|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
A moja córa fiksuje jak zwykle, ja to się już nawet nie przyznam jaki sajgon u nas ostatnio
![]() Poza tym dziś córa dawała po garach strasznie, histeryzujący miała . dzień. Pospała w dzień 40 minut obudziła się z wrzaskiem i tak się zaczęło. Póki co humor dopisuje
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tz wychodzi kolo 9 wraca na obiad 17-18 i jedzie dalej do roboty czesto do 24-1 takze zupelnie Cie rozumiem. Przez to ja tez jestem bardziej zmeczona, bo caly dzien z Borka daje mi w kosc. Wlasnie go polozylam i biedny kaszle...cholera o co chodzi z tym kaszlem, co go tak podraznia? jeszcze musze do szefowej napisac maila, ze mam zwolnienie do konca przyszlego tyg. hmm...ciekawe coz ona na to, bo to ze do konca tego mnie nie bedzie to wie, ale o przyszlym nic nie wiedziala... |
|
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka - no nie jest ciekawie...niestety, ciężkie jest życie nas, matek-polek
![]() co się przejmujesz szefową, zdrowie dziecka i Twoje jest najważniejsze, a nie praca
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna pytałaś niedawno o mazidła z bandi. kiedyś mieli peeling szafirowy i rzeczywiście był super, ale reszta to jak dla mnie kiepściutka. miałam jeszcze krem jakiś nawilżający, krem pod oczy i tonik. aa j jakąś maseczkę zwężającą pory. poza tym czytałam, że mają w składzie duuużo parabenów
tak czy siak dla mnie były lipne.
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowka dla dzieciaczkow i Anisiowej rodzinki!
Veronka bardzo Ci wspolczuje, naprawde nie wiem jak Ty to robisz bez pomocy, bo nielatwo jest pogodzic wszystko ze soba, a tu ejszcze choroba Boryska.. A propos, wstaw jego foty, juz akwal czasu jak nie widzimy Borysowego lica ![]() Wersta, alez Ty jestes obcykana w tych peelingach, kremach itp. Mi marzy sie jakies weekendowe Spa, ale na razie to se moge pomarzyc ![]() Ja jakeigos dolasa zalapalam.. nie zdarzalo mi sie to juz naprawde kawal czasu.. moze to z przemeczenia.. ![]() A zapomnialam, ze mlodemu poprzestawialo sie wszyzstko i nie wola siusiu i leje w gaty..
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
witam
jakas zakręcona strasznie jestem , nie moge nadążyc, tyle pisałyscie ze nic nie pamiętam ![]() Wersta dzieki za opinie, ja zamowiłam wczorak krem z kwasami aha, kumplea strasznie chwaliła wiec wzięłam, zobacze co to warte Marti tu jestes Anisia zdrówka zycze no i po spotkaniu
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem jakaś przybita, nic mi się nie chce, najchętniej walnęłabym się do łóżka i nie wychodziła z niego w ogóle
idę popatrzeć na film co tz patrzy, jakiś straszny, humoru mi nie poprawi ale zabije trochę czasu mam nadzieję że noc dziś będzie spokojniejsza |
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu. ale nastroje
i wogóle zastój na całego ![]() wieje, jakby się kto powiesił a ja czapki nie mam czas coś sobie wyprodukować ale jak to się mówi-szewc w dziurawych butach chodzi dobrze, że już piąteczek zazdroszczę im takiego wypoczynku, upały ponad 30 stopni i tyle atrakcji, zwiedzania...ehhh
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Hey.
U nas piekne slonce za oknem! W koncu przestalo tez wiac, bo wczoraj to myslalam, ze nas zwieje jak bylismy na dworze. Z Borysem tyle dobrze, ze nie ma kataru ani temp. wiec spokojnie mozemy wychodzic, bo tak bym chyba wykorkowala w domu. Wiec codziennie gdzies sobie jezdzimy. Zawsze cos mamy do zalatwienia. Dzis do sadu po wpis do hipoteki. Musze tez do biblioteki, mam przetrzymane ksiazki, wiec kara sie szykuje Jutro i w niedziele ladna pogoda nawet 15stopni i piekne sloneczko, takze mam nadzieje, ze w koncu troche odpoczniemy. W niedziele mamy rocznice smierci mojego taty....masakra jak to szybko leci. Juz 3 lata. Pamietam jak zmarl, a kilka dni pozniej dowiedzialam sie o ciazy Marti to fakt, ze nie ma fotek Borysa, sama ostatnio nawet op tym myslalam, ze nie wyciagam aparatu. Musze sie wziac za siebie
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie fotki mamy ze spacerku z wrzesnia
Teraz zrobilam jeszcze 2 na szybko przy sniadaniu. Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-10-22 o 09:04 |
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
bry. mamy lekarza na 11.20. zobaczymy co wyduma, nie pisałam wcześniej ale wydaje mi się,że Iga może mieć jakąś alergię pokarmową
zobaczymy.tymczasem idę się myć itd. |
|
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczęta
![]() dzisiaj u nas ładnie słoneczko swieci, ale strasznie wieje. Mam dzisiaj urlopik i siedzę sobie w domku, nawet mój H jest w domku Siedzi obok mnie i smieszne miny robi i ziewa ![]() Idziemy zaraz na spacerek. Veronko, sliczy Twój Borysek
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u nas piękne słoneczko i wichura, mało drzew nie pozwiewa ![]() koszmarnie , ale co tam czapka na łepetynę i trzeba się przewietrzyć wiem co czujesz Veronko, moj ojciec też nigdy nie zobaczy, swoich wnuków moim zdaniem Bor to wykapana mama
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla Karolka i Borysa
Borys jaki dorosły facet już ![]() U nas słonecznie i bezwietrznie więc zaraz pewnie pójdziemy się gdzieś przejść ![]() Aukcje się sprzedają Jak pójdzie po mojej myśli to się uzbiera sumka w sam raz na kombinezon
|
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam się Babencje i zmykam na spacerek, słońce świeci ale chyba dość zimno jest
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie ludzie byczą w ciepełku
a pisałam Wam o tej kumpeli na Karaibach zaczynaja dopiero pracę w grudniu, mieli 15 pazdziernika a teraz siedzą i im płacą fajne wakacje
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
helo
![]() Ja też wróciłam właśnie ze spaceru, jest strasznie piękne słońce ale wiatr taki że mnie czasem popychała jego siła, porażka. Tymek jeździł z folią na wózku bo on wiatru się boi ;
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozniej pokaze zdjecie jak tz mial jakies4lata,Bor to wykapany tatus. zrobilam fotke, bo skaner w biurze, ale mam nadzieje ze czytelne Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2010-10-22 o 14:10 |
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
usnęła maruda. ufff
w końcu mogę zjeść rybkę
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie Borys podobny do taty w dzieciństwie
A ja się pochwalę. Sama nadal nie mogę uwierzyć w to za jaką cenę się sprzedały http://allegro.pl/cieple-dei-tex-z-m...275136618.html Z wysyłką wychodzi tyle co za nówki Jak to mówi Kasiulka - ZACIESZAM
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia Grtulacje
![]() ![]() Ja jak wiadomo nie kupiłabym nigdy używanych butów chyba mam jakieś schizo hehe Nie mówiąc o cenie, jak ta Pani zapłąci przesyłkę to mogła mieć za tą kwotę te same noweMuszę przejrzeć Tymka buty, mam jedne mało co chodzone, wyglądają jak nówki, skoro tak buty na allegro idą to może i te się sprzedadzą.. Wystawię po zimie, bo to wiosenne półbuciki. Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-10-22 o 14:39 |
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
ja używanych dziecięcych się nie brzydzę, choć nie kupuję bo aż tak oszczędzać nie mam potrzeby. sama Jola wiesz,że w tym wieku niektóre dzieci są wyjątkowymi leniuszkami i dużo jeżdżą
poza tym im się nóżki aż tak nie pocą więc myślę,że czasem można coś wybrać z używanych ja zimowe Igi z zeszłego sezonu musiałam wyrzucić no ale moja panna bardzo dużo chodzi, odkąd tylko stanęła na nogi pamiętam sierpień zeszłego roku kiedy to chodziła ledwie 3-4 tyg. a my już zabieraliśmy ją na 30min. spacery bez wózka |
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
Cestusia dziękuję ci bardzo Karolek dziś już lepiej nic mu nie świszczy ale o 6.30 obudził go duszący kaszel i nie dał mu już spać biedny się chyba męczył z 1,5 godz. do tego zwymiotował mi samą flegmą Katar ma nadal co do kataru to mam pytanie jak często i dokładnie jak, gdzie smarujecie tą maścią majerankową Borysek śliczny , duży chłopczyk i na tym zdjęciu, gdzie jest młody tz - to faktycznie podobizna duża no ale mówi się że udane dziecko to jest podobne i do mamy i do taty ![]() zaraz zmykam do przedszkola po młodego mam nadzieję że dziś mi nie przebiegnie żaden czarny kocur drogi czy macie może jakąś metodę na elektryzujące się włosy, od jakiegoś tyg nie mogę dojść z włosami do ładu //elektryzują się jak wściekłe / dobra idę się wybierać tylko nie wiem co mam dziś wymyślić by waćpan Karol zechciał spokojnie na nie poczekać w domu, bo ostatnio to zawsze płacz jak ja wychodzę i muszę kombinować |
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po prostu mam bzika na punkcie czystości, zapachów itd
no co zrobić![]() Tz kupił młodemu nocnik żywa czerwień z kaczką. Nocnik gra jak się nasika. Narazie super ![]() Tymek przestał uciekać jak się go woła by zrobił siku i mniej mamy ubrań do prania oby tak dalej |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Veronko rzeczywiscie wykapany tatus, fajny duzy juz Borys
![]() Kristi no kurde co z tym Karolkiem? A u mnei tez juz dzis dwie kolejne pary spodni do prania? co ja mam znowu pieluche mu zakladac???? ucieka w kat robic siku i najlepsze jest to, ze w ogole mu mokre gacie nie przeszkadzaja |
|
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
FERIE
![]()
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecię wstało, oczywiście nie w humorze
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojczym zmarł 18 września, a ja zaciążyłam miesiąc później..
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Veronka
he he widać jak się znam na odczytywaniu podobizny ja nie mam nic przeciwko używanym butom, bo potem je tak muszę po swojemu doczyścić i wydezynfekować, oczywiście żeby tylko nie były zdeformowane, zresztą znacie moje przygody z kapciami profilaktycznymi tak do 2 lat dzieciaki mało niszczyły obuwie, teraz to sie juz zacznie znaszanie do cna, bo dzieciaki bardziej mobilne Mikiego, co mi nie podpasi do przechowania od razu posyłam na allegro, cena zawsze skusi nabywcę, ale jakbym pod śmietnik wystawiła to też by ktoś przygarnął ![]() no ale ceny używek zimowych butów, to ludzie już poszaleli, ja to zawsze oceniam czy mi się opłaca zakup używek, to zawsze musi być za grosze, bo wiadomo , ceny w ccc czy innych tanich sklepach nie takie olbrzymie no chyba że ludzie za późno oprzytomnieli i nr zbrakło
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też używanych butów nie kupuję (poza tymi kapciami z Peppą, które właśnie przyszły
przepiękne ale one faktycznie są jak tylko przymierzone). A sprzedać to co innego Zresztą te butki Mati są na prawdę w super stanie ![]() Babka właśnie wpłaciła kaskę przez allegro, więc to żadna ściema Oby mi się kombinezonik też ładnie sprzedał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

głowa go dziś bolała, chyba z przepracowania...tyra mi chłop po 10h dziennie, już mam pomalu tego dość
całe szczęście, że choć pół soboty ma wolne i całą niedzielę 

i wogóle zastój na całego