|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)
gratulacje, norrtalje_girl
A ja widze ze mi troche sie brzuch i boczki skorczyły
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
norrtalje_girl gratulecje i 3mamy za ciebie kciuki =D
ja narazie nie widze jakis znaczacych zmian... choc w domu mi mowia ze im zbiedniałam XD to chyba dobrze
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#3603 |
|
Wtajemniczenie
|
plameczka dziękuję
magdalenaa no to tylko pozazdrościć że pomimo słodyczy waga spada chociaż wątpię żeby to przeszło na dłuższą mete norrtalje_girlgratuluję nowej pracki a ja się dziś zmierzyłam i w tali mam 68 i w pupie 102 czyli spadło po 1,5 cm wiem, że nie ma się specjalnie czym cieszyć, ale nie od razu Kraków zbudowano Gdyby jeszcze ten śnieg stopniał |
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest! lepsze cm niz kg ja sie nie mierzyłam poczekam jeszcze mam nadzieje ze w koncu cos ryszyło
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne ze jestem dobre!
Mi od wakacji ubylo 4 cm w pasie Dzisiaj znowu byłam strasznie głodna! Rano zjadlam 2 kromki chleba ale za to na obiad... 5 kromek i jogurt 200 kcal Ale to sie wytnie Ale serio bylam okropnie glodna, myslalam ze nigdy nie skoncze jesc ![]() Hula Girl nie zostalas uwzgledniona bo nie podalas swojego numerka na liscie i pewnie norrtalje girl Ciebie nie zauwazyla. Podaj swoj wynik i numerek pogrubiona czcionka Klaudynka a ty juz po tych baletach?
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
numerek 107 stracił 1,5 kg
Też mi sie wydaje, że coś mnie ubyło Ale narazie nie chcę zapeszać i się nie mierzę, poczekam na większy efekt
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem juzzzz dziewczyny ale super było
Wytańczyłam sieee... Z takim fajnym chłopakiem.. oj ale fajnie było
|
|
|
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby co sie stalo?????
Klaudynka opowiadaj a nie!
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ajaj nie da sie tak opowiedziec
Powiem tylko ze jestem zadowolona bardzo Z resztą dziwnie sie czuje z tym troche.. mozecie poczytac w moim wątku na plotkowym ![]() A tak wogóle to wiecie jak sie ciesze Takiego fuksa miałam... Dostałam okres dzisiaj, dzień po choince
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
plameczka zły dzień...
a tak w ogóle to mam wage zepsuta i kapa... nie zwaze sie... buuu po częsci to moze i lepiej... własnie zjadłam płatki i az mi zle z pełnym brzusiem... zaraz cwiczenia uciekam robic
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro planuje ekstremalny dzień
![]() w szkole do 17, to może zajmę sie czymś innym niż jedzeniem (chyba że będzie nudno )
|
#3614 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki jestescie kochane, dziękuje za trzymanie kciuków
. W pracy nie mam kiedy jeść, więc nie przybywa mi kilogramów. Boję się, że to się zmieni w tym tygodniu, bo mam plany uczyc się do sesji... skrawka, pracuję w Croppie HulaGirl, gratulacje, pamiętałam o Tobie B a b y, nie łam się, przecież na naszym wątku nie ma dnia, zeby ktos nie był w złym humorze, jestes długo, więc dobrze o tym wiesz . Ile razy Ty nas pocieszałaś i rzeczywiście było lepiej Uaktualniona wersja: straciłyśmy razem 96 kg 1. norrtalje girl - zrzuciłam 5 kg (zostało 6 kg...) 2. merry ann zrzuciła 3 kg 3. eleyne zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 4. koosmaa (nadal 4 kg do zrzucenia...) 5. celka2000 (nadal 3 kg...) 6. plameczka zrzuciła 4.5 kg (już tylko 0.5 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 7. fazuuss (nadal 3 kg do zrzucenia...) 8. skrawka zrzuciła 4 kg (zostało 6 kg...) 9. eddit (nadal 5 kg do zrzucenia...) 10. Aneta1987-27 11. gothika (nadal 6.5 kg do zrzucenia...) 12. agrafka90 zrzuciła 1 kg (zostało 5 kg...) 13. justynka87 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!) 14. Sheloba zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 15. Kurczeeli zrzuciła 2 kg 16. B a b y zrzuciła 4 kg (zostały 3 kg...) 17. martolka (nadal 3 kg do zrzucenia...) 18. naanahanae zrzuciła 2 kg (zostało 6 cm...) 19. didi d 20. ślimaczek zrzuciła 2 kg (zostały 2 kg...) 21. monikazett (nadal 10 kg do zrzucenia...) 22. Vegetka zrzuciła 4 kg 23. Paradise18 (nadal 6 kg do zrzucenia...) 24. szi (nadal 2 kg do zrzucenia...) 25. psychosnieżka (nadal 6 kg do zrzucenia...) 26. alexia zrzuciła 1 kg (zostały 2 kg...) 27. agata.aa zrzuciła 3.5 kg (zostało 1.5 kg...) 28. sweet.girl (nadal 10 kg do zrzucenia...) 29. marzenka92 zrzuciła 2 kg (zostały 4 kg...) 30. annagaj (nadal 3 kg do zrzucenia...) 31. Chezzy zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 32. the kasias zrzuciła (nadal 3.5 kg do zrzucenia...) 33. agnieszka 25 (nadal 5 kg do zrzucenia...) 34. asiuniekk zrzuciła 4 kg 35. Hosenka* zrzuciła 2.5 kg (już tylko 1 KG!!! TRZYMAMY KCIUKI!!) 36. margo1986 (nadal 20 kg do zrzucenia...) 37. Herkules 38. Potępiona (nadal 10 kg...) 39. orisha zrzuciła 2 kg (zostało 13 kg...) 40. Fafix zrzuciła 1 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI) 41. magdalenaa 42. M@dz!A 43. agolek zrzuciła 2 kg 44. donia27 zrzuciła 2 kg (zostało 6 kg...) 45. sieweczka (nadal 10 kg do zrzucenia...) 46. paulinka vel paulinka 47. maaddzziiaa zrzuciła 0.5 kg (zostało 4.5 kg...) 48. Youki (nadal 12 kg do zrzucenia...) 49. bassienkaw zrzuciał 2 kg (zostało 6 kg...) 50. zanka205 (nadal 4 kg do zrzucenia...) 51. Atoska zrzuciła 1.5 kg (zostało 2.5 kg...) 52. jennuś (nadal 5 kg do zrzucenia...) 53. iwciunia (nadal 6 kg do zrzucenia...) 54. su$ka (nadal 2 kg do zrzucenia...) 55. batik (nadal 17 kg do zrzucenia...) 56. Martinne zrzuciła 4.5 kg (zostało 1.5 kg...) 57. Kateanna nadal 4 kg do zrzucenia...) 58. Lynn zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 59. sss87 60. elefantyna 61. klaudynka4 zrzuciła 2 kg (już tylko 1 kg!!! TRZYMAMY KCIUKI!!!) 62. dorcia zrzuciła 2 kg 63. sansimila 64. Pixy zrzuciła 2 kg (zostały 3 kg...) 65. littledevil (nadal 9 kg do zrzucenia...) 66. srebrna smuga (nadal 5 kg do zrzucenia...) 67. iwona200 (nadal 3 kg do zrzucenia...) 68. Moniska84 (nadal 5 kg do zrzucenia...) 69. Jessenia (nadal 6 kg do zrzucenia...) 70. mollya 71. Madzia1552 (nadal 3 kg do zrzucenia...) 72. zuzaleee zrzuciła 2 kg (zostało 5 kg...) 73. diznev (nadal 18 kg do zrzucenia...) 74. kasiag-01 zrzuciła 2 kg (zostało 8 kg...) 75. Mala kroweczka o imieniu (nadal 5 kg do zrzucenia...) 76. lolek007 (nadal 8 kg do zrzucenia...) 77. MartuFFFia zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 78. fairy droppings zrzuciła 3 kg (zostało 12 kg...) 79. Lensky zrzucila 3 kg (zostało 5 kg...) 80. kama98 zrzuciła 1 kg (zostało 6 kg...) 81. Dorota6540 zrzuciła 1 kg (zostało 8 kg...) 82. Irma28 (nadal 10 kg do zrzucenia...) 83. An-ulecka (nadal 4 kg do zrzucenia...) 84. efulla (nadal 5 kg do zrzucenia...) 85. em. (nadal 7 kg do zrzucenia...) 86. Brenda 19 (nadal 5 kg do zrzucenia...) 87. Agshley 88. Pati28 89. Miss Dior Cherie 90. aangellaa 91. paoolina (nadal 3 kg do zrzucenia...) 92. can't be perfect (nadal 3 kg do zrzucenia...) 93. Ivon.a (nadal 9 kg do zrzucenia...) 94. Korusia$ zrzuciła 2 kg (zostało 2.5 kg...) 95. cisza-i-ogien (nadal 5 kg do zrzucenia...) 96. katsue (nadal 4 kg do zrzucenia...) 97. lacrimaa zrzuciła 2,5 kg (zostało 4.5 kg...) 98. Paseczkowa 99. ksh 100. koniczynkaa 101. Netka (nadal 4 kg do zrzucenia...) 102. Elainee zrzuciła 3 kg (zostało 10 kg...) 103. myShaczeQ (nadal 6 kg do zrzucenia...) 104. girlsh1986 zrzuciła 1.5 kg (zostało 4.5 kg...) 105. ciemka zrzuciła 1 kg (zostało 12 kg...) 106. plina (nadal 12 cm...) 107. HulaGirl zrzuciła 1.5 kg (zostało 3.5 kg...) 108. magic5 (nadal 10 kg do zrzucenia...) 109. Djapira witamy i czekamy, aż kilogramy zaczną spadać
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3616 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Przez ostatnie dni miałam problemy z załadowaniem Wizażu. Nawet jak juz coś napisałam to się nie chciało wysłać, ale widzę że dzisiaj nie ma problemu. Postanowiłam od dzisiaj nie jeść słodyczy. Dyspenze będę robić sobie w niedziele bo wtedy zazwyczaj mam wielka ochotę na jakieś ciasteczko. Wolę sobie pozwolic raz w tygodniu niż miałabym się rzucić po paru dniach i wpałaszować duze ilości. Z ćwiczeniami u mnie spoko. Ćwicze codziennie i jestem z tego zadowolona norrtalje_girl gratuluje nowej pracy i życzę Ci żebyś była z niej zadowolona HulaGirl gratuluje straconych kilogramów U mnie właśnie wyszło słoneczko, a ja siedzę sobie i popijam czerwoną herbatkę. Życze wszystkim miłego dnia |
|
|
|
#3617 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby nie przejmuj sie, ja tez ostatnio mialam zle dni, ale teraz jest troszeczke lepiej. Tobie tez przejdzie i wszystko bedzie po staremu
Klaudynka to fajnie ze sie super wybawilas, tez bym chciala I bez okresu to juz w ogole extra Donia miłego dnia wzajemnie! Norrtalje girl ale fajna fucha ci sie trafila Powodzenia na egzaminkach...
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co a dzisiaj ja was pomęcze
Strasznie nie mam ochoty na nauke ani motywacji.. Dostaje same złe oceny i przez to też mi sie nie chce uczyć Musze jakos to naprawić, ale nie wiem jak..
|
|
|
|
#3619 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudynka najlepiej zaczac nauke teraz. Nie za godzine, nie wieczorem tylko teraz. Zrob sobie herbatke lub kakao. Mozesz tez lyknac garstke orzechow albo 2 kostki czekolady. Na koncentracje
I po prostu usiadz i czytaj. Potem przeanalizuj to co przeczytalas, mozesz tez zrobic krotkie notatki, nawet olowkiem w ksiazce lub podkreslic wazne info. Zobaczysz, jak juz skonczysz bedziesz cala happy ze sie z tym uporalas i bedziesz miala czas na to co tylko zechcesz Ja tak robie (z ta czekolada i kakao to niecodziennie, ale w chwilach kryzyzu owszem Pozdro
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, idę cwiczyć!
![]() ale sie nakręciłam ![]() juz pobiegane, teraz tylko brzuch, ramiona i rozciąganie do szpagatu ![]() okres sie skonczyl, to mam ochotę
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
ee a ja mam ochote poskakać ale coś mam z łydką nie koko :/ jak podskakuje to czuję mięsień, a nie powinnam go raczej czuć. Rozciągam się przed i po ale kurcze nie wiem
Dzisiaj chyba w zastępstwie użyje rowerka i obejrzę 'Borata'
|
|
|
|
#3622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie tak zrobilam ! Zabrałam sie za wszystkie przedmioty...I wiele zrobiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
Niezłe podejście
to dobrze
|
|
|
|
#3625 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Skrawka widze ze nie tylko ja mam problemy z łydkami... Skaczesz moze na skakance? Ja kiedys czytalam ze jest to swietny trening zaczelam skakac a po 2 dniach nie moglam chodzic
Mialam straszne zakwasy i jakby spuchniete lydki. Do tej pory jedna lydke mam o 2 cm grubsza a druga o 0,5 cm (czyli jedna jest grubsza od drugiej o 1,5 cm ). I nie moge teraz dopiac jednego kozaka a drugi jest luzny... Chyba jak pojde na bilans do lekarza to sie zapytam co i jak.
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam dobrze, szczupłymi łydkami mnie obdarowała natura.. nawet kiedy mam za duło tu i ówdzie to łydki szczupłe
Ale nieraz mi sie zdaje ze za chude
|
|
|
|
#3628 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez miałam szczuple lydki az do tamej chwili... A teraz jedna mam szczupla a druga nie za bardzo
A lato coraz blizej...
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to Ci sie po 2 dniach zrobiło?! NIe wierze ze sie miesnie tak rozbudowaly musi byc cos nie tak to pewnie obrzek
|
|
|
|
#3630 |
|
Wtajemniczenie
|
No naprawde po 2 dniach, mam miare i mierzylam. A to raczej nie obrzek bo to cos mam juz 2 miesiace. Ehh... zapytam lekarza
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

A ja widze ze mi troche sie brzuch i boczki skorczyły

chociaż wątpię żeby to przeszło na dłuższą mete
Gdyby jeszcze ten śnieg stopniał

po częsci to moze i lepiej... własnie zjadłam płatki i az mi zle z pełnym brzusiem... zaraz cwiczenia uciekam robic
(chyba że będzie nudno
)

Mialam straszne zakwasy i jakby spuchniete lydki. Do tej pory jedna lydke mam o 2 cm grubsza a druga o 0,5 cm (czyli jedna jest grubsza od drugiej o 1,5 cm