|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Agusia wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin!!!
Aniu jutro wybierz się do swojego ginekologa i jeśli jest wszystko w porządku, to on z pewnością Cię uspokoi! Ale postaraj się do jutra nie mysleć o tym! Bo to z pewnością Ci nie pomoże! Wiem, że takie banały łatwo wygłaszać , ale to prawda! Anima, biedactwo Rozumiem, że jest Ci ciężko, bo rzeczywiście czasem jak teściowa coś powie, to człowiek nie wie co ze sobą zrobić... Ale chyba najważniejsze, że masz oparcie w swoim mężczyźnie!!! Przecież to WY chcecie stworzyć rodzinę i najważniejsze, żeby między Wami się układało!!! Ja mam o tyle dobrze, że moja przyszłe teściowa nie mówi po polsku! Ja oczywiście rozumiem sporo, ale jeśli coś palnie, to po prostu tłumaczę sobie, że źle ją zrozumiałam i nie drąże tematu, bo po co się stresować niepotrzebnie
|
|
|
|
#3482 |
|
Rozeznanie
|
Wowczyk ona rzeczywiście przezyła bardzo rozpad tamtego małżeństwa, ale chyba najbardziej nie moze sobie wydarować, że na nie pozwoliła, kiedy jej syn był taki młody. Teraz to chodzi tylko o pieniądze, bo ona jest z natury osobą, która mimo, że coś tam ma cały czas narzeka że brakuje. Tż z nią rozmawiał. Ona wychodzi z założenia, że te pieniądze można przeznaczyć na coś innego. A my uważamy że chcemy naszą radością podzielić się z najbliższą rodziną i przyjaciółmi. Na szczęscie mamę mam tutaj, więc bardzo mało prawdopodobne że będę często, tak jak kiedyś jeździć do ostrowca.
A jak Ty poznałaś się z przyszłym mężem, bo On jest z Ukrainy, tak?
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Wowczyk, fajne podejście
![]() Anima, współczuję takiej sytuacji, ale wiesz, tak jak Wowczyk piszę, najważniejsze żeby się między Wami układało. Ostrowczanko AGUSIU, NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE, DUŻO UŚMIECHU NA TWARZY, POWODZENIA NA STUDIACH I WRESZCIE ŻEBY TEN DZIEŃ, KTÓRY CZĘŚĆ MA JUŻ ZA SOBĄ A NA KTÓRY MY CZEKAMY OKAZAŁ SIĘ NAJWSPANIALSZYM
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja myślałam o którymś z tych bukiecików na ślub
Bardzo mi się podobają oceńcie![]() http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...11big.html#200 http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk..._thumb.php.jpg http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...umb.php.html#0 http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...IYtnLFozcc.jpg |
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie zdecydowanie ostatni. piekny
|
|
|
|
#3486 |
|
Rozeznanie
|
Oj chyba mi sie pomyliło i 2 razy wkleiłam ten sam bukiecik chodzilo mi o inny zaraz wkleje poprawny
|
|
|
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Coś jest nie tak z tymi linkami bo pokazuje się błąd.
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
Ładny pierwszy i ostatni.
Anima nie stresuj sie juz ta teściową. Gdyby taka nie była to nie byłaby teściową. One maja juz to w swej naturze Ciesz sie ze mame masz lepszą...Animo, a gdzie jest w Ostrowcu SunsetSuit???? Ostrowczanko Ty też sie nie denerwuj. Na pewno obrączka sie znajdzie, a jak dziewczyny juz wczesniej pisały niech sam posprząta jak mu coś przeszkadza. U nas zawsze w sobote albo piatek jest sprzatanie i nie ma problemu. Zawsze TŻ mi pomaga albo wrecz wyręcza... Wowczyk super podejscie No wiesz... różnice językowe. Szkoda ze ja nei moge sie na to powołać :pAgusia najlepsze życzenia z okazji urodzin, niech sie spełnią wszystkie marzenia. Ania zeby tylko wszystko bylo dobrze. Słyszałam ze te kłucia są normalne ale nie wiem czy w takim natężeniu. Najlepiej idz jutro to tej swojej ginki. Te IP zawsze takie lightowe podejscie mają. Po co sie przemęczać... ehhhh Aga a czemu masz takie nastawienie?? Ja wczoraj kłóciłam sie z Przemkiem, bo powiedział ze nie moge tak przezywać jak 3 dostane, a jak on bał sie ze nie poradzi sobie w pracy to dobrze bylo...ale krótko sie kłóciliśmy bo zaraz mi przeszło.
|
|
|
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
Już nie ma Sunseta w Ostrowcu :-( Zlikwidowany 6,5 roku temu
A ja nadal lubię garnitury, koszule i krwaty z Sunseta. I w Warszawie mam 27 % znizki. A garnitury są tanie
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu nie będę Was zamęczać opowieściami ale powiem tylko, że chodzi o moje problemy ciążowe.
|
#3491 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie ta piosenka, wlasnie jej sobie w pracy slucham
![]() http://teledyski.onet.pl/10172,4834541,teledyski.html AGUSIA533 ten ostatni bukiet jest super! Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-01-20 o 12:24 |
|
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze takie znalazłam
![]() http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...74ia5.html#100 Najbardziej bym chciała mieć taki bukiecik jak ta dziewczyna wkeje wam linka na you tube oglądałam filmik. I takie uczesanie jak ona ma też mi sie podoba jak dla mnie extra wygląda
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Ona chyba za ta piosenkę dostała tego słowika. Ja gustuje raczej w innej muzyce
|
#3495 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=bdW8A...eature=related
Tutaj macie ten link
|
|
|
|
#3496 |
|
Raczkowanie
|
Anima, no tak przypuszczałam, że teściowej chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze... chyba po prostu jest taką osobą i nie ma co liczyć, że się zmieni! Oczywiście nadzieja jest, że zmieni zdanie! Wtedy zrobi Wam miłą niespodziankę! Ale wygląda na to, że musicie liczyć na siebie! Smutne to, ale głowa do góry! Najważniejsze, że macie siebie robaczki
A mojego W poznałam banalnie, na studiach, byliśmy w jednej grupie Przyjechał do Polski na studia i już chyba go tu zatrzymam
|
|
|
|
#3497 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo mi się podoba jeszcze ta piosenka na pierwszy taniec co o niej myślicie dziewczyny??
![]() http://www.youtube.com/watch?v=9vACebPxKq8
|
|
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
Ładne te bukiety. Sama o takich myslałam ale podobny miala koleżanka mojego TŻ i na pewno nie chce sie do niej upodabniać w tym dniu...
No własnie myslałam ze moze SunsetSuit jest gdzies w Modzie tam kolo targu albo przy Sienienskiej... Też lubie z tego garnitury... Aga nie denerwuj sie.... Bo stres tez na "to" wpływa... Mnie też podoba sie ta piosenka... ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Agusia wrzuciłaś link do całej stronki a nie do piosenki i nie wiadomo gdzie ona jest. |
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, czyli chcesz różowe róże
fajna ta fryzurka masz rację.A co do piosenki to nie wyświetla mi się nic niestety ja nad bukietem jeszcze za bardzo nie myślę, chciałabym mieć ze storczyków, ale najpierw chcę suknię wybrać, a potem będę myślęć
|
#3500 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też słyszałam o tym nowym salonie na Mickiewicza to już trzeci nowy salon ![]() Cytat:
zgadzam się ze wszystkimCytat:
znalazła się ta obrączka?a co do sprzatania to skruszony cię przeprosi i posprzątacie razem ![]() Cytat:
ostatni mi się podoba Anima przykra sytuacja z tą teściową. Szkoda, że nie powiedziała wam wczesniej, wiedziała przecież od dawna o ślubie. A teraz zostało pół roku do ślubu i macie ciężki orzech do zgryzienia może jeszcze zmieni zdanie.Agusia Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-01-20 o 12:48 |
||||
|
|
|
#3501 |
|
Rozeznanie
|
Oj sorki rzeczywiscie wrzuciłam linka do całej stronki więc wrzucam jeszcze raz teraz powinno być dobrze
![]() http://marlencia88.wrzuta.pl/audio/4...ktorego_kocham Gusiak napewno chce mieć bukiet z różowych róż pomieszanych z kremowymi lub białymi są takie słodkie a ja różowy uwielbiammm![]() ![]()
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Obrączka się nie znalazła. Wątpię żeby się znalazła - przetrząsnęłam cały dom. Wiem, że to tylko symbol, ale jakoś mi tak smutno z tego powodu.
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu właśnie dlatego, że to symbol. Może sie jeszcze znajdzie.
|
#3505 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak się cieszyłam, że nic mi dzisiaj nie jest i że czuję się rewelacyjnie. Byłam w sklepie i ledwo doszłam do domu. Zrobiło mi się słabo, zakręciło mi się w głowie i myślałam, że się przewrócę. I to było pod samym blokiem. Jeszcze w dodatku mąż zadzwonił i musiałam odebrać, żeby znowu się nie martwił, że coś się stało. Ostatnio się zrobił za bardzo opiekuńczy. Jutro jedziemy na badania, nie ma przeproś.
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
AGUSIA WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!DUZO MILOSCI, USMIECHU NA TWARZY I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE
*****kobietki do was wroce wieczorem jestem u tza i ogladamy zaproszenia Agi![]() pozniej sie odezwe pozdrawiam![]() dziekuje za mile komentarze ![]() Amina nie martw sie tesciowe takie sa
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Michel - koniecznie.
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka a na pewno w domu zginęła? Może zdjął do mycia naczyń albo kąpieli. Może w pracy została
![]() Ninuska znalazł się kot? ![]() Ciekawe jak Justys sobie radzi pierwszy dzień w nowej pracy. |
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale u mnie sypie. Już 3 razy odśnieżałam chodnik przed zakładem i zaraz chyba będę musiała wyjść jeszcze raz.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

Ja oczywiście rozumiem sporo, ale jeśli coś palnie, to po prostu tłumaczę sobie, że źle ją zrozumiałam i nie drąże tematu, bo po co się stresować niepotrzebnie

zgadzam się ze wszystkim
. Szukamy wszędzie - oczywiście nie obyło się bez komentarzy "może wreszcie posprzątasz ten chlew" itp. - jak zwykle to moja wina.
....