|
|
#3421 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wybielanie zębów- wątek zbiorczy
Nie, nie znam ich.
Próbowałam Blend-A-Med. Mam też jakiś zestaw w strzykawce, ale na razie nie używałam. |
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
mnie crest najbardziej wybielily, kupilam te supreme na all, stosowalam tez biala perle z nakladkami i strzykawka wlasnie, ale efekt byl mniej widoczny
http://allegro.pl/paski-wybielajace-...838914039.html
nasz dzień Edytowane przez malamenda2009 Czas edycji: 2012-12-06 o 15:18 |
|
|
|
|
#3423 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
Zobaczę jeszcze co będzie po tym drugim zabiegu i wtedy pewnie na paski zdecyduję się.Chciałam na urodziny błysnąć uśmiechem a błysnę pustym portfelem, bo ani kasy nie mam, ani efektu. Mam taki kolor zębów jak na tym allegro, "after". Oby rozjaśniły mi się. Edit: Jednak od razu zamówiłam
Edytowane przez _Lily_ Czas edycji: 2012-12-06 o 15:31 |
|
|
|
|
#3424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3425 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie wydaje ze czasem to wybielanie z lampa to jest pic na wode
zreszta slyszlam takie opinie czesto...sama jestem za paskami, choc efekty uboczne moga byc gorsze - duza nadwrazliwosc, ale mozna sobie z tym poradzic - colgate sensitive, sensodyne, fluoryzacja, elmex zielona
|
|
#3427 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3428 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
także nie ma związku z przesadzeniem a brakiem efektu. no i jasne, że przesadzać nie można, ale to wtedy inne problemy dochodzą |
|
|
|
|
|
#3429 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3431 |
|
Przyczajenie
|
Chyba tak samo jak po pierwszym zabiegu, może odrobinę jaśniejsze, nie białe, ale pewnie do pierwszej kawy
![]() Nawet pytałam dentystki czy to normalne, że nie widać żadnej różnicy. Ona twierdziła uparcie, że widać... No ale w końcu powiedziała, że nie raz zdarzają się takie przypadki. |
|
|
|
|
#3432 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Przyczajenie
|
Chyba nie zawsze, bo mi nie pobrała koloru i to mnie dziwiło, bo widziałam, że tak się robi.
Zresztą teraz już po ptakach, skoro ja gołym okiem różnicy nie widziałam. Te paski Crest też zużyję. |
|
|
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
jesli stomatolog wykazal sie taką niekompetencją to samemu nie mozna było poprosić ??
Edytowane przez niemodnaPOLKA Czas edycji: 2012-12-11 o 11:38 |
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
czasem tak rzeczywiscie jest, ze sie nie wybiela, ale powinno sie okrelic kolor przed i po i zrobic fotke w tych samych warunkach dla porownania
moze mozesz zrobic reklamacje? a daj znac jak z paskami Ci pojdzie, mam nadzieje, ze bedzie jakis efekt a robilas wczesniej skaling i piaskowanie? pamietaj tez zeby podczas wybielania zachowac biala diete - zero papieroskow, unikanie kawy, herbaty, szczegolnie zielonej, czerwonego wina, barszczu ew. polecam picie przez slomke, nawet kawy, moze to glupio wyglada, ale pomaga
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten nowy system BP to co dokladnie, bo nie moge znalezc w tym Twoim linku?
|
|
|
#3437 |
|
Raczkowanie
|
a czy któraś z Was. stosowala moze PASKI WYBIELAJĄCE SHEER WHITE 20% jestem bardzo ciekawa
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie macie zdanie odnośnie wybielania akceleratorem LED ?
Z góry dzięki za informacje
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Rozeznanie
|
LED to sa własnie te wszystkie lampy (np. Beyond czy inne). Jeśli chodzi o laser to nigdzie laserem nie wybielają. Jeśli gdzieś reklamują 'wybielanie laserowe' to i tak jest to lampa LED. Mocniejsza bądź słabsza ale LED.
|
|
|
|
|
#3440 |
|
Raczkowanie
|
beyond to nie LED , wiec jak sie wypowiadasz na ten temat to miej chociaż trochę pojęcia.
|
|
|
|
|
#3441 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się dokładnie z wypowiedzią domisi2012. |
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a dlaczego paski WHITESTRIPS są tak masakrycznie drogie !? :O Na wakacjach kupiłam je za 60zł, a teraz prawie 200zł ... Czyżby zostały wycofane z produkcji? Może ktoś wie?
|
|
|
|
|
#3443 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
już bym chyba wolała zaoszczędzić i pójść na wybielanie do gabinetu. tyle kasy a efekt niepewny
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jakie jest porownanie sheer white do crest?
uzywala ktoras obu i moze porowanac? btw widze ze cresty zdozdzaly dwukrotnie
|
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie pytanie... jakbyście miały do wyboru wybielanie lampą Beyond albo wybielanie jakimś tam żelem + naświetlanie to co byście wybrały?
Widzę, że ta metoda beyond jest droższa, to znaczy, że i lepsza? Przyznaję się bez bicia, że w temacie jestem zielona. Czaję się na groupona, bo nie mam zbyt dużo kasy ostatnio a szykuje mi się zdjęcie aparatu. Co byście poleciły? Wolałabym jednorazowy zabieg w gabinecie niż coś do stosowania w domu (trochę popalam papierosy itd., nie wytrzymałabym tyle dni). Ogólnie jaki byłby najskuteczniejszy? Aaaa i ważne! Ja nie mam przebarwień. Moje zęby są hmm.. trochę żółtawe - tragicznie żółte też nie są, ale porównując je z innymi, zazwyczaj moje wypadają trochę "żółciej" :P z tym, że jest to chyba mój naturalny kolor kości, bo mam takie od dawien dawna, jak jeszcze nie paliłam. Kawy ani wina prawie wcale nie piję. Stąd pytanie: czy naturalnie żółtawe (nie wynikające z przebarwień) zęby też da się wybielić? Dzięki z góry za odpowiedź Edit: Dla lepszego zrozumienia o co mi chodzi podaję linki do groupona, które różnią się cenowo i nie rozumiem właściwie czym jedna oferta różni się od drugiej: http://www.groupon.pl/oferty/warszaw...talspa/2949785 i http://www.groupon.pl/oferty/radom/W.../15787267?nlp=
"Wolę być jego dziwką, niż Twoją żoną!" - Rose (Titanic) " Edytowane przez Antarktyda Czas edycji: 2013-01-12 o 18:39 |
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wybrala wybielanie nakladkowe u dentysty, i czasem rzeczywiscie zeby moga sie nie wybielic - przeszlabym sie to skonsultowac ze stomatologiem
|
|
#3447 |
|
Przyczajenie
|
ok. a czy moze ktoś polecić coś za rozsądną cenę do domowego użytku ??
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
caly watek jest o tym
![]() crest, biala perla, blanx itd itp
|
|
#3449 |
|
Przyczajenie
|
Ok dzieki za informację.
Ale cały czas się zastanawiam. Czy pasta żel paski czy te wybielacze takie w aplikatorze bezpośrednio na zęby ( takie w penach). Ostatnio nawet gdzies czytała że któryś producent przekazuje jakąś część na organizacje które pomagają pieskom. Może wiesz które wybrać chodzi mi o fakt która substancja czynna jest bezpieczna Z góry Dziękuje za odpowiedź |
|
|
|
|
#3450 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za info.
Ale ja się cały czas zastanawiam które wybrac pasta, zel, pasek czy te w penach. oOstatnio czytałam nawet że którys z producentów przekazuje jakąś częśc dochodu na pomoć zwierzętą. Może się orientujesz która substancja czynna jest najbezpiecznijsza w wybielaczach. Dziękuje za informacje. P.S przepraszam jak dubluje posty ale dopiero uczę się obsługi tego forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Zobaczę jeszcze co będzie po tym drugim zabiegu i wtedy pewnie na paski zdecyduję się.
zreszta slyszlam takie opinie czesto...sama jestem za paskami, choc efekty uboczne moga byc gorsze - duza nadwrazliwosc, ale mozna sobie z tym poradzic - colgate sensitive, sensodyne, fluoryzacja, elmex zielona

już bym chyba wolała zaoszczędzić i pójść na wybielanie do gabinetu. tyle kasy a efekt niepewny