|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bollywood
Nawet fajny ten Kunal wlosy ma fajne
i jakis taki troche wslanie "mieszany" FAJNY ale do Szaruka mu daleko.i to baaaaardzo daleko.BESS takiego sasiada miec dlaczego nie A co do Emraana NO WAY!!!! on jakis taki dziwny dla mnie ni to chlopczyk ni to facet :/
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Saif z córeczką
I tu jaki sexownie grozny, Zapomnialam,Klucha jak Ty robilas te podpisy przy zdjeciach??????? Justin,zebys Ty wiedziala kogo Saif przypomina mojej mamie,nie powiem bo nie chce Ci robic traumy heh . Komentarz do ost zdjecia Kareenie sie przytyło czy mi sie zdaje na tych zdjeciach juz wyglada ciut gorzej niz na tych pierwszych w czarnej kiecce(chyba z poczatkow tego zwiazku)
|
|
|
|
#3543 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem jak wam ale mi sie nie podobaja "takie" bolly filmy jak The Train z Emraanem np:
http://pl.youtube.com/watch?v=C7H8dP...eature=related
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bess ja wiem, że będę miała traumę, ale teraz umieram z ciekawości, powiedz mi ![]() Chociaż nie dokońca jestem przekonana czy to chcę usłyszeć ![]() Zdjęcie z córeczką super A zdjęcia z Kareena mi się nie podobają..Takim aktorom jak Szaruk, Saif, Aamir czy Kunal mówimy TAK, Emraanowi mówimy NIE! Zauważ Luba, że specjalnie dla Ciebie dałam tu Aamirka :d Żeby sie nie czuł zapomniany, bo już dawno o nim nic nie wspominałyśmy.. |
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co to za facet ten Emraan bo dosyc ciemny mam obraz heh ale no no Klucha co Ty wklejasz,ciekawe czemu tego nie oflagowali,bo np taka scene z Parineety to ciagle odznaczaja jako od 18 lat ,ze niby taka nieprzyzwoita(co mnie wkurza bo nie moge pokazac komus kto nie ma konta na youtube
),a tu prosze gorsze rzeczy i bezkarnie,zaraz zglosze hihiJustin, do Marcina Hakiela i do Tomka Kamela ps ale mam nadzieje,ze jeszcze nie ma poglosek o rychlym ślubie Saifa?
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Coooooooooo o mamo, ratuj !!!!!!
![]() |
|
|
|
#3547 |
|
Rozeznanie
|
Bess tam jak masz taki spinacz to nacisnij ten spinacz, a jak ci sie otworzy okienko to zaladuj zdjecia i jak sie zaladuje to zamknij na samym dole, nastepnie rozwin przy spinaczu strzaleczke w dol i na samy dole jest wstaw wiec wstaw
i tak jakby ci sie link zaladuje do tego zdj. przy ktorym mozesz cos napisac Mam nadzieje ze zrozumile to nie jak nie to pisz bo ja tak czasem mam ze zapetlam cos jak tylko mozna ![]() Justin nie boj nic bo jak ja komus pokazuje Szaruczka ze CUDO to mi mowia ze stary!!!! a ja im na to ze wiem ale co zrobic CIACHO TO CIACHO NIE!!!??? ![]() BESS wiem wiem i nie pasuje mi taka jakby nie bylo "wylgaryzm" w Bolly! gdzie to napiecie i lekkie "szmyranie" to po szyjce to po bszuszku ew. calus w policzek
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
tak Justin ogolnie wyglada jak Kamel ale zeby ma jak Hakiel
![]() A czy juz byla mowa do jakiego zwierzecia podobny jest Szaruk??? ![]() oprocz tego karpia w Chalte chalte Klucha oczywiscie w pierwszej chwili nic nie zrozumialam ,ale nie przejmuj sie bo ja z reguly wolno przyswajam ten tajemniczy sposob podpisywania zdjec
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Bess
no dobra, mów mów :d:d |
|
|
|
#3550 |
|
Rozeznanie
|
Nie pocieszaj mnie Bess
A Szaruczek czasem niestety do wielblada :P
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
ale serio nic wam nie przypomina jak ogladacie??
No wlasnie Klucha
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
jak to do wilebłąda
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
taaak
w niczym mu to nie ujmuje ale fakt jest faktem![]() Haha wlasnie odkrylam ze mozna sobie porownac to zdjecie z moim w podpisie |
|
|
|
#3554 |
|
Rozeznanie
|
No ja nie wiem dlaczego ale jakos tak jest najslodszy wielblad pod sloncem ale wileblad
np: jak Naina przychodzi do Amana zeby mu powiedziec ze go kocha, a pozniej on mowi swojej matce ze jego chore serce w koncu kogos pokochale ale jest za slabe wiecie ktory moment??? oczywiscie w Gdyby jutra nie bylo Albo 3:13 tutaj http://pl.youtube.com/watch?v=OWZBFF...eature=related no wielblad SLODZIAK
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
ta ten moment z trzęsiawką,pamietam tym bardziej ze mialam tylko 1 czesc filmu i skonczyla sie wlasnie w tym dramatycznym momencie na co ja mniej wiecej tak i jakis czas musialam czekac zeby sie dowiedziec o co chodzi.
|
|
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
Musialo bys strasznie tak czekac :/ i trafilasze zdj. w dziesiatke, dwa w jednym no
super!!!
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
oo Klucha, a wkleilas tego linka i na sam dźwięk melodii miałam tzw. ciarki..Nie patrze nawet na to, chociaż trzęsawka może rozluźnić nawet najbardziej dramatyczny moment
mimo, że to nie jest zamierzone z jego strony..
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze nic w porownaniu z tym jak sie zmeczy i trzesie dolna warga:d
sama sobie wymierzam baty ![]() ![]() tu troche widac na 3:10 ale to nic w porownaniu z tym co widac w filmie http://pl.youtube.com/watch?v=OWZBFF5YRhA Klucha a Ty uzalezniona od Dona ciagle?a jakie filmy masz jeszcze do obejrzenia? |
|
|
|
#3559 |
|
Rozeznanie
|
a ja sobie chyba obejrze jutro Dona mojego naj naj !!! mam jeszcze pare innych do obejrzenia ale sie chyba nie powstrzymam przed Donem szegolnie ze zobaczylam kawalek na you tube
![]() Oj tam czepiamy sie i tak jest NAJFAJNIEJSZY ZE WSZYSTKICH!!!!!
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez całe "khnh" trzęsłam się, żeby szaruk nie ozdrowiał cudownie, bo wtedy saif był moim nr 1
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie bylo zal Saifka,taki odrzucony i "z braku laku" zostal tym mężem
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, że ma być DON 2 podobno?
![]() Tak, Szaruk jest naj! ![]() Shachownico, a już Ci przeszło z Saifem? ![]() Bess
|
|
|
|
#3563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze Szaru bedzie gral a nie np Salman (to by byly jaja)Cytat:
|
||
|
|
|
#3564 |
|
Rozeznanie
|
Ja chcialam zeby ozdrowial i byl z Naina
niestety jak "zmarl" to beczalam jak bobr i jeszcze ten teks ze oddaje ja Saifkowi z tym zyciu ale w kazdym nastepnym nalezy do niego!!!!! no wtedy to byla pompa lez!!!!Don 2 z Szarukiem no MARZENIE moje !!!!! To by bylo piekne!!!! jeszcze po tym jak pocwiczyl do OSO!!!!! palce lizac !!!
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
oo to by była masakra!!! heheh szkoda, że nie mam fotoshopa, bo już bym pokombinowała Salmana jako DONa i byśmy się pośmiały
![]() Ja najbardziej płakałam na tym jak mówil do mamy, że kocha Naine, ale że umiera, a później jak się na tym moście spotkali i jak umarł..Ten film był straszny pod względem płakania, nie umiałam tego kontrolować... |
|
|
|
#3566 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez!!! ale i smiechu tez bylo np. gosposia Saifa no parodia jak przylapywala chlopakow w "roznych" sytuacjach
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
ja to samo
ALE jak widzialam przed obejrzeniem teledysk nie moglam pojac jak mozna plakac w takiej sytuacji przeciez nie ma w tym kszty realizmu(na ślubie) (ale oczywiscie plakalam )przy trzesawce troche mniej,najbardziej plakalam jak umarl biduś SPOILER ups ktos mogl nie ogladac Jednak naj naj naj bardziej to ryczalam na Dil se,to byl dopiero atak heh na zadnym filmie mi sie to nie zdarzylo.Film widzialam iles tam razy a zakonczenie tylko 2 mialam to szczescie,zenie mialam [pojecia jak sie skonczy ,na youtube nie szukalam i teraz tez ogladam wszystkie sceny tylko nie ta. |
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() abhi, arjun rampal i kunal kapoor a do szaruka się przekonałam, bo mi przypomina jackie chan'a, no i taki pluszowy misiaczek z niego ![]() edit. z saifem to mi tak całkiem nie przeszło ale trochę ostygło, bo obejrzałam se w międzyczasie innych panów, a i chłopak się nie postarał, rozrastając się w barach nadmiernie przy swoim mikrym wzroście. i wyszło, że w dzieciństwie męczył zwierzątka:P Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2008-02-15 o 23:44 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Tak a propos gosposi z KHNH http://www.youtube.com/watch?v=PTlvE42v7e4
![]() A Gaurcia tam sie cieszyhmm a Arjun to mi sie nawet w Donie podobał, takiego Szakala tam grał ale w Inner był jakiś taki gejowaty... za chudy jest dla mnie
|
|
|
|
#3570 |
|
Rozeznanie
|
Shachownica Arjun fajny w Donie tez jest wiec mam dwa ciacha naraz
![]() Ja to nie wiem przeciez ta Gauri to chyba botoxu jakies uzywa calkiem inaczej wyglada niz na starszych zdjatkach tutaj jakas taka "naciagnieta" na twarzy
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

i jakis taki troche wslanie "mieszany" FAJNY ale do Szaruka mu daleko.i to baaaaardzo daleko.

),a tu prosze gorsze rzeczy i bezkarnie,zaraz zglosze hihi
i tak jakby ci sie link zaladuje do tego zdj. przy ktorym mozesz cos napisac 

w niczym mu to nie ujmuje ale fakt jest faktem

(to by byly jaja)
niestety jak "zmarl" to beczalam jak bobr i jeszcze ten teks ze oddaje ja Saifkowi z tym zyciu ale w kazdym nastepnym nalezy do niego!!!!! no wtedy to byla pompa lez!!!!
)
tam sie cieszy