|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Ładnie
Moja koleżanka ma córcie Emilkę - ale z niej niedobrota jest
|
|
|
|
#332 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Macie już imię dla córci??? Baby góra...![]() Cytat:
Ilkas już doczytałam, że Emilka będzie. Gratuluję.
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-09-28 o 17:02 |
||
|
|
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro pobudkę mam o 6 rano, bo o 9.30 mają przyjechać zamontować nowe okno, ale najpierw trzeba usunąć stare... Aż mnie mrozi na samą myśl o sprzątaniu pokoju po wymianie. Dziś wyprałam sobie zasłony i firankę, jutro tylko poprasuję i będzie ok, prawie miesiąc czekamy na to okno, i niby się nie mogę doczekać, ale z drugiej strony to brrrr...
|
|
|
|
#334 | |
|
BAN stały
|
ojj nie kracz
Cytat:
A wyniki już masz z wtorku? Wszystko ok? |
|
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Jutro albo w poniedziałek odbiorę.
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Właśnie próbuję obejrzeć ten pierwszy odcinek Idealnej niani, ale nie chce mi się otworzyć
|
|
|
|
#337 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmiać mi się tak chciało
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#340 |
|
BAN stały
|
Nooo właśnie mi też przez to. To trochę wygląda jak te programy w stylu "trudne sprawy" czy "dlaczego ja"
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- ja się załapałam jak leciało na tvn style i po prostu jak zobaczyłam jak ta niania gada zaraz po tym jak niby jej powiedzieli że była nagrywana to myślałam że padnę |
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mąż się mnie pytam z czego się tak śmieje ale nie martw się,nie powiedziałam mu BLACK- Masz ty nosa kobieto do tych aukcji DZIEWCZYNOM KTÓRE DZIŚ POZNAŁY PŁEĆ- MOJE GRATULACJE!!!
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze pytanie odnosnie tych aukcji- bo ja zawsze kup teraz klikałam- gdzie sprawdzic jaka jest cena minimalna danej aukcji?
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black a Ty jak np. wylicytowałaś ten płaszczyk za 1 zł to ten ktoś za tyle Ci go sprzeda? Cenę minimalną osiągnęłaś? |
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, witam się tylko bo nie mam czasu na nic..... dziś byłam u kosmetczki
i mam teraz piękne brwi i paznokcie z brwiami nic nie robiłam 2 msce bo je zapuszczałam do ładnej regulacji wiec sie domyślacie jak wyglądały ![]() Ilkas, gratuluje córki, Tobie Hosenko synka, chociaż szczerze nie rozumiem takiego lamentu, przecież to Twoje dziecko ! rozumiem że chciałaś dziewczynke ale to co chłopca nie chcesz? ja też chciałam dziewczynke ale z syna też bym była zadowolona Ide dalej sprzątać mieszkanie na przyjazd gości już mam dość
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja właśnie wróciłam z pracy i tak jak pisałam wcześniej byłam dziś na usg połówkowym i znam już płeć Kto zgadnie co w mym brzuszku siedzi ![]() Ilkas gratuluje córuni
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
Gratuluję!!!! Ale babiniec nam się zrobił!
|
||
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh: nie, to nie lament, czy foch i tupnięcie nogą "bo ja chcę córkę".
Sama się przestarzyłam swojej reakcji ![]() Dzwoniła do południa mama, wypytała jak mąż zareagował, czy dumny itp. i coś wyczuła w moim głosie, bo urwała się z pracy i przyszła do mnie. Powiedziała, że przestraszyła się mojej reakcji. Pogadałyśmy, powiedziałam o swoich obawach, lękach, że nie będę potrafiła się zająć, później porozumieć się z synem no i też o rozczarowaniu, bo zawsze marzyłam o córce. Trochę mi się lepiej zrobiło. Mąż przymilny strasznie, dwoi się i troi - kochany jest. Byłam w Biedronce, kupiłam organizer na kosmetyki (były 3 czy 4 rodzaje) - prostokątny bez przegródki po środku. Pojemny jest i dosyć duży (tzn sądziłam, że to maleństwo będzie). Wzięłam z myślą o trzymaniu w jednym miejscu rzeczy dla dziecka - oliwka, chusteczki itp.
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest dziecko i jemu wystarczy fajne zajęcie...zresztą jak podrośnie do zabaw będziesz go już na tyle znała i kochała że naprawde nie sądzę by było to takim problemem... głowa do góry
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już po wizycie Niunia zdrowa i waży ok. 762 g. I ma długie nogi Z powodu kolejnego zapalenia i upławów, pobrała mi wymaz. W poniedziałek będą wyniki. Jutro cały dzień na działce, a wieczorkiem znajomi wpadają więc padnę pewnie jak mucha. |
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może będzie modelką |
|
|
|
|
#353 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale nie zawsze tak jest, więc czasem zdarza mi się wygrać aukcję za 1zł. Sama też dużo sprzedawałam na allegro i jak puszczałam od 1zł, a cena pod koniec mi nie odpowiadała, to podbijałam ją z konta TŻ, wtedy tak jakby on wygrywał aukcję, a ja nie byłam stratna i mogłam wystawić aukcję ponownie. Ceny minimalnej nie ustawiałam nigdy, bo odstrasza ludzi.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-09-28 o 19:11 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
A więc tak.....
Rano odebrałam wyniki na toxo (pamiętacie, miałam IgM wątpliwe więc do powtórki... z piątku było wątpliwe ale bliżej do + niestety, a z wtorku czyli to odebrane dziś - nadal wątpliwe ale juz bardziej na - wiec jestem dobrej myśli... zobaczymy co powie ginka w poniedziałek na wizycie. pewnie będę musiała to monitorować)W poradni natomiast panie wszystkie baaaaaardzo sympatyczne... najpierw wypełnianie karty, mierzenie, ważenie i pomiar hemoglobiny i glukozy. Po badaniach spotkanie z panią doktor - bardzo sympatyczna, wyjaśniała wszystko na spokojnie, bez żadnego straszenia, powiedziała ze tragedii nie ma ale wynik podwyższony a wszystko co poza norma w ciąży traktuje się baaaardzo poważnie wiec teraz będzie się mną dokładnie zajmować nie jedna a dwie panie doktor powiedziała ze bede pod opieka poradni do końca ciąży ale wg niej to nic groźnego raczej nie jest i powinno zakończyć się na diecie. Będę musiała teraz kluć się 4 razy dziennie, dostałam taki zestaw dla "słodkiej mamy" i będę się codziennie badać... Kolejna wizytę mam za 2 tyg. po tej rozmowie zostałam zapisana do dietetyczki a ze przyjmowała dopiero od 13tej wiec pojechaliśmy z mężem na miasto. Byliśmy m.in. w lumpku dla dzidzi nie było nic sensownego, wszystko jakieś takie schodzone, brzydkie, to co ja mam z allegro to nówki przy tych z lumpka - widocznie najlepsze już zostało wykupione. ale udało mi się kupić jedne spodnie dżinsowe za 3 zeta ![]() Kupiłam sobie tez sporo grubaśnych sweterków, niektóre przepiękne niektóre takie bardziej po domu. No i kupiłam sobie jesienny płaszczy z H&M za 20 zl, jest luz na brzuszek wiec pochodzę w nim na jesieni a potem przerzucę się na zimówkę i spodnie ciążowe, takie bojówkowe tez z H&M. Mężuś na początku kręcił nosem bo on generalnie nie znosi chodzić na ubraniowe zakupy ale jak zaczął przebierać z nudów miedzy wieszakami to podłapał temat i tez sobie znalazł co nie co ![]() wróciliśmy do pani dietetyk, dala rozpiskę, co jeść czego nie i krzyż na drogę generalnie chodzi o to żeby jeść często, tzn 6 posiłków i żeby nie były obfite no i żeby nie łączyć ze sobą produktów które podwyższają cukier. Zaczynam od jutra ale jakoś tak jestem dobrej myśli...Najśmieszniejsze jest to ze jak wróciliśmy do poradni to w miedzy czasie zjadłam kebaba takiego pysznego hmmmm, pomyślałam se - ostatni raz w tym roku no i potem miałam instrukcje obsługi tego glukometru, pasków itd no i wynik po kebabie wyszedł mi ok aż sama pielęgniarka się śmiała...Po poradni ruszyliśmy na zakupy, żytni chleb, ciemny ryz itd stoimy już przy kasie w kolejce a nagle pan zza kasy na cale gardło - poproszę panią o przejście do kasy obok!!! A ze większość babeczek w kolejce to każda na siebie i o co kaman to tamten jeszcze raz - pani w ciąży, proszą przejść do kasy obok! A wszyscy na mnie miny tych co stali w tej kasie - bezcenne Ale żem się rozpisała...
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tego co piszesz Hosenka...jak dowiedziałam się w poniedziałek że będzie chłopiec....
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2012-09-28 o 19:15 |
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć mój mąż wie, bo mnie przyłapał na płakaniu ![]() Ale jego zachowanie bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło - nie wyśmiewał, nie gniewał się, nie obrażał, tylko przytulał, spokojnie tłumaczył, żartował, zebym się uśmiechała, dzisiaj to samo. Dzisiaj powiedział, że Milenka będzie młodszą siostrą i będzie przyprowadzać starszemu bratu swoje koleżanki
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-09-28 o 19:18 |
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To trzymam kciuki za twoją dietę Brrr nie lubię tego słowa A w jakimś sklepie sieciowym panują takie miłe zasady? ooo ja i mąż jesteśmy tego samego wzrostu co Wy Może mała poszła w dziadków
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że to tak jest. Ja się nastawiłam na synka, a później okazało się że siusiak odpadł, to też czułam jakieś takie rozczarowanie. A myślałam, że to mój mąż będzie zawiedziony. Może i był ale nic po sobie nie pokazał. Zresztą pisałam Wam o tym, że czułam rozczarowanie, ale oczywiście bardzo się cieszę, że jest córa. I teraz jak minął miesiąc, to już o tym nie myślę nawet. |
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

Będzie księżniczka Emilka 
Moja koleżanka ma córcie Emilkę - ale z niej niedobrota jest 
Macie już imię dla córci??? Baby góra...
i się tak teraz trochę wystraszyłam 

i mam teraz piękne brwi i paznokcie z brwiami nic nie robiłam 2 msce bo je zapuszczałam do ładnej regulacji wiec sie domyślacie jak wyglądały
ślub 28.04.2012