|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Chcę iść na dzienne to chyba jakiś wielkich opłat nie będą mieć. Oprócz mieszkania i wyżywienia. Tragedia. Oj najwyżej zmienie numer telefonu
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
Możesz przecież drogą kompromisu coś osiągnąć... NIe trzeba od razu sie kłocic. Nie tylko jedynakom przychodzi to trudno. Wiem coś o tym, choć jedynaczką nie jestem... Naprawde radze Ci pogadac z rodzicami. Nie tylko Tobie jest ciezko w tej sytuacji....oni tez zapewne nie radzą sobie z ta nadopiekunczoscia... Mieszkanie i wyżywienie to wbrew pozorom sporo. A wracajac jeszcze do matury- chodzisz na jakies korepetycje z tej matematyki? |
|
|
|
|
#3453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama planuję się zaopatrzyć w takie karteczki i wkładać je za wycieraczkę. Myślę, że to może być bardziej skuteczne niż blokady kół i mandaty. Ewentualnie zmieniłabym tylko treść na mniej kontrowersyjną, bo jakiś idiota może się przyczepić, że go obrażam czy coś
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Jak mówicie, że dobre to różowe to fajnie. W sobotę wypróbuję
![]() sweet zdjęć to na razie nie ma czego robić Taki generalny remont myślę, że dopiero za rok zrobimy, trzeba wymienić podłogi (strasznie trzeszczą) i drzwi, położyć nowe kafelki w kuchni. Teraz tylko przemalowujemy ściany i kupujemy sprzęt agd plus rzeczy potrzebne na co dzień. Ja bym chciała "już, zaraz" ale trzeba poczekać(finanse...). Na szczęście mieszkanie jest zadbane, okna, instalacja grzewcza są nowe więc nie ma tragedii.
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
co do obecnych testow z teroii na prawko to jest mega smieszne. wszyscy ucza sie ich na pamiec. Zdawalam prawko 3 lata temu a do dzis pamietam ze odpowiedzi przy rysunkach z alkoholem to A i C ale co tam bylo napisane to juz nie pamietam
mieli zrobic symulacje komputerowe ale chyba za drogo by to wynioslo ośrodki bo musialyby zakupic sprzet ;] wg mnie powinna byc zwiekszona liczba godzin jazd. Teoria jest malo wazna, coz z tego ze ktos nawet zrozumie testy i bedzie je pykał bezblednie jak na drodze nie ma czasu analizowac "acha ten po mojej prawej, jak jestem na glownej to jade a potem tamtego przepuszcze..." jezdzic jezdzic jezdzic jak najwiecej ![]() co do naklejek to nie spotkalam sie z nimi, a pomysl.... smieszny
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzę, chodzę na korki
Regularnie. Właśnie dzisiaj zaliczyłam matme na 2 z plusem
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobiety.
Co tam ciekawego? U mnie nic nowego w sumie, wybrałam się dzisiaj do ogródka, przekopałam trochę ziemi <strongwoman> co by mi bicepsy urosły A teraz siedzę i zbijam bąki. Jestem trochę zła, bo jutro muszę jechać na 8 na zajęcia a potem spore okienko chyba będzie... |
|
|
|
#3460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poza tym dziewczyny niektóre z Was robia tym hula-hop. czy sie tym zmniejszy jakos brzuszek? i jak długo robicie?? wszyscy mi mówia ze strasznie przytylam. nawet TZ sie ze mna droczy ze mam brzuszek
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka ja kręcę hula, ale nie codziennie, nie zawsze mam czas i nie zawsze mi się chce
jak już kręcę to ok 20-60 minut i faktycznie, można wyszczuplić boczki czy talię. |
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
tak dlugo???
|
#3463 |
|
Copyraptor
|
20 minut to długo?
Powinno się ćwiczyć minimum 30 minut, dopiero wtedy się tłuszczyk zaczyna spalać ![]() Ja co prawda hula nie mam (usiłowałam kiedyś, ale mi nie wychodziło
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie matma od zawsze była zmorą, ale w okresie gdy korzystałam z korepetycji miałam nawet mocną czwórkę, tak wiec wszystko zalezy od nauczyciela no i naszych chęci, nastawienia do przedmiotu. Trzymam kciuki, żebys bez problemu zdała tę nieszczęsna matmę.. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
POgoda sie popsuła, kiedy ja powoli dochodze do siebie.... Wiedziałam, że tak bedzie Do tego walcze jeszcze z opryszczką... mam na wardze 2 małe pechrzyki, okropnie bolące.. Wrrrr.... Mam czas do poniedziałku, żeby doprowadzić sie do normalnego stanu. Znacie jakies sprawdzone sposoby na takie opryszczki? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Co do hula... ponoć naprawdę pomaga. Ja jak narazie nie znalazłam takiego dużego. Mam w domu tylko takie maleńkie, ale nim to nie da rady kręcić... Dziewczyny. jak sie nazywa czerń wpadająca w fiolet? co to za kolor? wypadło mi z głowy całkowicie... |
|||
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o to ze ja nie chce schudnąć tylko jakoś ulożyć ten brzuszek. zeby nie był taki wystajacy i tłuściutki tylko płaski.
a co powiecie na te pasy wibrujące? ja sie takim własnie zaczełam masować po 20 minut dziennie
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, nie wiem może maść cynkowa? Ponoć wysusza? Mnie zimno rzadko wychodzi więc nie bardzo wiem czym to zwalczać. Ostatnio mój TŻ taką złapał i miał jakąś maść (nie wiem jaką) a później cynkową.
Weekend ma podobno być piękny, no ale ja w szkole ![]() Mysza, słyszałam, że te pasy to do niczego są, że one owszem może trochę wyrzeźbią mięśnie ale samego tłuszczy nie spalą. |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet a ja polecam sprawdzony sposób na opryszczke: posmaruj pastą do zębów tylko taką białą w tubce a nie taką w żelu.
to co ja mam zrobic na ten brzuch, bo podkreslam ze nie chce schudnąć tylko pozbyc sie oponki. bo pupa i biust ok tylko ten wystający brzuch... no i moze jakas dieta? tylko nie lubie za duzych ograniczeń:P
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam, wpadłam na chwilę, podczytuję ale w sumie nic ciekawego do napisania nie mam
![]() Sweet, na opryszczkę najlepszy jest czosnek - rozcinasz ząbek, smarujesz pęcherzyki i zrobione. Szczypie ale wysusza, dzięki temu nie rozchodzą się te bąble. Cytat:
Są genialne, robię od dwóch miesięcy i zdecydowanie widzę poprawę w wyglądzie mojego brzucha. Z początku nie umiałam zrobić ani jednej, więc robiłam wersję łatwiejszą, z łóżka - kładziesz się na łóżku i zsuwasz tak do bioder, no i pompujesz Teraz doszłam do 8 standardowych pompek, celem jest 10, a potem po 10 na serię ![]() Do tego dużo wody - odkąd miałam problemy z nerkami i codziennie piję minimum litr, figura mi się zdecydowanie poprawiła i mam więcej energii.
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, dziewczyny podają domowe sposoby, jeżeli chcesz coś z leków to polecam Vratizolin.
Wskazania Leczenie opryszczki warg i twarzy wywołanej przez wirusa opryszczki zwykłej (Herpes simplex). ![]()
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka, a ja polecam Ci jednak to hula, mi fajnie wymodelowało brzuch
wróciłam z jazd, po 3 tygodniowej przerwie nie było tak źle. instruktor nawet mnie chwalił, a jutro idę na 2h.
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, a ten kolor o który Ci chodzi to nie jest przypadkiem ametystowy...
Tak mi się wydaję. Ja wychodzę zaraz z koleżanką na piwko Tż nadal nie ma kasy na koncie, więc lipa. No ale jutro mamy się niby zobaczyć. Jakoś mnie nerwy noszą, wkurza mnie to wszystko i on sam. Co prawda został mi tydzień do okresu, więc może i dlatego, ale już normalnie ... Jejku, że Wam się tak chce ćwiczyć. Ja to jestem leń do kwadratu. Jedynie rolki lubię ![]() Ale nam wolno idzie ten wątek Gdzie macie resztę zazdrośnic? Kiedyś Was pełno było
A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej. Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie Edytowane przez Cola_Ola Czas edycji: 2011-04-01 o 18:09 |
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3475 |
|
Copyraptor
|
Ja dostałam za darmo, ale kosztuje od 100-400 zł, w zależności od tego jak markowy i "wypasiony" kupujesz.
I ty to byś czarów chciała - ćwiczyć nie, bo 20 minut to długo, schudnąć magicznie tylko z brzucha, i dietkę, ale taką, żeby najlepiej nic nie ograniczać Cudów nie ma. Nie chudnie się miejscowo tylko z jednego miejsca - albo schudniesz po prostu i przy okazji zrzuci Ci się brzuch, albo klops. Pasy wibrujące poza relaksem to niewiele dają. Dietę możesz stosować zwyczajną, po prostu zdrowe odżywianie - ok. 1900kcal (to już dieta), ruch, bez podjadania, żadnych słodyczy, 5 posiłków dziennie, białkowa kolacja, sycące śniadanie
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba Bóg wiedział co robi, dając mi szczupłą sylwetkę i brak skłonności do tycia. Jak czytam o dietach i różnych innych rzeczach to zastanawiam się jak to można wytrzymać. Słodycze, zapiekanki, totrille, jajo z majonezem...
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Ja to mam obciach z brakiem cyca I tego się nie da już zmienić. Chyba, że silikon wepchnę
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie mialam problemow z waga. do 20 roku zycia mialam wogole problemy z przytyciem. ehh
Cholerka wiem leń ze mnie ale za hula sie wezme i te pompki z lozka tez nie brzmią najgorzej
|
#3478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tak dawna sie nie udzielasz, w klubie (chyba) wspominałaś coś, że jakies zmiany itd... weź coś napisz. Nawet nie wiesz, jak sie martwiłam! ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() wkładki dają kilkunastocentymetrowe chyba ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
nie mam chyba takiej zwykłej pasty w domu ale zaraz poszukam..za czosnkiem też sie rozejrzę za wszystkie rady dziekuje
|
|||
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem szczupła i jem co chce i kiedy chcę, ale.. lubie czasem poćwiczyć, lepiej się czuję wtedy.
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam własnie od rodzinki
![]() Moja kuzynka przyjechała do Polski, mieszkała najpierw w Chicago, potem w Albanii, teraz jest w Polsce ze swoimi córeczkami. Fajne bąble. Tak śmiesznie, bo z mamą gadają tylko po angielsku (jak to super brzmi w ustach takiego brzdąca ) a z reszta po polsku, ze mną też. Ja troszkę zaniedbałam ćwiczenia. Marzec to już całkiem klapa. Cały czas się źle czuje, zarówno fizycznie jak i psychicznie, niestety wszystko przez to, że nie mam pracy i mam dość siedzenia w domu. o weekendzie planuję się trochę poprawić, bo mój leń mnie przeraża ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Ja zazdroszcze tym co mogą wcinać za dwoje i nic im się nigdzie nie odkłada. Co prawda nie chciałabym być szczypiorkiem, ale mogłoby mi nie iść w biodra i inne partie ciała |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

ten koleś jest nieziemski...
Sama planuję się zaopatrzyć w takie karteczki i wkładać je za wycieraczkę.

21. 04.2014
jak już kręcę to ok 20-60 minut i faktycznie, można wyszczuplić boczki czy talię.