|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Malla a kogo kochasz?
Ja też idę do kościoła
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Idę niedługo na autobus, jadę na to piwo z kuzynem
![]() A to miasto gdzie mieszka M.. Czemu jestem jakaś niespokojna.. nie niem, mam wrażenie że coś złego się stanie. Nie wiem co. Nie mówię że GO spotkam, ale mam złe przeczucia i kurrrde nie wiem o co chodzi. Jeszcze dzisiaj minęło by X miesięcy od poznania się.. wrrr! ;|
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-02-13 o 18:01 |
|
|
|
#3483 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - siebie
![]() zjedzmnie - strachom najlepiej wyjść naprzeciw i przekonać się, że nie istnieją
|
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj mijają dokładnie 2 miesiące od rozstania
![]() nie wiem co mam ze sobą zrobić.Próbowałam się czymś zająć,ale to nic nie daje.Od wczoraj wymiotuję,mam gorączkę.Na dodatek jutro te ***** walentynki,które należałoby olać ale to nie takie proste niestety
|
#3485 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Czemu nie ma łatwo?
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
U mnie na ulicach tyle samo zakochanych par co zawsze, sklepy całe w serduszkach też są od dawna ustrojone, więc nie ogarniam czym tak bardzo ten dzień się różni
|
|
#3486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde... znajomo to zabrzmialo Mowilam tak na eksa i on na mnie jak z cyzms sobie podpadlismy
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#3487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I upokorzona owszem... ja też się czuję i chyba o to jest największy ból. Edytowane przez marchewa0007 Czas edycji: 2011-02-13 o 18:57 |
|
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
Najzabawniejsze w tym jest ze o tej pory nic sobie nie myslalam. Traktowalam go jak kolege i tyle
A dzis mnie zaskoczyl ![]() I podoba mi sie to, ze nie czekam, nie mysle... Co bedzie to bedzie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#3489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do przeprosin, to ja też czekałam, myślałam, że się odezwie, wyjaśni i chociażby przeprosi. No cóź nie doczekałam się i już na to nie czekam...
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
Ze mną też jutro dwóch kolegów się chce spotkać
jeden mnie zaprasza do klubu na dyskotekę a drugi na spacer. Ale chyba sie nigdzie nie wybiorę.
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
A mnie jutro koleżanka zaprasza...
Tzn nie wiem jeszcze czy pojade i czy to spotkanie wyjdzie, ale jakby wyszło to byłoby fajnie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bbMalla...to ciacho miało 27 lat ![]() dzieki za przyjęcie do nk....widze górki u Ciebie....na pewno foty sobie pooglądam ....też kocham góry szympans..... orangutan goryl mój niedoszły zadzwonił z propozycją .... ze juz się wyspał oi przyjedzie do mnie na dziś i jutro a ja na to- tzn ? a on : tzn że musiałabys mnie przenocować ![]() a ja że nie praktykuje czegoś takiego na początku znajomości i ze w smsie juz przeciez to dałam do zrozumienia niby powiedział że tylko zapytał, ale ok a potem chwile gatki o du.pie marynie i "dobrze bedziemy w kontakcie " już widze jak się jeszcze odezwie tzn mogło to by cjakies sprawdzanie ale wątpie ...bo już raz sprawdził tamtym smsem a jak mu sie nie opłacało na dzien przyjechac no to sobie odpuścił spotkanie w ogóle porażka ![]() a ex pisze tylko ja kasuje zanim przeczytam oby jutro mu nie przyszło do głowy mnie odwiedzac w pracy czy po ale myslę ze nie bedzie się kompromitował
/Evita Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-13 o 19:48 |
||||
|
|
|
#3493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie były dziewczyny, umalowałam jedną na studniówkę, bo dzisiaj ma, za tydzień jeszcze dwie . Dobrze jest, czymś się zajęłam |
|
|
|
|
#3494 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem co on sobie tam wydumał w głowie, ale jakoś podejrzanie mi to brzmi
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
Uff nadrobiłam was
![]() A ja dzisiaj zostałam lekko wystawiona umówiłam sie z Nowym, ale do niego niespodziawnie wpadli koledzy z browarem po swojej pracy, wiec ze spotkania nici. Najgorsze, że napisałam do dwóch koleżanek czy mają ochote wyjść na piwo, nikt mi nie odpisuje także szykuje się wieczór przed tv
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie przed laptopkiem ale nie narzekam
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
Czemu nie?
hmm , nie wiem. Chyba wolałabym zostać jutro w domu
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
Źle nie jest, ale miałam ochote wyjsc
no trudno jutro sobie odbije, Nowy zaprasza do kina, ja go zaprosze na jakiś obiad chciałam nie obchodzić walentynek, ale ustaliliśmy, ze prezentów nie będziemy robić, za to gdzieś wyjdziemy
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam walentynke od dziadka
|
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
Opisałam w poprzednim wątku swoją historię- tuż przed świętami wypłynęła zdrada faceta z którym miałam się zaręczać w lutym. Skończyłam związek od razu. Rozpaczałam jakis czas, jak każda ciężko zakochana kobieta... minęły prawie 2 miesiące i nadal nie doszłam do siebie.
Zastanawiam się nad kimś nowym- żeby ułatwic sobie lizanie ran w złamanych serduchu... takiego Klina. ale gdzie go znaleźć? Gdzie poznajecie kolejnych facetów? na uczelni, w pracy... a co jeśli tam dla mnie nikogo nie ma? poruszałyście temat podrywu na dyskotece-ale tam są chyba nieciekawe typy a zależy mi na kimś inteligentnym macie jakieś typy miejsc gdzie mogłabym się udac?![]() pytam tak naiwnie, bo to był dłuuugi związek i już zapomniałam jak to być kocicą na polowaniu
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
A nowy już mi pisze, że bedzie miał auto za tydzien i sobie pojedziemy gdzieś
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uważam, że jest inteligentny, studiuje też dobry kierunek (chociaż, to oczywiście nie jest wyznacznikiem ), przecież na dyskoteki też przychodzą normalni ludzie![]() Jednak uważam, że metoda klin klinem nie jest najlepsza. Możesz zranić drugą osobę, i siebie przy okazji nie będąc gotową na nowy zwiazek. Daj sobie trochę czasu, to co przeżyłaś, jest trudne, zerwane zaręczyny, zdrada.
|
|
#3504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam się co ich do mnie przyciąga
|
|
#3505 | |||
|
Zadomowienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A gdzie poznać faceta? W szkole, na uczelni, na domówce, na kursie, siłowni, tańcach, w sklepie, w autobusie, na wycieczce, w kościele - jednym słowem: wszędzie. Tylko nie w domu, wiec trzeba wychodzić do ludzi .Właśnie sobie przypomniałam... jakieś 3 miesiące temu (jak byłam jeszcze z eksem) kolega mi powiedział, że jakiś chłopak z jego klasy wypatrzył mnie sobie w autobusie i strasznie mu się spodobałam . Może gdybym była bardziej otwarta to zagadałabym żeby chociaż kogoś poznać, ale jakoś mi głupio zdobywać faceta .---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
do tej pory trzymałam się dobrze, ogladnęłam sobie film, ale teraz łapie mnie faza na płacz i rozpamiętywanie, ratuuuujcie !
taki standard - przychodzi noc - przychodzi beznadzieja
|
#3507 |
|
Rozeznanie
|
12h w pracy, człowiek wraca się zrelaksować a tu 1.5h czytania
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3509 |
|
Raczkowanie
|
jak myślisz o byłym, to wspominaj te najgorsze momenty. wszystkie jego wady. to pomaga
|
|
|
|
#3510 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, dziewczyny
Może faktycznie powinnam dać sobie trochę czasu, bo w sumie nic w życiu nie powinno się dziać na siłę. Jak tak się poważniej nad tym zastanawiam to nie czuję się gotowa na poważny związek... dobrze mi tak jak jest, jestem singlem pierwszy raz od.... 5 lat. Ale ciągle łapię się na rozpamiętywaniu tego złamanego związku, dlaczego zdradził.Czy po prostu przestał mnie kochać, albo czy przez te lata byłam z tak perfidnym i złym człowiekiem(wolę pierwszą opcję ale on się zarzeka ze kocha...) i mam dosyc myślenia o tym wszystkim, chciałabym klinem wybić sobie z głowy przeszłość.... ale może to nie jest dobry pomysł. od jutra nowy semestr na uczelni, będę miała mniej czasu na rozpamiętywanie więc może i stan ducha się polepszy jeszcze jakby już wiosna przyszła to by było o niebo lepiej ) a jak będzie lepiej to i nowa miłość jakos sama przyleci, prawda? szczęśliwi przyciągają ludzi do siebie, więc chyba to jest klucz do sprawy![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

U mnie na ulicach tyle samo zakochanych par co zawsze, sklepy całe w serduszkach też są od dawna ustrojone, więc nie ogarniam czym tak bardzo ten dzień się różni