|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak nakładać rozświetlacz? MF Shimmer Panstik
Gdzie udało Ci się upolować ten rozświetlacz?
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rozświetlacz
|
|
|
|
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
Na allegro są http://allegro.pl/max-factor-pan-sti...253830230.html
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super. ![]() Tylko czy to nie jakieś starocie?Z tego co mi wiadomo,już dawno nie produkują Pan-Sticka.
|
|
|
|
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
szukam rozświetlacza do użycia punktowo na skronie, policzki, na powiekę..aby odbijało ładnie światło i dawało efekt błyszczenia.
Widziałyście może rozświetlacze z Max factor'a w takich tubkach??są np. w rossmannie zielony, różowy, przezroczysty i jeszcze jakiś..któraś z was je używa??jakie są? Edytowane przez sarah22 Czas edycji: 2010-10-26 o 10:58 |
|
|
|
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie waham się między białym pudrem Inglota a białymi kulkami Pierre Rene
|
|
|
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
rozświetlacz/ puder? z douglasa
Kochane dziewczyny - mam nietypowy problem - w sobotę będąc w douglasie - byłam świadkiem jak pani wizażystka wykonywała makijaż wieczorowy koleżance - na sam koniec oprószyła jej buzię - pudrem/rozświetlaczem - i o ten rozświetlacz chciałam właśnie zapytać - może któraś z Was będzie kojarzyć o co mi chodzi - bo nie zapytałam tej babeczki co to za cudo było a chciałabym taki kupić - wiem, że był on w kolorze czarnym w zasadzie był to ten taki "puszek" co jest w pudrze dosyć duży i po zastosowaniu pozostawiał na buzi błyszczące drobinki/ brokat - może któraś z Was ma to cudo -lub wie o co mi chodzi - jeśli tak bardzo proszę o podanie nazwy
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rozświetlacz/ puder? z douglasa
Cytat:
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2010-12-06 o 17:23 |
|
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rozświetlacz/ puder? z douglasa
Dokładnie to to
dziękuję Ci pięknie
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rozświetlacz Revlona
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Rozświetlacz do policzków
Dziewczyny, proszę o pomoc. Poszukuję jakiegoś rozświetlacza do policzków, nie bazy, a coś, co mogę położyć na podkład i puder. Tylko do miejscowego zastosowania, na szczyt kości policzkowych. Zależy mi, żeby nie było brokatowych drobinek, chcę subtelny glow, a nie bombkę choinkową
Kiedyś Maybelline miało w ofercie świetny produkt 3 w 1 (do policzków, ust i oczu), ale wycofali ze sprzedaży Proszę o jakieś propozycje
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozświetlacz do policzków
zapraszam do lektury wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193995
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam rozświetlacz essence - nie drogi (13,99) a godny polecenia
W razie czego nie będziesz żałować:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 |
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja tam nie lubię tego z Essence... za wielkie ma te drobiny. tj. daje połączenie ładnego efektu 'mokrej tafli' i lekkiego brokatu. ale to zależy, czego oczekujesz
ja tam wolę taki naprawdę "gładki" błysk, jakby mokry. używam w tym celu cienia do powiek.
|
|
|
#346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jakiego konkretnie cienia używasz ? Mi też zależy na takim efekcie. |
|
|
|
|
|
#347 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam taki złoty z firmy Bell Planete Illuminator ma na prawdę ładny kolor ja mam nr 2.
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
Ładne, niedrogie i bezdrobinkowe rozświetlacze ma Essence i Bell, pierre rene też ma ale tam już są subtelne drobinki brokatu.
Polecam również rozświetlacz z ELFa w sztyfcie, jest cudowny, niedrogi i absolutnie bezdrobinkowy. Ma kremową konsystencję i śliczny zapach.
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od siebie mogę szczerze polecić rozświetlacze z Inglota.Podaję linki na KWC:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=29585&next=1 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=26597&next=1 Dają piękne rozświetlenie,bezdrobinko we,uzyskujemy efekt tafli o której tak wiele dziewczyn marzy |
|
|
|
|
#350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewentualnie jakiś rozświetlacz z Sephory czy Inglota, ponieważ z tego co wiem one dają bardzo ładny efekt
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za propozycje, a znacie może coś co nie jest pudrem rozświetlającym? Tylko ma jakąś kremową konsystencję, do nakładania palcem na szczyt kości policzkowych
|
|
|
|
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, że Vipera ma taki mus z brokatem. Ładnie się rozprowadza i mieni
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
O rzeczywiście, jakoś przegapiłam ten wpis. Tylko gdzie można kupić? Nie znam tej marki
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
To brytyjska marka, tu na Wizażu można zamawiać grupowo.
Kosztował niedużo, dokładnie 1,50 funta. To ten: http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~16.htm Ja mam odcień spotlight i bardzo go sobie chwalę. Jest malutki, ale wydajny, daje piękny bezdrobinkowy błysk i ślicznie pachnie.
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Benefit ma też fajny rozświetlacz, który nakłada się punktowo aplikatorem.
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
ja mam sephorowski w odcieniu zlota-brązu, jest bardzo delikatny, musze sie czesto przyjrzec buzi zeby go jako kosmetyk zauwazyc, czego niestety przy essence nie bylo, widac go strasznie i wygladal jak twarz w ciapki. mgielka to tez dior, bodajze ten z trzema paskami, lub oslawione meteorytki
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wrócę do domu,to napiszę Ci numerek tego paskowego bo tamtego już nie mamEdit dcień paseczkowy to 83Jeszcze raz muszę edytować post: u mnie te paseczki są w różnych kolorach(biały,kremowy,ró żowy,lekki beż i brąz).Miziam pędzlem po tych wszystkich kolorkach i nakładam na skronie.Efekt jest taki,że palce lizać:P Jeśli masz okazję,to wypróbuj bo naprawdę warto Zapłaciłam za niego 39 złotych.Ten rozświetlacz,który oddałam w wymiance miał następujące odcienie(róż,malina,brąz, biały i chyba jeszcze jakiś kolorek).On nadawał już lekko różowy kolorek a ten co mam obecnie jest jasny,lekko perłowo-biały.Cudo! Mam nadzieję,że chociaż troszeczkę Ci pomogłam.
Edytowane przez Kluska20 Czas edycji: 2011-01-07 o 19:32 |
|
|
|
|
|
#360 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy rozświetlacz do twarzy jaki miałyście???(bez brokatu)prosze o podpowi
Ja szczerze polecam rozswietlacz z firmy BENEFIT - HIGH BEAM, jest niedrogi ( przynajmniej w UK place około 6 funtow za 13ml) w Polsce jest chyba troche drozszy, ale radze sprawdzic na allegro.
Efekt jest naprawde wspanialy, cos typu Jenifer Lopez. " Opalizujący delikatnie na różowo uniwersalny rozświetlacz na policzki, skronie, powieki i usta. Daje satynowy połysk tworząc młodszą, świeżą i rozświetloną cerę. "Nie zawiera zadnych tandetnych drobinek tylko jest perłowy i dzieki temu odbija swiatło nadajac cerze taki "glow" Można go dodawać także do podkładu lub kremu dla większego efektu. Ja napierw nakładam baze, podklad revlon color stay, potem puder przezroczysty zeby sie nie swiecic nastepnie delikatnie na skronie i nos nakładam ten highlighter wklepujac go, czekam az wyschnie i modeluje twarz bronzerem (ziemia egipska firmy BI-KOR) , efekt Jenifer Lopez, swiezy makijaz, kazdy sie pyta co ja robie ze mam tak rozpromieniona twarz... a to wszystko za sprawa tego małego cuda. Naprawde warto go nabyc, ja dodatkowo uzywam jeszcze dwoch kosmetykow z tej firmy jest to o lala lift pod oczy i high brow pod łuk brwiowy. Polecam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

dziękuję Ci pięknie
Proszę o jakieś propozycje

W razie czego nie będziesz żałować:

dcień paseczkowy to 83