|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
![]() Ja już lecę spać, bo byłam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej i jutro idę do pracy, muszę wstać o 4... Ciężko będzie Edytowane przez tarjaa Czas edycji: 2009-05-27 o 21:10 |
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie waha 49, 50
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócę jak mnie polubicie
![]() Bo na razie czuję się ignorowana moje kochane ![]() do juterka ;*
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Ale mess my cię nie lubimy my cię KOCHAMY !!! |
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Płyny same mozna tez dostac w PL ale np nie firmy babylis tylko te mocniejsze typowo uzywane w salonach kosmetycznychi one kosztuja ponad 100 zł Skoro juz uzywalas to moze zdradzisz mi jakiego efektu sie moge spodziewac po plynie babyliss bo nie wiem czy mam sie przygotowac na ciemna opalenizne czy na nic heh bo sama jestem ciemnej karnacji ![]() Dax taki zółty zaplacilam cos ok 15 zł, dobry jest.
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza
![]() Dziewczyny a ja kupiłam tą piankę, jestem ciekawa jej Tzn kiedyś już miałamA polecacie najpierw nabalsamować ciało przed nałożeniem jej? czy dopiero jak się wchłonie? |
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Soph - ślicznie Ci w tej fryzurce
Poziomeczko - jakoś nie w moim stylu te nieśmiertelniki, ja bym raczej czegoś takiego nie założyła. Tygryska - jak zwykle zdjęcia cudowne ![]() A ja niedawno co wróciłam do domku. Dzisiaj widziałam super strój kąpielowy i powiedziałam babce żeby mi odłożyła bo nie mogłam dzisiaj mierzyć. Jutro muszę tam koniecznie iść i go przymierzyć. jak będzie dobry to biorę go od razu bo jest w promocji -30% i wyjdzie mi za niego niecałe 50zł Zaraz jak znajdę to Wam tu wkleję i powiecie mi jak się Wam widzi ;P
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
zauwazylam ze wiekszosc z Was nie zalozyloby "blaszek"
![]() ![]() to tylko ja mam takie odchyly, moze dlatego ze niedoszly ze mnie zolnierz
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zero panterek zeberek złotek błyskotek (by wyglądać jak choinka) pierścionków itp.... W ogóle to wiele razy pisałam
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam ten strój
![]() Co o nim myślicie? Mi się niby podoba, ale boję się, że teraz wyjdzie nowa kolekcja i z tego roku jakiś mi się spodoba jeszcze bardziej :P bo ten jest z 2008r. |
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie stroje takie zwykle wiazane
ostatnio kupilam sobie caly czarny ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- hehe to "ostatnio" to dobre bylo, dokaldnie to rok temu
|
#3555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() acha i miałam napisać że fajna ta modelka od stroju
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-05-27 o 22:55 |
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że 50 zł to naprawdę niska cena jak za niego ![]() Mykam już lulu dziewczyny, bo od samego rana mnie dzisiaj głowa boli. Dobranoc
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3558 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już znowu upatrzyłam sobie farbę- feria loreala bronze shimmer http://www.loreal-paris.co.uk/hair-c...e-shimmer.aspx albo excell 10 chocolate brown ale boję się że będzie za ciemny pod pasemka blond :/ Nie wiem czy bardziej szukać w czekoladowych odcieniach czy bardziej zimnych? Jak myślisz, Ty jesteś eksperta od brązów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Koleżanka co go ma, też zadowolona, podobało mi się jaki kolorek dawał na buzi (wcześniej kremami takiego uzyskać nie mogłam). Kolor zależy od karnacji myślę a i jak bedzie za słaby zawsze możesz się psiknąć drugi raz przecież Tylko bardzo szybko ten płyn się zużywa, trwałość "opalenizny" też nie rewelacyjna... Koleżanka ma inny odcień opalenizny bo ma inną karnację, ja nie mam ani jasnej ani ciemnej i nie wiem czy np używałaś sublime bronze loreala, to on np daje ciemniejszy kolorek niż ten babyliss. NIe wiem jak to wytłumaczyć ale ogólnie myślę, że powinnaś być zadowolona ![]() Cytat:
To Twoje fajne, tylko odcień złota mi się nie podoba Ale za 50zł czemu nie, toż to nie fortuna Ja już upatrzyłam sobie kostiumik w River Island, w weekend będzie mój Kupię to może pokażę, zależy jak bardzo grzeczne będziecie ![]() Mess kochamy Cię no co Ty głupolku Każdy chyba ma tu chwilę kiedy czuje się ignorowany... Ale nie dlatego, że Cię nie lubimy czy coś tylko tak wychodzi. Zaraz znów będziesz w centrum zainteresowania
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-27 o 23:19 |
||||
|
|
|
#3559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaale głupi dzień.. jakoś dziwnie sie czuje.
i nadrobiłam, ale nie pamietam nic, co chcialam nspisać Wam tu..
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nałożę na 20 min zamiast na 30. nawet niech jest troche ciemniejszy ale niech mi te pasemka nie prześwitująa ten kolorek co pokazałaś to fajny, ale już dość jasny. mnie się wydaje że Tobie to i ciepły i zimny odcień będzie pasował. ja osobiście wolę cieplejsze ![]() a co do ferii Loreala to dawno dawno temu farbowałam tymi farbami ale blondami, bo wtedy blondina byłam ![]() a o excell 10 czekoladowy brąz nawet nie myśl bo wyjdą Ci czarne. ja pisałam że położyłam blond na białe pasemka i wyszły brązowe. serio- brąz. później czytałam opinie i każdy pisze że wychodzą strasznie ciemne te kolory. aha i ja trzymałam 7 minut ![]() mess dokładnie też jestem czasem ignorowana, nikt nie odpowiada na pytania itp, ale się tym nie przejmuję we love you
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie, chciałam powiedzieć mess, ze głupoty "fandzołki" jakby to w moich rejonach powiedziano
![]() Tyle tu nas,ze kazdego post czasem zniknie w tłumie, przestań tak mowic Wszystkie zestawy, które dziś wkleiłaś zapisałam sobie.. ![]() Soph chciałam powiedzieć, że ładnie wyglada ![]() a co do oddawania krwi... ja sie czułam dobrze, oddawałam kilka razy, mam legitymacje honorowego dawcy.. ale musiałam zaprzestać z powodu moich problemów ze zdrowiem, min.anemią, nie bede komus złej krwi przekazywała
|
|
|
|
#3563 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj tam od razu zarazicja pare razy bylam na pobraniu i tak jak dziewczyny wczesniej pisaly trzeba miec minimum 50kg ale to dla mnie troche zbyt uogolnione bo jak niektore osobki co maja niecale 150cm moga wazyc 50 kg?znaczy sie moga zeby nie bylo ale jak ktos chce mniej to co wtedy |
||
|
|
|
#3566 |
|
Rozeznanie
|
Czyli Tequilko mówisz żeby o excelu nawet nie myśleć? I niezależnie jakim kolorze bo jeszcze naturalny brąz mi przypadł do gustu. No szkoda bo inne marki nie posiadają czekolady :/ Tylko casting ale on jest do 28 myć, no pupa no :/
|
#3567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze już dobrze
![]() zaspałam na matematykę, muszę się ogarnąć, czyli pójdę do szkoły dopiero na 9:35 przynajmniej zdążę się ogarnąć itd Miało padać, miała być burza, a za oknem słoneczko się wyłania, ale widać, że zimko
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
ale z Was śpiochy
![]() Poszłam spać o 2,bo oglądalam jakiś film głupi swoją drogą w tv, wstałam po 7, wysusze jeszcze tylko głowe, zjem śniadaie i jade do ZUSu
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.

Ja tu wpadam w każdej mojej wolnej chwili a mam ich na prawdę niewiele. Ale jak widać jakoś daje radę 

i dwie maseczki z mleczkiem królewskim bo były promocje akurat (i na maski i na farby