|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Bo ja teraz to od lutego siedzę w domu nie mam żadnych zajęć tylko piszę pracę
|
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to nie wiem co za palant to układał. jeszcze jakby to były jakies miłe zajęcia, a tu z jednego przedmiotu nawet 5 warunków bylo w tym roku, przez co ludzie rok musza powtarzac
|
|
|
|
|
#3603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja naszczęście nie mam żadnych egzaminów już tylko obrona mi została
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
my też tak mamy :d
|
|
#3605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaga milo spodkac kogos rownie szajbnietego jak my.. a z tym chodzeniem za reke to tez tak czasem robimy... ![]() Cytat:
Cytat:
bardzo.. Madzialenka nie wiem piosenka do rodzicow tz niebardzo... a budciki sliczne malenki obcasik itd.. ale kozaki tragedia ![]() a ja mam zajecia.. mimo ze sie bronie, a zajecia mam nawet 4-6 lipca... ale moze uda nam sie je odwolac zeby bronic sie w czerwcu...
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia dasz rade!!!
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem w co teraz włozyc ręce ![]() co do kozaczków to zgadzam sie tragedia. ale kiedys znajmoa takie miala do sukienki takie z przodu krótkiej a z tyłu długiej ![]() nie dziekuję w takim razie
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-21 o 00:02 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3608 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
tez przez to przechodzilam wiec wiem jak to jest
ja teraz chce sobie zrobic kurs jezykowy by miec jakis certyfikat z j. rosyjskiego lub studia hodowla koni i jeździectwo
|
|
#3610 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe, fajnie, ze nie jestem sama ![]() to lipa z ta torebka... moze liczy, ze zapomnisz... Swoja droga wczoraj sluchalam o 14 latku, ktory sprzedawal na allegro fikcyjny sprzet komputerowy. Oczywiscie kase kazal sobie przesylac na konto, ktore zalozyla mu matka... Towaru nie wysylal rzecz jasna. Ale po koncie policja sie kapnela i zlapali chlopaka...
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiła z tego inzyniera i.. na tym sie skonczyło bo teraz robi kompletnie cos innego![]() kurcze, ty weź nie strasz komarami. ja jestem na nie uczulona i od razu puchne w tym miejscu i jeszcze tak bardzo swędzi i wiesz.. jak siedzi tysiąc osób i leci komar to własnie mnie potrafi skubaniec ugryźć buuu
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie
biale kozaczki byly modne hmmm jakies 6 lat temu hehe ostatnio widzialam dziewczyny w bialych kozaczkach i czarnych rybaczkach...tandeta
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
tyle ze wlasnie ma same pozytywne komentarze ponad 800 a 71 z ostatnich 7 dni, w tym w cholere z mojeje aukcji, a do tego od ludzi ktorzy zamawiali tego samego dnia co ja.. wiem ludze sie ze to przeoczenie.. tylko czemu nieodpowiada na maile i smsa?
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chce sie doszkolic bo planujemy kupic wlasne 2 konie i mysle ze takie studium 2 letnie duzo mi da zwlaszcza ze Szkoła oferuje:
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio też ponad tydzien czekalam na paczke ale to dlatego ze były święta i kasa długo szła a potem tak samo poczta nie spieszyła się z wysłaniem paczki...
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to kiedy zaczynasz??
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem sama czy zaczac to czy najpierw kurs jezykowy
i nie wiem jak praca pozwoli
|
|
#3619 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
oo "moja fantazja " jest genialna
|
|
|
|
#3621 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie drapie do krwi po komarach
ehhh fasolki sa super mam wszystkie ich piosenki
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
strippi a mieliscie jechac z TZ na rok za granice czy to juz nie aktualne?? chyba nie co??
ja pewnie bede musiała jechac do Holandii a tak mi sie nie chce
|
|
|
|
#3624 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masaż plecków i stóp (własnie tego potrzebowałam,sauna parowa, kapsuła Dermalife SPA Jet ktora działa odprezajaco odmładzjaco i wogóle (bicze szkockie,kapiel witaminowa na eh rewelacja itp nie sposób wszystkiego wynmienić (bylimsy od 9 do 17 na kazdy zabieg około godzinka wiec mozecie sobie wyoobrazić dziewczyny )))jeśli chodzi o winietki to my nie robimy gdyz po prostu w naszej rodzinie nie zdaja egzaminu (poprostu nie chce potem słyszec ze źle kogoś usadziłam i jakieś niepotrzebne fochy-wiem co mówie gdyz przezyłam 2 wesela moich sióstr i niestety winietki okazały się klęska w mojej rodzinie )aa jesli chodzi o młoda pare to my będziemy siedzieć przy osobnym stole razem ze świadkami i ich osobami tow.reszte dekoracji czyli zawieszki na wódkę wina itp zamówimy w drukarni,zaproszenia kupimy w sklepie jakies najtansze gdyz i tak kazdy potem wyrzuci do kosza albo rzuci w kąt wiec po co przepłacać a po drugioe jestesmy zapracowanie i poprostu nie bedziemy mieli czasu zeby r ęcznie robićtort jest zawsze u nas po oczepinach czyli po 24 jesli chodzi o podziękowanie dla rodziców to piosenki jeszce nie wybralismy z TZ;wiemy tylko ze bedzie zaraz po obiedzie i kilku tancach(zazwyczaj jest na drugi dzien na poprawinach)ale chcemy zeby wszyscsy goscie byli;na pewno ja albo TZ powiemy kilka słow podziekowania dla naszych rodziców ,potem kwiaty i jakiś upominek (jakaś drobna biżuteria) żadnych ksiąg z podziekowaniem dla rodziców nie robimy,żadnych gołębi po wyjsciu z kocioła,żadnej fontanny z czekolady no i to tyle
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wiesz, to nie taka kłótnia byla. TZ mnie wkurzyl i ja mu powiedziałam, ze nie chce go dzis wiedzic ani z nim rozmaiwac i odlozyłam słuchawke a dzis jade do Olsztyna i nie wiem czy wróce na weekend do domku, niech zateskni
|
|
|
|
#3629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm.. zaintrygowalas mnie![]() kurde jak slodko, to tak jka moj romantyk... ![]() uwielbiam takie smsy bo wiem ze mnie kocha ![]() ojej... kurde przykro mi ... klotnie sa calkiem normalne... umacniaja zwiazek, my jak sie klocimy to na 5 minut, bo potem on powie cos glupiego albo ja i smiech, zreszta oboje twierdzimy ze po co slie klocic mozna ten czas przeznaczyc na wiele ciekawszych i przyjemniejszych rzeczy... a wracajac do tematu mi tylko raz poklocilismy sie tak ze powiedzialam ze niechce z nim gadac i ma sobie isc... potem poszlam na spacer nad jezioro a on zadzonil i zapytal czy moze dolaczyc.. siedzielismy na lawce milczac jakies pol godziny i potem mnie przytulil przeprosil wyjasnil pogadaalismy na spokojnie i looz.. i to by bylo na tyle klotni przez ponad 2i5 roku bycia razem.. ale sprzeczki sa przeca to standard![]() Cytat:
)my tez powiemy rodzicom kilka slow poplaczemy ise pewnie itd.. i nie wiemy czy na poprawinach cyz po oczepinach, jeszcze uzgodnimy.. my tez zadnych ksiag, golebi, fontann itd.. Cytat:
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
mam taką nadzieje
![]() ach za godzinke mam autobus a tu jeszcze w piżamce jestem ... oj a za 30 min trzeba na dworzec jechac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

Bo ja teraz to od lutego siedzę w domu nie mam żadnych zajęć tylko piszę pracę

Ja naszczęście nie mam żadnych egzaminów już tylko obrona mi została

). Raz, gdy wracalam ze swiezo poznanym kolesiem do domu (odprowadzal mnie 

moze liczy, ze zapomnisz...