|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
mam pytanie odnośnie KR jak weszłam na pierwszy poziom to kiedy dostanę bransoletkę?
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad tym kawowym
![]() Nie powinnam, bo za dużo kupiłam w styczniu i w lutym - samych smarowideł do ciała kupiłam w styczniu 9 (w tym duże butle 500ml z Ziai z serii Bio Olejek), w lutym 8 (w tym 5 w świetnych cenach w ofercie Cena Na Dowidzenia w Rossmannie - http://lakierowo.blogspot.com/2014/0...-zabronic.html) + avonowe masło z jojobą, które biorę na 100%. Nie mówiąc oczywiście o innych kosmetykach
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-02-18 o 16:21 |
|
|
|
#3483 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ja mam 3 mazidła do ciała i się martwię kiedy je zużyję ale korci mnie z Avonu olejek do ciała w sprayu-będzie taki w kat.4 str.161,pisze na nim Original i łudzę się że będzie pachniał jak dawne Skin So Soft sprzed lat-pamiętacie? było wtedy jedno różowe,cudnie pachniało Powiem Wam też że u mnie serii SSS w ogóle klientki nie zamawiają,nie wiem czemu...jak u Was? Musso powiedz proszę,ten nowy żółtopiaskowy lakier który pokazywałaś dobrze kryje? bo inne dwie żółcie z Avonu nawet po 3 warstwach robiły prześwity
|
|
|
|
|
#3484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę nad zestawem SSS z jojoba, ale zapach ma dla mnie istotną rolę, no i jak w składzie olejku jest alkohol to nie ma on raczej żadnych właściwości nawilżających czy kojących... mogliby podawać skład przy opisie Już się nabiłam na olejek z PS ten niebieski, strasznie przesusza moją wrażliwą skórę Biorę jeszcze matową szminkę w odcieniu Matte Nude, oby nie wpadał w ciepły odcień Matte Melon jeszcze kusi...
|
|
|
|
|
#3485 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) niż specjalny żel do tego przeznaczony.
|
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Charakterystyczny - albo do kochania albo do nienawidzenia.Nie umiem mało kupować, z resztą widzisz na blogu posty zakupowe Lutowy będzie jeszcze gorszy niż styczniowy Pogrążyło mnie CND w Rossmannie (wczoraj kupiłam 3 kolejne kosmetyki, dziś pokażę na blogu).Mam ambitne plany marzec - co z nich wyjdzie? hmmm ![]() Zapasy żeli mam przeogromne - pewnie przekroczyłam 60 i balsamy niebezpiecznie się rozrastają.OK, to "podsumowanie" utwierdziło mnie żeby nie kupować tego masła kawowego ![]() No ale brakuje mi 8 zł do 50 zł Sarunieczko: w ogóle to lubię Twój blog, wydajesz się być sympatyczna ![]() Chętnie zobaczyłabym wszystkie Twoje kosmetyki - zrobisz taki wpis?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-02-18 o 15:33 |
|
|
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Ci, że trochę prezentuje się na ciemną, ale z avonowymi kolorami można oszaleć, np szminka "doskonałość absolutna" jest tak przekłamana! Dostałam w zestawie sylwestrowym odcień Caramel Comfort, bałam się, że to będzie jakiś ciepły, kryjący karmel, a na moich ustach prezentuje się jak mój wymarzony chłodny, bezdrobinkowy, kremowy nudziak - to akurat na plus, za to pure peony w katalogu prezentowała się całkiem łagodnie, a na żywo jest oczo...dajna
Nie mówię, że brzydka, ale mimo wszystko, ciężko stwierdzić i trzeba mieć szczęście. Ja bym wprowadziła do nazw odcieni jeszcze trójkącik, gwiazdkę, kwadracik i kółeczko, jak przy lakierach, żeby było wiadomo, które odcienie są brokatowe, perłowe, matowe i kremowe |
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory omijam serię SSS w obawie że będzie pachnieć podobnie/tak samo.
|
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na niego mam stałe klientki, sama też lubię.---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Też strasznie go nie lubiłam. I też mam obawy właśnie co do zapachów jeśli chodzi o serię SSS. Lubiłam też serię zieloną-ujędrniającą. |
|
|
|
|
#3492 |
|
Raczkowanie
|
Z katalogu 3 podoba mi się jeszcze nowość z kolekcji Luxe, a mianowicie szminka w odcieniu Bare Elegance, boję się jedynie tego, że może przesuszać? Nigdy nie miałam styczności z kosmetykami "Luxe". Jestem jeszcze zakochana w błyszczyku ze zdjęcia, ale nie mam pojęcia jaki to może być odcień
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS ma słabe peelingi, ale jak dotąd najlepszy z PS to jest właśnie ten z demo/oferty sylwestrowej - przynajmniej z tych, co miałam w swojej avonowej kolekcji ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- W ogóle Avon jest dziwny, oglądam własnie kat 3, widze błyszczyki Luxe po 19zł, otwieram 4kę, a tam wielki napis "cena jakiej jeszcze nie było! błyszczyki luxe za 19zł" Szkoda, że w minikatalogu Elle 4/2014 nie ma tych nowych odcieni szminek Luxe w promocyjnej cenie
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Raczkowanie
|
I zastanawiam się czy na produkty Anew ze złotej linii z tego minikatalogu 4/2014 również będzie tyczyć się promocja -50%
Ale promocja chyba powinna obowiązywać minikatalog
Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-02-18 o 15:56 |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Domówiłam 4 żele z Mieszaj i łącz - będą na gratisy a męskie dla braci TZa bo zamawiają co jakis czas
|
#3497 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
np. en krem z ulotki za 15 zl nie liczy się
|
|
|
#3498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję, że to podkreśliłaś, nie wiem co mi się wkręciło, że na wszystkie produkty jest promocja -50%
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Opis oferty na tablet Lenovo i biżuterii YES na fakturze
Prosimy o zwrócenie uwagi, iż zamówiony kupon na tablet na fakturze widnieje z opisem: "TABLET LENOVO A1000I". Faktura z powyższym opisem jest dowodem zakupu i uprawnia do skorzystania ze świadczeń gwarancyjnych. Jeszcze dziś do powyższego opisu na fakturze dodamy informację "Patrz komunikat". W komunikacie przypomnimy Konsultantce, że tablet LENOVO zostanie wysłany po spełnieniu warunków opisanych w Regulaminie najpóźniej do 7.05.2014. Regulamin dostępny jest w Plikach do pobrania. Analogicznym działaniem objęta będzie biżuteria YES. ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Przyszła mi dzisiaj kredka do oczu Big Colour - silver bling ![]() W sumie jest to sam brokat ale bardzo trwała, po nałożeniu zasycha na powiece. W połączeniu z czarną kredką efekt bombowy i można nosić na codzień
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam, że to w 4/2014 obowiązuje -50% na anew, źle przeczytałam, bo w 6/2014 jest na wszystkie sera i kremy -40% i -50%, zalezy, ile produktów się zamówi. Super, bo w kampanii 6 kremy anew są np po 25zł
-50% to... naprawdę opłaca się wtedy narobić zapasy |
|
|
|
#3502 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016
|
Cytat:
A jaki rozmiar brałas? Bo ja bluzki noszę S a zamówiłam rozmiar M bo z ich tabeli rozmiarów ten powinien byc dobry. Ale czytałam ze S jest bardzo mały i obawiam sie ze nawet to M moze byc małe po porównaniu do S innej firmy . i zamówiłam wczoraj późnym wieczorem a dzisiaj już jest wysłane zamowienie
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie trafiłam ze szminką doskonałość, odcien tender muave jest dla mnie za ciemny
zastanawiam się czy jej nie wymienić na jaśniejszy.
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam prezentację szminki w odcieniu "Matte Nude" z oferty demo:
http://mimosfemininos.com.br/2013/09...matte-da-avon/ Jak dla mnie jest podobna do Naturally Nude, który mam... Chyba nie będę jej brała. Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-02-18 o 16:53 |
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie długo każą czekać na ten tablet, do tego czasu pewnie już kupię sobie nowy a ten sprzedam, a i jego wartość znacząco spadnie...
|
|
|
|
|
#3507 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz jestem na etapie szminkomanii odkąd 3 opakowania się skończyły-dokupiłam już chyba trzy nowe i dziś w paczce Avonu przyszły kolejne dwie a na oku na pewno jeszcze 3 mam ![]() acha,uwodzicielki Nude Perfection nie ma
|
|||
|
|
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
Czy zamawiał ktoś z Was breloczek z Różową Wstążką? Zastanawiam się, czy go zamówić
|
|
|
|
#3509 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Wrzesień 2016
|
Cytat:
.A ile masz w biuście cm mniej więcej?
http://cosmeticsandwoman.blogspot.com/ ![]() 25-11 kuracja AT z olejkiem arganowym 26-11 Planet Spa Sleep Serenity - mgiełka i balsam 27-11 Anew Reversalist krem na dzień 28-11 balsamy Care 29-11 tusz Infinitize 05-12 krem SSS z olejkiem arganowym |
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

ja mam 3 mazidła do ciała i się martwię kiedy je zużyję

Już się nabiłam na olejek z PS ten niebieski, strasznie przesusza moją wrażliwą skórę
Biorę jeszcze matową szminkę w odcieniu Matte Nude, oby nie wpadał w ciepły odcień
Matte Melon jeszcze kusi...
Charakterystyczny - albo do kochania albo do nienawidzenia.

Do tej pory omijam serię SSS w obawie że będzie pachnieć podobnie/tak samo.
na niego mam stałe klientki, sama też lubię.

Dziękuję, że to podkreśliłaś, nie wiem co mi się wkręciło, że na wszystkie produkty jest promocja -50%