|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część X
Cytat:
Cytat:
Tonik, pianka, płyn micelarny, krem
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Ja micela uzywam tylko wieczorem, Garnier jest póki co moim ulubieńcem, bo świetnie usuwa mocny, ciemny makijaż.
|
#3483 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak jestem mega padnięta to pomijam etap mleczka
|
|
#3484 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Miał być micel Garniera rozowy, w Naturze już nie było, więc kupiłam Green Pharmacy z owsem (12,99)
|
|
|
|
|
#3485 |
|
Rozeznanie
|
Zużyłam:
EMOLIUM Kremowy żel do mycia AVENE Hydrance Optimale Riche - krem miniaturka 15 ml
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Buu
No zobaczymy. A napisali coś? Czy po prostu przysłali tylko jedno?Cytat:
W Naturze ją kupujesz?Zużyłam żel do demakijażu oczu z Sephory. |
|
|
|
|
#3487 |
|
Rozeznanie
|
nic nie napisali
|
|
|
|
#3488 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Harmonia w przyrodzie: zużyłam Garnier, płyn micelarny do skóry mieszanej i tłustej
|
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Potwierdzam mimo różnych nazwisk /maili nie przychodzą 2 próbki na ten sam adres, wyjatkiem były wcześniejsze zamówienia, bo teraz jakoś w grudniu /styczniu mozna było 2 próbkę zamówić, informowali o tym mailowo. |
||
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Powąchałam dziś ten żel:
http://www.yves-rocher.pl/zel_pod_pr...bola_z_malezji I już już już prawie go miałam, gdy przypomniałam sobie, że mam jeszcze trzy żele w zapasach. Trzy, które wprawdzie nie pachną tak obłędnie, ale trzeba je zużyć, więc odłożyłam go na półkę i ze zwieszoną głową opuściłam sklep. Któraś z Was pisała, że nie przywiązuje uwagi do zapachu żeli pod prysznic. Ja akurat przywiązuję bardzo, ale mam też konkretne wytłumaczenie - cierpię na AZS. I kiedy mam etapy, gdy mnie nie atakuje, nadrabiam te wszystkie miesiące, kiedy muszę używać tych wszystkich aptecznych śmierdziuchów. Do tego mam tak mało czasu dla siebie, że te 4 minuty pod prysznicem mają być dla mnie prawdziwym relaksem, więc chcę się relaksować przy udziale choćby znośnego zapachu. O ile oczywiście możemy mówić o relaksie codziennie o 5.40 rano ![]() Tego quasi waniliowego żelu z Rossa bym nie zdzierżyła. Zresztą podobnie wymiotnie pachnie mi jakieś 90% dziecięcych żeli pod prysznic o zapachu udającym truskawkę lub malinę. Omijam łukiem szerokim. |
|
|
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że jest nowy zapach. Weszłam na stronkę i widzę, że jest też drugi - magnolia Ale mam jeszcze 4 żele w zapasie, więc na razie nawet nie wybieram się do YR powąchać tamtych dwóch.A propos zużyłam przed chwilą żel pod prysznic I ostatnio jeszcze jeden na siłowni, zapomniałam wtedy napisać.
|
||
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam szampon z pro salonu miód mleko
Teraz mam jeszcze zapasI dalej nie czuję się zaspokojona;p Mam 1 zakup , 1 kosmetyk dostałam i 5 na minusie
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam lakier do włosów i kupiłam lakier do włosów, to samo ze zmywaczem do paznokci
|
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam go jak na razie stacjonarnie tylko w Laboo. Ogólnie ostatnio bardzo polubiłam tą drogerię
![]() J.w., kupuję w Laboo, ale w Naturze również można ją znaleźć
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
I po rocznym odwyku... Kupiłam żel Planeta Organica shea-chodził za mną, a że zobaczyłam go w pobliskim sklepie to kupiłam
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
Przypomniałam sobie, że ostatnio szłam do Rossa po odżywkę do włosów i kilka maseczek w saszetkach, a kupiłam tylko odżywkę, zapomniałam o maseczkach
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3498 |
|
Kuźnia inspiracji
|
W efekcie wymiany pozbyłam się dwóch rzeczy:
1. Wibo, puder fiksujący 2. Lovely, Tempting Cheeks, wypiekany róż do policzków w zamian nic kosmetycznego ![]() trochę luźniej w kolorówce. |
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam krem Tołpy Provivo bogaty-bardzo udany, choć nie tak bogaty jak się spodziewałam
|
#3500 |
|
Zadomowienie
|
Chyba ulegnę dziś wieczorem i skuszę się na małe zamówienie na ekobiecej... Mają moje ulubione rajstopy w sprayu Sally Hansen po 22 zł, glinkę, korund, oleje do włosów. A miałam wstrzymać się do maja z takim zamówieniem, ale wtedy wyszłoby mi trochę drożej
Dodatkowo do 12 kwietnia dają 10% rabatu na nieprzecenione, czyli akurat miałabym tą zniżką opłaconą wysyłkę do kiosku ruchu
|
|
|
|
#3501 |
|
Rozeznanie
|
Odwykowo... Jestem przerażona.
W samej łazience mam 198 kosmetykow pielęgnacyjnych. A gdzie szafa. A gdzie kolorówka... O mamusiu....
|
#3502 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny ja chyba wygrałam ze swoim nałogiem. Jak pomyślę, że mam wydać 20 zł na tusz do rzęs i 30 na krem do twarzy to mnie skręca. Szkoda mi tej kasy
|
|
|
|
#3503 | |
|
Rozeznanie
|
Sledzi któraś regularnie wątek rossmanowy? ja nie jestem w stanie się przebić przez te wszystkie posty - wiadomo już coś wiecej o promocji? Będzie w kwietniu czy w maju i czy -40/-49 proc. czy znowu zrobią 1+1? Została mi już mizerna resztka korektora z eveline i muszę kupić kolejny, więc dobrze by było się wstrzelić w promo. Mam chyba z 1 cm na dnie i okazuje się, że tubka akurat starcza na pół roku codziennego uzywania - równo z terminem przydatnosci który ma pół roku
![]() Cytat:
przecież tak się nie da funkcjonować - no chyba ze masz łazienke 50 m2 (mieszkasz sama czy ktoś jeszcze musi też upchnać swoje kosmetyki w łazience?). A liczyłas ile masz łącznie wszystkiego z kolorówką i zapasami?[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;50991515]Dziewczyny ja chyba wygrałam ze swoim nałogiem. Jak pomyślę, że mam wydać 20 zł na tusz do rzęs i 30 na krem do twarzy to mnie skręca. Szkoda mi tej kasy Ja teraz jak nie wydaję na głupoty typu dziesiaty balsam, piaty krem itd to mam wiecej pieniedzy. W tym miesiacu przeznaczyłam na ciuchy - akurat w tym miesiacu kupiłam sobie 3 koszulki, bluzkę, apaszkę, narzutkę, rozglądam się jeszcez za jakąś spódnicą (kiedy do jasnej anielki minie w końcu moda na te rozkloszowane i o podsatwie koła nic człowiek sobie rpzez to kupić nie moze bo nigdzie zwykłych prostych spódnic nie ma ) - dzieki odwykowi łatwiej mi rpzychodzi wymiana garderoby - choć skromna, bo cały czas jestem na etapie chudniecia i sie zmienia a pomyśleć że kiedyś nigdy nie miałam jakos kasy na nowy ciuch, ale na -nastą odżywkę, szampon czy balsam się znalazło. No głupia byłam no
Edytowane przez emmmm Czas edycji: 2015-04-10 o 16:20 |
|
|
|
|
#3504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiesz czy info o promocji potwierdzone czy nie wiadomo do końca czy będzie? |
|
|
|
|
#3505 |
|
Rozeznanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;50991545]Ja już mam plan na okoliczność tej promocji - 2 tusze do rzęs niezależnie czy będzie 1+1 czy -%. Nie będę musiała za kilka miesięcy znów lecieć i wypatrywać promocji
![]() Wiesz czy info o promocji potwierdzone czy nie wiadomo do końca czy będzie?[/QUOTE] Nie wiem, bo nie śledzę ani wątku rozmanowego, ani tego poświeconego tej promocji - za duży chaos tam jak dla mnie ale wydaje mi sie, że na pewno zrobią, tym bardziej ze konkurencja nie spi i też robi podone promocje. No i rossman nieźle na tych promocjach zarabia |
|
|
|
#3506 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio jedna wizażanka dała info, że promocja ma rozpocząć się po 20.04, raczej ma przebiegać tydzień po tygodniu na inną kategorię. Wyczytałam też to, że prawdopodobnie nie będzie to akcja 1+1, tylko % zniżka Kończy mi się mój CC krem od Bourjois, więc czatuję na promo
Edytowane przez iceina Czas edycji: 2015-04-10 o 16:43 |
|
|
|
|
#3508 |
|
Rozeznanie
|
Łazienkę mam malutką. Wszystko jest w 3 szafkach - 2 widzące i 1 pod umywalką.
Mieszkam z mężem i synem. Ile mam z zapasami i kolorówka jeszcze nie liczyłam. Wiem, ze lakierów miałam w pewnym momencie ok. 200 ale cześć juz wydałam w świat. Teraz bedzie około 150.
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Miesiąc temu skończył mi się podkład Healthy Mix, więc zobaczę co przyszykują drogerie i może gdzieś kupię, bo mi bardzo podpasował
![]() Bo pewnie oprócz Rossa promocję na kolorówkę w tym samym (albo podobnym) czasie ogłoszą jeszcze Natura, Hebe i SP
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
Ojej... To dosyć sporo. Ja na ten moment mam 214 szt. wszystkiego (łącznie z lakierami do paznokci i zapasami) i wydaje mi się, że mam sporo za dużo.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

Tonik, pianka, płyn micelarny, krem

No zobaczymy. A napisali coś? Czy po prostu przysłali tylko jedno?
W Naturze ją kupujesz?

Nawet nie wiedziałam, że jest nowy zapach. Weszłam na stronkę i widzę, że jest też drugi - magnolia 

przecież tak się nie da funkcjonować - no chyba ze masz łazienke 50 m2 (mieszkasz sama czy ktoś jeszcze musi też upchnać swoje kosmetyki w łazience?). A liczyłas ile masz łącznie wszystkiego z kolorówką i zapasami?
) - dzieki odwykowi łatwiej mi rpzychodzi wymiana garderoby - choć skromna, bo cały czas jestem na etapie chudniecia i sie zmienia