|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy i kolorówka- Ralph Lauren, D&G, Demeter, Lancome, Avon, Oriflame, L'ore
Witaj miszona, niestety nie znalazłam nic
Edytowane przez alphala Czas edycji: 2009-08-18 o 23:04 |
|
|
|
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy i kolorówka- Ralph Lauren, D&G, Demeter, Lancome, Avon, Oriflame, L'ore
wiem, ze obiecalam foto wczoraj, ale caly dzien mnie nie bylo w domu i zrobilam foto dopiero dzisiaj. Na niektorych zdjeciach wyglada jakby nie bylo czesci napisu, ale to tylko dlatego, ze jest on srebrny i odbija swiatlo. Na zdjeciu poziomym widac napis, jest w idealnym stanie. Kolor jest taki neutralny, cielisty, ale wpdajacy bardziej w róż niż w beż. Na jednej z fotek jest kapeczka błyszczyku na opalonej skórze.
Edytowane przez alphala Czas edycji: 2009-08-23 o 21:58 |
|
|
|
|
#335 |
|
BAN stały
|
hej nic nie szkodzi, wiem jak to jest.......dziekuje ci slicznie za zdjecia, błyszczyk mi sie podoba
tylko tak that gal jest praktycznie cały moze mialabys cos z mojej wish list zeby dołożyc??---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- aha plis napisz cos o konturówce max factora, czy pasowałaby to tego błyszczyka, jaki daje kolorek? |
|
|
|
|
#336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i oto foto. Długo go nie ruszałam, błyszczyk jest gęsty bardzo i oblepia skutecznie brzegi opakowania. Kiedy patrzyłam pod światło dziś rano to było go tyle ile zaznaczyłam zieloną kreską. Specjalnie stał długo pionowo, żeby wszystko dobrze opadło i było widać ile rzeczywiście jest. Niestety jak go teraz użyłam to się okazało, że jest go mniej troszkę mniej niż połowa przepraszam, ale wcześniej tego nie było widać. Nie wiem czy go jeszcze chcesz z tego powodu.
Edytowane przez alphala Czas edycji: 2009-08-19 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale pewnie i tak się nie wymienimy, bo mniej tego błyszczyka
|
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
No już sama nie wiem...stał przez noc, dzisiaj spojrzałam i jest tego błyszczyka połowa :/
|
|
|
|
|
#340 |
|
BAN stały
|
hej, masz tyle fajnych rzeczy, że na pewno sie jakoś dogadamya moze tusz givenchy(przeczytałam, ze lezy juz troszke, czy na pewno jest mokry?) + lip fusion by ci pasowało za benefita?? |
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
jak zmyję tusz do rzęs to się nim umaluję, bo na szczoteczce jest mokry, ale lepiej przetestować.
|
|
|
|
|
#342 |
|
BAN stały
|
daj znac jak bedzie ok, to jestem chetna na wymianke
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Oj, nie wiem czy nie za dużo... ale może się zgodzisz, chętnie jeszcze coś dołożę
Za obie wody: Demeter - Jasmine 30ml (minimalny ubytek, pozostało ok 29ml) ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-20 o 18:41 |
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
BAN stały
|
hej, czekam na odpowiedz, bo jesli jutro nie wysle ci przesylki to bede mogla to zrobic dopiero za tydzien, bo wyjezdzam na wakacje
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Czy coś u mnie za
próbeczki: Gucci Envy Me 2 Givenchy My Givenchy Dream YSL Baby Doll Avon - cień w sztyfcie Shadowstick 'Natural Gaze' (lekko mieniący się beżyk, tylko testowany Fruttini – Blueberry Smoothie Body Lotion 500ml (jagodowy balsam, pozostało ok. 400ml) Titillapapilla – Zucchero E Velo Body Carem ‘Cukier puder’ 250ml (pozostało ok. 200ml)
|
|
#349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maybelline shimmer powder? |
|
|
|
|
|
#350 |
|
BAN stały
|
tylko, ze ja i tak bede na poczcie, wiec miałabys odrazu rzeczy u siebie bez sensu zebys tyle czekała
![]() jasne shimmerek moge dołozyc tak jeszcze mysle moze znajdzies cos jeszcze za demeterki ? )
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
korci mnie jeszcze benetint :P
|
|
|
|
|
#352 |
|
BAN stały
|
benetint juz raczej nieaktualny
![]() na koncu zrobilam sporą dokladke spojrz prosze jeszcze moze cos wygrzebiesz
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba to wszystko: Guerlain TERRACOTTA light , nr 01 - puder brązujący zuzycie góra 17% (bedzie foto) Benefit- Georgia , zuzycie góra 5% Benefit - that gal, zuzycie ok.10-15% Benefit- benetint Maybelline shimmer powder face&body |
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi
tylko Demeter...może Ty coś u mnie wygrzebiesz jeszcze ?
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
będę
![]() a kremów i kolorówki to już nie mam gdzie upychać ![]() także chętnie oddam krem za perfumę ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Hmm... butki ładne ale mam wielkie pudło sandałków... więc raczej się wstrzymam ![]() ale chętnie przygarnę w zamian Kylie, tylko za balsam i Dew to za dużo, więc może jeszcze coś dobierzesz Rejuvenate powinne się u mnie pojawiać, na pewno niedługo będę miała nową serię Anew, która zastąpi obecne Alternative ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Też dam Wybór należy do Ciebie oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Hmmm, za 2 perfumy dam ![]() Hehe, no dużo tego jest, można się pogubić ![]() Jak wszystko pasuje to zapraszam na priv
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-23 o 19:44 |
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie błyszczyk lip fusion i perfumetka sephora migdałowa. Długo masz ten błyszczyk? Świeży jest jeszcze?
hmm... i envy me tez mi sie podoba |
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z Twoich perfum / odlewek / próbek ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

troszkę mniej niż połowa