|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
http://gosiastepien.blogspot.com/sea...max-results=50
zobaczcie jakie slodkie... ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- http://www.mstepien.com/index2.php http://www.mstepien.com/index2.php i kilka pomysłow na sesje slubna
SZCZĘŚLIWA ŻONA OD 7.08.2010 r. http://s4.suwaczek.com/20100807650120.png razem od 18.03.2009 r. Z nadzieją za rękę idę przez ten czas.... Edytowane przez Qdlatek Czas edycji: 2010-04-08 o 23:14 |
|
|
|
#3482 |
|
Rozeznanie
|
A mi juz ze trzy razy sie sniło to samo, ze nie ma kamerzysty i fotografa, ksiądz też sie gdzies zapodział w tych snach. Ale jakos sie tym nie przejmuje na razie. Teraz na tapecie mam to ze nie bedziemy wiedzieli kiedy klekac, siadac w kosciele
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochaniutkie
dawno dawno mnie nie było jednak odwyk jest możliwy , ale nie dlatego mnie nie było po prostu dzień po dniu nie wchodziłam a potem jak weszłam to mnie przeraził materiał do czytania, ale na dniach nadrobię i będę zaglądać.
|
|
|
|
#3484 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj!!!!!
widze, że namówiłam jednak ![]() ja jade di kielc, licze ze słońce wyjdzie....miłego dnia
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się i ja
![]() dziś chyba ładny dzień będzie ![]() dziś się wyspałam Elsi fajnie, że zajrzałaś
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
Ja nie dawno wstałam i własnie jem sniadanie. A pogoda zapowiada się ładna, to dobrze człowiek odzyskuje checi
|
|
|
|
#3487 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki jestem i ja
![]() ![]() U nas dziś we Wrocławiu 13 stopni nawet ładna pogoda się robi ![]() Qdlatek coś tam próbowałam robić tą prezentacje i co nieco mi wyszło
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Aga wysłałam CI emaila.
A co dzisiaj tak cicho? |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie, jakas cisza dzisiaj
![]() ja połozyłam małego spać i zabieram się za pisanie pracy
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja to tak jak ja
|
|
|
|
#3491 |
|
Rozeznanie
|
A ja ukladam diete
|
|
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Jestem dziewuszki, pisze IV rozdział pracy bo chcę oddac jutro ale nie wiem czy zdążę. Mam taką nadzieję.
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Ninuska ty już 4 rozdział
ja w 3 siedzę.A ile masz w sumie rozdziałów? |
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez pisze juz 4
|
|
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
Częśc dziewczynki. A ja nad tematem dopiero sie zastanawiam
![]() My zrobiliśmy konkretne listy gości zeby do zaproszen podać. Ile w koncu wódki liczycie na dwa dni ? My sie smiejemy ze u nas niezłe gazery są wiec duzo trzeba A tak powaznie to myslimy 1,5 l na pare. Myslimy tez o noclegu i musimy zadzwonić do tej drugiej pary która ma w tym samym dniu wesele czy bierze jakies pokoje, jak nie to dla nas wszystkie bedą.Qudlatku moim zdaniem za bardzo sie spinasz tym wszystkim, wyluzuj. Myslenie o paznokciach nic Ci nie da, bo zobaczysz ich stan dopiero w sierpniu a zrobienie tipsów nie trwa miesiąc tylko jak beda Ci potrzebne to pojdziesz. A co do samochodu to ja bym wolała tym garbusem pojechać bo limuzyn nie lubie. Zreszta nie przywiązuje takiej wagi do tego. Jedyne czym sie martwie to zespołem, bo on jest podstawą na weselu, a o tym co my mamy nic konkretnego nie wiemy. Jedna wielka niewiadoma. Ale pocieszam sie tym ze czasem dobry, drogi zespół potrafi zagarać źle wiec nei ma co sie przejmować bo wszystko sie wyjasni we wrzesniu, a myslenie nie pomoże. A dziś miałam pierwszy sen o ślubie, ze za 15 min. 16 powinnam jechać juz do koscioła a ja nawet fryzury nie mialam i makijażu bo mamy nie bylo i chciałam przełożyć na następny dzien, a w niedziele bylo jakieś swięto Maryjne i ksiądz nie chciał przełożyć wiec miało być za tydzien ![]() Ooo i jestem zła bo bylismy w sklepie odebrać spodnie od garnituru bo jak kupowaliśmy to trzeba był zwęzić i ta krawcowa to chyba ślepa była; tak nieładnie to zrobiła ze jeszcze zostawilismy do poprawki. Jak nie zrobi tego ladnie to oddajemy caly garnitur. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaciu my liczymy 1,5 l.na pare na 2 dni. To co nawet zostanie to się kiedys wypije
|
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
Eee to ja mysle zeby nie zabraklo, u mnie sie nie zmarnuje ;] To my tez tyle weźmiemy.
|
|
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zgadzam się z tym co MAdziaciu napisała, za wyjątkem samochodu, bo mnie się garbusy nie podobają. Wolałabym limuzynę.Cytat:
![]() A co do mgr.Ja już skończyłam wszystkie rozdziały I w nagrodę kupiłam sobie żel i lampę i sama sobie żelowe pazurki nałożyłam Moje nowe hobby![]() A my dzisiaj zamówilismy obrączki w wąskiej uliczce. W sumie nieplanowane, ale poszliśmy oglądać i nam się bardzo spodobały. Mam takie niewyraźne zdjęcia które zrobiłam z katalogu. Moja z brylancikami, a tż z nacięciem. Jestem w nich zakochana. Tylko mnie martwi trochę, bo pani powiedziała że ne bardzo da się damską powiększyć, ale z drugiej str, brat tż ma z białego złota też z brylancikami i powiększali więc nie wiem jak to w końcu jest.
|
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie zjadłam rosołek, za dużo napieprzyłam sobie w talerzu i piecze mnie Wcinam wielkiego zająca czekoladowego co został po Świętach Dzisiaj super pogoda. Ten link do tej fotografii dzieciaczków jest świetny. Piękne zdjęcia, fajnie uchwycone emocje. Ta piosenka przez Krzysia śpiewana dla mnie taka sobie![]() Sprawdzałam pogodę na onecie i ma padać, akurat jak mam jechać do Kielc w niedziele, więc typowe madziaciu ja też się trochę martwiłam zespołem bo nie mogłam zasięgnąć za bardzo o nim opinii ale było lepiej niż myśleliśmy Byłam na jednym weselu co zespół był za 3,5 tys a bawili strasznie gości. Nuda okropna i baezprzerwy grali ,,Kawiarenki" aż niedobrze się robi jak tą piosenkę sobie przypomnę , a orkiestra miała być taka boska, bo to po szkole muzycznej itp..a była koszmarna. Muzykę grali taką aby się nie zmęczyć, dwa kroczki w jedną i dwa w drugą. Z tego wniosek jest taki, że ludzie czasem myślą, że jak drogie to dobre, a tu niekoniecznie.
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak ładne obrączki
A przede wszystkim gratuluje napisanej pracy
|
|
|
|
#3501 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam napisać o obrączkach, że mnie również się podobają
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak co do obraczek, to ja też mam z kamyczkiem i też zamawiane w wąskiej uliczce. Pani powiedziała, że taka obraczkę można zmniejszyć albo powiększyć ale o 1 rozmiar. Gdybyś chciała o więcej to wtedy kamyczek może ulec zniszczeniu dlatego tak trudno jest zmienić rozmiar.
brawo za napisaną pracę ![]() Dziewczyny zaczynam przy was wpadać w doła. Tyle macie już napisane. To w takim razie ciekawe czy ja zdazę się obronić w czerwcu ![]() Kacper się bawi a ja piszę ta pracę ale spać mi się okropnie chce, oczy mi się zamykają |
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Ja napisałam tylko poł strony, bo nie chce mi sie:/ A druga sprawa, ze dopiero pod koniec m-ca bede miec materiały za 2009 rok z gminy. Wiec i tak nie bardzo mam z czego pisac.
|
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
Mehja dasz rade! Nie załamuj sie.
Już prof. Dudka Cie pospieszy Ja mam sie uczyc i jak zwykle mi sie nie chce. Bede musiała to handlowe odroczyć...Gusiak obrączek nie widac za bardzo ale podejrzewam ze ładne Olajka mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz. Tzn. ze mile bede zaskoczona tym zespołem. |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaciu, właśnie mówiłam że bylejakie zdjęcia. Ale chciałam się pochwalić.
Dzwonił do mnie facet z tej szkoły językowej i przyjeli mnie Fajnie że Wam się obrączki podobają, jak odbierzemy tro lepsze zdjęcie zrobię. A zaraz do okulisty, ale podejrzewam co mi powie
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak to bedziesz pracowac w dwóch miejscach tak? Fajnie
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak to fantastycznie
no to masz udany dzień
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś, jeszcze mi został wstęp i zakończenie no i rozdziały poprawić
![]() Mehja, ja rozdział to gdzieś w 3,4 dni napisałam ale siedziałam od rana do nocy przy kompie i miałam wcześniej książki przeczytane ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- tak
|
#3509 |
|
Rozeznanie
|
Gusiak super, gratuluje
Słabo widać na zdjeciach te obrączki, ale jesli mnie wzrok nie myli to mi też się podobały w waskiej
|
|
|
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
A ja siedze w domku i też się zaraz zaczynam uczyć
![]() Gusiak obrączki piękne My to narazie stoimy w miejscu ze ślubem,nawet samochodu jeszcze nie mamy załatwionego ![]() Jak byliśmy teraz w domku na święta to byliśmy z moim tż i jego tatą w Arkadi zobaczyć czy się coś zmieniło... ![]() No i szczerze mówiąc zaniemówiłam W oknach śliczne tiulowe biało pomaranczowe zasłonki normalnie cudoNo i byliśmy oglądać obrączki..jeszcze nie zamówiliśmy ale mamy 3 typy może coś doradzicie ![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Bliskosc,126 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,ko...,Marzenie,1862 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,kolekcje,Dotyk,138 Najbardziej mi się podobają 1 i jestem za tymi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

dawno dawno mnie nie było jednak odwyk jest możliwy , ale nie dlatego mnie nie było po prostu dzień po dniu nie wchodziłam a potem jak weszłam to mnie przeraził materiał do czytania, ale na dniach nadrobię i będę zaglądać.

ja w 3 siedzę.
wiec miało być za tydzien 

:rolleye s:

Już prof. Dudka Cie pospieszy