Mamy majowe 2017 cz. III - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-20, 18:17   #3481
decorail
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III

Melka - to masz SZYJĘ, a nie szyjkę

Odnośnie łóżeczek to mi dzisiaj taka stronka na FB wyskoczyła https://woodies.pl/sklep/ Całkiem ładne i tanie te łóżeczka
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 18:23   #3482
Melka88
Zakorzenienie

Uwaga, nadrobilam
Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Nie uwierzycie ale... dalej nie wiem :-D :-D glukozy powtarzać także nie muszę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No popatrz ! To moj swieci siusiakiem kazdemu 😁 Mam znajoma, ktora do konca ciazy nie wiedziala, co urodzi, bo malenstwo nie dalo podejrzec. A urodzila dziewczynke
Cytat:
Ahhh, lekarx tak chory był że byłam 4 pacjentką i po mnie już żadnej nie przyjął tylko się zebrał do domu :-\ wpisał mi tylko wyniki badań do karty i tyle z wizyty. Może to i lepiej bo serio wyglądał fatalnie. Także tym sposobem dalej nie wiem

A jak ta toxo?
Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Ja jak zjem gruszki na wieczór to zawsze rano mam rewolucję, to mi pomaga znów jabłka na mnie nie działają.

Nie mogłam się powstrzymać i podłączyłam lampkę żeby sprawdzić efekt 😀 takimi głupim rzeczami się cieszę, wszystko co dla Hani sprawia mi tyle radości.. ♡

Załącznik 6861501

Piekna chmurka ! Gdzie kupilas ?
Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
No i to sa swietne wiesci
Cytat:
Napisane przez mileena5 Pokaż wiadomość
No to super <3 cieszę sie <3 u mnie chłopczyk 2x potwierdzony
Cytat:
Napisane przez felliciti Pokaż wiadomość
Zaraz pójdę do sklepu to wrzucę do koszyka I morele suszone, śliwki, jabłka, gruszki... Zrobię koktajl i z wc nie wyjdę do rana

Jaki duży chłopak już
Cytat:
Melka, super! Gratuluje

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Melka super że sprawdziłaś szyjkę, jesteś teraz spokojniejsza

Miałam ochotę na pizzę, mąż wyszedł z pracy kupił w biedronce papa pedro i zjedliśmy dwie, i powiem Wam, ze ta pizza jest naprawdę super smaczna czasami nawet w pizzerii nie jadłam tak smacznej pizzy

Wysłane z Lumia za pomocą Tapatalk
Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Melka super wieści, ja tez sie nie moge doczekać swojej zeby wiedzieć ile wazy mój mały dziec
Kiwaczka dla to az abstrakcja zeby do tej pory nie widział co ma miedzy nogami, ale obstawiam dziewczynkę
Ewelinka ja nie mma jeszcze kupionego łóżeczka ale mam wybrane, będę zamawiać koło kwietnia http://arus.pl/lozeczko-z-szuflada-t...-ii-biala.html ja szukałam łóżeczka z szuflada i wyciąganym bokiem, ze względu na małe mieszkanie

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Dzieki dziewczyny, jeden stres mniej musialabym strzelic tego mojego lekarza - skrocona, skrocona, a nie jest zle. Wiadomo, szalec nie bede i tak, ale stres niepotrzebny. Choc dobrze, ze w te strone
Cytat:
Wgl jak przeglądałam zdjęcia to natrafiłam na sesje zdjęciowa brzuchów moja i Tz tatuś rośnie razem z nami
Moj maz tez rosnie z nami choc nie powiem, wychodzimy na prowadzenie z synem
Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
My tez mamy pokoj dla dziecka co nie zmienia faktu, ze prsez pierwsze miesiace lozeczko bedzie u nas w sypialni, tak bedzie mi po prostu wygodniej i bede sie czula bardziej pewnie majac dziecko przy sobie
U nas tak samo. Sypialnie i pokoik dzieciecy dzieli lazienka, wiec na poczatku maluszka chcemy w sypialni
Cytat:

U nas takie łóżeczko. Mam nadzieję, że na kilka lat wystarczy

Milena śmiem twierdzić, że tż szybciej rośnie
Piekne ! Gdzie zamawiasz?

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 18:32   #3483
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:

U nas takie łóżeczko. Mam nadzieję, że na kilka lat wystarczy

Milena śmiem twierdzić, że tż szybciej rośnie

Ale piękne

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 18:47   #3484
CamomileS
Zadomowienie

Właśnie przed chwilą czytalam na mamaginekolog o rozpoznawaniu płci i dziewczynki też mają tak jakby siusiaka tylko bardziej rownoleglego A chlopcy skierowanego w górę, więc to nie jest takie oczywiste że jak nic nie widać to bedzie dziewczynka

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 18:48   #3485
Melka88
Zakorzenienie

Megan, jestes tu ?

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2017-01-20, 18:48   #3486
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez mam taka nadzieje! I mam nadzieje tez ze uda mi sie szybko to wszystko zrzucić
Nim się obejrzysz, a już nic nie będzie (marzenie każdnej z nas )

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Piekne ! Gdzie zamawiasz?
Z allegro, dużo sprzedawców je ma. A zwróciłam na nie uwage, bo się nazywa jak moja córcia

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6993887 1]Ale piękne
[/QUOTE]
felliciti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 18:51   #3487
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Nim się obejrzysz, a już nic nie będzie (marzenie każdnej z nas )

Z allegro, dużo sprzedawców je ma. A zwróciłam na nie uwage, bo się nazywa jak moja córcia

Jak tylko dojdę do siebie i wszystko wroci do normy to wracam na treningi zagadam z trenerem , kupie taki mini stroj piłkarski i poproszę zeby mi "wydrukowali" na nim logo naszego klubu i bedzie dla małego bedą z tata przychodzić na mecze haha
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-20, 18:54   #3488
ania9o
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CamomileS Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilą czytalam na mamaginekolog o rozpoznawaniu płci i dziewczynki też mają tak jakby siusiaka tylko bardziej rownoleglego A chlopcy skierowanego w górę, więc to nie jest takie oczywiste że jak nic nie widać to bedzie dziewczynka

Dotyczy to określania płci do 16tc później już narządy mają taki kształt jak powinny mieć
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 18:55   #3489
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Dotyczy to określania płci do 16tc później już narządy mają taki kształt jak powinny mieć
No wlasnie ja tez o tym czytałam o tych katach odpowiednich, ale za wiele nie pamietam i nie chce wprowadzać nikogo w błąd
Stary 2017-01-20, 18:56   #3490
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Aaa no to by wiele wyjaśniało

Stary 2017-01-20, 19:00   #3491
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak tylko dojdę do siebie i wszystko wroci do normy to wracam na treningi zagadam z trenerem , kupie taki mini stroj piłkarski i poproszę zeby mi "wydrukowali" na nim logo naszego klubu i bedzie dla małego bedą z tata przychodzić na mecze haha
Dobrze, że rodzimy jak się zaczyna robić ciepło, dużo spacerów powinno pomóc
Jaki klub?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-20, 19:03   #3492
talusiax33
Zadomowienie

Mężu przywiózł mi paczki domowej roboty od teściowej, pyszotka! 😍 i przywiózł mi też siatki z ubraniami dla Hani, jutro będę przeglądać i robić selekcję.

Melka - lampka chmurka z Ikei za całe 19,99 😀

CamomileS - to racja, na początku faktycznie to i to jest do siebie podobne natomiast po 20 tygodniu doskonale widać że dziewczynka to dziewczynka, po przybliżeniu są dokładnie widoczne zarysy warg sromowych pokazywał nam ginekolog ostatnio.

Milena - mega to zdjęcie 😀 brzuszki faktycznie wyrównane.

Felliciti - robi wrażenie to łóżeczko! ♡ świetne jest!

Zbieramy się z mężem i lecimy do moich dziadków na karty 😎 pewnie znów wrócimy po północy. Udało mi się namówić ukochanego i jedziemy jutro oglądać wózki

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 19:11   #3493
gornek
Zakorzenienie

Felliciti to chyba dokładnie to łóżeczko co ja chce :P tylko ze na Allegro widzę drożej na stronie z której chce kupić, a nie wiem czy producent ten sam
Idę sobie odgrzać makaron z obiadu, bo nie byłam w stanie zjeść Az takie porcji, a zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem, feta, suszonymi pomidorami i pomidorami koktajlowymi :P

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 19:20   #3494
decorail
Zakorzenienie

Salon i kuchnia posprzątane, podłogi pomyte

Nie chciało mi się dzisiaj gotować, więc zaprosiła Tz na randkę i zaraz jedziemy do jakiejś knajpy
Stary 2017-01-20, 19:21   #3495
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze, że rodzimy jak się zaczyna robić ciepło, dużo spacerów powinno pomóc
Jaki klub?
Chester City Ladies - nic wybuchowego
Stary 2017-01-20, 19:39   #3496
CamomileS
Zadomowienie

Dziewczyny, mam wrażenie że troszkę mi opadł brzuch dzisiaj. Myślicie że to powód do niepokoju czy po prostu dzidziuś coraz cięższy i stad te wrażenie?

Stary 2017-01-20, 19:39   #3497
decorail
Zakorzenienie

Cholera - próbowałam się wystroić i... nic nie pasuje na mnie Jestem zszokowana jak rzeczy, które były na mnie niby oversize'owe nagle są ciasne!
Stary 2017-01-20, 19:47   #3498
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Felliciti to chyba dokładnie to łóżeczko co ja chce :P tylko ze na Allegro widzę drożej na stronie z której chce kupić, a nie wiem czy producent ten sam
Idę sobie odgrzać makaron z obiadu, bo nie byłam w stanie zjeść Az takie porcji, a zrobiłam sobie makaron ze szpinakiem, feta, suszonymi pomidorami i pomidorami koktajlowymi :P
Rzeczywiście to samo musiałam nie zauważyć Twojego posta, a ceny widzę, że są podobne.

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Mężu przywiózł mi paczki domowej roboty od teściowej, pyszotka! 😍 i przywiózł mi też siatki z ubraniami dla Hani, jutro będę przeglądać i robić selekcję.

Zbieramy się z mężem i lecimy do moich dziadków na karty 😎 pewnie znów wrócimy po północy. Udało mi się namówić ukochanego i jedziemy jutro oglądać wózki
Mmm domowe najlepsze!
Często piszesz, że gracie z dziadkami, fajnie tak mieć wspólne zainteresowania ze staruszkami

Cytat:
Chester City Ladies - nic wybuchowego
Jak to nie? Super sprawa A Twój młody w takim stroju piłkarskim - będzie rewelka
Stary 2017-01-20, 19:52   #3499
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Cholera - próbowałam się wystroić i... nic nie pasuje na mnie Jestem zszokowana jak rzeczy, które były na mnie niby oversize'owe nagle są ciasne!
Ja miałam dzis załamke rano, cały dzien chodziłam w rozpiętych spodniach xd a wystarczyło chwile pomysleć i założyć jakaś sukienkę, co za głąb Hahaha

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Rzeczywiście to samo musiałam nie zauważyć Twojego posta, a ceny widzę, że są podobne.

Mmm domowe najlepsze!
Często piszesz, że gracie z dziadkami, fajnie tak mieć wspólne zainteresowania ze staruszkami

Jak to nie? Super sprawa A Twój młody w takim stroju piłkarskim - będzie rewelka

Ja juz go przetrenuje, jak mnie tata od małego do tej pory pamietam ta piłkę w dalmatyńczyki która zawsze graliśmy
Stary 2017-01-20, 20:03   #3500
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, mam wrażenie że troszkę mi opadł brzuch dzisiaj. Myślicie że to powód do niepokoju czy po prostu dzidziuś coraz cięższy i stad te wrażenie?
Kochana, nie wiem, ale wątpię, żeby było się czym przejmować. Ja za to mam wrażenie, że się podniósł i bądź tu mądry człowieku Musimy przestać schizować

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Ja juz go przetrenuje, jak mnie tata od małego do tej pory pamietam ta piłkę w dalmatyńczyki która zawsze graliśmy
Też grałam w piłkę jak byłam dzieckiem, ale tylko w podstawówce i pierwszej gimnazjum Akurat założyli w moim mieście drużyne dla dziewczyn (i jakoś się trzyma do tej pory). Ostatnio spotkałam trenera, nie sądziłam, że mnie pamięta, ale mówił, że nigdy nie zapomni początków i pierwszego składu. Tak mi się miło zrobiło
Stary 2017-01-20, 20:20   #3501
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, nie wiem, ale wątpię, żeby było się czym przejmować. Ja za to mam wrażenie, że się podniósł i bądź tu mądry człowieku Musimy przestać schizować

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Też grałam w piłkę jak byłam dzieckiem, ale tylko w podstawówce i pierwszej gimnazjum Akurat założyli w moim mieście drużyne dla dziewczyn (i jakoś się trzyma do tej pory). Ostatnio spotkałam trenera, nie sądziłam, że mnie pamięta, ale mówił, że nigdy nie zapomni początków i pierwszego składu. Tak mi się miło zrobiło
Nie dziwie sie <3 mi tez zrobiłoby sie mega miło. Za mną ta piłka chodzi całe zycie. Tata uczył jak tylko nauczyłam sie chodzić, potem sie grało w podstawówce, gimnazjum, nie mówiąc o podworku, w gimnazjum zaczęły sie tez inne rożne zabawy (nie, nie chodzi o słoneczko, Hahaha) i miałam mała przerwę. Tutaj, w Uk babeczka od wf-u powołała mnie do szkolnej drużyny, ale jako ze ja juz papieroski, chłopaki i zero ćwiczeń to na pierwszym meczu międzyszkolnym poszedł mi mięsień w udzie -.-
Potem zapisałam sie do klubu w którym teraz jestem (byłam znow za młoda i za głupia i zabrakło mi zapału). Próbowałam tez na uniwerku, poszłam na trening ale było tyle ludzie ze nie mogłam sie odnaleźć w tym całym bałaganie a poza tym treningi były o 21 a do samego Liverpoolu mam 40 min pociągiem - trochę strach tak po nocy wracać samemu. Znalazłam wiec klub w moim mieście, ale trener stwierdził ze on ma pełen skład i ze da mi namiary na swojego przyjaciela który potrzebuje piłkarek - i w ten oto sposób wróciłam do tego klubu z Chester i w sumie pogralam trochę, pojechałam na wakacje do Polski a tu teraz bobas.
Widocznie nie jest mi pisane, a szkoda, bo gdybym szlifowała przez wszystkie te lata to serio byłoby mega.
Stary 2017-01-20, 20:21   #3502
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Czytam Was na bierzaco, ale malo sie udzielam, bo maz dzis wczesnie wrocil z pracy i nadrabiamy zalegosci wspolnie spedzajac czas. Wlasnie polozylam małą i bedziemy siadac do kolacji wiec milego wieczoru wszystkim

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-20, 20:22   #3503
mileena5
Zadomowienie

Cytat:

A może po prostu miałaś wzdęcia wczesniej? Ja tez mam czasem wrażenie ze sie podnosi i opada ja myśle ze póki nie boli, póki nic nie krwawi i nie sprawia bólu ani dyskomfortu czy innej cholery to wszystko gra xx

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Czytam Was na bierzaco, ale malo sie udzielam, bo maz dzis wczesnie wrocil z pracy i nadrabiamy zalegosci wspolnie spedzajac czas. Wlasnie polozylam małą i bedziemy siadac do kolacji wiec milego wieczoru wszystkim

Miłego <3 bawcie sie dobrze
Stary 2017-01-20, 20:23   #3504
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
A może po prostu miałaś wzdęcia wczesniej? Ja tez mam czasem wrażenie ze sie podnosi i opada ja myśle ze póki nie boli, póki nic nie krwawi i nie sprawia bólu ani dyskomfortu czy innej cholery to wszystko gra xx
No I w sumie dobre podejście, mnie trochę ciagnie brzuch ale to dlatego że za dużo chodzilam, odpoczne i jest git

Stary 2017-01-20, 20:28   #3505
mileena5
Zadomowienie

Cytat:
No I w sumie dobre podejście, mnie trochę ciagnie brzuch ale to dlatego że za dużo chodzilam, odpoczne i jest git

Ja mam problemy nie tyle z brzuchem co z plecami ;( zawsze czuje w krzyzu, albo jak sie za dużo przemecze albo jak za długo siedzę! Dzis bede miała apogeum bo praktycznie cały dzien spędziłam siedząc na dupie

Trochę optymizmu trzeba - nie my pierwsze nie ostatnie jakoś to bedzie ja sie juz nauczyłam ze tez nie ma co ciagle sie martwić, narzekać i wgl bo wszechświat słyszy a pozytywne myślenie przyciąga dobre rzeczy xx
Stary 2017-01-20, 20:35   #3506
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie dziwie sie <3 mi tez zrobiłoby sie mega miło. Za mną ta piłka chodzi całe zycie. Tata uczył jak tylko nauczyłam sie chodzić, potem sie grało w podstawówce, gimnazjum, nie mówiąc o podworku, w gimnazjum zaczęły sie tez inne rożne zabawy (nie, nie chodzi o słoneczko, Hahaha) i miałam mała przerwę. Tutaj, w Uk babeczka od wf-u powołała mnie do szkolnej drużyny, ale jako ze ja juz papieroski, chłopaki i zero ćwiczeń to na pierwszym meczu międzyszkolnym poszedł mi mięsień w udzie -.-
Potem zapisałam sie do klubu w którym teraz jestem (byłam znow za młoda i za głupia i zabrakło mi zapału). Próbowałam tez na uniwerku, poszłam na trening ale było tyle ludzie ze nie mogłam sie odnaleźć w tym całym bałaganie a poza tym treningi były o 21 a do samego Liverpoolu mam 40 min pociągiem - trochę strach tak po nocy wracać samemu. Znalazłam wiec klub w moim mieście, ale trener stwierdził ze on ma pełen skład i ze da mi namiary na swojego przyjaciela który potrzebuje piłkarek - i w ten oto sposób wróciłam do tego klubu z Chester i w sumie pogralam trochę, pojechałam na wakacje do Polski a tu teraz bobas.
Widocznie nie jest mi pisane, a szkoda, bo gdybym szlifowała przez wszystkie te lata to serio byłoby mega.
To masz przygody z tą piłką, ale gdzieś tam zawsze z boku była Ja zakończyłam swoją karierę piłkarską () przez kontuzję, kto wie, może też bym dalej grała gdyby mi kolano nie "wyskoczyło".

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Uuuu romantyczny wieczór we dwoje (+mała przyzwoitka w brzuszku)
Stary 2017-01-20, 20:35   #3507
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Chipsy solone + ciepłe kakao= wnm :-D a mąż siedzi obok i niedowierza :-D

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-20, 20:41   #3508
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jestem w ciazy, ale tez nie dowierzam

Ja do wczorajszej kury poprosilam o frytki zagryzlam 4 rafaello, ale znow jestem glodna

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2017-01-20, 20:41   #3509
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:

Fuj

Stary 2017-01-20, 20:46   #3510
Olivia000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Ja jestem w ciazy, ale tez nie dowierzam

Ja do wczorajszej kury poprosilam o frytki zagryzlam 4 rafaello, ale znow jestem glodna

Ja odtatnio jadlam ogorki kiszone moczone w slioczku z musztarda. Wszyscy przy stole byli zdziwieni jak ja to daje rade zjesc

Olivia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości