Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-18, 10:07   #3421
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Co do obaw o suknie to mam ich mnostwo to dlatego ze jak szukalam sukni to podobaly mi sie bardzo rozne modele i nie mialam sprecyzowanego celu poza tym w salonie bylam tylko z mama i przymierzalam dwie suknie i mnie sie podobala ta bardziej skromna, ale jak juz pisalam mama i eksepedientka stwierdzily ze wygladam jak dziecko komunijne i ze znikne w tlumie i ze lepiej mi w tej zupelnie innej, wiec stwierdzilam ze rzeczywiscie na wlasnym weselu nie mozna wygladac NIJAK, ale teraz mam watpliwosci ale chyba zostane przy niej bo zaliczka 600zl wplacona dziewczyny z "sukni marzen" mnie pocieszyly i tylko to trzyma mnie przy nadziei ze nie jest taka zla.....
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 10:58   #3422
basia100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Co do obaw o suknie to mam ich mnostwo to dlatego ze jak szukalam sukni to podobaly mi sie bardzo rozne modele i nie mialam sprecyzowanego celu poza tym w salonie bylam tylko z mama i przymierzalam dwie suknie i mnie sie podobala ta bardziej skromna, ale jak juz pisalam mama i eksepedientka stwierdzily ze wygladam jak dziecko komunijne i ze znikne w tlumie i ze lepiej mi w tej zupelnie innej, wiec stwierdzilam ze rzeczywiscie na wlasnym weselu nie mozna wygladac NIJAK, ale teraz mam watpliwosci ale chyba zostane przy niej bo zaliczka 600zl wplacona dziewczyny z "sukni marzen" mnie pocieszyly i tylko to trzyma mnie przy nadziei ze nie jest taka zla.....
Jak masz fotkę, to pokaż nam
Ja w swojej sukni zakochałam się od pierwszego wejrzenia, w pierwszym salonie, do którego weszłam. Potem przymierzałam inne, nawet jedną wybrałam (uznałam że ta wymarzona jest za bogata do cywilnego), ale i tak pójdę w tej co sobie wymarzyłam

To przecież Twój ślub, i powinnaś iść w tym, w czym chcesz, mama i ekspedientka mogą Ci doradzić, ale wybór i tak należy do Ciebie.
basia100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 11:02   #3423
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basia100 Pokaż wiadomość
Jak masz fotkę, to pokaż nam
Ja w swojej sukni zakochałam się od pierwszego wejrzenia, w pierwszym salonie, do którego weszłam. Potem przymierzałam inne, nawet jedną wybrałam (uznałam że ta wymarzona jest za bogata do cywilnego), ale i tak pójdę w tej co sobie wymarzyłam

To przecież Twój ślub, i powinnaś iść w tym, w czym chcesz, mama i ekspedientka mogą Ci doradzić, ale wybór i tak należy do Ciebie.
Problem w tym ze nie mam zdjecia w sukni, bo w pospiechu nie wzielam ze soba aparatu, a salon jest w innym miescie teraz mam sajgon w pracy, ale jak tylko zrobi sie luzniej to musze sie tam wybrac, by cyknac jakas fotke
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2008-12-18, 11:38   #3424
basia100
Raczkowanie

Maggie, zrobisz jak uważasz, ale pamietaj, że ten dzień będziesz wspominać do końca życia. Mniejsza o zaliczkę, może da się to odkręcić.
Słuchaj przede wszystkim siebie.
Nie będziesz wyglądać jak dziecko komunijne i nie znikniesz w tłumie. To TY jesteś panną młodą i i tak bedziesz najpiekniejsza tego dnia.
Moja rodzina, a raczej rodzina Tż prawdopodobnie mnie zje za moją suknię. Ale ja taką chcę i koniec.
Stary 2008-12-18, 11:46   #3425
agnusek22
Wtajemniczenie

Maggie a może to po prostu stres? W wolnej chwili idź do salonu, przymierz ja, zrób zdjęcie...jesli uznasz, że to nie ta, to spytaj panią w salonie, czy zaliczka nie moglaby pójść na konto innej sukienki

Basia a jak wygląda Twoje cudo?

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 11:57   #3426
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

ja dzisiaj jade wplacic zaliczke na suknie.. nie mam sie co zastanawiac, to jest ta jedyna

tylko nie wiem oco z bolerkiem.. bo jak zamowie to koronkowe za 300 zl to moze byc zonk, jak bedzie zimno....
a watpie, ze gdzies znajde tu u siebie w miescie takie z takiej koronki co suknia...
Stary 2008-12-18, 12:01   #3427
basia100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Maggie a może to po prostu stres? W wolnej chwili idź do salonu, przymierz ja, zrób zdjęcie...jesli uznasz, że to nie ta, to spytaj panią w salonie, czy zaliczka nie moglaby pójść na konto innej sukienki

Basia a jak wygląda Twoje cudo?
Oto i moje cudo O takiej marzyłam jako mala dziewczynka. Moja mama powiedziała, ze nie odważyłaby się iść w takiej nawet do kościoła, a co dopiero do cywilnego. Ja też mam obawy, ale klamka zapadła. Jakbym teraz zmieniła ją na inną, żałowałabym do końca życia. A że wszyscy i tak mi tyłek obrobią, to przeżyję

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry

ja dzisiaj jade wplacic zaliczke na suknie.. nie mam sie co zastanawiac, to jest ta jedyna

tylko nie wiem oco z bolerkiem.. bo jak zamowie to koronkowe za 300 zl to moze byc zonk, jak bedzie zimno....
a watpie, ze gdzies znajde tu u siebie w miescie takie z takiej koronki co suknia...
Co tam zimno, ważne, żebyś pięknie wyglądała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg monalisa_1.jpg (21,7 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-19 o 07:39 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-18, 12:04   #3428
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie wymarzyłam, że moja trzyletnia chrześnica będzie mi sypać kwiatki, a Jej 9letnia siostra będzie niosła obrączki Myślę, że i nam i im sprawi to dużą frajdę
też mam trzyletnia chrześnicę no i zgadniej jakie mam marzenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny zapożyczyłam to ode koleżanki z wątku, przeczytajcie
przesada najkoszmarniejsze zaręczyny o jakich słyszałam... ja bym się załamała, że spotykam się z takim idiotą, bo to o mnie poniekad też by świadczyło. Jest takie powiedzenie: ,,za każdą wspaniałą kobieta stoi wspaniały mężczyzna i odwrotnie"

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
to też moje typy : pancerz lub kokardka

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc
W ogole prosze o trzymanie kciuków, bo prowadzę dziś pierwszą lekcję w L.O., umrę chyba ze zdenerwowania
trzymam

Dzisiaj dostałam kolejna odpowiedź z Kanacca's. Wysłali mi też zdjęcie przykładowej sukni z falbankami. teraz tylko czekam na dokładne instrukcje jak zamówić

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 12:05   #3429
kliwia
Zakorzenienie

basia100 suknia jak z kreskówek disneya, Księżniczka typowa. Super.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 12:09   #3430
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Co tam zimno, ważne, żebyś pięknie wyglądała
no dobrze, chce piekniewygladac... ale ( odpukac) bedzie zimno.. to co ja z tym zrobie...
Stary 2008-12-18, 12:13   #3431
domi7ks
Zakorzenienie

Basia100 nie przejmuj sie, co będa gadac inni, niech sie wypachaja. Jakos w Anglii czy w innych krajach nie biorą slubu Kościelnego a i tak wsytepują w białych sukniach. No wiadomo to jest Polska, ale co komu do tego. ja np. nie chce, żeby m isie ktokolwiek do czegoś wtrącał przez ten okres przygotowan.

Przykładowo poszlismy z Tz ostatnio do Kościoła dowiedzieć się o nauki i poradnie. Po paru dniach teść nam mówi, że mamy sobie tego dopilnować i popytac. A my to przecież wiemy. I codziennie nas się pyta co z tymi naukami. Nawet niewiecie, jak mnei to juz wkurza Przecież sami poszliśmy sie dowiedzieć, ja nie po to spędzam czas na Wizażu, tworze wizje naszego ślubu, zadaje Wam sto razy te same pytania, żeby potem mnie kotś pouczał Wy tez tak macie????

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-18, 12:13   #3432
basia100
Raczkowanie

Cytat:
no dobrze, chce piekniewygladac... ale ( odpukac) bedzie zimno.. to co ja z tym zrobie...
Zmarzniesz

Cytat:
Basia100 nie przejmuj sie, co będa gadac inni, niech sie wypachaja. Jakos w Anglii czy w innych krajach nie biorą slubu Kościelnego a i tak wsytepują w białych sukniach. No wiadomo to jest Polska, ale co komu do tego. ja np. nie chce, żeby m isie ktokolwiek do czegoś wtrącał przez ten okres przygotowan.

Przykładowo poszlismy z Tz ostatnio do Kościoła dowiedzieć się o nauki i poradnie. Po paru dniach teść nam mówi, że mamy sobie tego dopilnować i popytac. A my to przecież wiemy. I codziennie nas się pyta co z tymi naukami. Nawet niewiecie, jak mnei to juz wkurza Przecież sami poszliśmy sie dowiedzieć, ja nie po to spędzam czas na Wizażu, tworze wizje naszego ślubu, zadaje Wam sto razy te same pytania, żeby potem mnie kotś pouczał Wy tez tak macie????
Ja, dzięki Bogu, nie mam żadnych nauk

Ale, faktycznie, tak jest. Ja żyję już tym ślubem, uzgadniam, szukam. I nie pozwalam sobie wchodzić w paradę. Zwłaszcza moja mama ma pretensje, że zamierzamy wydać na ślub mnóstwo pieniędzy, i nie rozumie, że np. moja suknia jest tą wymarzoną, nawet jeśli kosztuje 4,5 tys. A to ma być nasz wielki dzień

Niestety, musze lecieć. Moja córcia gwałtownie domaga się uwagi
Mam nadzieję, że pogadamy wieczorkiem.
Buziaki, dziewczyny

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-19 o 07:40 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!!!!!
Stary 2008-12-18, 12:19   #3433
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja, dzięki Bogu, nie mam żadnych nauk

Ale, faktycznie, tak jest. Ja żyję już tym ślubem, uzgadniam, szukam. I nie pozwalam sobie wchodzić w paradę. Zwłaszcza moja mama ma pretensje, że zamierzamy wydać na ślub mnóstwo pieniędzy, i nie rozumie, że np. moja suknia jest tą wymarzoną, nawet jeśli kosztuje 4,5 tys. A to ma być nasz wielki dzień

No dokładnie. Dlatego z moim Tz postanowiliśmy, że nie mówimy nikomu co ile kosztuje. Jak powiedziałam mojemu teściowi (bo pytał czy szyje czy wypozyczam sukienke), że kupuje. Jak spytał ile kosztuje, to powiedziałam, że nei wiem, może 2 tys. To Tz mi potem pwoeidział, że teść pytał sie go, po co taka droga ło matko. Moje pieniądze, moja sukienka. Mamy odłożoną swoją kasę i jak bede chciała to kupie sobie nawet za 15 tyś Rodzice i tak maja nam opłacic przede wsyztskim sale o reszte wydatków i dodatków martwimy sie sami.

Stary 2008-12-18, 12:19   #3434
kliwia
Zakorzenienie

Domiks nasz szczęście nikt mi się nie wtrynia co robię i co jak mam zrobić.
Współczuję.
Mnie bardziej wkurza, że teściowa jakoś ostatnio bez entuzjamzmu podchodzi do tematu ślubi. Nie skomentowała jak wyglądam w sukni, poradziła tylko bym poszła z kimś zauwanym, bo kobieta w sklepie zapewne będzie chciała wcisnąć mi coś, Jakbym nie miała własnego wzorku. Choć babka w sklepie to akurat dobrze doradza

Teściowa tez duże oczy zrobiła jak jej powiedziałam że suknia którą mierzyła 2700kosztowała. Myślała że tańsze są. Już jej nie wposmniałam o tych sukniach z madonny za 4tysiaki
Aczkolwiek, ostatnio jej wytlumaczylam, że bardziej mi sie oplaca kupić nową na mnie szytą, czystą i pachnocą, niż wypożyczyć za tyle samo model salonowy z firmówki.
Na szxzęsice przyznała mi rację

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-12-18 o 12:21
Stary 2008-12-18, 12:21   #3435
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Oto i moje cudo O takiej marzyłam jako mala dziewczynka. Moja mama powiedziała, ze nie odważyłaby się iść w takiej nawet do kościoła, a co dopiero do cywilnego. Ja też mam obawy, ale klamka zapadła. Jakbym teraz zmieniła ją na inną, żałowałabym do końca życia. A że wszyscy i tak mi tyłek obrobią, to przeżyję
Basia, będziesz wyglądać cudnie

Cytat:
dzien dobry

Napisałam Ci esej na Sukni marzeń A zmarznać nie zmarzniesz - emocje robia swoje jeśli jednak się tego boisz, to pomyśl o innym bolerku, ale koronkowe w takim przypadku nic Ci nie da...

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
też mam trzyletnia chrześnicę no i zgadniej jakie mam marzenie
Hmm, zapewne podobne do mojego Dla mnie to takie urocze...

Zawsze będę wierzyć...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-18, 12:28   #3436
domi7ks
Zakorzenienie

Od tego momentu jesli ktoś mi coś powie o naukach, czy coś to chyba bedę wstanie się już wkurzyc i powiem ,że by mi sie nikt nei wtrącął, bo mnie to delikatnie mówiąc irytuje. Ile dam za sukienke nie będę nikomu mówiła, żeby ich głowa nie bolała o wszelkich dodatkach czy tam zawieszkach na wódke nie mam zamiaru się przyznawać, nawet jak już zrobimy czy kupimy, bo nie potrzebne mi są komentarze.
Po salonach bede chodziła z koleżanka, bo jakbym miała chodzć np. z mama to pewnie wystapiłabym w sukience za 300 z kolekci 1996

Stary 2008-12-18, 12:34   #3437
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Od tego momentu jesli ktoś mi coś powie o naukach, czy coś to chyba bedę wstanie się już wkurzyc i powiem ,że by mi sie nikt nei wtrącął, bo mnie to delikatnie mówiąc irytuje. Ile dam za sukienke nie będę nikomu mówiła, żeby ich głowa nie bolała o wszelkich dodatkach czy tam zawieszkach na wódke nie mam zamiaru się przyznawać, nawet jak już zrobimy czy kupimy, bo nie potrzebne mi są komentarze.
Po salonach bede chodziła z koleżanka, bo jakbym miała chodzć np. z mama to pewnie wystapiłabym w sukience za 300 z kolekci 1996

Moja mama akurat nie wnikała w to za ile kupię suknię Ja płacę, ja decyduję Sama chciałam się zmieścić w 2000 zł. Najlepsza była teściowa, bo to z nią przymierzałam suknie i ostatecznie kupilam najpierw myslała o 1200, potem 1500, a jak przymierzałam, to mówila, że mi dołoży i mogę brac nawet taką za 3000zł Uwielbiam ją

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2008-12-18, 12:44   #3438
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mama akurat nie wnikała w to za ile kupię suknię Ja płacę, ja decyduję Sama chciałam się zmieścić w 2000 zł. Najlepsza była teściowa, bo to z nią przymierzałam suknie i ostatecznie kupilam najpierw myslała o 1200, potem 1500, a jak przymierzałam, to mówila, że mi dołoży i mogę brac nawet taką za 3000zł Uwielbiam ją

I jeszcze wyglądałabym o tak:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20272.jpg (55,0 KB, 38 załadowań)

Stary 2008-12-18, 13:03   #3439
Daysy85
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
Byłam dziś na mieście, ale trochę lipa z tymi prezentami bo miałam baaardzo malo czasu.
Po polowaniu na wszystko i na nic mam :
* mama 2 pary fig ( +dokupię podkoszulek damski na ramiączkach)
*tata podkoszulek męski z dlugim rękawem ocieplany +5 par skarpet
*brat podkoszulek męski z dlugim rękawem ocieplany (muszę coś jeszcze dokupić)
*TŻ jak narazie nic ale może w niedziele handlową wyrwę się na trochę ze szkoły i kupię mu z 4 pary bokserek tych obcisłych, bo te które ma to mu się już poniszczyły.

Acha kupiłam sobie firankę do pokoju, 2 takie fajne czerwone aniołki zrobię im zdjęcie i Wam pokaże bo są baaaaardzo fajne , musiałam je kupic
Świecę złotą kule na której siedzi aniołek taka na stół na wigilię co by nastrój był

O rany kasa mi się rozleciała a nie mam nic konkretnego

Domi
załatw mi tez taką kiecke
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 13:11   #3440
Maggie1983
Zakorzenienie

No wlasnie Daysy, ona jest w sam raz dla Ciebie - chcialas ciemne dodatki - here you go
Stary 2008-12-18, 13:23   #3441
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja kupie przed weselem jak kupie 80 butelek to bede miec więcej 80zł do wydania a ja nie bede kupywać prawie 9 miesięcy wcześniej wódki
2 zarabiste !!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a mi się takie podobaja kolczyki na śłub
http://www.pakamera.pl/kolczyki-bial...--nr218808.htm

ihih

z białej magii na pakamerze tez się babka wystawia.
cudne są ale drogie.

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
te są śliczne

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
na ,,sukni marzeń" zamieściłam zdjecia z ostatniej przymiarki co myślicie? tylko szczerze proszę
a możesz tutaj wkleić?

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
BTW na pewno widziałyście tą stronkę fotografa, zdjęcia są przepiękne. Zobaczcie na przygotowania, jak tam PM stoi w takich białych rajtach hahha takiego zdjęcia to bym nie chciała.. http://www.kalina-studio.com/index.p...djecia&lang=pl
no ja też nie chciałabym takiej fotki.
ale zdjęcia cudne są

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja trochę zmienię temat..Czy któras z Was farbuje włosy, czy będziecie farbowac do ślubu? U mnie to jest tak, że zafarbowałam sobie tak permenentnie tylko raz 2 lata temu, a tak to sporadycznie, 2 razy w roku zafarbuje sobie szamponem koloryzującym. Nie trafiłam jeszcze bna idealny odcień. Mam włosy ciemne brąz ale takie troche wyblakłe, czasami farbowałam na czarno, ale jak to mama mówi, postarza mnie. Do ślubu też chciałam sobie walnąć jakiś ciemny soczysty brąz i chyba będę musiała iść już z tym do fryzjerki, bo zawsze albo mama albo siostra mi nakładały farbe. Jak myślicie, ile przed śłubem powinnam je zafarbować? 2 dni, tydzień??
ja farbuję ok tydzień wcześniej
ja na czarno więc nie ma problemu zawsze wyjdzie
farba Loreal

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Anula, ja idę 2 tygodnie przed na farbowanko
mi na szczęście nie potrzeba tak długiego terminu na farbowanie... ja jakoś we wtorek zafarbuję na 4 dni przed ślubem

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
iza moja siostra zazwyczaj gra w Lubaniu i okolicach (okolice Zgorzelca, 50 km od jeleniej góry), do Płocka to my trochę daleko mamy.
ooo wlasnie zauwazylam ze jestes z jeleniej

ja do mysłakowic często przyjeżdżam

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wogóle jak spędzacie w tym roku święta, w sensie z TŻ'tem czy u rodziców czy u teściów, czy osobno? My mamy dylemata, ale z uwagi na to, że mamy blisko, a u mnie jest o 16, a u TŻ koło 19-20 to chyba w tym roku będziemy u tu i tu Aaa no i wczoraj już zakupiliśmy wszystkie prezenty Troszke kasy poszło ale staraliśmy się kupić coś z czego kazdy będzie zadowolony, ale ile się nałaziliśmy to normlanie masakra.
wigilie osobno...
ja z rodziną u babci na wsi
tż u siebie

po kolacji...jak tż odpocznie przyjedzie do mnie i razem idziemy na pasterkę

1 dzień świąt już razem

Cytat:
Przyszły zaproszenia~~!!!!
są piękne
Bardziej kremowe niż białe
Pakowane po 2 sztuki, koperty zapakowane soobno.
Wszytsko zawinięte w papier ozdobny. cudowne! ihihihhih

Radocha na maxa
wow piękne są !!
Stary 2008-12-18, 13:32   #3442
agus87
Zakorzenienie

ok to ja jade do Kalisza wplacic zaliczke na suknie no i na zakupy z rodzicami buzka
Stary 2008-12-18, 13:53   #3443
Daysy85
Zakorzenienie

Maggie a jakże by inaczej ona została zaprojektowana specjalnie dla mnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-18, 14:21   #3444
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

[quote=agus87;10124871

[/quote] moja kolezanka brała ślub w styczniu.Padał śnieg.Ale ona była w takim stresie,że do zdjęć w plenerze pozowała bez bolerka na gołe ramiona Mówiła,że nie czuje ani ciepła ani zimna twarda jest Sorki ale niechcący coś skasowałam:/

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2008-12-18 o 14:22
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:29   #3445
Daysy85
Zakorzenienie

Ja myślę że kupowanie tak drogich dodatków jest trochę bez sensu... przecież nikt z lupą nikogo ganiał nie będzie i sprawdzał czy jest to haftowane ręcznie itd.
Noo chyba że kogoś stac na to to ok.
Mnie nie stać na takie drogie dodatki i próbuję jak najwięcej zoszczędzic to znaczy kupić cos taniej, rozejrzeć się itp.
Stary 2008-12-18, 14:36   #3446
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Dziewczyny mamy salę na 24 październik ,już mogę z Wami legalnie pisać
super kochana

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
ja jestem perfekcjonistką w ściemnianiu hihi
ja tez hihi

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ja będę szła z TŻtem.
To jakaś amerykańska tradycja, żeby iść z ojcem. Niektórzy księża się nawet na to nie zgadzają, bo to wg nich uwłacza trochę przyszłemu mężowi, tak na naukach mówili. Że stawia przyszłego męża w niższej pozycji od ojca.
Mnie się to nie podoba, po to mam TŻta, żeby z nim kroczyć w takiej chwili.
no ja też z moim ukochanym tż-tem

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
pokarze wam bieliznę ślubną.Tylko gorsey bez ramiączek będzie.TŻ już się slini na sam widok
mrrr seksowna

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie, co zrobiłybyście, gdyby sie okazało, że jesteście w ciąży, terminu porodu macie na 2 miesiące przed własnym ślubem???Przełozyłybyście date, czy po tych dwóch mies od porodu zdecydowałybyście na wesele, tak jak było w planie?
nie przekladalabym slubu

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Kochane! To moja suknia! tylko szczerze jak w niej wygladam. Zaznacze tylko ze nie lezy idealnie bo zamek sie zacioł i maja mi go zmienic.

Sorki ze musicie oglądać moją twarz
male zdjecie
ale ladna !!

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
A teraz cos dla rozładowania napięcia
Nie rozumiem kobiet!
Przekłuwają sobie uszy, nosy, pępki, brodawki,
rodzą dzieci, często mają cesarkę,
wstrzykują silikon w różne części ciała,
depilują gorącym woskiem włosy na nogach, pod nosem, na wzgórkach
łonowych;
robią sobie lifting,
tatuaże,
odsysają sobie tłuszcz,
zmniejszają pośladki;
usuwają żebra,
operują biusty,
usuwają skórki na palcach
i robią mnóstwo innych bolesnych rzeczy?

... a nie można ich bzy...ć? Bo je, k...., głowa boli ???!!!
hahaha padlam

Cytat:
Daysy oj żarrty żartami, ale ja znam jedną okropną synową. Którra swojej teściowej, nawet szklanki wody nie podała, gdy ta zachorowała na raka piersi, miała operację i chemię.
Nie wpsomnę faktu, że synowa - jeszcze nie poślubiona, mieszkała u teściowej w domu, na jednym pooju z synem. Nie dokładali się do jedzenia, nie gotowała, nie sprzątała nawet po sobie. Wszytsko pod nos.

Jakbym pogoniła w trzy diabły, to by się kurzyło za taką synową i za synem, rzecz jasna.
Z drugiej strony ta Teściowa sama sobie tego syna wtychowała, i pozwoliła na taki stan.
znam taka jedna... laseczke..

Cytat:
Nooo ja teraz dostałam @ przed chwilką ...
ja dostalam w ten sam dzien co ty

Cytat:
jejku zaczyna mi sie nudzić... raaaany masakryczne mam te godziny pracy 10-18 to naprawde najgorsze godziny...
ja tez tak codziennie pracuje
tylko od 9:00 do 17:00
najgorsze ze na dojazd trace 3 godz dodatkowo

mam na 9:00 do pracy wstaje o 7:00 , 7:50 wychodze na busa....ide ok 12min...busa mam 8:08 w pracy jestem 8:30 ...:/
kończę o 17:00 busa do domu mam 17:45 :/ jestem w domu 18:45

masakraa
tż mówi, żebym się zwolniła bo nie mam życia dla siebie
i jeszcze mam tak mało na rękę, że nawet na suknię nie mogę odłożyć.
Stary 2008-12-18, 14:41   #3447
Daysy85
Zakorzenienie

no Strippi wiem cos o tym i o zarobkach... ja jestem na państwowych pieniądzach na stażu 650... raczej pensja marzen to nie jest
Stary 2008-12-18, 14:43   #3448
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
no Strippi wiem cos o tym i o zarobkach... ja jestem na państwowych pieniądzach na stażu 650... raczej pensja marzen to nie jest
ty jesteś na stazu a ja pracowałam w domu pomocy społ na normalnym etacie za 800zł

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 14:45   #3449
kliwia
Zakorzenienie

Daysy a kiedy idziesz do tego salonu na osiedlu na jakąś rozmowę?
Stary 2008-12-18, 14:46   #3450
Daysy85
Zakorzenienie

Iza ja pitole ale ludzi wykorzystują... kurde ja tu sobie siedze i prawie nic nie robię , a w domu pomocy to niezła robota jest... poniekoąd wiem cos o tym bo mi koleżanka mówiła którą na staz tam chyab wysłali... zrezygnowała po tygodniu bo psycha jej siadła...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości