|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
silia82
są w nie po prostu wszystkie informacjen nawet jakie powinny być ujęcia zdjęć jak sięubrać, zachować, a nawet o zabobonach i co zrobic aby się ich ustrzec jak usadzać gości stroić salę no wszystko chyba
|
|
|
#3482 |
|
Zadomowienie
|
czy możecie mi pokrótce powiedzieć jakie są opinie na temat tych salonów?jaką suknię polecałybyście na wymiary 92-67-99? (zaczynam się odchudzać )buuuuuuuuzilaki |
|
|
|
|
#3483 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trzeba szukać dalej; dzięki za rady
|
|||
|
|
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj szybko padłam jak przecinak a w nocy koszmar weselny - orkiestra zapomniała zrobic oczepin, przypomniała sobie o 6 rano, kiedy nie było juz zadnej panny, tylko 1 kawaler na sali -wiec jemu rzucałam welon
a potem poszłam sie zapłakaćKiedyś miałam jeszcze lepszy... ale to innym razem Jodie byłoby super gdybys znalazła Dodałam rzeczy o ktrorych mi przypomniałyście do mojej listy, dzieki maria i silia mam nadziieje ze to juz wszystko, no chyba ze cos sie jeszcze komus przypomni... a swoja droga troche tego jest, jakbym nie siedziała na wizazu to o połowie bym zapomniała albo w ostatniej chwili wszystko robiła - a tak skarbnica wiedzy pod reka
nie wierz w cuda, nie uwierzysz w siebie - to Ci się nie uda... Edytowane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Czas edycji: 2009-02-02 o 09:20 |
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno prędzej już w ecri;p Dlatego PAnie mi polecały snieznobiały kolor sukni;p, bo czasem jak PM ma skromną suknie ecri, a potem z gości ma ktos podobną to ktoś po głębszym może sie pomylić, podobno były na takich weselach;] lol Nie wiem ile w tym prawdy![]() [ |
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało kto tego przestrzeba, niestety a ja się zastanawiam nad kolorem dla siebie, chyba chciałabym w jakimś niestandardowym kolorze np limonki, cytrynki oczywiście wszystko w mlecznych odcieniach, gdzieś widziałam taką sukienkę i mi teraz siedzi w głowie, no i chyba matową Ja na prawdE jestem chyba inna
|
|
|
|
#3487 |
|
Kniaginia
|
też mi się czasem wydaje, że jakaś inna jestem, zawsze muszę ina inaczej niż reszta.
Mi się taka suknia podoba: |
|
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna wcale się nie znata mi się podoba, ogólnie kolekcja Ti-amo jest cudna! ale nie ma jej jeszcze w polsce, na razie tylko ze stanów ale to dobrze bo jak będe zamawiać to uż może i w polsce będą i coś na noc poślubną?? co wy będziecie miały?i do takiej sukienki można założyć taką bieliznę dla mnie to by było super rozwiązanie
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-02-02 o 10:57 |
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
i do takiej sukienki można założyć taką bieliznę
dla mnie to by było super rozwiązanie [/QUOTE]Wycięcie w kroku potrzebna rzecz;p
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
To wycięcie jest niezłe
fakt, bez niego ciężko by było z toaletą ![]() ![]() ![]() Dziewczyny a co myślicie o wkładkach silikonowych??? bo ja mam taką sukienkę do której ciężko dobrać biustonosz... Niestety moje walory nie pozwalają mi na całkowitą rezygnację z tej części garderoby bo mam rozmiar 70E... Jak myślicie czy sprawdzą się w moim przypadku? I czy czerwona sukienka pasuje pannie młodej na 2-gi dzień.
18 IV 2009 r. mała zmiana nastąpiła ![]() Edytowane przez elabien Czas edycji: 2009-02-02 o 11:19 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
LISTA SPRAW: Data ślubu poprawiny Szacunkowy budżet przeznaczony na ślub i wesele Liczba gości na ceremonii ślubnej Liczna gości na przyjęciu weselnym Liczba gości przyjezdnych Nauki przed małżeńskie 1.PAPETERIA Zaproszenia na ślub i wesele ok Podziękowania za przybycie Winietki stołowe Tablica z rozmieszczeniem gości, Potwierdzenie przybycia Zawieszki na butelki, Karty z Menu, teksty czytań i pieśni na ślub 2.KWIATY Wiązanka plus butonierka Wiązanka plus butonierka dla świadków Kwiaty na podziękowania dla rodziców 3.DEKORACJE – CEREMONIA ZAŚLUBIN Bukiet pod ołtarz + 3 małe Bukiety za (obok) Młodymi, Przypinki do ławek, Poduszka pod obrączki, Dekoracja samochodu, Woreczki z płatkami kwiatów, 4.DEKORACJE – PRZYJĘCIE WESELNE Kompozycje na stołach gości Kompozycja na stole Młodych Balony, kotara za Młodymi 5.OPRAWA MUZYCZNA Ślub – Zespół muzyczny 6.STYLIZACJE Makijaż próbny do makijażu ślubnego Makijaż ślubny Manicure/pedicure Panna Młoda Fryzjer – Panna Młoda, upięcie próbne, Fryzjer – Pan Młody Suknia ślubna – Panna Młoda, suknia na drugi dzień, Bielizna - Panna Młoda Buty – Panna Młoda Biżuteria – Panna Młoda Garnitur – Pan Młody, koszule x3! Buty – Pan Młody dodatki 7.OBSŁUGA FOTO/VIDEO Fotograf Kamerzysta 8.TRANSPORT Transport gości hotel – kościół – restauracja Transport gości w nocy 9.NOCLEGI Rezerwacja noclegu dla gości Nocleg dla Młodych 10.PRZYJĘCIE WESELNE Zamówienie i dostarczenie alkoholu Zamówienie i dostarczenie tortu Zamówienie i dostarczenie ciast Zamówienie i dostarczenie owoców i kwiatów, Przypinki dla gości Upominki dla gości – gościńce-ciasto Organizacja poprawin – 11.POZOSTAŁE Księga Życzeń dla Młodej Pary - Pamiątkowa Koordynacja listy prezentów ślubnych – Księga dla rodziców Młodej Pary – edit: kurs tańca ja też chcę melodie tej pieśni! znaczy ładnie proszę
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-02-02 o 12:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam DD-E i mogę sobie to przylepić owszem, ale nic mi to nie daje a na dodatek wygląda to głupio bo te miski są za małe i deformuje biust. Ja liczę na wszyte miski w sukienkę
|
|
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
A ja na pierwszy taniec najprawdopodobniej będę miała Sumptuastic - Bo mam Ciebie.
No widzisz... A Pani w sklepie mówi: wkładki sprawdzą się na pewno i będą doskonałam rozwiązaniem... Ach wredna jaka...
18 IV 2009 r. mała zmiana nastąpiła ![]() Edytowane przez elabien Czas edycji: 2009-02-02 o 11:24 |
|
|
|
|
#3495 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i chyba ten sam rocznik nawet. ja nigdy nie zapomnę tego pana i jego chorych pomysłów wam też kazal klaskać do muzyki albo rysować spadające po schodach piłeczki??Cytat:
Moi rodzice już dostali kiedyś taki album od swoich dzieci ale z innej okazji, za to rodzice TZ napewno będą zaskoczeni.Nie jestem przekonana co do oficjalnego wręczania takich podziękowań... bo przeciez podziękować można nie tylko oficjalnie na pokaz żeby wszyscy widzieli i słuchali co mamy do powiedzenia naszym rodzicomzastanawialiśmy sie także nad zasponsorowaniem rodzicom jakiejs wycieczki, tylko to juz jest większy koszt ![]() Cytat:
ja sobie ja wtedy wydrukowałam ale nie mam jej zapisanej i odchaczonych rzeczy które są załatwione jak na złość bardzo mało Cytat:
u nas oczepiny będą (na zyczenie TZ) ja bym wolala zeby ich jednak nie bylo, ale to ze ja tego nie lubie to nie znaczy ze rodzinka chociaz nie moze sie pobawic dlatego tez beda i beda max skrócone. zapewne rzucanie welonem i reszta dla gosci weselnych ![]() Cytat:
Cytat:
pannie młodej chyba nie było zbyt miło..
|
|||||||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
negila nie wszyscy tak robią i nie tylko u nas, ja skąd jestem to chyba logiczne skoro jestem na tym forum
a np w częstochowie też tak jest ja na pewno tak nie zrobię, u mnie będzie po rpstu taniec nowej młodej pary
|
|
|
#3497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie twierdzę że zabawy weselne są zarezerwowane tylko dla jakiegoś rejonu, chyba że tak napisałam to mi to pokaż. a skoro ktoś jest spoza Lublina to juz tu nie może pisać?dla mnie równiez logiczne jest to że ktoś może byc z woj. lubelskiego a pisać tu. a że województwo to różne regiony i tradycje do tego było moje pytanie
|
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy miałyście jakieś doświadczenia z salonem LillYes pozytywne lub negatywne? Czy to jest zupełnie nowe miejsce czy tylko sukienki MS sprowadzają od niedawna? A może któraś z was zamówiła tam swoją kreację i może się podzielic doświadczeniami?
|
|
#3499 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Generalnie bardzo nerwowo się zrobiło, że czasami żałuję tej decyzji i ciągle myślę czy na pewno tego chciałam... Cytat:
Z takimi wymiarami podejrzewam, że będzie ci dobrze w każdym fasonie - wcięcie w talii masz rewelacyjne Ja swoją suknię zamówiłam właśnie w Giselle, jej fason to coś pomiędzy rybką a literą A. Uważam, że Panie z Giselle umieją doradzić, dobrać dodatki -zwłaszcza właścicielka. Ale jak cała współpraca z salonem się ułoży będę mogła powiedzieć dopiero po odbiorze sukni. Myślę, że powinnaś pochodzić po różnych salonach i mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2009-02-02 o 13:26 |
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Madzikownia, ta sukienka w twoim poście jest bardzo ładna i w w moim typie, co to za firma?? Edytowane przez Amira_2007 Czas edycji: 2009-02-02 o 13:32 |
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
Nie no dziewczyny przesadzacie trochę. Moim zdaniem ta sukienka jest super dla Panny Młodej. Mi się bardzo podoba w końcu nie wszyscy lubią księżniczkowate
![]() Moja jest skromna... I ma swój niezwykły urok Będę miała niemalże identyczną...
18 IV 2009 r. mała zmiana nastąpiła ![]() Edytowane przez elabien Czas edycji: 2009-02-02 o 13:46 |
|
|
|
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, ze chodzi ci gdzie ja mieszkam a to mam podane pod zdjęciem i jak najbardziej ko jest forum dla całegp lubelskiego moja rodzina pochodzi głównie z Lbn tak jak ja Cytat:
jest piękna a ja bym zamiast drapowań pod biustem dała wstążkę kolorową
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-02-02 o 14:04 |
||
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
WOW
![]() ![]() Edytka lista imponujaca, usegrgowana i bardzo poukładana, na pewno pomoze nie tylko mi... dzieki
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
upsss...się pomyliłam w wymiarach - 92-67-92, oshinek dzięki
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Wtajemniczenie
|
Z takimi tym bardziej proporcje cudne
|
|
#3506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze tak zapytam odnośnie tego zaświadcznia z USC, rozumiem, że ono jest potrzebne..............no właśnie po co?;-) Wiem, że głupie może być to pytanie, ale nieuświadomiona jestem w tym temacie
Edytowane przez czerwonafasolka Czas edycji: 2009-02-02 o 15:12 |
|
|
|
|
|
#3507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to faktycznie powinnaś się odchudzać...straszne to Twoje 90/60/90 ....Twoje postanowienie zalatuje trochę anoreksją
Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-02-02 o 15:11 |
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
Poto, żeby wiedzieć, że mozesz zawrzec zwiazek małżeński, że nie ma przeciwskazań, np nie masz juz meza
|
|
#3509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem niewysoka więc te wymiary nie mają tu nic do rzeczy, gdyby 175cm kobieta takie miała to byłaby szczupła, niska jest normalna, a przy moim wzroście mogę się spokojnie odchudzać |
|
|
|
|
|
#3510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamta poprzednia po prostu ani krojem ani materialem nie przypomina mi suknie dla PM - i jak pisze Amira inny kolor dać i wygląda jak zwykła suknia. "Twoja" mimo ze tez skromna to jest zdecydowanie inna, ma tren, inny materiał itp Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

jak sięubrać, zachować, a nawet o zabobonach i co zrobic aby się ich ustrzec

czy możecie mi pokrótce powiedzieć jakie są opinie na temat tych salonów?
)

a potem poszłam sie zapłakać
mam nadziieje ze to juz wszystko, no chyba ze cos sie jeszcze komus przypomni...

flejksy