc do mnie że musze odpocząć że strasznie na zmęczoną wyglądam i musze odpocząć,tak kurna gdzie mam odpocząć?! dobił mnie
|
|
|
|
#3406 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Dudi dasz rade nie stesuj sie tylko sie ciesz że wyjezdzasz
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ja mam z Wami okres... własnie sie skończył a był gdzies od 9czerwca
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Ja po raz kolejny mam zmiane w swoim życiu... nie wiem czy na lepsze... to się okaże. Mysle jakby to wszystko pogodziec i powoli zaczynam wierzyc ze sie uda... jak dla mnie to duzy sukces
|
#3408 |
|
Zadomowienie
|
Dudi ja nei wiem a jest taki przedzial dla tych z wiekszym bagazem??
No koniecznie szukaj przedzialu dla matki z dzieckiem i ciesz sie a nie stersuj KAsia ma racje co ma byc to i tak bedzie Maladt jak twoj okres trwa 10 dni tio chyba cosik nie gra??? bylas u lekarza?? Ira no kurna wez wcisnij mala jej tatusiowi wygon na spacer i sie przespij kurka tobie sie tez cos od zycia nalezy
|
#3409 |
|
kobieta za ladą
|
ira no niby poniedziałek tylko ze początek wakacji
![]() ale damy rade w końcu z chłopem jade ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- są takie przedziały bo np jak jest pzrewóz rowerów czy innych takich........
|
#3410 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja szukam jakis wakacji dla nas, niedaleko i znalazlam fajne, godzine drogi od nas: klik W zakladkach sie klika : galeria, aktrakcje , zakwaterowanie i jak nas znalezc. Fajne, bo ja bym chciala na taki kemping. A ze nas bedzie 8 osob + MIli to w sam raz taki karawan z 3 sypialniami. Chcielismy taki tydzien temu na wlasnosc kupic, bo nie byl drogi (13 000 funtow), ale roczne utrzymanie go kosztuje 2000 funtow a za taka kase sie ma wypasione wczasy na Majorce .A to przykladowy karawan: klik A wy gdzie sie wybieracie na wakacje? Dudi wiem
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-19 o 11:20 |
|
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam 1 u gina po porodzie... obecnie brak czasu, bo tylko Torun wchodzi w gre.
Jesli chodzi o wakacje to ja spedzam w domu, albo u mnie na działce... także szaleństwo
|
#3412 |
|
BAN stały
|
A ja nie bylam u gina po porodzie w ogole. Takze Anglia jest poje**** pod tym wzgledem. W ogole do gina sie nie chodzi. Tylko ze skierowaniem od lekarza rodzinnego gdy cos sie dzieje
|
|
|
|
#3413 |
|
Zadomowienie
|
ech Evelinko,Tż praktycznie w domu nie ma,czasem nawet na weekendy pracuje dlatego musze sama sobie radzić
![]() Co do gina,to ja byłam 3 razy od porodu,i teraz za 2 tygodnie umówiłam sie na cytologie ![]() u nas wtym roku wakacji nie bedzie ze względu na nową prace Tż,a miałam taką nadzieje... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3414 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga wpadnij na Mazury do gina...fajne ,przystojne chłopy się tu specjalizują
![]() Na wakacjach jak zwykle na bahama...toż przecie od września na nich jestem Miałam se pod domek jechać nad jeziorko ale sama nie lezę ...nie mam ochoty na stołkowe kawy...wolę pobyć już w blokowisku ![]() Cosik mnie główka mocno boli...,spadło nagle i chlapło strasznie cisnienie i tak mnie wciągło w chodnik że ledwo do domu dolazłam..... Iza dietka jest luzik....no i spadnęły mi dwa centymetry z oponki...jezuuuu jak się cieszę...może do września wsio zleci co niepotrzebne...ehhhh..mar zeń ciąg dalszy ![]() Weronika teraz to tylko do przodu pójdzie...no i zdecydowanie i konsekwentnie działaj...będzie oki... Dudi ja umrę bez Ciebie...się zaryczę ...wiesz??...niedobra jesteś nie pomyślałaś że my tu tęsknić jak cholera będziemy
|
|
|
|
#3415 |
|
kobieta za ladą
|
Anetko no miło mi strasznie
))) ja też będę tęsknić................ ale wiesz te 9-10 dni anprawde szybko miną i będziemy znowu razem
|
#3416 |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi to prawie wieczność...ja już usycham z tęsknoty za Gosią a teraz i Ty wybywasz...i to bez neta...a może Ci poczta polską go poślę....co??
|
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
ej,a gdzie Kurzi podziała?
Anetko czekam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3418 |
|
kobieta za ladą
|
Anetko gdybym chciała to byśmy wzieli lapsia i neta ze sobą ale chcemy an 1000000% wykorzystać ten czas..... dostęp do neta będzie przecież ma go moja siora i siostrzenica ale ja nie będę z niego kozrystać
chce nacieszyć sie domem bo prawdopodobnie nie tak szybko tam pojedziemy....... a mnie sie dozcekasz.......zresztą Kurza mnie zastąpi jak wróci ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- ira Kurzi sie wczasuje.......... wraca 27 .......
|
#3419 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dudidku wszystkie bedziemy tesknic .A ja mam dzisiaj nudny dzien. Caly czas przysypiam wszedzie gdzie nie siade. Dobrze, ze mala dzis 2x spala to troche spokoju mialam. A kawy nic nie pomagaja
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Zadomowienie
|
Wczasy mam w pracy
![]() A ja mojego syna nawet świadectwa nie widzialam bo zapomniał u mamy kolegi w aucie ciekawe co tam bedzie ale chyba dostał promocje![]() Aga fajne rzeczy pokazujesz;D Dudi nawet jabys wziela to bys czasu na net nie miala ![]() Anetko gratulacje zrzucenia zbędnych cm.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

Żyleta 

,pozmywac ,pranie rozwiesić ,małej antybiotyk dac i tak mi zleciało uffff

. 
. Patrze przez okno a sasiadka z boku siedzi sobie na lezaku w pizamie i pije kawke na jej wielkim i pieknym ogrodzie. Jej dzieci calymi dniami sie tam bawia w piaskownicy lub baseniku a mnie zazdrosc zrzera, ja sobie moge jedynie na chodniku usiasc

moze byc niespodzianka. Niezly sposob dla mnie (czyt. lenia)