|
|
#331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jakie dodatki do White One 176 ???
Justys ślicznie wyglądałaś, choć nie widać twarzy, ale to co pokazałas super się prezentuje
|
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję
|
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
czesc wizazanki,
marzy mi sie hiszpanski welon do sukni smietankowa biel, czy moze macie do odsprzedania taki welon lub wiecie gdzie mozna kupic po tanszej cenie niz w madonnie? pozdr |
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie,
zakupiłam też wo 176 tylko nie mam nic na ramiona. slub biorę w pazdzierniuku wiec możliwe ze bede go potrzebować, pozatym do samego kosciola chciałabym cos zarzucić, bo księdz będzie sie krzywo patrzył. Nie mam w planach zakladanie wstazki satynowej. Buciki planuje kupić satynowe ecru. Podobają mi się tiulowe bolerka ale nie wiem czy pasują. Koronkowe odpada, wg mnie za dużo będzie już koronki. Czy macie jakieś propozycje co można zarzucić na tą suknię lub z jakiego materiału uszyć bolerko? |
|
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z takiego materiału jak wstążka. Krój motylek.
|
|
|
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
ja zamiast bolerka chcialabym welon hiszpanski ale jest okrutnie drooogi.
co do dodatkow to powiedzice czy do butow bez palcow ( w sensie maly otwor z przodku) wypada nalozyc ponczochy? |
|
|
|
|
#337 |
|
Przyczajenie
|
Ja będę miała fryzurkę taką samą jak ostatnia z galerii.
Co o niej sądzicie?? http://myweddspace.pl/resources/fryzury_slubne/873/ ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- A makijaż profesjonalny taki sam jak na zdjęciu nr 3 http://myweddspace.pl/resources/makijaz_slubny/871/ |
|
|
|
|
#338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fryzura urokiliwa i zjawiskowa tylko jak ci sie ona utrzyma przy tancach do 5ej rano? wiesz czlowiek sie poci.. dlatego ja wybiore cos co nie moze sie zapsuc |
|
|
|
|
|
#339 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Welon niedawno sprzedałam za niecałe 200 zł. Cytat:
A sprawdzałaś czy będzie Ci pasowało i jedno i drugie? Bo żeby przypadkiem nie okazało się, że nie będziesz się w tym dobrze czuła |
||
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kocurazab;20721492]Ja miałam welon hiszpański, a bolerko miałam na wszelki wypadek
![]() Welon niedawno sprzedałam za niecałe 200 zł. np to sie spoznilam |
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mierzylam nigdy takiego welonu. ale generalnie rozumiem ze ladniejszy dluzszy jako ze go zostawilas? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#343 |
|
Przyczajenie
|
Welon hiszpański jest piękny ale jak dla mnie za duzo szczęścia , suknia jest bardzo zdobiona : koronka , kryształki , cekinki jeszcze koronka przy welonie ? moja córka bedzie miała 3 metrowy leciutki lejacy welon w kolorze sukni ( kremowy ) wygląda super po 31.07 postaram sie wkleić foty
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Welon hiszpański jest piękny ale jak dla mnie za dużo szczęścia , suknia jest bardzo zdobiona : koronka , kryształki , cekinki jeszcze koronka przy welonie ? moja córka będzie miała 3 metrowy leciutki lejący welon w kolorze sukni ( kremowy ) wygląda super po 31.07 postaram sie wkleić foty A i takie buciki http://www.primamoda.com.pl/produkt/...RAS.TAUPE.html |
|
|
|
|
#344 |
|
Przyczajenie
|
Giovannina moja próbna fryzura utrzymała się cały wieczór i całą noc. (wyspałam się w niej) Efekt był oszałamiający. Żaden włosek nie odstawał. Dodatkowo następnego dnia fryzura przetrwała upalny dzień w pracy. Wspaniała, wbrew pozorom lekka i zwiewna.
To jest mój typ. ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Fajne. A sprawdzałaś czy będzie Ci pasowało i jedno i drugie? Bo żeby przypadkiem nie okazało się, że nie będziesz się w tym dobrze czuła[/QUOTE] Sprawdziłam, sprawdziłam. To ja jestem na zdjęciu
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE ] Sprawdziłam, sprawdziłam. To ja jestem na zdjęciu
[/QUOTE]No to wszystko jasne
|
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
też mam problem co założyć na ramiona, ślub mam pod koniec września a pogoda lubi być wtedy kapryśna. Do tego mam też koronkowy welon tak więc koronkowe bolerko odpada od razu bo byłoby tego wszystkiego za dużo :/
a ostatnio kupiłam butki takie
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
ladne butki, wygladaja na wygodne!
ja nie wiem jak z moimi bedzie gdyz maja z 8cm szpilki ale sie w nich zakochalam! kupilam w madonnie, sa obledne! |
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
witam,
jeśli macie albo będziecie mieć do sprzedania welon do sukni WO176 długi, hiszpański, dajcie znać. Ślub mam w 9 października. |
|
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
Witam kilka ujęć
jak widać koronka przy gorsecie schowana , według mnie dużo lepiej , dodatki czyli buty beżowa satyna , naszyjnik i bransoleta KRUK z czarnymi kamieniami , w kremowym bukiecie czarne dodatki ( teraz dałabym jeszcze więcej ) . Jak wszystko to wypadło widać na zdjęciach , co ważne według mnie nie przesłodzić , nie przesadzić z dodatkami i kolorami . Suknia faktycznie uszyta tak ze trzymała się świetnie , welon gładki 3 m Edytowane przez malgoga Czas edycji: 2010-08-14 o 13:08 |
|
|
|
|
#351 |
|
Przyczajenie
|
Tu widać buty
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko buty mi sie jakos nie widza
|
|
|
#353 |
|
Przyczajenie
|
To nie ja to córka , ale komplement jeszcze bardziej cieszy
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- http://www.primamoda.com.pl/uploads/..._RAS.TAUPE.jpg buty od początku nie miały być kremowe ,nie lubimy komplecików i tradycyjnych rozwiązań podobały nam sie brudnoróżowe , ale w fasonie który chciałyśmy nie było, te są beżowe , wyglądały bardzo fajnie i niekonwencjonalnie , ale rozumiem doskonale że nie kazdemu musi sie podobać to samo
Edytowane przez malgoga Czas edycji: 2010-08-14 o 15:03 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do butków to mi sie wydaje mi się ze ideą butów beżowych w kolorze ciała jest to żeby udawały ze nic nie ma na nodze, więc powinny być płaskie (w znaczeniu ze bez platform i bez ozdób na wierzchu). Oczywiście jest ciekawym pomysłem dobrać odróżniające się buty,ale powinny być kontrastowe ale to tyle moje zdanie. Generalnie prześlicznie
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Mam problem z doborem koszuli Młodego do tej sukni. Tzn nie chodziliśmy jeszcze, nawet nie mnamy jeszcze garnituru, ale wiem że będę się już nad tym zastanawiać.
Mam suknię śmietankową. Są koszule coś ala śmietankowy, kość słoniowa lub w tym stylu? Czy kupujecie białą? |
|
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Są takie koszule, weź ze sobą próbkę materiału to na pewno coś fajnego dobierzesz. Widziałam dwa razy jak pani młoda miała suknię w kolorze śmietanki a pan młody białą koszulę i wyglądało to bardzo nieciekawie - wrażenie było takie jakby pani młoda miała brudną sukienkę więc nie polecam takiego zestawienia.
|
|
|
|
|
#357 |
|
Przyczajenie
|
Są pewne kanony , i takim właśnie jest biała koszula, z długim rękawem i mankietami na spinki do ślubu , oczywiście możesz dobrać do koloru sukni , jeśli też Ci się wydaje że kremowa sukienka wygląda na brudną przy białej koszuli , mi wydaje się po prostu kremowa
Edytowane przez malgoga Czas edycji: 2010-10-13 o 14:41 |
|
|
|
|
#358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak było w przypadku moim i męża. Ja miałam suknię ecru. Najpierw kupiliśmy mężowi białą koszulę, ale nam się nie podobał taki zestaw, bo moja suknia i biel koszuli męża nie szły ze sobą w parze. Dlatego zakupiliśmy mu koszulę ecru i było super ![]() Ale wiadomo, to rzecz gustu ![]() Dziewczyny, które miałyście ślub od września 2010 do teraz prosimy o jakieś wpisy ![]() Jak sprawowała się suknia. Jakie wrażenia po ślubie. Może jakieś fotki Czekamy
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, sukienka o której mowa w wątku jest boska...ale ja mam inny problem niż Wy... A mianowicie nie chciałbym taką sukienką(troszkę taniej niż w salonach) w rozmiarze 42/44. Proszę jeśli któraś z Was ma taką to proszę dajcie znać...
|
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Cześć miałam ślub w październiku 2010. Z sukni byłam bardzo zadowolona i pod względem wyglądu i wygody. Koszulę udało się dobrać śmietankową, idealnie zlewającą się z moją suknią. Miałam żakiecik do tego z satyny takiej miękkiej i rozciągliwej, szyte u krawcowej które też mi się dobrze nosiło. Przesyłam kilka zdjęc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

-nieużywałam go, bo zakupiłam później ten długi.