|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3542 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
nie ma za co jesli tylko moglam pomoc, jak juz ja bedziesz miec to wklej fotki.co do atavarka, to dlugo wczoraj nie spalam i pomyslalam, ze sobie cos zgram i od razu Marika wpadla mi do glowy , cudna kobita a kawalka "moje serce jest pelne milosci" moge sluchac codziennie, zreszta jak calej jej plyty, ale chyba wiesz o czym mowie![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
z pewnoscia ma duzo zamowien, bo weselicha sie zaczynaja ![]() DZIEWCZYNKI ZYCZE WAM RADOSNYCH, SPOKOJNYCH SWIAT WIELKIEJ NOCY SPEDZONYCH Z UKOCHANYMI OSOBAMI
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*— *« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«, _)) ((_,»*—**—*«, _)) Bądźmy wszyscy weseli, jako w niebie Anieli, czegośmy pożądali, tegośmy doczekali. Alleluja. Dzieląc się jajkiem, w te piękne Święta, życzymy samych radości. Niech będzie zdrowie, niech będzie szczęście, dobrobyt niech w Was gości WESOLYCH SWIAT
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła.
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt Wielkanocnych dla Was wszystkich.
Oby ten czas był miło spędzony, dał nam odpoczynek i pozwolił nabrać sił oraz by te święta, ostatnie już dla nas w stanie panieńskim na długo zostały w naszej pamięci
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! DLA WSZYSTKICH KOCHANYCH KOLEŻANEK WESOŁYCH ŚWIĄT ps. Dziękuję za życzonka
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkanoc to czas otuchy i nadziei.
Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa i drugiego człowieka. Życzę Wam, aby Święta Wielkanocne przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość. By stały się źródłem wzmacniania ducha. Niech Zmartwychwstanie które niesie odrodzenie napełni Was pokojem i wiarą, niech da siłę w pokonywaniu trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość... Kochane wszystkiego najlepszego na Świeta Wielkanocne i na reszte tego roku... Naszego roku !! |
|
|
|
#3550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja tez moge jej sluchac.. nastraja mnie tak pozytywnie![]() dziewczyny WESOLYCH SPOKOJNYCH I RODZINNYCH
|
|
|
#3551 |
|
Rozeznanie
|
anula date zmienilismy, bo zmieniliśmy salę
ta nowa to hotel, sa pokoje dla gosci i to przewazylo, poza tym jest duuuzo ladniejsza ale to tak przy okazji ja mam duzo przyjezdnych i pokoje byly dla mnie wazne. ten hotel ma dopiero rok i jak w styczniu 2008 rezerwowalismy sale to jeszcze nie wiedzielismy o jego istnieniu i stad to zamieszanie bo jak juz do niego dotarlismy to 22gi byl zajety.obecnie czekam na zaproszenia, zamówilismy takie: http://www.allegro.pl/item597621454_...e_jdstyle.html wzór BA05 choc wahlismy sie nad tymi z czerwona kokardką. w przyszlym tygodniu powinny przyjsc i zaczniemy rozdawac bo juz tylko 4 miesiace zostaly!! )) ale ten czas leci!!
|
|
#3552 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt !!!!
|
|
|
|
#3554 |
|
Rozeznanie
|
wpadłam tylko, żeby pożyczyć wam wszystkim
WESOŁYCH ŚWIĄT
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje!!! Radosnych Świąt!!!
Ja będę na wizażu dopiero we wtorek.Będę tęsknić ![]()
|
#3556 |
|
Zadomowienie
|
wesołych świąt dziewczynki!!
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również wpadłam zyczyć
ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELNANOCNYCH |
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również życzę WAM WESOŁYCH ŚWIĄT I MOKREGO DYNGUSA!!!!!!
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja również życzę wam zdrowych, wesołych świąt i mokrego dyngusa Cytat:
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dawno tu nie zagladałam (brak czasu). A o ile pamietam to w tej czesci to moj pierwszy post. Ale czytam od czasu do czasu. Postaram się poprawic, hehe.
_**_** _**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__ ** ___**__*____*__**_____**_ _* ____**_**__**_**________* * ____**___**__** Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania" ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****______ Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmingus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie. Wesołych Świąt |
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
ja juz po pracy![]() dzis dostalimy od szefa po kartonie z ciastem (wiec nie musze piec). jakies ich tradycyjne: drożdzowe z rodzankami, kruszonka i mogdałam. Apetycznie wygląda. Tz pojechał teraz po samochód do mechanika i potem jedziemy na zakupy, o lodówka swieci pustkami. dobrze, ze sklepy otwarte do 20 ![]() Cytat:
![]() zdjecia przez ciebie wstawione są przepiekne, mam nadzieje, ze na zywo tez jest tak wspaniale, bo juz sie nie moge doczekac
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spokojnie, będzie dobrze i nie przeszkadzaj w święta, bo może się sprzedawca rozzlościć
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy wy wiecie (pisałam chyba wczoraj o tym), ze TZ matka twierdzi, ze ona nie ma kogo wykreslic z tej listy slubnej. Tz do niej, ze niech zacznie od tyuch co TZ ich w ogóle nie zna. a te ze nie, bo ona ich zna. moja mam sie smieje, ze ona chyba ksiązke tel. otworzyła i pokolei brała. ma czas do jutra i jestem ciekawa co zrobi, ale znając ją to dalej bedzie twierdziła ze nikogo nie da rady skreslic. i wiecie co powiedziała?? zebysmy poszukali wikszej sali
normalnie tak mnie wczoraj wkurzyła, ze sozk. ja oczywiscie skreslam z listy moich bliskich bo mamy limit miejsc a ta zaprasza tylko jej znanych ludzi, bo chce sie dobrze bawic. moja mama sie wkurzyła tez i powiedziała, zebysmy jej powiedzieli, aby poszukała sobie tej sali (a my wiemy ze nie znajdzie nic na 1 sierpnia) i jak chce sie dobrze bawic to niech ich zaprosi na impreze, bo to nasze wesele. teraz my czekamy z TZ co ona powie w niedziele, a moja mama czekaz bo tamta napewno do niej zadzwoni sie poskarzyc, a wtedy moja mama jej powie, ze my mamy racje bo to nasze wesele, a oni moga tylko nam doradzac a nie za nas decydowac. kocham moich rodziców normalnie.
|
|
|
|
#3564 |
|
Wtajemniczenie
|
WESOŁYCH I PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH PM-ek 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#3565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
35zł ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ MOKREGO DYNGUSA
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-11 o 19:28 |
|
|
|
|
#3566 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
a ja znowu na nic nie mam czasu nawet was ppodczytywac i wierze z e uda mi sie to wkoncu nadrobic![]() aczkolwiek musialam teraz tu wejsc i zlozyc wam chociaz zyczenia!!! WESOLYCH SWIAT W RODZINNEJ, PELNEJ MILOSCI ADMOSFERZE, SMACZNEGO JAJECZKA, MOKREGO DYNGUSA !!!
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam PM
ja również życzę wam zdrowych, wesołych świąt i mokrego dyngusa |
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Radosnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy! PS. Zdjęcia wkleję w poniedziałek wieczorem nie w niedzielę jak obiecałam
|
#3569 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mój ślub 15 sierpnia 2009
a ja nie mogę się zdecydować którą z tych sukienek uszyć ![]() Doradźcie mi, będę bardzo bardzo wdzięczna ![]() ____________ Wszystkim Wam życzę Wesołych Świąt
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponuje te drugą z madonny
sama miałam na nia wczesniej ochote
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

jesli tylko moglam pomoc, jak juz ja bedziesz miec to wklej fotki.
, cudna kobita
a kawalka "moje serce jest pelne milosci" moge sluchac codziennie, zreszta jak calej jej plyty, ale chyba wiesz o czym mowie

normalnie tak mnie wczoraj wkurzyła, ze sozk. ja oczywiscie skreslam z listy moich bliskich bo mamy limit miejsc a ta zaprasza tylko jej znanych ludzi, bo chce sie dobrze bawic. moja mama sie wkurzyła tez i powiedziała, zebysmy jej powiedzieli, aby poszukała sobie tej sali (a my wiemy ze nie znajdzie nic na 1 sierpnia) i jak chce sie dobrze bawic to niech ich zaprosi na impreze, bo to nasze wesele. teraz my czekamy z TZ co ona powie w niedziele, a moja mama czekaz bo tamta napewno do niej zadzwoni sie poskarzyc, a wtedy moja mama jej powie, ze my mamy racje bo to nasze wesele, a oni moga tylko nam doradzac a nie za nas decydowac. kocham moich rodziców normalnie.
nawet was ppodczytywac i wierze z e uda mi sie to wkoncu nadrobic