|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Lena
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
... coś tak myslę że tak będzie!!!! ![]() witaj serdecznie!!!! hey dziewczyny! u mnie się pogoda wylizuje!! jest coraz cieplej. Tak mi Niunia zrobiłaś chętkę na Krynicę że dziś wybywam na całe popołudnie w góry!!!! dziewczyny ale mi wczoraj szef naszej orkiestry zrobił chętkę. zwalnia się miejsce w lipcu 2010 roku i w maju 2011 i się pytał czy nie chcemy przełożźyć wesele!!! no aż mnie skręca żeby coś poprzekręcać daty i jeszcze wczesniej slubować??!!! muszę z teżetem pogadać!!! co on na to!!!! dziewczyny ratujcie- co byście zrobiły!!!!!
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie
![]() Jenny- w Rybniku tylko siedziba jest w Katowicach, ale to jest tzw. budżetówka a nie firma... trochę to zagmatwane niestety dzisiaj nas pogoda nie rozpieszcza a tak mi tymi tzatzikami na grilla ochotę zrobiłaś ![]() Olka139 witaj w naszym gronie ![]() Mustique no musicie przemyśleć wszystkie za i przeciw, czy zdążycie wcześniej całą kasę na wesele zebrać i czy z przełożeniem terminu w sali nie będzie problemu, a jeśli wszystko ok to można poważnie pomyśleć ![]() A co do podróży poślubnej to mnie się Japonia albo Chiny marzą, ale mogłaby być też Kanada jak Hecate i Portugalia jak Tż Jenny Włochy też są zachęcające albo Paryż (tylko ja francuskiego języka nie rozumiem, ale w końcu chińskiego też nie Zobaczymy jak będzie wyglądać sytuacja finansowa przed ślubem
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
martarr cudowna sala.
JennyAniolek tak, tak stronka hotelu to http://www.orbis.pl/index.php?s=53,0,212&j=1&h=38 my będziemy mieli 3 sale konferencyjne Saturn, Jowisz i Mercury połączone, na zdjęciu jest pokazana jedna i za dodatkową opłatą 5zł/os położą wszystkim takie śliczne białe pokrowce na krzesła. Ogólnie to w zależności od menu biorą od 170zł/os w górę, wcenie mamy jedzenie, ciasta i tort, a sami musimy dokupić owoce, alkohol i zimne napoje. Jak tak sobie liczyliśmy to wyjdzie ok.40tys. Straszny majątek. Za tą cenę byśmy mogli sobie kupić samochód i jakieś fajne wczasy, ale TŻ nie chce słyszeć o malutkim weselu, bez całej jego rodzinki. Kobitka nam powiedziała, że już wychodzą z mody stoły ułożone w podkowe i teraz się obi okrągłe po ok.8-10osób. Co Wy o tym myślicie? Ja nie wiem co lepsze. Okrągłe lepsze, bo do każdego łatwiej podejść i porozmawiać, ale z drugiej strony jakoś wesele kojarzy mi się z podkową. Czy można na świadków wziąźć 2 facetów? Ja i TŻ byśmy wzięli braci. Ale jest w ogóle taka możliwość? Wieczór panieński chyba zrobię w domku, kupi się jakieś winko, jedzonko przygotuje i będziemy miały kupe śmiechu A co do dzieci,ehhhh.. My kochamy takie rozkoszne małe bobaski. Są prześliczne. Zdecydowaliśmy z TŻ, że będziemy mieli 3 lub 4 dzieci. Śmiałam się z TŻ, że jak mi się nie oświadczy to go ciążą zmuszę do tego Olka139 witaj Ja na podróż poślubną bym chciała Egipt. Słońce... Plaża... TŻ... i wygodne łóżko |
|
|
|
#3544 | |
|
Lena
|
Cytat:
więc aż tak dużego przekładania nie będzie... podróż poslubna- duzo rzeczy sie nam marzy- wiadomo finanse. ja bardziej obstawiam państwa arabskie, teżet by wolał coś europejskiego. ale koniec końców wyjdzie pewno chorwacja. bo będzie tak rodzinnie i tanio! :
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już się z tym spotkałam A co do Egiptu to raczej pustynia niż plaża podobno na spacery brzegiem morza się bardziej Grecja nadaje ale wiem tylko z opowiadań bo nie dane mi był tego przeżyć ![]() Cytat:
|
|
#3546 |
|
Lena
|
mój brat miał świadków jako dwóch facetów....niby teściowa mówiła i szalała że dwóch facetów to zły omen- wiadomo, wiele jest przesądów, ale gdyby w nie wszystkie wierzyć to do wesela i slubu by nigdy nie dochodziło- ale wracając do tematu- nieszczęścia jakiegoś nie mają. są już prawie 17 lat po slubie i są zgodnym fajnym małżeństwem z dwójką dzieci!!!
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
I ja się do Was przyłączę
![]() Nasz slub planujemy 18 czerwca 2011 ![]() Sala juz na ten termin zaklepana hihi
|
|
|
|
#3548 | |
|
Lena
|
Cytat:
opowiedz coś osobie??!!! o przygotowaniach!!!!
|
|
|
#3549 |
|
Raczkowanie
|
Coś o mnie... hmmm. Mam 19 latek, od pazdziernika rozpoczynam studia... Moj tż jest 5 lat starszy, także studiuje no i pracuje
![]() Jezeli chodzi o przygotowania to poki co zaklepalismy salę, za miesiac jedziemy podpisac umowę No i musimy zadzwonic do zespolu, ale to znajomy zespol wiec raczej nie powinno byc problemu A na inne przygotowania chyba jeszcze wczesnie jest
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mustique - porozmawiaj z TŻ-em i jeśli on nie będzie miał nic przeciw to zmieniajcie datę. Skoro nadarza się okazja to dlaczego z niej nie skorzystać ![]() Stysik - rozumiem może jeszcze dziś grill wypali, a jak nie to jutro ![]() lisiwona - myślę, że może być 2 facetów. kassshiraaa - Witaj coraz więcej nas przybywaAle pogoda do , a dziś u nas w dzielnicy jest festyn i wieczorem miał wystąpić Kabaret Młodych Panów... Oby się poprawiło |
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
JennyAniolek, u mnie tez pogoda okropna... deszcz leje :/ ale weekend... na szczescie nie mielismy na dzis zadnych planow...
w taka pogodę nawet tyłka sie ruszyc nie chce z fotela by posprzatac :P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i slubujemy w ten sam dzien !A co bedziesz studiować? Co do przygotowań to my na razie mamy salę reszte zamówimy pod koniec tego roku..
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
hania207, jak miło
![]() ja wybieram się na filologię polską, zaocznie ![]() czeka nas wielki stres i wielka radosc w ten sam dzien hihi szkoda tylko, ze jeszcze tyle czasu trzeba czekac...
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() No no no Niby odległa data ten 2011 a coraz więcej tu nas Ja chyba i tak ślubować będę jako jedna z ostatnich z tego wątku U nas pogoda pod psem;( A miało być tak pięknie, bo mieszkam na wsi i miały być dożynki, festyn, pełno jedzonka, słodyczy (I love wata cukrowa ) a tu dupa chyba nic z tego nie wyjdzie, może chociaz jutro... bo to zawsze 2 dniowa impreza.... a dzisiaj pewnie skończy się na wypadzie do znajomych...Zabieram się do sprzątania domku, w soboty zawsze żałuje że nasz dom jest taki duży A co do podróży to mi od dziecka marzy się Hiszpania, mój tŻ też by chciał tam pojechać... ale wiadomo... to się jeszcze zobaczy (ile budżet pozwoli)
Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-08-29 o 11:25 |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
kassshiraaa witaj
![]() u mnie też pada i w ogóle sennie jest ale wieczorem mam nadzieje że się wypogodzi chociaż trochę żeby na spacer pójść
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
XxXJuSstiii - to czekam na info na GG
![]() kassshiraaa - ooo, ja też studiuję FP , ale coraz bardziej mi się nie chce, jest tam tyle niepotrzebnych przedmiotów...cobra115 - miłego sprzątania ![]() Lecę też trochę posprzątać, a najchętniej poszłabym dalej spać |
|
|
|
#3557 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczęta
![]() Ja tak tylko na chwilę. Pogoda do kitu-zimno,wieje i kropi deszcz.Bleee. A tu sprzątać trzeba,a tak się człowiekowi nie chce,że głowa mała... hania207 witaj,gdzie się podziewasz ?kassshiraaa witaj wśród nas;D Mustique jeśli Twój TŻ się zgodzi to zmieniajcie datę . Tylko obiecaj,że nas tu nie zostawisz !Stysik,JennyAniolek,Justi ,cobra
|
|
|
|
#3558 |
|
Raczkowanie
|
prosze mnie nie zniechęcac... :-P choc ja sama juz zaczynam myslec bardziej o pedagogice no ale nie wiem sama...
ja juz trochę ogarnęłam, na wiecej siły brak :-P okropny dzien... nic tylko spac... przegladam sobie akcesoria slubne i to jakos poprawia mi humor... moze to glupie ale lubie sobie myslec jak to bedzie u mnie :-P
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
kassshiraaa - nie zniechęcam, tylko mówię jak to wygląda z mojego pkt widzenia
może Tobie się spodobają. Chociaż Ty masz lepiej, bo zaoczne a ja się męczę na dziennych
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
!! konnichiwa
podroz poslubna ?? - najbardziej bym chciala do japoni ale ceny z polski sa gruzujace (8-10 tys/os) takze musze sobie odpuscic ale razem z tz chcemy zobaczyc tez egipt..ale wtedy jechalibysmy w podroz poslubna dopiero w okolicy grudnia/stycznia bo zaraz po slubie to w egipcie ze 40 stopni w cieniu jest.
|
|
#3561 |
|
Rozeznanie
|
kassshiraaa witaj wsrod nas.
coraz nas więcej,ale szczerze powiedziawszy to odległe terminy sal, zespołów itd. zmuszają nas do tak wczesnego planowania wszystkiego. Ja bym chetnie za rok zaczęła myślec a nie teraz. Jeszcze nie zaczęłam dobrze a już sie ze 3 razy pokłóciłam z TŻ o głupoty związane ze ślubem.eh.
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
jolkajp, niestety takie są realia :/ kiedys miesiac przed slubem sie zalatwialo wszystko a teraz trzeba myslec parę lat do przodu... z jednej strony fajnie, bo mozna wszystko dokladnie przemyslec i zaplanowac ale to czekanie jest najgorsze... ja z moim jeszcze nie zdazylam sie poklocic bo on w wielu kwestiach każe mi podejmowac decyzje, ale jakies sprzeczki na pewno jeszcze sie przytrafia, to chyba naturalne
|
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie mnie witajace!
Ewelika faktycznie piekna data A tak odbiegajac Wyszkow niedaleko mnie Cobra zespol ma jakas stronke?Ja wynalazlam Primo z Lublina,poodba mi sie ale caly czas sie zastanawiam... Luknijcie sobie dziewczyny zespolprimo.pl
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
hecate5 wysyłaj swojego TŻ do solarium hihi. Mi czasami pomaga jak się wygrzeję. Oczywiście wyłączam nawiew na twarz i tylko sie"grzeję".
Mustique jeśli jesteście zdecydowani, to fajnie się układa. Tylko czy nie będzie problemów tak jak mówistysik? kassshiraaa witaj ![]() Jenny u mnie dzisiaj też od rana pochnurno i deszczowo. Ehh w końcu weekend, standard. A ja wieczorem wybieram się na piffko ![]() A ja już posprzatałam mieszkanko uff, a zaraz idę do TŻ na soczyste skrzydełka hehe.
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Olka, kassshiraaa- witajcie ![]() lisiwona- można wziąść dwóch facetów na świadków ![]() a co do stołów okrągłych to bardzo elegancko to wygląda ale ja chyba bym się nie zdecydowała poza tym na naszej sali chyba tego się nie stosuje ![]() Mustique- ja na Waszym miejscu bym się dwa razy nie zastanawiała Jeśli dacie radę finansowo to do dzieła ![]() hoholinka- za co ten buziak? ![]() cobra- gratuluję zdania egzaminu zawodowego ![]() __________ U mnie pogoda koszmarna Leje od rana a mieliśmy z TŻ jechać do jubilera z moim pierścionkiem a tu lipaBiorąc przykład z Was zrobiłam wczoraj porządek w szafie z ciuchami i z ksiażkami, pół dnia nad tym siedziałam Dziś czeka nas gril na zakończenie wakacji![]() Miłego dnia Kochane Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2009-08-29 o 12:44 |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Wy to nie macie co robić tylko na necie siedzieć? :P
To ja już posprzątałam 2 pokoje, zrobiłam pół placka i obiad.No i kawę wypiłam, zapomniałam o najważniejszym ![]() Ale wiem że tęskniłyście ![]() ![]() ![]() Witam nowe PMki i pozdrawiam stare ![]() Potem poczytam co naskrobałyście ![]() ps. u mnie też dupna pogoda....
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
olka zespół całkiem wporzo, myślałam, że jak są tacy już trochę starsi to będzie kiepsko ale naprawdę spox. Mój zespół właśnie nie ma stronki. TŻ mówi, że to zespół tylko dla VIP-ów
Bo nie chce żeby potem ktoś u nas w okolicy miał ten zespół ![]() ![]() Moje Kochane TeŻeciątko Widać ze chce zrobić wrażenie na gościach. Bo zespół jak na nasze okolice nie jest super tani
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinko podczytuje Was ale jakos mam mało czasu żeby sie rozpisywać :
![]() kashirrra ja też czasem lubię poprzeglądac takie weselne akcesoria w wolnych chwilach. Działa to na mnie odpreżająco hehe:P U mnie też miał być festyn, koncerty itp a nie wiem co z tego wyjdzie skoro tak pada..... I podziwiam ta filologie polską, ja sie do tego akurat nie nadaje... Wolalam isc na matematyke prawdopodobnie na program nauczycielski. Studiować bede dziennie więc bede mial mało czasu żeby widywać sie z Tż bo on pracuje na różne zmiany...;( a Ty co zamierzasz po studiach? Co do podróży do ja bym chciała Bułgarię, Tżtowi marzy sie Hiszpania więc jeszcze zobczymy ![]() ide na obiadek pozdrowionka
Edytowane przez hania207 Czas edycji: 2009-08-29 o 13:34 |
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
hecate jakie to fajne uczucie nie ?
a kiedy maleństwo przyjdzie na świat?? Jenny no zapowiada się bardzo ciekawie cieszę, się, że grill sie udał ![]() tinussia my byśmy chcieli może grecja, albo tunezja, albo nei wiem. na pewno gdzieś nad cieple morze. choć nie powiem, marzą się nam stany... Fajnie by było znowu tam pojechać... mustique jeżeli się Tż zgodzi to jak najbardziej nie ma się co zastanawiać nad zmianą terminu lisiwona - pewnie, że może być dwóch facetów świadkami. moja babcia gdyby mogła to by się upierała, że mam mieć dwóch świadków. jej się nie podoba jak kobieta jest świadkiem i wg niej ona przynosi pecha. ale ja jej słuchać nie będę ![]() kassshiraaa witaj w naszym gronie ![]() jolkajp no niestety tak to jest ale co możemy zrobić. jeżeli przeszkodą nie były by pieniądze, terminy, wesela, to pewnie każda z nas byłaby już dawno po ślubie.*** a co do studiów, to ja byłam na dziennych kiedyś i nie żałuję, że przeniosłam na inne, zaoczne. tylko gdyby moja praca umożliwiała mi być na każdym zjeździe to byloby super. nie powiem, bywa też ciężko, ale nie ma źle u mnie od rana cały czas pada... ja dzisiaj idę do teściowej na urodziny
|
|
|
|
#3570 | |
|
Lena
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;13967120] (...)
Mustique jeśli Twój TŻ się zgodzi to zmieniajcie datę . Tylko obiecaj,że nas tu nie zostawisz !(...) [/QUOTE] nie no, do końca będę z wami- chocbym miała rok wczesniej slubować!!!!! Cytat:
... bo jak ja sie zaq coś złapię, to teżetowi nie piopuszczę, aż się biedaczysko zgodzi!pogoda u mnie do tyłka nie podobna. ładnie bytło rano i miałam jechać do Krynicy- teraz siedzę w domu ! nie ma co na deszcze wychodzić!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

więc aż tak dużego przekładania nie będzie... 

, a dziś u nas w dzielnicy jest festyn i wieczorem miał wystąpić Kabaret Młodych Panów... Oby się poprawiło
) a tu dupa chyba nic z tego nie wyjdzie, może chociaz jutro... bo to zawsze 2 dniowa impreza.... a dzisiaj pewnie skończy się na wypadzie do znajomych...
Perfect Housewife
i w ogóle sennie jest