|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33143305]ja mam tak, ze lekarz jest dla mnie obiektem totalnie aseksualnym
niby tak, ale jeśli nie jest bardzo atrakcyjny, to ułatwia zadanie
|
|
|
|
#332 |
|
Matka buldoga
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33142259]
wiosna u mnie komu kawusi? [/QUOTE] Ja poprosze o cafe au lait ![]() To juz wiem, dlaczego u mnie takie zimno, rano - 3 szyby w aucie zamarzniete, myslalam ze mi palce odpadna ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33143305]ja mam tak, ze lekarz jest dla mnie obiektem totalnie aseksualnym Dla mnie niby tez, o ile nie bada mnie ginekologicznie Ale przystojny dentysta to jest to Mozna patrzec z bliska w jego oczy, obserwowac usta i takie tam
|
#333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Muszę się kiedy znów wybrać kamień usunąć.
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#336 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33143305]ja mam tak, ze lekarz jest dla mnie obiektem totalnie aseksualnym
popierać Cytat:
chyba muszę zmienić dentystkę albo orientację Cytat:
a ja dziś późnym popołudniem będę przeżywać stres na fotelu fryzjerskim wyjdę krótko, bardzo krótko albo na boba
|
||
|
|
|
#337 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Żebym miała coś ładnego do pokazania to było ok... no ale Teraz moja dentystka zaciążyła i muszę się zapisać do kogoś innego... a u nich są jeszcze dwaj panowie i każdy to ciachencjo Tak mam i nic nie zrobię z tym.
|
|
|
#338 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Milko, a czym luzne nadgarstki sie obajwiaja? (to pyt na powaznie, choc mam banana jak to pisze )
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2012-03-26 o 14:13 |
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#340 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tymczasem zmykam do itaki. edit: Navo, wcisnęłaś boba Emilce, może to znak, że i ona powinna się ciachnąć i obfocić?
Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-03-26 o 14:24 |
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 | |||
|
Lux Mundi
|
Bry
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33142259]dziendoberek pniedzialkowy ![]() wiosna u mnie komu kawusi? lekarz jest lekarz a nie: lekarz-kobita, albo lekarz-facet jakiej cyferce ![]() Rillka, jak koncert? bylas w glanach czy kaloszkach? [/QUOTE]Tej, która jest na soczewce ![]() U mnie zazwyczaj piątka :P I ma być prawidłowo widoczna na wewnętrznej części, tj. tej, którą dajesz do oka ![]() Chyba nie wytłumaczyłam zbyt klarownie ![]() Właśnie, Rilluś- w czym byłaś ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poprawiłyście mi humor ![]() Idę dalej walczyć z oknami
|
|
|
#345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
bry
Nieznajomy mi niestety nie pomogl w dolujacym mie problemie, co sie skonczy poszukiwaniem kolejnego nieznajomego, albo jeszcze kolejnego cus ![]() Wrocilam zla ![]() W kwestii dzisiejszej- nie wiem jak tak mozna lekarzy na chlodno traktowac chyba tak nie umiem. Mialam juz fantazje z ginekologiem, dentysta, okuliste tesh mam fajnego ![]() Dochodza do tego: kolega z pracy, jeszcze inny kolega, jeden byly i pan z telewizji. A ostatnio anonimowy Turek z okazji wakacji. Czyli caly zestaw malo rozsadnych opcji, nawet bardzo malo rozsadnych I nikogo normalnego, rokujacego na przyszlosc. Tylko sie zastanawiam co jesli i czy zdolam sie powstrzymac, szczerze watpie ![]() pink, na chopaka sie tniesz?
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z lekarzami - popieram Lekarz czy nie, jeśli chuop niezły, żaden kitel nie pomoże...
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taki slider, ktory ma automatycznie wyswietlac fotki z haslami po wejsciu na strone, wyswietla same hasla. Niby wsio jest napisane ok, tylko fotek mi nie chce przypisac i nie wiadomo o co kaman.
Mozliwe, ze cos po stronie admisnistratora serwera Albo gdzies jest wielblad. Na razie mam jeszcze jednego czleka, ktory moze mi pomoc, a jak nie to nie wiem. Niech se sam ta stronke dlubie jak jest taki mondry i
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
To mi przypomina, że czas odwiedzić dentystę...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzis po pierwszym dniu pracy w korpo. Śmiesznie się czuję, same młode osoby [przed 25 r.ż. głównie], pytają, czy jeszcze studiuję, imprezują., chodzą na karaoke.... Ponoć dużo kobiet w ciązy jest, heheh, łapią taką stałą [bądź co bądź] pracę, żeby zajść... Na razie jest sympatycznie, choć praca głównie polega na kopiuj-wklej. Zobaczymy. Wolne weekendy i 3 stołówki robią swoje.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
A ja to mam słabość do przystojnych lekarzy
A już dentysta i gin MUSZĄ być przystojni - przynajmniej chce mi się do nich latać :P Ogólnie jak Lou lubię pofantazjować ![]() Padam, kolejny dzień 11h w pracy :/ Do tego dałam się znowu namówić na pisanie prezentacji maturalnej i wczoraj do wieczora nad tym siedziałam..
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#352 |
|
Konto usunięte
|
niee noo.... ta moja aseksulanosc dotyczaca lekarza to tylko jesli chodzi o to czy ten do ktorego ide jest kobieta czy mezczyzna- w tym przypadku plec nie gra roli
ale- baaardzo podobaja mi sie przystojni lekarze ![]() wrocilam z fikolkow zniesmaczona, jakos lajtowo bylo nawet nie czuje ze skakalam godzine |
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, niespodziewane wolne w pracy zaowocowało ostatnim chyba w sezonie pójściem na łyżwy.
No i wczasy wykupione, więc zaczynam odliczać dni Cinduś, pytałaś o wczorajszy koncert - było przyjemnie, ale zdecydowanie już nie te emocje, co za czasów licealnych Poszłam ostatecznie w kaloszach i w sumie dobrze, młode pokolenie nie nosi glanów na koncerty... Co to za czasy...
|
|
|
|
#354 | |
|
Konto usunięte
|
spękałam
jest krótki bob, ale przynajmniej przypominam rozczochranego ludziasuuuper będziemy niczym Flip i Flap albo Pinki i Mózg![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#355 | |||||
|
Lux Mundi
|
Bry wieczornie
Wróciła Tropicielka Smug ![]() Cytat:
nie powstrzymuj się ![]() Cytat:
Emilko, wymiatasz dziś Cytat:
z przekładu języka oficjalno-urzędowego ![]() Wyobrażałyśmy sobie wykładowcę [gówniarz, starszy o 2 lata, mały, chudy, w okularach, interesował się organami kościelnymi w samej bieliźnie ![]() Ryk śmiechu był niesamowity- nie lubił Nas na pewno ![]() Cytat:
Organizm potrzebuje też odpoczynku. Cytat:
Aczkolwiek pogo w kaloszach hm... mogło być wyzwaniem
|
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś mam same awarie... zaczęło się od zlewu a teraz coś nam antenat sat nie działa Wkurza mnie to wszystko i najchętniej bym poszła spać
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Spoko, ja ogólnie bardzo lubię to co robię
![]() Choć ostatnio zdałam sobie sprawę, że pracuję 8,5 mies a wykorzystałam póki co 3 dni urlopu! To chyba nazywa się fachowo pracoholizm ![]() W wolnej chwili napiszę w klubie o małej aferce jaką rozpętałam wśród podwładnych Już chyba nie wszyscy mnie lubią :P
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak btw to chyba musisz byc na to przygotowana, mam nadzieje, ze Cie to nie spotka, ale niektorzy szefa nie lubia z zasady, a bo tak, bo szef ![]() Nalazilam sie za czyms i nie bylo, no wiec albowiem zeby to sobie wynagrodzic, ten caly trud lazenia, na obcasach, wysokich kupilam torebke, ktora mi potrzebna wcale nie jest i troche za droga, ale coz ![]() I bluzke na wakacje, na ktore jade...w lipcu ![]() Przy okazji bylam swiadkiem arcy ciekawej dyskusji, a wlasciwie wyzolzionej wymiany zdan miedzy szefowa 18+ i jej podwladna 18+ w Bershce ![]() Zrozumialam, ze kocham swa pracowa kolezanke i od razu pomyslalam o naszej naf
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też, póki co, nie narzekam na zespół w pracy. Sami młodzi ludzie, chyba jestem najstarsza Tylko wstawanie o 6ej i marznięcie na przystanku o 7ej jest przytłaczające. Ale czego się nie robi, żeby mieć multisporta i opiekę medyczną ))
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

szyby w aucie zamarzniete, myslalam ze mi palce odpadna 

Albo gdzies jest wielblad.