|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Przedłużanie włosów - część V - wątek zbiorczy
xladyx sprzedaj
zawsze zostanie na waciki
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#333 |
|
Kazar Lady
|
chyba, że tak
wiesz, takie włosy są najdroższe ![]() ja nie mam takowych pamiątek.. musze jutro sprawdzić czy moje kudełki pasują do clipów, bo braz na nich machnęlam i go widzę a juz na tyle urosły, ze może częściej je będę zakładac
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest taki długi choć włosy miałam do końca pleców ale nie ucięłam do karku tylko za łopatki
|
|
|
|
|
#335 |
|
Kazar Lady
|
niestety, nie widzę Twojego albumu
|
|
|
|
#336 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mimo, że kocham kotyNa jakimś filmiku widziałam, że dziewczyna trzyma w pudełku po butach, w innym, że przerobiła sobie wieszak specjalnie pod clipy. Moje obecnie leżą przeczesane na komodzie, chociaż myślałam, żeby przechowywać je w oryginalnym opakowaniu, tyle, że folia nie oddycha i nie chciałabym aby się zaparzyły. Z innej strony znowu nie chcę ich trzymać tak luzem, bo mam w domu osobę palącą -na szczęście z dala od mojego kąta, ale mimo to, wszystko przesiąka dymem, który się miesza z powietrzem Także muszę skombinować jakieś opakowanie, w którym bezpiecznie je włożę do mojej pachnącej szafy, bez ryzyka, że wyciągnę stamtąd jeden wielki kołtun ![]() Rozmyślam obecnie jak samodzielnie skonstruować coś takiego http://resources.shopstyle.com/sim/1...orage-case.jpg http://foxylocksextensions.com/item_...ase--Black.htm http://www.youtube.com/watch?v=OAg6b...eature=related Dlatego pytam co z nimi robicie, bo może macie jakieś lepsze, praktyczne i szybkie sposoby, bez szycia 'pokrowca'
Edytowane przez kasia_zla Czas edycji: 2011-11-20 o 01:21 |
|||
|
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
taki pokrowiec fajna spr że tez na to wczesniej nie wpadłam
jak będę w PL to sobie uszyje szafy nie mam :O ale jak sie przeprowadze to pewnie też sobie sprawie taki wieszak na clipy ale obecnie trzymam je w reklamówce hehehe
|
#338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi to takimi kępkami jakby wychodzą tak około 5 włosów na raz i są połączone supełkiem, a tych supełków kilka jest we włosach.
|
|
|
|
|
#339 |
|
Kazar Lady
|
dobra jest też taka klamerka do włosów, coś podobnego do tego i przyczepić do półki w garderobie, ja czymś takim przypinam do parapety jak układam kudełki na szczotce, bo po założeniu mnie ciągnie
http://allegro.pl/wyjatkowa-francusk...935104824.html |
|
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
olivien no właśnie wyjęłaś mi to z ust
tak jak by nie były w taśmie.... dziwne... mam nadzieje że taśma dobrze zszyta bo jestem w norge a tu niestety mam tylko najpotrzebniejsze rzeczy wiec maszyna do szycia odpada a ręcznie to nie wiem jak bym miala to zrobić
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
xLADYx, jaką szamponetką chłodziłaś clipy?
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam kupić gołębi z palette te z kartonika ale byłam w dwóch rossmannach i ani śladu tego koloru
więc wzięłam saszetkę mroźnego blondu ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- jak zeszyję taśmy i zniknie ta mgła to wrzucę fotki po ochłodzeniu zobaczycie jak kolorek chwycił ![]() i potem na sobie falują się po myciu tak jak moje własne
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
jak faluja to dobry znak
, a co do rapunzeli te końcówki rozdwojone mnie dobijają już swoje naturalne, na końcach mam ładneijsze\, niz przeszczepy
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przed ochładzaniem nie widziałam rozdwojonych końcówek w longach i teraz w sumie też nie po umyciu zrobiły się bardzo puszyste
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
jutro ciężki dzień
ZSZYWANIE i to ręcznie ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- STACIOSZKA a czemu pytałaś czym ochładzałam? planujesz coś?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
xLADYx koniecznie pokaż efekt swojej pracy bo tez myślę o zszyciu taśm ^^ też ręcznie
asiulka Ciebie tez to tak denerwuje jk mnie? Strasznie sę plączą przez to i żaden jedwab na to nie pomoże :/ masakra koniecznie trzeba ciachnąć z 1/2cm
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro też pokażę jeśli nie będzie mgły jak ochłodziły się
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do przechowywania to w pudełku podłużnym po lokówce. odcielam tylko góre zeby sie otwierało. a co do takiego wieszaka to , sciagac je i znowu przypinac, rano odpinac>> za dużo zachodu
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-20 o 22:26 |
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
xLADYx , czas pozbyć się żółtych placków z moich włosów
|
|
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
|
asiulka_22 u mnie końcówki sa jakieś dziwne a o tych małych włoskach to już nie wspomne
przez to właśnie się tak dziwnie plączą poza tym nie mam zarzutów ^^
|
#351 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj spróbowałam z termolokami - wyszły piękne, a zaraz po założeniu (dosłownie) się rozprostowały
Muszę zainwestować w dobrą lokówkę chyba... ona1960 na czym kręcisz? Bardzo mi się te Twoje włosięta podobają ![]() Moje obecnie schną sobie rozłożone Acha i jednak wypadają troszkę...na ziemi jakies 3 znalazłam dziś i podczas czesania tangle teezer'em wyszedł jeden strączek mały....a drugi przy myciu jak rozczesywałam zwykłą płaską szczotką I nadal rozważam nad uszyciem własnego pokrowca ale to mi troszkę jeszcze zajmie, chyba tymczasem przeszperam szafki w poszukiwaniu pudełka jakiegoś
|
|
|
|
#352 |
|
Szara Eminencja
|
Ja też musiałam podoszywać taśmy bo jednak 110 gram ze spinkami to mało, teraz mam 150 g(tyle ile powinnam mieć wg. aukcji) i wystarcza w sam raz
Przyłączam się do pytania o lokówke - moje włosy też się rozprostowały po kilku godzinach
|
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a miała któraś z was falownice do włosów? ^^ też się nad tym wynalazkiem zastanawiam
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie miałam. ale efekt mozna uzyskac robiac casny warkocz( + pianka), ja tam wole loki
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- kobitki wczoraj dostałam prezencik od Tż>> kupił mi na gruponie..... voucher na.. rzęski wkleje zdjecia , przed po , zobaczycie, tylko nie wiem czy teraz robic czy bliżej swiąt:/, a jak z basenem?? mozna?
|
|
|
|
#355 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
mnie klej szczypał i oczu nie zalewałam, moze tobie nic nie będzie się działo
|
|
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasia_zla;30633316]Wczoraj spróbowałam z termolokami - wyszły piękne, a zaraz po założeniu (dosłownie) się rozprostowały
Muszę zainwestować w dobrą lokówkę chyba... ona1960 na czym kręcisz? Bardzo mi się te Twoje włosięta podobają ![]() Ja mam remingtona http://allegro.pl/ceramiczna-lokowka...937915981.html taką o i jestem bardzo zadowolona Tylko np jeśli jestem w pomieszczeniu to loki trzymają sie całą noc ale jak idę do szkoły ( a idę 40 min ;p) i jest wilgotno to wtedy mi się prostują.. ;(Moje obecnie schną sobie rozłożone Ja jeszcze nie myłam.. Mam nadzieję, ze mi nie będą wypadać
Edytowane przez ona1960 Czas edycji: 2011-11-21 o 15:21 |
|
|
|
#357 |
|
Rozeznanie
|
ja sie zastanawiam nad lokówką albo falownicą.... falowane pasma dłużej wytrzymują niż te po lokówce takie mam wrażenie ^^
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
jakich placków?
refleksów? ale na swoich czy doczepkach?![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- słomiany zapał mam do tego szycia jeszcze nawet nie zabrałam się za to
|
|
|
|
|
#359 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hymmm...mi się wydawało, że robiłaś to czymś ok 38mm..Ach jak jest wilgotno to chyba normalne, jeszcze przez tak długi czas.... Szczerze myślałam, że moje skrętu nie trzymają ale doczepiane - pokręciłam termolokami, w których leżały godzinę, zdjęłam, popsikałam żelem w sprayu, co by się nie rozwaliły i zwinęłam, w tym czasie zakręciłam swoje, po 30 min podnoszę za clipa - loczek, zakładam a tu od razu na plecach ze sprężyny zrobił m się prosty kosmyk Fakt, że kręciłam na niskiej temperaturze, jednak skręt był po czym jak ręką odjął się zmył....zastanawiam się czy warto w takim razie katować je lokówką ![]() Cytat:
Mimo wszystko looooooookiiiiiii Edytowane przez kasia_zla Czas edycji: 2011-11-21 o 18:21 |
||
|
|
|
#360 |
|
Rozeznanie
|
Lady ja też tak miałam zszywać ale jak kolor nie pasuje i nie moge ich teraz nosić to mnie sie nie chce ^^ ale trzeba sie za to wziąć w końcu nie ma bata
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

zawsze zostanie na waciki

wiesz, takie włosy są najdroższe 

mimo, że kocham koty
Także muszę skombinować jakieś opakowanie, w którym bezpiecznie je włożę do mojej pachnącej szafy, bez ryzyka, że wyciągnę stamtąd jeden wielki kołtun 

mi to takimi kępkami jakby wychodzą tak około 5 włosów na raz i są połączone supełkiem, a tych supełków kilka jest we włosach. 

to wrzucę fotki po ochłodzeniu zobaczycie jak kolorek chwycił 
Hymmm...mi się wydawało, że robiłaś to czymś ok 38mm..