|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciaza po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych
Cytat:
Eh..ja tez mialam nadzieje az wkoncu sie udalo wiec wierze ze Tobie i Wam wszystkim moje drogie sie powiedzie..jestem blisko Was.. |
|
|
|
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W cyklu w ktorym kompletnie nie podejrzewalam ze moge zajsc w ciaze okazalo sie ze nosze pod serduszkiem bobaska..ale trzymam kciuki za Ciebie jak i za inne przyszle mamuski |
|
|
|
|
#334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rob tesciora i pisz no zaraz do Cioci gizelci bo jestem ciekawa |
|
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to dobrze bo juz sie martwiłam ze masz jakies problemy ze snem , Tobie tez zycze miłej niedzieli. Synek mi troche rozkłada brzuszek go bolał jak rano sie obudził goraczki nie ma i na zawroty głowy sie skarzył jak mu sie nie poprawi to popołudniu na ostry dyzur polecimy
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko bedzie dobrze..wyzdrowieje..:cmo k: A ja mam do Was takie pytanko.. troszkum sie wstydze ale.. MAM ZAPARCIA POmozcie mi..jak mam sie tego pozbyc.. Juz caly brzucholek mnie boli..martwie sie..
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz wejdz do dziewczyn na mama z klasa do poczekalni one moze ci cos poradza
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
W ciazy chyba nie wolno czegos takiego brac
a mnie rozwali NIe bylo nocy w ktorej bym nie wstala by..wrrrrr A moj kochany Tomaszek tylko sie smieje pod noskiem
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu kochana, kup sobie w aptece len mielony i pij zawsze szklankę przed snem i jak dasz rade to w dzien tez
Ja wiem bo pytałam gina o wszystko co by było gdyby -mówiłam ze mam zaparcia bo ja chodze do WC 2 razy w tyg. i powiedzial ze moge miec problem jak bede kiedys w ciazy-i dał mi te przepisy na zaś... przydadzą sie
|
#346 |
|
Przyczajenie
|
Gizelciu dziekuje za mile słowa
jak bede jzu coswiedziec to napsize Wam dziewuszki
|
#347 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#348 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje CI m@gd@lenko za dobre slowa , bede czekac
Gizelciu z calego serduszak gratuluje Ci tych 2 kreseczek , moze ja tez zrobie wczesniej test zeby wiedziec.....
|
#349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wiem że jak wyjdzie negatywny to i tak mu n ie uwierzę bo unam ze za wczenie więc po co niedługo chyba ześwirujęOnaZłąKobietąByła a na kiedy masz termin @
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
wieszzz ja odstawilam tabletki 14lutego , nie zjadłam calej seri ael mialam juz miesiaczke i dni plodne byly weic mam nadzieje ze doslzo do zaplodnienia, bo czuje sei troche dizwnie i tak troszke brzuszek boli, a jaki kolor ma sluz w poczatkowych dnaich ciazy???? sama nie weim zrobic test czy nie...bo wizyte mam dopiero w przyszly paitek niechce tak dlugo czekac........
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje drogie Kobietki, nie było mnie tu chwilę i widzę, że nasz wąteczek baaardzo się rozkręcił, cieszę się bardzo
![]() no to zaczynam nadrabiać zaległości!! po 1 - Agatko z całego serca gratuluję Ci Twojej upragnionej kruszynki pod serduszkiem, tak czułam, że będzie dzidziuś, ciesze się że Twój mężczyzna zmądrzał, mam nadzieje, że już mu tak zostanie. Dbaj teraz bardzo o siebie i swoje maleństwo. Jeszcze raz GRATULUJĘ po 2 - Witam Wszystkie nowe uczestniczki naszych pogaduszek: Nikita_Wawa, OnaZłąKobietąByła, m@gd@len@ (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam), trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki, oby Bozia obdarzyła Was upragnionym maleństwem jak najszybciej. po 3 - co miesiąc wpłacamy na konto pieniążki, które odkładamy na wyprawkę i brykę dla naszego maluszka, zaczęłam brać kwas foliowy, witaminki, pomału nastawiam się na to, że już tylko marzec, kwiecień, maj i ... zaczynamy staranka!!!!!!! z jednej strony tak bardzo się ciesze i nie mogę się doczekać, drugiej tak bardzo się boje... mam w sobie tyle różnych, mieszanych uczuć, że szok... moje kochanie też już nie może się doczekać, ale też wiem, że trochu się boi... hmmm, ale to chyba normalne... prawda ?? pozdrawiam Was moje kochane kobitki bardzo cieplusio i do usłyszonka
|
#352 |
|
Przyczajenie
|
Myszko
![]() Anka
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#354 | |||||
|
Zadomowienie
|
odstawienie tabletek i odrazu ciąża
Cytat:
Tak strasznie boli mnie od tego brzuszek..boje sie o dzidzi A dzis to czuje sie potwornie..zmeczona na maksa choc nic nie robilam..niedobrze mi caly dzien..i ten brzuszek..bede plakusiac ale wiem ze warto przetrzymac to.. ![]() Cytat:
Wiem to po sobie ![]() Cytat:
Cytat:
he he..co do Tomusia to tez mysle ze juz zmadrzal..wkoncu bedzie ojcem Ale tak szczerze mowiac to jeszcze do konca nie dotarl do niego ten fakt..jak to powiedzial?"Nie uwierze poki nie zobacze.."Eh..Ci Nasi mezczyzni No ale kocham Go..planujemy sie pobrac..jejciu..powoli zaczyna mi sie juz wszytsko ukladac..JESTEM SZCZESLIWA!!Ciesze sie ze juz za niedlugo rozpoczynacie staranka A jesli chodzi o Twojego faceta to swietnie Cie rozumiem bo moj chlopina rowniez cieszy sie a zarazem boi tego wyzwania..eh..i kto tu jest silniejsza plcia? ![]() Cytat:
hihihihi..niedobra gizelcia...Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-02 o 21:29 Powód: post pod postem |
|||||
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tak wogule to jak masz mdłości czy ci nie dobrze to podobno to dobrze czytałam to chyba w M jak mama ze wtedy sa wieksze szanse na utrzymanie ciąży
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
gizelciu zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze
, a ja mam nie najlepszy humor, synek gorączkuje wczoraj miał 39 stopni cały rozpalony stwierdzili na ostrym dyżurze ze to niby grypa żołądkowa bo sie na brzuszek skarżył ale ja jakoś tym lekarzą nie wierze i nie mam do nich zaufania. Chyba zamówie wizyte domową naszej doktor i wtedy będe spokojniejsza
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Oby każdy poniedziałkowy poranek zaczynał sie od takich super wiadomości. GIZELCIA GRATULUJĘ CI Z CAŁEGO SERCA
Bardzo się cieszę Za reszte dziewczyn tez trzymam kciuki. Mam nadzieję, że będziecie niedługo skakać z radości jak Gizelcia! Pozdrawiam
|
|
|
|
#360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
diablica26_26 bardzo Ci dziekuje A dzis jak wstalam myslalam ze mnie zemdli..strasznie sie czulam..zjadalm sniadanko i juz jest troche lepiej..temperaturka mi spadla fo 36,7..martwie sie tym..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Eh..ja tez mialam nadzieje az wkoncu sie udalo wiec wierze ze Tobie i Wam wszystkim moje drogie sie powiedzie..jestem blisko Was..
W cyklu w ktorym kompletnie nie podejrzewalam ze moge zajsc w ciaze okazalo sie ze nosze pod serduszkiem bobaska..ale trzymam kciuki za Ciebie jak i za inne przyszle mamuski

A moj kochany Tomaszek tylko sie smieje pod noskiem
ale wiem że jak wyjdzie negatywny to i tak mu n ie uwierzę bo unam ze za wczenie więc po co